Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Spinal cok rahat canim hem bebegi de hemen goruyosun hem ayilma gibi bi derdin yok allaha sukur rahat gecirdim

Goguslerim yara oluyo canim malesef sagmaya basladim insallah iyi gelir

Sisme olunca ayaklarini ya uzat ya da yukari kaldir baska caresi yok bi de cok tuzlu yeme diyolardi bana

Canım hamileliğin hayırlı olsun bak ben sana demiştim sen transferden sonra hemen bu olumsuz olursa 2.yi ne zaman denerim diye Rabbim sana ikiz gebelik nasip etti ne güzel inşallah bizde senin gibi burda güzel haberler veririz sizlere tatlım ben de ohss yaşamıştım çok kötüydü çokkkk seni çok iyi anlıyorum şimdi nasılsın atlattın mı ohss durumlarını bebeişlere ve kendine dikkat et ....

Masallah canim insallah hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun cok sevindim

Canim sen yine de canini sıkma nasip neyse o olur rabbim beterinden korusun insallah senin de guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda

Canim sen yine de canini sıkma nasip neyse o olur rabbim beterinden korusun insallah senin de guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda

Amin canım inşallah Allah razı olsun rabim evladını sana bağışlasın anne sine babasına vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah bebişinî bizim içinde kokla

Canım sende belirti oldumu lekelenme fln gibi

Canım sende belirti oldumu lekelenme fln gibi

Bana yazan butun seker kizlara sesleniyorum...hepinize tesekkur ederim, darisi basiniza insallahhhhhh..burdaki herkesin kalbi cok guzel, Allah size de nasip eder merak etmeyin. Dualarim sizinle

Belirti olarak soyle anlatayim. Transferimden sonra ikinci gece fenahlastim, midem bulandi nasil kotuyum. Yattigim yerde durdum, sonra birden gecmis uyuyakalmisim. Gece ortasinda oldu uyku sirasinda, 1 saat surdu gecti. Hemsire bebisler tutunursa (5. Gun) 48 saat icerisinde tutunurlar demisti, o yuzden olmustur diye tahmin ediyorum. Benim bunyem bayagi hassas o yuzden hissetmisimdir, uykum derin olsaydi farketmezdim bile. Tutunduktan sonra 5 gunde gecmeye basliyormus bhcg kana, ki hesap yaptigimda o da ohss belirtileri yasamaya basladigim gune denk geliyor. Onun disinda gogusler sisti ama tedavi basinda beri oylelerdi. Transferden bir hafta sonra sislik inmeye basladi, hassasiyet azaldi, farkli bir hal aldilar, uclari koyulasti. Lekelenme olmadi diyecek kadar az bir kirlilik gordum jelle beraber, o da tutunmadan oldugunu sanmiyorum.
Normal adet tarihimde sancilarim oldu, sicak kompres yaptim iyi geldi. Opuya gore de adet olmam gereken tarihte de ayni.
Onun disinda rahim kasilmalarim oldu ufak ufak cirpilar gibi sanki esniyordu cok seviniyordum ozaman.
Benim yasadigim seyler insallah size yardimci olur, umut olur, ama unutmayin ki her bunye farklidir, ayni olacak diye sart yok. Dedigim gibi ben fazlasiyla hassasim (normal sikluste ovulasyon oldugu ani bile hisserim bazen)

Bu da benim hikayem...dualarim sizinle, insallah en kisa bir zamanda mutlu anne adaylari olursunuz. Pozitif olun, umutlu olun, mutlu olun, transferde mutlaka gulumseyin yavrulariniz mutlu bir yuvaya gelmis hissi yasasin... (hatalardan, devrik cumlelerden dolayi ozur dilerim, unutmayin ki yabanciyim )

Canım sana birşey sorabilirmiyim transferde bir tanemi iğne kullanıldı yoksa ikitanemi:26:

Canım sana birşey sorabilirmiyim transferde bir tanemi iğne kullanıldı yoksa ikitanemi:26:

Canim transferde hic birsey hissetmiyorsun, endise etme. Spekulum denilen seyi takiyorlar, (smear testi yaptigindaki gibi ) sonra cok ince bir kateter ile vucudunun dogal serviks acikligindan giriyorlar, rahme senin minnoslari burakiyorlar. O girisi hissetmiyorsun bile, batirmiyorlar yani...kulak deliginden kupe gecirmek gibi ben basimi kaldirip ekrani izlemeye calisiyordum agzim kulaklarimda

Canım ben 2 kere tüp denedim onu biliyorum ama hani iki tane transfer ediliyorya dedim iki tane iğnemi kulanılıyor çünkü ulun bey bana transfer günü iki tane transfer ettik dedi sonraki görüşmemizde bir tane neden bahseti o yüzden sordum canım

sen nasılsın canım ben bu aralar yoğunum ev taşıyorum çok yorgunum... ((

canım anladığım kadarıyla pozitif sonucunu almışsın çok çok sevindim gerçekten hayırlı olsun....darısı bekleyen tüm arkadaşlara...

canım benimde 11. günde değerim 513 çıkmıştı büyük ihtimalle ikizlerimiz geliyor.... çok güzel bir haber bu çok oldu topiyimizde güzel haber alamadık inşallah devamı gelecek...

canım benimde 11. günde değerim 513 çıkmıştı büyük ihtimalle ikizlerimiz geliyor.... çok güzel bir haber bu çok oldu topiyimizde güzel haber alamadık inşallah devamı gelecek...

Insallah canim, kismetim nasilsa oyle olsun...bana testi 12. Gunde tekrarlamaya gerek yok dediler, degerin yuksek dediler. Sen tekrarladin ki canim? 10 gunden keseye git dedi selen hanim...

Senin tedavi zamanlarini hatirliyorum ben ya, zaman su gibi akip gecti ve ikimizin de cok sukur yuzumuz guluyor...Allah bebeklerimizi kucagimiza almaya nasip etsin( aaaaamiiiin)

Sende cinsiyet belli mi?bana herkes oglanlar geliyor diyor

Hmmm o sekilde bilmiyorum canim...embriyolog tup getirdi gordum ama bir tane mi iki tane mi farkedemedim. Sanirim ikisi bir aradaydi, tek islemle ikisi birden konuldu yani. Ulun beyin orda dili surcmustur canim, transferde sana ne denildiyse odur.

Ay canım nasılsın pek yırmasaydın kendini sana yardım edecek kimse yokmu veya yardımcınız

sağol arkadaşım yok maalesef benim ailem hatay da eşimin ailesi malatyada....yormuyorum eşim hepsini yapıyor...eşim çok titiz kadın tutmamı istemedi kendi temizliyor yeni evi bu gün biter inşallah temizlik yarın da toparlanmaya başlarız aa çok zor iş hele de bu durumda...

canım ben 13. gün de tekrarladım emin olmak ve takip etmek için 1164 çıkmıştı yükselme iyi dedi doktor...evet canım zaman çok hızlı akıp gidiyor....benim bebekler bir kız bir erkek çok şükür rabbim kucağımıza almayı doya doya sevmeyi nasip etsin inşallah...çocuk hasreti çeken tüm çiftlere nasip etsin bu güzel duyguları...inan çok mutlu oldum...çok tuhaf bir duygu gerçekten hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama olumlu yada olumsuz sonuçlarda çok etkileniyoruz... birlikte üzlüyor birlikte seviniyoruz...inşallah bundan sonra hep sevineceğimiz haberler alacağız....rabbim duysun dularımızı amin amin amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…