Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

histeroskopiyi medipol mega bağcılarda mustafa acette oldum. doktor rahim filmine bakarak şekil bozukluğu olduğunu söyledi. kaldı ki o zamana kadar gittiğim en azından 7-8 doktor bu konuda hiçbir açıklama yapmamıştı ;buna umut tüp bebekte Süleyman hoca da dahil. sgk güvencen varsa fiyatı 2500; fakat histeroskopininde çeşitleri var. tanısal ve operatif olmak üzere. facebooktaki tüp bebek mucizemize adım adım grubunda bir arkadaşta da rahim dışında myom tespit edildi.ona söylenen myomun rahime baskı uygulayarak tutunmada sorun yaşatabileceği idi ama çok da bir bilgim yok. çikolata kisti için de kullanılan ilaçlarla içindeki sıvının boşaltılması sağlanıyor.
Balon stent histeroskopi sonrası yapışıklığı önlemeye yarayan kalın lastikten bir şey.hakkında hayırlısı olsun.genetik testin bir çıksın hayırlısıyla sonrası haberleşiriz

canım benimde doktorum süleyman beydi bende çok terettüt ettim ulun beye geçmekle hatta eşimle böyle dışarından çok ilgisiz bir doktor diye düşünüyoduk gidip görüştükten sonra eşim bile dedi ki bu doktor o doktormu çok cana yakın bende adetimi bekliyorum dondurulmuş var benimde ama ben opuyu 3 ay önce yaptırdım oshh riskim oldugu için erteledi doktorum .benim bundan önceki denememde yine dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi ama 13.gün transfer yapılmıştı çok kısa sürmüştü bakalım bu sefer nasıl ilerliyecek heyecanla ve umutla adet olmayı bekliyorum .hakkımızda neyse hayırlısı mevlam onu nasip etsin inşallah[/QUOTE]

mrb arkadaşım.ben de salı günü opu oldum.doktorum ulun bey.benim de ohss riskinden dolayı ertelendi transferim.1 ay sonra yaparız dedi doktorum.ama gece gece aklıma takıldı,şimdi bu embriyolar dondurulacağı için acaba bizden extra transfer ücreti alınacak mı,yoksa dondurulmuş olsa da daha ilk transfer olacağı için fiyata dahil mi?bu konuda bi bilgin var mı acaba?

mrb arkadaşım.ben de salı günü opu oldum.doktorum ulun bey.benim de ohss riskinden dolayı ertelendi transferim.1 ay sonra yaparız dedi doktorum.ama gece gece aklıma takıldı,şimdi bu embriyolar dondurulacağı için acaba bizden extra transfer ücreti alınacak mı,yoksa dondurulmuş olsa da daha ilk transfer olacağı için fiyata dahil mi?bu konuda bi bilgin var mı acaba?

mrb arkadaşım.ben de salı günü opu oldum.doktorum ulun bey.benim de ohss riskinden dolayı ertelendi transferim.1 ay sonra yaparız dedi doktorum.ama gece gece aklıma takıldı,şimdi bu embriyolar dondurulacağı için acaba bizden extra transfer ücreti alınacak mı,yoksa dondurulmuş olsa da daha ilk transfer olacağı için fiyata dahil mi?bu konuda bi bilgin var mı acaba?[/QUOTE]

Merhaba canim bende umut ta tedavi benimde tiroidim yuksek oldugu icin 1ay ertelenmisti....bunun icin transfer yapilirken ek bir ucret alinmiyor icin rahat olsun....ayrica dondurulmuslari 1yil ucretsiz sakliyorlar....

canım öncelikle hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar canım .yok herhangi bir ücret almıyor canım tedavine dahil hatta yumurtan kalırsa 1 sene ücretsiz saklıyorlar.bu arada yumurtaların kaç tane oldu bilgi verdiler mi canım ?

Merhaba canim bende umut ta tedavi benimde tiroidim yuksek oldugu icin 1ay ertelenmisti....bunun icin transfer yapilirken ek bir ucret alinmiyor icin rahat olsun....ayrica dondurulmuslari 1yil ucretsiz sakliyorlar....[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım ben de öyle olacağını düşünmüştüm ama gene de emin olayım dedim,1 yıl ücretsiz sakladıklarını biliyorum.

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur hepimiz için.19 yumurtam toplanmıştı,17 si olgunmuş,15 tanesi de döllenmiş.biraz beklicez ama ben değeceğine inanıyorum

Canım çook sevindim Allah kuzucumlarını bağışlasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , bebek isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur hepimiz için.19 yumurtam toplanmıştı,17 si olgunmuş,15 tanesi de döllenmiş.biraz beklicez ama ben değeceğine inanıyorum

inşallah değer canım ben hep hayırlısı olsun istiyorum mevlam bizim için hayırlısı ise nasip etsin

Tüp bebek raporu almak isteyen ve neler yapabileceğini araştıranlar için yardımcı olması için;
* öncelikle rapor veren devlet hastanesi veya tıp fakültesi hastanesine başvurarak aşağıdaki listeyi tamamlarsanız tüp bebeği anlaşmalı özel klinikte yaptırcaksanız 15 gün, rapor aldığınız hastanede yaptırcaksanız 1 ay içinde rapor çıkıyor.
* önce kurula giriyor ve hocalar tüp bebek yapmanız gerektiğine karar verirse aşağıdaki şartları ve evrakları tamamlarsanız rapor çıkıyor.
* 3 yıl resmi olarak evli olmak ( evlilik günü dahil dolmuş olması gerekiyor). * 23 yaştan büyük 39 yaştan küçük olmak,
* 2 veya 3 kez aşılama yaptırmış olup sonuç alamamak ve buna ilişkin hangi hastanelerde yapılmış ise rapor almak,
* Adetin 2 veya 3. Günü hormon tahlilleri,
* Rapor almak için hangi devlet hastanesine başvurduysanız eşiniz için sperm sonucu ve androloji tarafından onay yazısı( erkek infertilitesinin değerlendirilmesi)
* dahiliye dr dan tüp bebek için uygundur yazısı
* psikiyatriden uygundur yazısı
* rahim filmi
* 2 adet fotograf
* 2 şer adet nüfus kayıt örneği- hasta ve eş
* Evlilik cüzdanın ilk 3 sayfasının fotokobisi
* Hastanın nüfus cüzdanı fotokobisi

Arkadaşlar bunu yazarken bile ellerim titriyor sizlere büyük haberim var dün gece teravihde namzdayken bayıldımbeni apar topar hastaneye kaldırdılarbir çok kan testi yapmışlar kan değerim olduğunda fazla yüksek çıkmış veeee hamileeee olduğumu söylediler ben inanmadım çünkü regli günüm yarın ve değerim 215 çıkmış görünce hıçkırıklara boğuldum gerçekten büyük mucize çünkü hakikaten durumum kötüydü nasıl oldu anlamadım hala anlam veremiyorum arkadaşlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ben tüp bebekten bile ümidimi bile kaybetmiştim açıkcası eşim le ben hala ağlıyoruz

harikalar harikası bir haber cnm. seni de esini de cok tebrik ederim. saglikla sihhatle kucagina almani ve mutlulukla buyutmeni nasip etsin guzel Allahim. bizlere de dua et yaa hamilelerin duasi kabul olurmus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımsın Allah sizlerde nasip etsin inşallah eabim kimseyi yavrusuz bırakmasın başıma gelen bir olayı anlatayım ve geçen. Gün camilerdeydik peygamber efendimizin süt kardeşinin türbesine gittik orda dua edip ağlarken bîr kadın yanım geldi niye bu kadar içten içe ağlıyorsun dedi bende durumuzu anlatım oda bana dediki çok yakında olcak ve hîç ummadığın bîr anda ve hiç ihtimal vermedim ve bugün böyle ne olur dua edin

canım ne güzel bir haber bu süper rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah tamamına erdirsin inşallah mübarek zamanda güsel bihaber almışın hemde kendiliğnden tüp bebekten snra tam üç aydrbelki olur die bende bekledim ama bu mucizeye eremedim neyazıkki ama üzülmüorum artık eşimde yurt dışına gidio kıslar e son biaydır sorunlardan sebep aramız ii değil bizde artık bişi kalmadı hakkımzda hayırlısı dua edin artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun rabim sizlerede nasip etsin inşallah ben çok ümitsizdim. Ve hiç ihtimal vermedim hemde regli günüm yarınken ama korkuyorum çünkü genetik uzmanı Necati bey şey. Demişti eğer hamile kalırsan düşük olur yada hamile kalamasın benim kromozomlarda sorun var

Bnm işim biraz yaş ama sen önlemini al lütfen riske atma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…