Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben samsunluyum eşim sinoplu sen nerelisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kusura bakma cvp veremedim iki gündür hastanedeydik kanamam oldu şimdi geldik eve ana şimdi daha iyim bu arada sizlere bir süpriz haber daha tam üçççç ayrı kese gözüktü galiba üçüZ annesi olcam kanamalar normelmiş ayağa artık çok sık kalkmıycam 14 gün sonrada kalp atışlarını dinlyicez bakalım rabim isten herkeze bu duygu tattırsın

kötü bidurum oldgunu tahmin ettim ama güsel haberlerle döndün çok şükür cok sevindim ya bir ararken üçtane hahah süper ya şimdi çiş haricinde ayaga kalkma lütfen yaaa

kötü bidurum oldgunu tahmin ettim ama güsel haberlerle döndün çok şükür cok sevindim ya bir ararken üçtane hahah süper ya şimdi çiş haricinde ayaga kalkma lütfen yaaa

Canımsın sağol bu çok büyük bir lütuf yok canım hiç kalkmıyorum annemler bir kadın ayarladılar artık hergün o gelip ilginenicek rabül alemin sizlerinde kucaklarınızı çocuk la doldursun

Canımsın sağol bu çok büyük bir lütuf yok canım hiç kalkmıyorum annemler bir kadın ayarladılar artık hergün o gelip ilginenicek rabül alemin sizlerinde kucaklarınızı çocuk la doldursun

ben kendime dua etmiom hiç hayırlısı nyse o sen kendine dkkat et

ben kendime dua etmiom hiç hayırlısı nyse o sen kendine dkkat et

Canım deme öyle bak ben sana anlatım benim başıma geleni bak ben işe girip çalışıp para birktirip eşime verip evlenecek mîş ya eabim bana acıdı inanki geceleri sabah namazına kadar ağlıyordum ya işte böyle hata Allah'a isyan bile Et'im biliyorsun buraya bile yazdım burdaki lere bile sitem Et'im be olur sen yine canını sıkma vardır bundada bir hayır

canım benimde transferim bayrama denk gelicek bende biraz tereddüt yaşıyorum ertelemek istemiyorum eylülde iş başlıyacak aslında bugün olmam lazım bakalım hayırlısı .canım peki sana ne zaman dönüceğini söyledimi ulun bey

canım ne güzel bir haber rabbim yardımcın olsun gözün aydın

Son düzenleme:

Sağolsın canım Allah razı olsun seninde transfer yaklaşmış inşallah sende tez zamanda annelik duygusunu tat

Sağolsın canım Allah razı olsun seninde transfer yaklaşmış inşallah sende tez zamanda annelik duygusunu tat

çok sağol canım inşallah hayırlısı ile inşallah evet bugün adet olmam lazımdı ama olmadım bekliyorum aslında geç olmam daha iyi ulun bey bayramda burda yokmuş bende transferimde ulun beyin olmasını istiyorum transferimde büyük bir ihtimal bayrama denk gelicek

Son düzenleme:

İnşallah canım adet olmasın sende benim gibi büyük süpriz yaşarsın inşallah

canım Rabbim büYük ne güzel bi tane derken üçüz annesi geliyo desene bizlerede dua et insallah en kısa zamanda ben ve topikteki arkadaslarimda anneligİ tadariz su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmayı Rabbim bize de nasip etsin benim cevremde herkes hamile insanin boynu bükük kalıyo bi ortama giriyosun mesela herkes cocugundan bahsediyo sen de belli etmemeye calisiyosun bole iste sansligun ve diger arkadaslarim beni cok iyi anliyodur neyse canım sen simdi hamileligin tadini cikar bebislerinle bereber mutlu kalin

Amin inşallah canım Allah razı olsun dua etmezmiyim hepinize ediyorum rabül alemin hepinize bu duyguyu tatırsın bunu ne kadar zor olduğunu gerçekten benden başka kimse bilemez ven ümidimi kesmiştim kayınpederim eşimi yeniden evlendirecekti hemde negatif sonucu alıdıktan bir hafta sonra ümidinizi kaybetmeyin

Canım müthiş bi haber bu Rabbim yardım etmiş yuvanı kurtarmış şükür olsun . Inşş sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın bide üçüzmüş süperrrr:)) tedavi dışında normal yolla üçüz ilk defa duydum ya maşallahhhhh :))

İnşallah canım adet olmasın sende benim gibi büyük süpriz yaşarsın inşallah
canım inşallah ama malesef lekelenmelerim başladı .artık hayırlısı diyelim

canım o duyguları yaşayan o kadar çok ki inşallah bizde bir gün o annelik duygusunu yaşarız ama hayırlısı ise rabbimden hep hayırlısını diliyorum

Kızlar yavaş yavaş tedavinin sonuna geliyorum ve heyecan ve korkum başladı( 3. Tedavim bu 1. Sene içinde çokkk ama çokkkkk yıprandım eşim azospermi bunun varlığı bile bizi mahfetmeye yetti daha evliliğimin 7. Ayında öğrenmiştik çokkk zordu ana Rabbim sabrını verdi . Bu tedavimde ulun hoca çokk moral veriyo sağolsun sıkıldım artık yollıcam seni bu sefer diyo inşşşşş hayırlı öyle olur. dua edin nolur mübarek günde hepimizin yüzü gülsün Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…