canım gözün aydın gerçekten çok sevindim...inşalah kucağına almayı da nasip etissin...darısı bütün bekleyen arkadaşlara
Yok artık bitti bizde hersey zaten cok başka durumlarda vardı ben hep mücadele etmişim ama artık içimden hiçbişi gelmio inceldiği yerden kopsun bana hayırlı kapılar acsın artık allah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Deme öyle vak ben sana birşey anlatayım geçen ay tüp bebekten sonra kayınpederim gile gitik ben osaya geçtim baktım diyorki onu evde yatırma gönder çalışsın paranı biriktir yeniden evlendiririz senî eşimde tamam dedi ve hiç birşey olamamış gibi içeri girdim bana diyorlarki budan sonra ne yapacaksın vende hiç birşey dedim sonra eve geldik eşim bana diyorki seni işe göndercem tamam dedim dedi nasıl olsa artık çocuk olmuyor ya işte böyle ben çalışıcam para birikicek sonra beni postalayıp yeniden evlencek ya ama ben hep Allah'a sığındım sende sığın o duyacaktır seni bizde hergün ramazandan dolayı mukabele var senin için dua etircem sakın pes etme
Cok dua edenm var allah razı olsun herkesten bz ailesyle görüşmuoz ama aynı ninadayız dört yılı askındr burnmdan gldi zaten sebp yok ama cocukta yoktu artk zerre umrumda degl eşimle Aramda güven srunu var hiç güvnmiorum artık zaten yurtdışına gtck bu ay sonu dahası olurmu bilmiorum tek bildğim huzur aradgım
Rabim kolaylık versin zor arkadaşım yurtdışına çalışmayamı gidiyo peki eyer öyleyse senide götürsün
Calışmya gdyo bni alırsa üç ay snra falan alır ama bn gtmden boşnmak taraftaryım hayırlısı
Ay canım neden seni rahtslatmaz onada zaman ver kendinede ver birbirinizden uzak kalırsanız biraz iyi olur gibi üzme sen yine tatlı canını sakın öyle birşeyde düşünme iyi olucak herşey bir gün bunları hatırlayın gülğceksiniz yavrunuzla unutma bu söylediğimi tamamı canım benim
Canım sen nerde oturuyosunİnşallah bile diemiorum artık hakkımda hyırlısı kolaylıkla olsn inşallah
Canım sen nerde oturuyosun
Allah razı olsun çok mutluyum rabim herkeze nasip etsin
Sultanbeyli anadolu yakası
Cok sevindim rabbim hepimize boyle nasip etsin insallah kucagina aldiginin haberini de aliriz
Canım sultanbeylilin neresindesin ben çok yakınım
Merkeze yakınım ben
Bende viaport yakınım birgün görüşelim inşallah
Geliorum oaraya sürekli bigün gelirim buluşuruz eşim gtmeden çnkü o gdnce ben ailemin yanında güngören de kalcam
Tamam inşallah olur haberleşiriz
Ama sen kendne dkkat yaaa
Etmezmiyim sağol sende artık kendini üzme tamamı vallahi bugün hiç aklımdan çıkmıyorsun misafirim var benimde bugün seni burda bırakmak istemiyorum
Ne misafiri ya yat yuvarlan herkesede deme nazar deger allah korusun bolca dua oku amenel resul falan ben iyiim ya herseyn hayırlısı olsn hakkımda allaha havale ettim herseyi o en dgrusnu bilir iiki çalışıom ewde olsam kafayı coktan yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?