Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ecesanı duydunmu musluk fabrikası orda teknik servs telefonlara bakıom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım duymadım ama işin rahat gibi gözüküyor tabi yine her işin bir zorluğu vardır bende viaporta çalıştım üç sene ipek evimi gördünmü eşarp mağazası ama şîmdi çalışmıyorum evdeyim

Rahat cok şükür işte telfonla konşmktan insanlara laf anltmktan bıkıom ama gecio ya zamn doluo işte

arkadaslar mrb benim bi sorum olcak lutfen cvplayin ben gonalf ve cedrodet vuruluyorum bugun onbirinci gun ve dunden beri asiri beyaz akintim var yumurtalarim kendinden catlamis olabilirmi korkmaya basladim sizdede oldumu boyle akinti normalmi lutfen cvplayin...

Canım panik yapma normal akıntı olması. Senin ne zaman toplanacak yumurtalar? Benim iğnelerde 5. Günüm vucüdumun dengesi bozuldu ya bu sefer lucrin ve menapour diye bi iğnede kullanıyorum . Sen ne kullanıyorsun ?

Iyim canım aynı bizde benimde bugün misafirim var bugün midem çok fena napcam bilmiyorum daha şimdiden böyle olursam artık ilerisi fena yine sende iyi olmaya çalış ayakta dimdik dur herzaman için dualarımda olcaksın canım isimini bahşedermisin benimkisi selma

Canım panik yapma normal akıntı olması. Senin ne zaman toplanacak yumurtalar? Benim iğnelerde 5. Günüm vucüdumun dengesi bozuldu ya bu sefer lucrin ve menapour diye bi iğnede kullanıyorum . Sen ne kullanıyorsun ?

cnm cvpladigin icin tsk ederim ben pco oldugum icin biraz uzun surdu ignelerim on altinci gun toplanacak yumurtalarim transverimde gelecek ay olacak dondurcaklar yani bebislerimi ben sedece gonal f ve cedrodite kullaniyorum senin ilk denemenmi

Allah razı olsun duygu bnm ismim de memnun oldun

cnm cvpladigin icin tsk ederim ben pco oldugum icin biraz uzun surdu ignelerim on altinci gun toplanacak yumurtalarim transverimde gelecek ay olacak dondurcaklar yani bebislerimi ben sedece gonal f ve cedrodite kullaniyorum senin ilk denemenmi

3. Denemem canım uzun protokol oluyor bu sefer

Canm gebelik yok bnde artık uğraşmıcaz byük ihtimlde fırsatımz olmıcak

canım kusura bakma lütfen,benim bitmiştir deyince gerçekleşti zannettim.ismine de dikkat etmemişim karıştırdım sanırım çok özür dilerim.çok üzüldüm,problem her neyse düzelir inşallah hayırlısı olur.üzme güzel canını

canım bence çok güzel bir haber rabbim kalan yumişlerine sağlıkla sana tutunmalarını nasip etsin .inan tututacakasa 3. gündede 5.gündede tutuyor

doğru diyosun canım Rabbim istedikten sonra her şekilde tutar.ama insan işte biraz buralardan okuyunca bişeyleri vesvese ediyor.gerçi ben dayanamayıp aradım merkezi aklımdakilerinin hepsini sordum.içim rahatladım.

Yok cnm önemli değil ben iyiym üzülmene gerek yok düzelir inşallah

Merhaba , ben ulun beyin hastasiyim ve bugun adet oldum. Eger tup bebege baslarsam bayrama geliyor sanirim yumurta toplama ve bayramda ulun bey yok. Bende bir sonraki aya kalsin istemiyorum. Bayramda selen sezginsoy yumurta toplamayi yapacak. Bu durumda selen sezginsoya gideniniz veya yorumu olan var mi?

ben gidiyorum cok tatli kibar bir bayan
ve de cok titiz isinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…