Canımsın sağol ne işle meşgülsün
Ecesanı duydunmu musluk fabrikası orda teknik servs telefonlara bakıom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım duymadım ama işin rahat gibi gözüküyor tabi yine her işin bir zorluğu vardır bende viaporta çalıştım üç sene ipek evimi gördünmü eşarp mağazası ama şîmdi çalışmıyorum evdeyim
Rahat cok şükür işte telfonla konşmktan insanlara laf anltmktan bıkıom ama gecio ya zamn doluo işte
Canım nasılsın toparlandınmı biraz
arkadaslar mrb benim bi sorum olcak lutfen cvplayin ben gonalf ve cedrodet vuruluyorum bugun onbirinci gun ve dunden beri asiri beyaz akintim var yumurtalarim kendinden catlamis olabilirmi korkmaya basladim sizdede oldumu boyle akinti normalmi lutfen cvplayin...
Aynı değilşn bişi yok ya bgun misafrim var bişi yok gbi yapmaya devam bakalım kardeşimde yanmda zaten öle hayırlısı için dua ediom sen iisin demi
Canım panik yapma normal akıntı olması. Senin ne zaman toplanacak yumurtalar? Benim iğnelerde 5. Günüm vucüdumun dengesi bozuldu ya bu sefer lucrin ve menapour diye bi iğnede kullanıyorum . Sen ne kullanıyorsun ?
Iyim canım aynı bizde benimde bugün misafirim var bugün midem çok fena napcam bilmiyorum daha şimdiden böyle olursam artık ilerisi fena yine sende iyi olmaya çalış ayakta dimdik dur herzaman için dualarımda olcaksın canım isimini bahşedermisin benimkisi selma
Allah razı olsun duygu bnm ismim de memnun oldun
cnm cvpladigin icin tsk ederim ben pco oldugum icin biraz uzun surdu ignelerim on altinci gun toplanacak yumurtalarim transverimde gelecek ay olacak dondurcaklar yani bebislerimi ben sedece gonal f ve cedrodite kullaniyorum senin ilk denemenmi
Canm gebelik yok bnde artık uğraşmıcaz byük ihtimlde fırsatımz olmıcak
canım bence çok güzel bir haber rabbim kalan yumişlerine sağlıkla sana tutunmalarını nasip etsin .inan tututacakasa 3. gündede 5.gündede tutuyor
canım kusura bakma lütfen,benim bitmiştir deyince gerçekleşti zannettim.ismine de dikkat etmemişim karıştırdım sanırım çok özür dilerim.çok üzüldüm,problem her neyse düzelir inşallah hayırlısı olur.üzme güzel canını
Bende çok memnun oldum canım nerelisin buarada
Merhaba , ben ulun beyin hastasiyim ve bugun adet oldum. Eger tup bebege baslarsam bayrama geliyor sanirim yumurta toplama ve bayramda ulun bey yok. Bende bir sonraki aya kalsin istemiyorum. Bayramda selen sezginsoy yumurta toplamayi yapacak. Bu durumda selen sezginsoya gideniniz veya yorumu olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?