canım benimde doktorum süleyman beydi bende çok terettüt ettim ulun beye geçmekle hatta eşimle böyle dışarından çok ilgisiz bir doktor diye düşünüyoduk gidip görüştükten sonra eşim bile dedi ki bu doktor o doktormu çok cana yakın bende adetimi bekliyorum dondurulmuş var benimde ama ben opuyu 3 ay önce yaptırdım oshh riskim oldugu için erteledi doktorum .benim bundan önceki denememde yine dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi ama 13.gün transfer yapılmıştı çok kısa sürmüştü bakalım bu sefer nasıl ilerliyecek heyecanla ve umutla adet olmayı bekliyorum .hakkımızda neyse hayırlısı mevlam onu nasip etsin inşallah
Canım nasılsın inşallahcanım hadi gözün aydın bundan sonraki aşamalarda çok güzel gider ve bebişlerin seni hiç bırakmazlar
canım yeni evinde yavrularınla ve eşinle mutlu huzurlu yaşa inşallah
canım bende 5 gün sonra ilk kontrole gitmiştim hayırlı olur tedavin inşallah
canım benimde doktorum süleyman beydi bende çok terettüt ettim ulun beye geçmekle hatta eşimle böyle dışarından çok ilgisiz bir doktor diye düşünüyoduk gidip görüştükten sonra eşim bile dedi ki bu doktor o doktormu çok cana yakın bende adetimi bekliyorum dondurulmuş var benimde ama ben opuyu 3 ay önce yaptırdım oshh riskim oldugu için erteledi doktorum .benim bundan önceki denememde yine dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi ama 13.gün transfer yapılmıştı çok kısa sürmüştü bakalım bu sefer nasıl ilerliyecek heyecanla ve umutla adet olmayı bekliyorum .hakkımızda neyse hayırlısı mevlam onu nasip etsin inşallah
Sansligun ve evlattt iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese kendi katindan, Allah Allah diyen bizleri de onun yolunda ilerlemeye teşvik eden sağlıklı ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Bazen ümitsizliğe dussek de güzel sonuclar alan kader arkadaslariyla umudumuz tekrar tekrar canlanıyor
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu bebek haberli olur benim iki denememde dondurulmuş embriyo oldu ohss den dolayı dondurulmuş embriyoda da adetin 2 ya da 3. Günü tedaviye başlıyosun estrofem talet kullanarak sonra transfere 5 gün kala progestan ampul iğne kullanıp transfer günü bırakıyosun genellikle adetin 19.günü transferin oluyo benim ilk denememde adetin 2. Günü tedavi başlandı ve 19.gün transfer oldu 2. Tedavimde ise adetin 3. Günü tedavi başlandı ve 21. Gün transferim oldu transferden sonrada estrofem ve jel devam ediyosun böle yani her şeyin güzel gitmesi dileğiyle şu mübarek günler de inşallah güzel haberlerini alırız bu arada histeroskopi kolay mı oluyo bi de sen rahim filmi çektirmişmiydin önceden benim genetik sonuca göre bunlar istenebilir de o yüzden sordum tatlım
Evet rahim filmi 2 kez cekildim. Birincisi birazcik zor olsa da ikincisi cok ama cok kolaydi. Hatta normal muayeneden bile kolaydi.rahim filmine bakarak doktor histeroskopi yapıyor zaten. Ben histeroskopiyi nisanda oldum.rahimde sekil bozukluğu varmış.o duzeltildi. Genel anestezi altında yapildigi icin xor olmadi. 28 gun gunde 3 kez estrofem iciyorsun. Rahim kalinlassin da yapisiklik olmasin diye. Bir de ameliyattan sonra balon stent takildi yine yapisiklik olusmasin diye.bir hafta sonra da balon cikartiliyor. Ara ara az da olsa kanama olabiliyor. Son zamanlarda histeroskopi olan cok var.facebookta tüp bebek mucizemize adim adim grubunda histeroskopi olan diger arkadaslardan da bilgi alabilirsin.insallah genetikte herhangi bir sorun cikmazda sorunsuz baslarsin tedaviye. Sen nerde tedavi goruyorsun
Doğrusunu söylemek gerekirse bir daha yaptirmam diyordum umutta. CÇünkü gecen sene en son suleyman bey kesenin bozuldugunu 10 gune kadar kanamanın gerçekleşeceğini söyledi. Sonra arayan soran hic olmadi. Insan istiyor ki aciklama yapilsin.ama o açıklama hic yapilmadi.3. Düşük olmasi nedeniyle bir araştırma yapilabilirdi. Neyse bu sene baska bir yerde tedaviye basladim.doktorum cok ilgiliydi sağolsun.dusuklere tani amacli histeroskopi yapildi yalniz sorun şu ki benim izinli oldugum vakit o doktorum da izne cikacak.mecbur plan değişti.kafam cok karışık. Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip etsin. Once sabir sonra hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Canım nasılsın inşallah
canım inan bende oshh oldugumda yaşadıklarımı anlatsam süleyman beyin ilgisizliğini ama yine aynı merkezdeyim nedense beni oraya iten bir şeyler var hayırlısı diyelim evet gerçekten böyle durumlarda arayıp sorulmak istiyo insan doktoru tarafından ama doktorlarda çok yoğunlar onlarada hak vermek lazım aslında kendileri arayamasa bile merkezden başka yetkililer arasa insan daha kendini güvende hisseder.herde başlıycaksan tedavi hayırlı olur inşallah.canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırdın mı ?
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo
Ştim canım çok şükür Ramazan derken böyle işte sen neler yapıyosun
bende tatile girdim eylüle kadar. temizlik yapmak istiyorum tedaviye başlamadan ama hiç canım bir şey yapmak istemiyor ama temizlikte yapmam lazım yarın başlarım sonraki gün başlarım hep erteliyorum bakalım ne zaman başlarım
bende tatile girdim eylüle kadar. temizlik yapmak istiyorum tedaviye başlamadan ama hiç canım bir şey yapmak istemiyor ama temizlikte yapmam lazım yarın başlarım sonraki gün başlarım hep erteliyorum bakalım ne zaman başlarım
Canım ben de senin gibi tedavi olana kadar evimle ilgilenirim diyorum ama ha bugün ha yarın deyip sürekli erteliyorrm bi boşvermişlik var bu yaşadıklarımdan sonra.ben de senin gibi ohss olanlardanım beni ulun bey aramıştı çünkü ben çok kötüydüm bendeki yaşanan durum merkezde çok nadir görülüyomuş çünkü bende alttan değişik bi aletle girip 27 tüp sıvı alındı vücudumdan sonra merkezde serumla vücudumdan kaybolan üreyi verdiler ve nefes zor alıyodum sürekli kusma ve şiddetli mideye bıçak saplama tarzı ağrı hep ölüyorum diye bağırdım ve 5 gün her akşam hastanede yattım Rabbim bi daha yaşatmasın ve kimseye yaşatmasın benim ohss serüvenim böyleydi sen de aynı şeylerimi yaşadın tatlım bu arada ben merkezi aramıştım ulun bey bayram da merkezde olmayacak dendi bana
Canım ben de senin gibi tedavi olana kadar evimle ilgilenirim diyorum ama ha bugün ha yarın deyip sürekli erteliyorrm bi boşvermişlik var bu yaşadıklarımdan sonra.ben de senin gibi ohss olanlardanım beni ulun bey aramıştı çünkü ben çok kötüydüm bendeki yaşanan durum merkezde çok nadir görülüyomuş çünkü bende alttan değişik bi aletle girip 27 tüp sıvı alındı vücudumdan sonra merkezde serumla vücudumdan kaybolan üreyi verdiler ve nefes zor alıyodum sürekli kusma ve şiddetli mideye bıçak saplama tarzı ağrı hep ölüyorum diye bağırdım ve 5 gün her akşam hastanede yattım Rabbim bi daha yaşatmasın ve kimseye yaşatmasın benim ohss serüvenim böyleydi sen de aynı şeylerimi yaşadın tatlım bu arada ben merkezi aramıştım ulun bey bayram da merkezde olmayacak dendi bana
Ay canım bende ta Mayıs'ta yaptım tedavideydim rahat yatayım diye tabi ben çalışmıyorum sizin işiniz daha zor rabim kolaylık versin bende çok titizlik hastalığı var sende öyle birşey yoksa Ramazan dan sonra yap oruçlu yorulmaysın biraz dinlen keyfine bak
rabim kolayık versin bende ilk tedavimde olmuştum Zeynep kâmilde transferin ikinci günü oldum hemen hastaneye kaldırıldım 11 gün hastanede yayın ve kabustu ve senden sıvı alınmış bana dayadılar serumu az daha kendimi hastanenîn camından kendimi atıcaktım rabim kimseye göstermesin ana ikinci de daha çok yumurta toplandı ama hastanelik olmadım şiştim ama çok kötü olmadım ve ulun beyde bana dedi ohss hastasıymışım ya işte böyle
geçmiş olsun canım bir daha göstermesin inşallah
Bu arada unuttum transferin yaklaşmış hadi bakalım bir an önce yavrularını alda gel bu sefer olcak inşallah bizlerde dua et olurmu ben dün camiler türbelere gittik kafilelyle herkeze dua ettim rabül alemin herkezin kucağını çocukla doldursun inşallah amin sizlere bir şey anlatıcam bizim burada bir çiftin 18 yıl çocukları olmadı daha sonra kendiliğinden oldu bebek dünyaya geldi daha 20 günlükken babasız kaldı bugün büyük bir kavgayla annesi babası ayrıldı rabim herşeyin hayırlısını versin çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?