Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

me
merrhabalar allah hepimizin yardımcısı olsun uzun bir aradan sonra bende tekrar denemeye karar verdim yolum ulun beye çıktı araştırıyorum bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin bana

me

merrhabalar allah hepimizin yardımcısı olsun uzun bir aradan sonra bende tekrar denemeye karar verdim yolum ulun beye çıktı araştırıyorum bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin bana

bende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum
bir çocuğum olsun istiyorum

bende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum

Canım ilk önce pozitif olmaya çalış bende şuanda 3. Tedavideyim . Ulun bey iyi bi Dr pozitif ve her ayrıntıyı önemseyen bi Dr inş sanada şans getirir:)

Canım ilk önce pozitif olmaya çalış bende şuanda 3. Tedavideyim . Ulun bey iyi bi Dr pozitif ve her ayrıntıyı önemseyen bi Dr inş sanada şans getirir:)

inşallah allahım her isteyene hayırlısıyla evlat sahibi yapar teşekkürler siz hangi aşamadasınız şu anda

Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize

canım rabbim bu sefer yüzünü güldürürsün kucagını doldursun

Canım inşallah Rabbim en kısa zamanda anne olabilmeyi hepimize nasip eder.benim de 2 negatif denemem var şimdi genetik testlerimizin çıkmasını bekliyorum bizde de sayı hız ve morfolojide sorun var ama dna hasar testi yapılmadı bize bu genetiktest değil dimi ben ve eşim kan verdik onla sizin yaptırdığın ız arasındaki fark ne ücreti ne kadar umut ta mı yaptırdınız bu testi hayırlısı olsun canım

rabbim gönlünün muradını versin canım

Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize

canım rabbim bu zor olan yolda işlerini kolaylaştırsın yuvanızı hayırlı evlatlarla neşelendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…