canım inan bende oshh oldugumda yaşadıklarımı anlatsam süleyman beyin ilgisizliğini ama yine aynı merkezdeyim nedense beni oraya iten bir şeyler var hayırlısı diyelim evet gerçekten böyle durumlarda arayıp sorulmak istiyo insan doktoru tarafından ama doktorlarda çok yoğunlar onlarada hak vermek lazım aslında kendileri arayamasa bile merkezden başka yetkililer arasa insan daha kendini güvende hisseder.herde başlıycaksan tedavi hayırlı olur inşallah.canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırdın mı ?
ilk düşükten sonra pıhtılaşma testini ve genetik testi yaptırmıştık. herhangi bir sorun çıkmamıştı. sana da çok geçmiş olsun. bizim istediğimiz gerçekten bizi anlayan bir doktor.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder hayırlı ve sağlıklı evlatlar.
Geçmiş olsun canım bu histeroskopi kolay bi şey değil sanırım ben de umut tüp bebek hastasıyım aslında bizde sorun eş kaynaklı dendi hep ama iki denememde de olumlu bi sonuç alınmadı bende de sol over de 3.5cm çikolata kisti ve rahim dış duvarında 1cm myom var ama bunların bi etkisi yok dendi şimdi inşallah genetiklerde olumsuz bi şey çıkmaz bundan sonra da sanırım rahim filmi ve histeroskopi olabilirim sen nerde yaptırdın histeroskopiyi canım bi de ne kadar ödedin epey bi pahalı diye biliyorum sahi bu balon stent ne oluyo?
canım hadi gözün aydın bundan sonraki aşamalarda çok güzel gider ve bebişlerin seni hiç bırakmazlar
canım yeni evinde yavrularınla ve eşinle mutlu huzurlu yaşa inşallah
canım bende 5 gün sonra ilk kontrole gitmiştim hayırlı olur tedavin inşallah
canım benimde doktorum süleyman beydi bende çok terettüt ettim ulun beye geçmekle hatta eşimle böyle dışarından çok ilgisiz bir doktor diye düşünüyoduk gidip görüştükten sonra eşim bile dedi ki bu doktor o doktormu çok cana yakın bende adetimi bekliyorum dondurulmuş var benimde ama ben opuyu 3 ay önce yaptırdım oshh riskim oldugu için erteledi doktorum .benim bundan önceki denememde yine dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi ama 13.gün transfer yapılmıştı çok kısa sürmüştü bakalım bu sefer nasıl ilerliyecek heyecanla ve umutla adet olmayı bekliyorum .hakkımızda neyse hayırlısı mevlam onu nasip etsin inşallah
canım benimde doktorum süleyman beydi bende çok terettüt ettim ulun beye geçmekle hatta eşimle böyle dışarından çok ilgisiz bir doktor diye düşünüyoduk gidip görüştükten sonra eşim bile dedi ki bu doktor o doktormu çok cana yakın bende adetimi bekliyorum dondurulmuş var benimde ama ben opuyu 3 ay önce yaptırdım oshh riskim oldugu için erteledi doktorum .benim bundan önceki denememde yine dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi ama 13.gün transfer yapılmıştı çok kısa sürmüştü bakalım bu sefer nasıl ilerliyecek heyecanla ve umutla adet olmayı bekliyorum .hakkımızda neyse hayırlısı mevlam onu nasip etsin inşallah
mrb arkadaşım.ben de salı günü opu oldum.doktorum ulun bey.benim de ohss riskinden dolayı ertelendi transferim.1 ay sonra yaparız dedi doktorum.ama gece gece aklıma takıldı,şimdi bu embriyolar dondurulacağı için acaba bizden extra transfer ücreti alınacak mı,yoksa dondurulmuş olsa da daha ilk transfer olacağı için fiyata dahil mi?bu konuda bi bilgin var mı acaba?
canım öncelikle hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar canım .yok herhangi bir ücret almıyor canım tedavine dahil hatta yumurtan kalırsa 1 sene ücretsiz saklıyorlar.bu arada yumurtaların kaç tane oldu bilgi verdiler mi canım ?
Sagol canim, Allah sana da nasip eder insallah....bu aralar bir ben varim galiba tedavi olup burayi takip eden, hepinize moral olduysam ne mutlu bana....ilk denememizdi, biz ilk once sebepsiz infertilite diye biliyorduk ama tedavi sirasinda yapilan sperm testine morfoloji % 2 cikti ( onceki testlerde 5-6 cikiyordu). Ulun bey biz daha seciciyiz dedi aciklama olarak. Dondurulmus spermle yapildi. 13 yumurtacik toplandi aslinda opudan sonra 3 gunde toparlandim. Benim ohss'im kana gebelik hormonu gecerken tetiklenenlerdenmis, hatta cogul gebelikse daha siddetli olurmus. Hic ihtimal verilmemisti canim ben fazla gule oynaya gecirdim tedaviyi galiba, bu da bana Allahin imtihaniydi diye dusunuyorum, o yuzden sikayet etmeden cekiyorum kahrimi
Hepinize duaciyim insalllllllllllllaaaaaah herkesin kucagi tatli mi tatli saglikli mi saglikli bebislerle dolar aaaamiiiiin
çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur hepimiz için.19 yumurtam toplanmıştı,17 si olgunmuş,15 tanesi de döllenmiş.biraz beklicez ama ben değeceğine inanıyorum
Arkadaşlar bunu yazarken bile ellerim titriyor sizlere büyük haberim var dün gece teravihde namzdayken bayıldımbeni apar topar hastaneye kaldırdılarbir çok kan testi yapmışlar kan değerim olduğunda fazla yüksek çıkmış veeee hamileeee olduğumu söylediler ben inanmadım çünkü regli günüm yarın ve değerim 215 çıkmış görünce hıçkırıklara boğuldum gerçekten büyük mucize çünkü hakikaten durumum kötüydü nasıl oldu anlamadım hala anlam veremiyorum arkadaşlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ben tüp bebekten bile ümidimi bile kaybetmiştim açıkcası eşim le ben hala ağlıyoruz
harikalar harikası bir haber cnm. seni de esini de cok tebrik ederim. saglikla sihhatle kucagina almani ve mutlulukla buyutmeni nasip etsin guzel Allahim. bizlere de dua et yaa hamilelerin duasi kabul olurmus :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bunu yazarken bile ellerim titriyor sizlere büyük haberim var dün gece teravihde namzdayken bayıldımbeni apar topar hastaneye kaldırdılarbir çok kan testi yapmışlar kan değerim olduğunda fazla yüksek çıkmış veeee hamileeee olduğumu söylediler ben inanmadım çünkü regli günüm yarın ve değerim 215 çıkmış görünce hıçkırıklara boğuldum gerçekten büyük mucize çünkü hakikaten durumum kötüydü nasıl oldu anlamadım hala anlam veremiyorum arkadaşlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ben tüp bebekten bile ümidimi bile kaybetmiştim açıkcası eşim le ben hala ağlıyoruz
canım ne güzel bir haber bu süper rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah mübarek zamanda güsel bihaber almışın hemde kendiliğnden tüp bebekten snra tam üç aydrbelki olur die bende bekledim ama bu mucizeye eremedim neyazıkki ama üzülmüorum artık eşimde yurt dışına gidio kıslar e son biaydır sorunlardan sebep aramız ii değil bizde artık bişi kalmadı hakkımzda hayırlısı dua edin artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun rabim sizlerede nasip etsin inşallah ben çok ümitsizdim. Ve hiç ihtimal vermedim hemde regli günüm yarınken ama korkuyorum çünkü genetik uzmanı Necati bey şey. Demişti eğer hamile kalırsan düşük olur yada hamile kalamasın benim kromozomlarda sorun var
Bnm işim biraz yaş ama sen önlemini al lütfen riske atma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?