Cnm bulundu sperm çok şükür toplandı yumurtalar
kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah...ben çok yorgunum nihayet taşındım ama gerçekten çok zor bir işmiş.....
Canım geçmiş olsun yeni evinde kuzucuklarınla huzurlu bi hayatın olur inş . Bende uzun protokol uygulanıyor bugün adet oldum yarın kısmetse merkezdeyim. Sana bişey sorucam ya adetin 2. Günü iğnelere başlanıyo ya kaç gün sonra ilk muayene gidiyorduk ya hatırlıyonusun
canım herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama 5 gün sonra gidiliyor ben perşembe başladım salı günü ilk kontrolumdü hayırlı olsun...uzun protokol ne oluyor ben bilmiyorum fark nedir acaba..
Adetin 21. Günü yumurta baskılayıcı iğne kullanıyorsun adet olunca yine 2. Günü normal yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun .
Kızlar bugün adet oldum. Yarın 9da umuttayım kısmetse. Bu arada bişey sormak istiyorum kızlar yarın şimdi ilk iğneme başlıcamya kaç gün sonra ilk muayeneye çağırıyordu ulun bey hatırlayan varmı? Tekirdağ gidicem çünkü bi kafamı toparlayım dedim 4-5 gün çok bunaldım(((
Cnm bulundu sperm çok şükür toplandı yumurtalar
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah seninde burdan güzel haberlerini alıcaz beni ulun bey ilaç başladıktan 5 gün sonra çağırmıştı bu arada senin de 3. Tedavin oluyo dimi canım ben de 3. Tedavime başlamak istiyorum ama bizim genetikler çıkmadı sonuçlar da bişey çıkmazsa en son histeroskopi yapılır belki dediler bana sen de ne gibi testler oldu bu zamana kadar sanırım ikimizde umut dışında başka biyerde deneme yapmadık sonucun hamilelik haberiyle olması dileğiyle şans seninle olsun:))))
Kızlar bir konuda bilginize ihtiyacim var. Geçen sene umut tup bebekte tedavi gordum. Doktorum süleyman beydi. Sonrasında düşük yaptim ve doktor hic ilgilenmedi. Bu ay tekrar tedaviye baslamak istiyorum. Umutta 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyosu var. Ulun beyde baslamayi düşünüyorum. Ulun bey nasildir sizce ve dondurulmus embriyoda tedavi sureci nasıl işliyor? Adetin kacinci gunu transfer yapılıyor?
Canım ulun bey pozitif enerjisi olan biri yoğunluktan bazen unuttuğu şeyler oluyor ordada sen hatırlatıyorsun :) ne güzel dondurulmuşun var şansın yüksek . Dondurulmuşun süreci nasıl hiç bilmiyorum canım çünkü benim tedavîlerinde dondurulmuş kalmadı. Sizin sorun neydi?
6 yillik evliyim. Bu zamana kadartum tahliller yapildi. Genetik testde dahil. Esimde sorun yok. Ben polikistik over liyim
Kızlar bugün adet oldum. Yarın 9da umuttayım kısmetse. Bu arada bişey sormak istiyorum kızlar yarın şimdi ilk iğneme başlıcamya kaç gün sonra ilk muayeneye çağırıyordu ulun bey hatırlayan varmı? Tekirdağ gidicem çünkü bi kafamı toparlayım dedim 4-5 gün çok bunaldım(((
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu bebekli olur ilk iğnenden sonra 5 gün çağrıyor ama tabi yine kişiden kişiyede değişîr
Kızlar bir konuda bilginize ihtiyacim var. Geçen sene umut tup bebekte tedavi gordum. Doktorum süleyman beydi. Sonrasında düşük yaptim ve doktor hic ilgilenmedi. Bu ay tekrar tedaviye baslamak istiyorum. Umutta 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyosu var. Ulun beyde baslamayi düşünüyorum. Ulun bey nasildir sizce ve dondurulmus embriyoda tedavi sureci nasıl işliyor? Adetin kacinci gunu transfer yapılıyor?
canım hadi gözün aydın bundan sonraki aşamalarda çok güzel gider ve bebişlerin seni hiç bırakmazlarCnm bulundu sperm çok şükür toplandı yumurtalar
kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah...ben çok yorgunum nihayet taşındım ama gerçekten çok zor bir işmiş.....
Canım geçmiş olsun yeni evinde kuzucuklarınla huzurlu bi hayatın olur inş . Bende uzun protokol uygulanıyor bugün adet oldum yarın kısmetse merkezdeyim. Sana bişey sorucam ya adetin 2. Günü iğnelere başlanıyo ya kaç gün sonra ilk muayene gidiyorduk ya hatırlıyonusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?