Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım yeni evinde biri prens bir diğeri prenses olan güzel meleklerinle rabbim mutlu bi şekilde oturmayı nasip etsin bence taşınmayı hiç dert etme bak yeni başlangıçlar sundu sana hayat ne güzel ilk denemende hem kız hem erkek annesi olucaksın hayırlısı tatlım her şeyin. benim iki denememde olumsuz oldu böyle bi durum yaşamak inan çok zor mayıs ayında da genetik test vermiştim onların sonucunu da illa genetik doktorunla görüşmeden vermiyo üniversite hastanesi sonuçlarım çıktı ama 11 ağustosta gün verdiler görüşmeden vermiyolarmış sen de sanırım üniversite hastanesinde çalışıyodun prosödür sizde de bu kadar sıkı mı tatlım bi de sen rahim filmi çektirmiş miydin? anlayacağın hayat hep bi mücadele Rabbim iki meleğini de sana bağışlasın bana da dua edebilir misin bi anönce 3. Tedaviye başlamak istiyorum ama sonucu alamadığım için önümü göremiyorum inşalllah birbirimiz desteğiyle güzel haberleri veririm bende kendine dikkat et canım meleklerini de sev annesi benim içinde :))))

Doğru söylüyorsun hiç birşey kolay değilki ama şu durumda yardımcı tutmanız iyi olurdu sende eşimde çok yorulmazdınız benimde başıma geldiği için biliyorum çok zor yinede Allah kolaylığı veriyor

Kızlar aranızda lucrin kullanıp adet gecikmesi olan varmı ? Benim adet tarihin 6 Temmuz ama ogünde 3 günlüğüne ist dışına çıkmam lazım inş gecikme olur bikaç gün ya:;(

canım inşallah en kısa zamanda sende mucizelerine kavuşurusun...iyi mesajların ve dileklerin için çok teşekkür ederim..hayat gerçekten çok zor evet...ama inşallah her şey güzel olacak...evet ben üniversitede çalışıyorum..ben genetik testlerimi çok rahat yaptırdım...çünkü çalıştığım birimde bütün prof doç vs tüm çalışanları tanıma şansımız var...genetik tesleri normalde 1 ayda çıkıyor prosedürü tam olarak bilemiyorum...doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi hematoloji profunuaradık hemen gittim kan verdim genetik labaruarı çalışanlarıda arkadaşımız hemen çıkartırdı sonuçları elimize verdi.inan hiç bilmiyorum prosedürü....ben hiç rahim filmi çektirmedim....çünkü bizde problem eşimdeydi...aslında az kalsın hata edip çektiriyorumdum arkadaşlarım izin vermedi...bir doktora gidiyordum adam eşimin değerlerine bakmadan benim bütün tahlilleri yaptı rahimden parça aldı patalojiye gönderdi vs.sonuçlara baktı bütün değerleriniz çok iyi hiçbir problem görünmüyor o halde rahim fiilmi çekelim dedi...bende arkadaşlarımla paylastım kızdılar bana.sonra üniden bir doktor ayarladık..muayene etti eşimin değerlerine baktı ve direk tüp bebek önerdi..beklerseniz çocuğunuz olur fakat bu sefer kadının yaşı risk grubuna giriyor tüb bebek yaptırın zaman kaybetmeyin derim dedi...hemen ürolok la görüştük rapor işlemlerini başlatık bu arada istanbul derken bir baktık başlamışız...bütün bunlar 1,5 ayda gelişti....canım pek yardımcı olmadım ama ksura bakma...

öle ama şuan maddi olarakta çok yıprandık tedavi den sonrada çok masrafımız oldu...birde yeni ev masraf baya baya fazla...mecburen ailemden birilerini çağırdım inş gelecekler..

Arkadaşlar mrb ben bugün puregon ve olguraton iğnemi oldum menogonu olamadan kötü bir baygınlık geçirdim hemşireyi aradım çok nadir görülüyor dedi çok korktum! Menegonu yapmam gerekiyor şuan ama korkuyorum daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu

canım geçmiş olsun ben hiç böyle bir problemle karşılaşmadım acaba heyecanlandınmı

canım geçmiş olsun ben hiç böyle bir problemle karşılaşmadım acaba heyecanlandınmı

Cnm bnm iğne fobim vardı asla bakamazdım ilk gün hemşire yaptı kötü oldum ama bayılmadım begüm 8. Ya da9. Gün alıştım artık heyecanda yapmadım ama bayıldım öyle kfndime geldiğimde çok korktum . Az kaldı inşallah Pazartesi eşim ameliyat olacak ..

Canım çok geçmiş olsun ilk defa duydum bayılanı bence stres ve heyecandandır eşin ameliyatı stres yapmıştır belki sana. Çokk iyi geçicek Rabbimin izniyle bende dua edilen Pazartesi güzel haberler vericeksin inş:))

Cnm bn Allah razı olsun , bende araştırdım netten hiç yok bayılma! Inşallah önemli bişey değildir yrn kontrol var, Pazartesi inşallah güzel haberlerle dönerim

Nasılsınız kızlar?
benim biraz migrenim atak yaptı oruçla....biraz ortalarda yoktum.
iş ev annemler ramazan yetişemedim buralara hiçbirşeye.....

canım hayırlı olsun çok sevindim.Allahım hayırlısıyle kucağına almanı nasip etsin.yaşasın umutlar arttıyor gene çok güzel bir haber bu...

Meraba canım nasılsın

iyiyim canım çok şükür azcık baş ağrılarım tetikledi...ama iyiyim sen nasılsın?

Canım tedaviniz hayırlı olsun.Eşinin ameliyatıda işnh çok güzel geçer.
Emre Hoca çok iyi bir hoca inşh ilk olarak Allahında iziniyle güzel sonuçlar alırsınız.

sen nasılsın canım ben bu aralar yoğunum ev taşıyorum çok yorgunum... ((

iyiyim kuzum azcık başağrıları yordu beni bu hafta....
ev bulmuşuz çok sevindim zor diyordun.
Allahım hayırsıylada yerleşmek nasip etsin.
Bebekler gelmeden yeni ev çok güzel bir başlangıç inşh.

İyim canım çok geçmiş olsun migren bendede var ikigünde bende çektim rabim kimseye vermesin zor bu ararlar benimde sıkıntım çok ne olur banada dua edin çok kötüyüm :2:

Arkadaşlar ben ovitreşlle çatlatma iğnesini oldum ama iğneyi sonuna kadar batırmamışım göbeğime hafif bir beze oluştu bir sakıncası var mı ne yapmam gerek?

kizlar mrb gecen gun yazmistim ignelere basladim diye dun ulun beyle gorustum bu ay transverini yapmayabiliriz dedi ohss olabilirsin dedi uzuldum ama netten arastirdim dondurulmus embriyo basari sansi daha yuksekmis aranizda transveri ertelenen varmi benim gibi kac ay sonra transveriniz yapildi . bu arada ulun beye sormqyi unutmusum igneleri kullanirken glifor ve folbiol ilaclarimi kullanicammi cvplarsaniz sevinirimm...

Ben varim canim hayirli olsun tedavin inşallah. Benimde ohss riski yüzünden ertelendi transferim bende uzulmustum ama sonradan iyikide ertelenmis dedim ohss olmadim ama 6 aylik hamile gibi şiştim biraz sancim oldu.sende hic uzulme sonradan iyiki ertelenmis diceksin ulun beye güven.
Transfer bi dahaki ay oluyor canim ilac olarak hap kullaniyosun sadece cok rahat oluyor.

Ben glifor kullanmadim bu konu hakkinda bilgim yok canim merkezi arasan hemsirelerde yardimci olur.hakkinda hayirlisi olsun

Canım nasılsın ? Keyifler iyidir inş yarın güzel haberlerini bizlerede vermeyî ihmal etme:)
Karışığım cnm biraz hem çok yakınım meleğime hem çok uzak yarın çok önemli bir gün bizim için heyecanla ameliyat sonucunu bekliyeceğiz , umutla sabırla ... Inşallah güzel haberle dönerim ..

sagol canim cvp verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…