Valla canım önlem sadece Allah biliyorsundur belki ilk hamileliğimde düşüklerini sonuçlandı
Hayırlısı olsun allaha emanet sen yinede dikkatli ol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolsın canım Allah razı olsun rabim sizlerde bu duyguyu tatırsın inşallah bir ayda olsa onu hisetmek çok güzel
canım senin adına çok sevindim RABBİM bu mübarek günlerde sana anneliği yaşattı ve ben inanıyorum ki bi melek gönderdi annesinehayırlısı olsun tatlım tekrardan bizleri de dualarından eksik etme olur mu sizde sebepsiz infilite miydi olmama nedeni mutlu kalın canım
Allah tamamına erdirsin inşallah mübarek zamanda güsel bihaber almışın hemde kendiliğnden tüp bebekten snra tam üç aydrbelki olur die bende bekledim ama bu mucizeye eremedim neyazıkki ama üzülmüorum artık eşimde yurt dışına gidio kıslar e son biaydır sorunlardan sebep aramız ii değil bizde artık bişi kalmadı hakkımzda hayırlısı dua edin artık
Ay üzüldüm şimdi deme öyle daha şimdi farkına vardım yazdıklarını düzelir sen bizi görseydin otur ağlardın herşeyim başı sabır sakın üzme tatlı canını herşeyde vardır bir hayır
Canım benim sağol Allah razı olsun biz durum baya karışık Biz 8 yıllık evliyiz 1 senelik evliyken yine kendiliğinde hamîle kaldım 3 aylık düşük yaptım ikizlerime daha sonra hemen olur dedi doktor ama olmadı daha sonra tedavi git gel derken eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu yine bekledik olmadı daha sonra 2 aşılama bir tüp Zeynep kâmilde denedik hiç tutmadı daha sonra ulun beyle tanıştık genetik teset istedi yaptırdık ve benim 9 kromozomum başı ters çıktı ulun bey benî Necati beye sevk etti oda dediki hamile kalırsan kesin düşük olur Yada hiç hamile kalamaya bilirsin demişti ve pgt önermişti ona rağmen bile biz şansımızı deneyelim dedik ama biliyorsun yine olamadı Ve en az 1 sene denemiyecektik daha sonra camîlere gitim bir kaç gün önce en Eyüp'de peygamber efendimizin süt kardeşinin türbesinde yaslanıp ağlarken bir kadın geldi yanıma neden bu kadar içten içe ağlıyorsun evladım dedi bende bizim durumdan bahsetim çocuğumuz olmuyorum diye o da dediki en kısa zamanda olacak biliyorum diyince hiç ihtimal vermedim dedim heralde teselli edîyor neyse dün akşam camide namazda baygnılık geçirdim. Apar topar eşim doktora götürdü başı sürü bir şeyler yapmışlar ben hala baygın tabi baktım doktor diyorki eşiniz hamile nasıl olur derken kaktım dedim bizim çocuğumuz olmuyor derken oda bana dosyayı gösterince inandım canım işte böyle rabim sizlerde nasip etsin inşallah
Canım benim sağol Allah razı olsun biz durum baya karışık Biz 8 yıllık evliyiz 1 senelik evliyken yine kendiliğinde hamîle kaldım 3 aylık düşük yaptım ikizlerime daha sonra hemen olur dedi doktor ama olmadı daha sonra tedavi git gel derken eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu yine bekledik olmadı daha sonra 2 aşılama bir tüp Zeynep kâmilde denedik hiç tutmadı daha sonra ulun beyle tanıştık genetik teset istedi yaptırdık ve benim 9 kromozomum başı ters çıktı ulun bey benî Necati beye sevk etti oda dediki hamile kalırsan kesin düşük olur Yada hiç hamile kalamaya bilirsin demişti ve pgt önermişti ona rağmen bile biz şansımızı deneyelim dedik ama biliyorsun yine olamadı Ve en az 1 sene denemiyecektik daha sonra camîlere gitim bir kaç gün önce en Eyüp'de peygamber efendimizin süt kardeşinin türbesinde yaslanıp ağlarken bir kadın geldi yanıma neden bu kadar içten içe ağlıyorsun evladım dedi bende bizim durumdan bahsetim çocuğumuz olmuyorum diye o da dediki en kısa zamanda olacak biliyorum diyince hiç ihtimal vermedim dedim heralde teselli edîyor neyse dün akşam camide namazda baygnılık geçirdim. Apar topar eşim doktora götürdü başı sürü bir şeyler yapmışlar ben hala baygın tabi baktım doktor diyorki eşiniz hamile nasıl olur derken kaktım dedim bizim çocuğumuz olmuyor derken oda bana dosyayı gösterince inandım canım işte böyle rabim sizlerde nasip etsin inşallah
Kızlar bnm bebek serüveni bitmiştir allah isteyen herkese versin inşallah dualarım sizle olcak takip ediom merak etmeyn
Sağolsın canım Allah razı olsun rabim sizlerde bu duyguyu tatırsın inşallah bir ayda olsa onu hisetmek çok güzel
Arkadaşlar benim de 15 yumurtam döllenmişti,bugün merkezden aradılar,3.günü 9 tanesini donduruyoruz diye.ben diğerlerine noldu dedim.onlar biraz geriden geliyorlarmış.geriden gelenlerin kalitesi kötü müdür,5.güne çıkma şansları var mıdır acaba? donduracakları 9 taneden bir kaçını 5.gün için bırakmalarını mı isteseydim.gerçi isteğe göre oluyo mu bilmiyorum ama
çok sevindim sizin adınıza,gerçekten mucize gibi,Allahım bize de nasip etsin.sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağolun Allah razı olsun ihmal edermiyim rabim bütün isteyen herkeze nasip etsinMasallah ne guzel bir haber ramazanin hikmeti iste hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım. Bence kromozom icin hangi doktor la gorustuysen yine ona git bi onlem alir belki ilaci falan vardir ihmal etmeyin.ay hadi bakalim bi hamisimiz daha oldu hemde suprizli
Canm gebelik yok bnde artık uğraşmıcaz byük ihtimlde fırsatımz olmıcak
Canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş bizde yaşarız:)
çok sevindim sizin adınıza,gerçekten mucize gibi,Allahım bize de nasip etsin.sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim benim cok sevindim rabbimin mucizelerinden umit kesilmez...allahim tamamina eristirsin degerinde cok guzelaklina kotu seyler getirme kenrine cok iyi bak hemen dr u la gorus belki dusuk olmamasi icin ilac verir....saglikla kucagina al insalllah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?