Canım müthiş bi haber bu Rabbim yardım etmiş yuvanı kurtarmış şükür olsun . Inşş sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın bide üçüzmüş süperrrr:)) tedavi dışında normal yolla üçüz ilk defa duydum ya maşallahhhhh :))
Kızlar yavaş yavaş tedavinin sonuna geliyorum ve heyecan ve korkum başladı( 3. Tedavim bu 1. Sene içinde çokkk ama çokkkkk yıprandım eşim azospermi bunun varlığı bile bizi mahfetmeye yetti daha evliliğimin 7. Ayında öğrenmiştik çokkk zordu ana Rabbim sabrını verdi . Bu tedavimde ulun hoca çokk moral veriyo sağolsun sıkıldım artık yollıcam seni bu sefer diyo inşşşşş hayırlı öyle olur. dua edin nolur mübarek günde hepimizin yüzü gülsün Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin
Ay canım benim hadi hayırlısı ismini bağışlarsan blzde hergün mukabele var duada ismini söyleriz onun çok faydası var benimkide öyle oldu
Ismim Aybige canım Allah kabul etsin
Canım deme öyle bak ben sana anlatım benim başıma geleni bak ben işe girip çalışıp para birktirip eşime verip evlenecek mîş ya eabim bana acıdı inanki geceleri sabah namazına kadar ağlıyordum ya işte böyle hata Allah'a isyan bile Et'im biliyorsun buraya bile yazdım burdaki lere bile sitem Et'im be olur sen yine canını sıkma vardır bundada bir hayır
Canım hikayeni okudum çok etkilendim, allahım bebeklerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine buarada ben de karslıyım
Sağolasın canım rabim benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın ne güzel bir hemşerim varmış burda
Artık her şey daha güzel olacak, bizlerede dua et cnm, buarada nerede oturuyosun
Yanlış anlamadı isem tüp bebek denemelerinden sonra kendiliğinden hem de ücüz gebeliğin var dimi arkadaşım ,ne güzel bir haber bu ya. Eminim ki burda benim gibi zaman zaman umutsuzluğa düşen pek çoğumuzà umut oldun. Hakkaten ümidi kesmeden istemeye dua etmeye devam etmek lazım ama insan işte her zaman kendini olumlu motive etmesi zor oluyor. Ama senin durumunu duyunca valla kendime geldim biallah hayirli eylesin tekrardan evlatlarını canım
Doğal yolla gebe kaldığın bu ay özel birsey yapmışmiydiniz kür falan yada farklı birsey?.. bide sizde problem neydi ki ?..
Canım ya ne güzel dua etmişsin allah razı olsun annemler pendikte oturuyor, ben de Ümraniye de.
Buarada eşim dna hasar testi verdi onun sonuçlarına göre 2. tüp e başlıycaz, bakalım
Canım ya ne güzel dua etmişsin allah razı olsun annemler pendikte oturuyor, ben de Ümraniye de.
Buarada eşim dna hasar testi verdi onun sonuçlarına göre 2. tüp e başlıycaz, bakalım
Canım merhaba bişey sormak istiyorum benimde eşimden kaynaklı sorunda Emre bey neye dayanarak bu testi istedi DNA hasar testini bizden istemedi şuanda bende 3. Tedavideyim
Canım benim ben 1 senelik evliyken kendiliğinde hamile kaldım O zamanda ikiz bebeklerim oldu ama üç aylıkken karnımda öldüler ve kürtaj oldum daga sonra olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu ve7 sene bekledik eşim normele döndü.sonra bende. Kromozomlarda sorun çıktı ve pgt istemişti hemde sağlıklı emiryomda olmuyordu ve işim şansa kalmıştı ve en az iki üç kere opu olcaktım ya Biz iki aşılama iki tüp denedik hata son tadadvim geçen ay soncunu aldım inanki hiç birşey yapmadım eşimin aylesinde dolayı kötü olmuştum söyledikleri çok ağırdı ve sadece sabahlara kadar Allah dua ettim hep ağladım ve beni duydu onları mahçup etti ne buay isteyin ondan o sizi geri çevirmez
Merhaba Canım bizde morfoloji problemi var, 1. negatiften sonra bu yıl 2. ye geçmeden ben emre beyle görüşmek istedim, eski testleri gösterdik, probleminiz çok büyük görünmüyor dedi tüp bebeğin tutmuş olması gerekirdi, görünürde bişe yok ama spermlerin beynini göremeyiz dedi o sebeple tünel yani dna hasar testi istedi dün yaptırdık sonuç 3 - 5 gün içinde çıkıyormuş, sonuç ne çıkacak nasıl bir tedavi olacak hiç bişe bilmiyorum valla ama genelde 2.3. denemelerde bu tür testler isteniyormuş genetik testi falanda inş. tedavin olumlu sonuçlanır
Anladım canım bizimde ilk teşhis azospermi sonra çokk az çıkış oldu dondurttuk . Tedavi sırasında taze olanlar kullanıldı ama tutunamadıpeki test sonucuna göre demişsin nasıl bi tedavi uygulanacak test olumsuz çıkarsa
Ben de bilmiyorum canım ya nasıl bir tedavi uygulanacağını bakalım emre bey ile görüştükten sonra yazarım burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?