Spinal cok rahat canim hem bebegi de hemen goruyosun hem ayilma gibi bi derdin yok allaha sukur rahat gecirdimMaşallah canim ayaklanmissinda isleri yapmaya baslamissin bile spinalden memnun kaldinmi canim ben biraz korkuyorumda :18::18: goguslerin yarami oldu yoksa ay cok aciyomus her anneninde basina geliyomus Allah yardim etsin cabuk gecer insallah. Minik kiz uslu olcak galiba annesini yormuyo baksana
Bende 30.haftaya girdim valla 25ten sonrasi cabuk gecti sanki iyi gidiyo simdilik sismeler basladi ufak ufak ayaklarda idare ediyoruz iste Allah beterinden korusun
onlarda sana tutunurlar bebiş olurlar inşallah
Canım hamileliğin hayırlı olsun bak ben sana demiştim sen transferden sonra hemen bu olumsuz olursa 2.yi ne zaman denerim diye Rabbim sana ikiz gebelik nasip etti ne güzel inşallah bizde senin gibi burda güzel haberler veririz sizlere tatlım ben de ohss yaşamıştım çok kötüydü çokkkk seni çok iyi anlıyorum şimdi nasılsın atlattın mı ohss durumlarını bebeişlere ve kendine dikkat et ....Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim
Degerim 411 cikti canim, 5. Gun 2 tane blast transfer edildi galiba kuzucuklarimin ikisi de benimle. Doktor tekrarlamaya gerek yok dedi 10 gun sonra keseye git dedi. Transferimin 6. Gununden ohss oldum cooook cektim ama cok sukur minnoslarim benimle. Bu mutlulugun darisi basina tatlim
Canim sen yine de canini sıkma nasip neyse o olur rabbim beterinden korusun insallah senin de guzel haberlerini aliriz en kisa zamandaHerkezelere meraba arkadaşlar allahım buradakilerin herkezin tedavisini hayırlı kıl kucaklarını doldur rabül alemin arkadaşlar genelde erkek faktörü kısırlıkta daha çabuk sonuç veriyor önemli olan bayanda problem olmaması çünkü ben burada onu gördüm çünkü bende problem var o yüzden hiç sonuç alamıyoruz ulun bey öyle demişti keşken sende olmasaydı diye eşleri daha çabuk çözüyoruz demişti
Canim sen yine de canini sıkma nasip neyse o olur rabbim beterinden korusun insallah senin de guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda
Yaptim canim cok mutluyum pozitif cikti. 10. Gunum bugun sabah idrar testinde cift cizgi cikti kan vermeye gonul rahatligiyla gittim. Yalniz gec ohss olmusum o yuzden cok sisim bugun merkeze gittim ulun bey yoktu selen hanim muayene etti. COk tatli bir bayan cok sevdim kendisini guzel guzel konustu anlatti ne yapacagimi. Birkac gun sonra esimin yanina gidecegim kismetse cooook ozledim.
Beni dusundugun icin cok sagol tatlim insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur amiiiin
Canım sende belirti oldumu lekelenme fln gibi
Bana yazan butun seker kizlara sesleniyorum...hepinize tesekkur ederim, darisi basiniza insallahhhhhh..burdaki herkesin kalbi cok guzel, Allah size de nasip eder merak etmeyin. Dualarim sizinle
Belirti olarak soyle anlatayim. Transferimden sonra ikinci gece fenahlastim, midem bulandi nasil kotuyum. Yattigim yerde durdum, sonra birden gecmis uyuyakalmisim. Gece ortasinda oldu uyku sirasinda, 1 saat surdu gecti. Hemsire bebisler tutunursa (5. Gun) 48 saat icerisinde tutunurlar demisti, o yuzden olmustur diye tahmin ediyorum. Benim bunyem bayagi hassas o yuzden hissetmisimdir, uykum derin olsaydi farketmezdim bile. Tutunduktan sonra 5 gunde gecmeye basliyormus bhcg kana, ki hesap yaptigimda o da ohss belirtileri yasamaya basladigim gune denk geliyor. Onun disinda gogusler sisti ama tedavi basinda beri oylelerdi. Transferden bir hafta sonra sislik inmeye basladi, hassasiyet azaldi, farkli bir hal aldilar, uclari koyulasti. Lekelenme olmadi diyecek kadar az bir kirlilik gordum jelle beraber, o da tutunmadan oldugunu sanmiyorum.
Normal adet tarihimde sancilarim oldu, sicak kompres yaptim iyi geldi. Opuya gore de adet olmam gereken tarihte de ayni.
Onun disinda rahim kasilmalarim oldu ufak ufak cirpilar gibi sanki esniyordu cok seviniyordum ozaman.
Benim yasadigim seyler insallah size yardimci olur, umut olur, ama unutmayin ki her bunye farklidir, ayni olacak diye sart yok. Dedigim gibi ben fazlasiyla hassasim (normal sikluste ovulasyon oldugu ani bile hisserim bazen)
Bu da benim hikayem...dualarim sizinle, insallah en kisa bir zamanda mutlu anne adaylari olursunuz. Pozitif olun, umutlu olun, mutlu olun, transferde mutlaka gulumseyin yavrulariniz mutlu bir yuvaya gelmis hissi yasasin...(hatalardan, devrik cumlelerden dolayi ozur dilerim, unutmayin ki yabanciyim )
Canım sana birşey sorabilirmiyim transferde bir tanemi iğne kullanıldı yoksa ikitanemi:26:
Canim transferde hic birsey hissetmiyorsun, endise etme. Spekulum denilen seyi takiyorlar, (smear testi yaptigindaki gibi ) sonra cok ince bir kateter ile vucudunun dogal serviks acikligindan giriyorlar, rahme senin minnoslari burakiyorlar. O girisi hissetmiyorsun bile, batirmiyorlar yani...kulak deliginden kupe gecirmek gibiben basimi kaldirip ekrani izlemeye calisiyordum agzim kulaklarimda
sen nasılsın canım ben bu aralar yoğunum ev taşıyorum çok yorgunum...Canım tedavin hayırlı olsun.Ben tutarım yerinize :):):) dualarımdasın canım.Perşembe günü hayırlısıyla başla bakalım.
Siz sağlıkla hamile kalında...
şişttttttt hamişler ne yapıyonuz bakayım
şişt güzel taze anne ne yapıyorunuz
Merhaba canim, tedavim hayirli olsun sonu bebekli olsun insallah...selen hoca cok iyi bir bayan merak etme, diyecek bisi olmadigi icin dememistir. Ilk gidisin naten, ne diyebilir ki. Benim tedavim sorunsuz gectigi icin ulun bey de benimle cok uzun konusmazdi. Her sey yolunda cok iyi deyip gonderirdi. Ben de soru sormazdim zaten, ne kadar felaket senaryosu ogrenirsen sonra dusunmeden edemiyorsun acaba diye stres oluyorsun. Sen pcolusun diye illa sorun olur diye dusunme, insallah su gibi akar gecer
Sagol canim, Allah sana da nasip eder insallah....bu aralar bir ben varim galiba tedavi olup burayi takip eden, hepinize moral olduysam ne mutlu bana....ilk denememizdi, biz ilk once sebepsiz infertilite diye biliyorduk ama tedavi sirasinda yapilan sperm testine morfoloji % 2 cikti ( onceki testlerde 5-6 cikiyordu). Ulun bey biz daha seciciyiz dedi aciklama olarak. Dondurulmus spermle yapildi. 13 yumurtacik toplandi aslinda opudan sonra 3 gunde toparlandim. Benim ohss'im kana gebelik hormonu gecerken tetiklenenlerdenmis, hatta cogul gebelikse daha siddetli olurmus. Hic ihtimal verilmemisti canim ben fazla gule oynaya gecirdim tedaviyi galiba, bu da bana Allahin imtihaniydi diye dusunuyorum, o yuzden sikayet etmeden cekiyorum kahrimi
Hepinize duaciyim insalllllllllllllaaaaaah herkesin kucagi tatli mi tatli saglikli mi saglikli bebislerle dolar aaaamiiiiin
sen nasılsın canım ben bu aralar yoğunum ev taşıyorum çok yorgunum...((
canım benimde 11. günde değerim 513 çıkmıştı büyük ihtimalle ikizlerimiz geliyor.... çok güzel bir haber bu çok oldu topiyimizde güzel haber alamadık inşallah devamı gelecek...
Canım ben 2 kere tüp denedim onu biliyorum ama hani iki tane transfer ediliyorya dedim iki tane iğnemi kulanılıyor çünkü ulun bey bana transfer günü iki tane transfer ettik dedi sonraki görüşmemizde bir tane neden bahseti o yüzden sordum canım
Ay canım nasılsın pek yırmasaydın kendini sana yardım edecek kimse yokmu veya yardımcınız
Insallah canim, kismetim nasilsa oyle olsun...bana testi 12. Gunde tekrarlamaya gerek yok dediler, degerin yuksek dediler. Sen tekrarladin ki canim? 10 gunden keseye git dedi selen hanim...
Senin tedavi zamanlarini hatirliyorum ben ya, zaman su gibi akip gecti ve ikimizin de cok sukur yuzumuz guluyor...Allah bebeklerimizi kucagimiza almaya nasip etsin( aaaaamiiiin)
Sende cinsiyet belli mi?bana herkes oglanlar geliyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?