Ben samsunluyum eşim sinoplu sen nerelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kusura bakma cvp veremedim iki gündür hastanedeydik kanamam oldu şimdi geldik eve ana şimdi daha iyim bu arada sizlere bir süpriz haber daha tam üçççç ayrı kese gözüktü galiba üçüZ annesi olcam kanamalar normelmiş ayağa artık çok sık kalkmıycam 14 gün sonrada kalp atışlarını dinlyicez bakalım rabim isten herkeze bu duygu tattırsın
Ben samsunluyum eşim sinoplu sen nerelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kötü bidurum oldgunu tahmin ettim ama güsel haberlerle döndün çok şükür cok sevindim ya bir ararken üçtane hahah süper ya şimdi çiş haricinde ayaga kalkma lütfen yaaa
Canımsın sağol bu çok büyük bir lütuf yok canım hiç kalkmıyorum annemler bir kadın ayarladılar artık hergün o gelip ilginenicek rabül alemin sizlerinde kucaklarınızı çocuk la doldursun
ben kendime dua etmiom hiç hayırlısı nyse o sen kendine dkkat et
Merhaba , ben ulun beyin hastasiyim ve bugun adet oldum. Eger tup bebege baslarsam bayrama geliyor sanirim yumurta toplama ve bayramda ulun bey yok. Bende bir sonraki aya kalsin istemiyorum. Bayramda selen sezginsoy yumurta toplamayi yapacak. Bu durumda selen sezginsoya gideniniz veya yorumu olan var mi?
Canım kusura bakma cvp veremedim iki gündür hastanedeydik kanamam oldu şimdi geldik eve ana şimdi daha iyim bu arada sizlere bir süpriz haber daha tam üçççç ayrı kese gözüktü galiba üçüZ annesi olcam kanamalar normelmiş ayağa artık çok sık kalkmıycam 14 gün sonrada kalp atışlarını dinlyicez bakalım rabim isten herkeze bu duygu tattırsın
canım benimde transferim bayrama denk gelicek bende biraz tereddüt yaşıyorum ertelemek istemiyorum eylülde iş başlıyacak aslında bugün olmam lazım bakalım hayırlısı .canım peki sana ne zaman dönüceğini söyledimi ulun bey
canım ne güzel bir haber rabbim yardımcın olsun gözün aydın
Sağolsın canım Allah razı olsun seninde transfer yaklaşmış inşallah sende tez zamanda annelik duygusunu tat
Demek ucuz super bir haber bu canim yaaa rabbim saglikla kucagini almayi nasip etsin....
Sağolsın canım Allah razı olsun seninde transfer yaklaşmış inşallah sende tez zamanda annelik duygusunu tat
çok sağol canım inşallah hayırlısı ile inşallah evet bugün adet olmam lazımdı ama olmadım bekliyorum aslında geç olmam daha iyi ulun bey bayramda burda yokmuş bende transferimde ulun beyin olmasını istiyorum transferimde büyük bir ihtimal bayrama denk gelicek
canım Rabbim büYük ne güzel bi tane derken üçüz annesi geliyo desene bizlerede dua et insallah en kısa zamanda ben ve topikteki arkadaslarimda anneligİ tadariz su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmayı Rabbim bize de nasip etsin benim cevremde herkes hamile insanin boynu bükük kalıyo bi ortama giriyosun mesela herkes cocugundan bahsediyo sen de belli etmemeye calisiyosun bole iste sansligun ve diger arkadaslarim beni cok iyi anliyodur neyse canım sen simdi hamileligin tadini cikar bebislerinle bereber mutlu kalin
Canımmm geri sayım başlamış desene
Acısız ağrısız bi doğum olur inşallahhhhhhh
fırsat bulduğunda sadece ben ve bebeğğm iyi de bize yeter
canım inşallah ama malesef lekelenmelerim başladı .artık hayırlısı diyelimİnşallah canım adet olmasın sende benim gibi büyük süpriz yaşarsın inşallah
canım Rabbim büYük ne güzel bi tane derken üçüz annesi geliyo desene bizlerede dua et insallah en kısa zamanda ben ve topikteki arkadaslarimda anneligİ tadariz su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmayı Rabbim bize de nasip etsin benim cevremde herkes hamile insanin boynu bükük kalıyo bi ortama giriyosun mesela herkes cocugundan bahsediyo sen de belli etmemeye calisiyosun bole iste sansligun ve diger arkadaslarim beni cok iyi anliyodur neyse canım sen simdi hamileligin tadini cikar bebislerinle bereber mutlu kalin
canım benimde transferim bayrama denk gelicek bende biraz tereddüt yaşıyorum ertelemek istemiyorum eylülde iş başlıyacak aslında bugün olmam lazım bakalım hayırlısı .canım peki sana ne zaman dönüceğini söyledimi ulun bey
Aycen, eger adet olmadiysan sadece transferin degil yumurta toplamanda bayrama geliyor benim gibi. Sende ogretmensin herhalde. Bende eylule gelmemesi icin selen hanimda olsa basliyorum hayirlisiyla insallah. Ulun bey bayram bitiminde basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?