Canım napıyosun bakalımMerkeze yakınım ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ulun bey pozitif enerjisi olan biri yoğunluktan bazen unuttuğu şeyler oluyor ordada sen hatırlatıyorsun :) ne güzel dondurulmuşun var şansın yüksek . Dondurulmuşun süreci nasıl hiç bilmiyorum canım çünkü benim tedavîlerinde dondurulmuş kalmadı. Sizin sorun neydi?
me
merrhabalar allah hepimizin yardımcısı olsun uzun bir aradan sonra bende tekrar denemeye karar verdim yolum ulun beye çıktı araştırıyorum bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin bana
bende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum
bir çocuğum olsun istiyorum
Canım ilk önce pozitif olmaya çalış bende şuanda 3. Tedavideyim . Ulun bey iyi bi Dr pozitif ve her ayrıntıyı önemseyen bi Dr inş sanada şans getirir:)
inşallah allahım her isteyene hayırlısıyla evlat sahibi yapar teşekkürler siz hangi aşamadasınız şu anda
Ben şuanda iğnelerinin 9. Günündeyim uzun protokol oluyor bu sefer. İlaç dahil 6.750 tl bunun içinde 1 yıllık embryo dondurmada dahil
allah yardım etsin her şey gönlünüzce olsun hayırlısıyla bir evladımız olur inşallah hepimizin
allah yardım etsin her şey gönlünüzce olsun hayırlısıyla bir evladımız olur inşallah hepimizin
Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize
Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize
hormon tahlilleri de içindemi
acaba bu fiyatın
:18:
Kızlar yavaş yavaş tedavinin sonuna geliyorum ve heyecan ve korkum başladı( 3. Tedavim bu 1. Sene içinde çokkk ama çokkkkk yıprandım eşim azospermi bunun varlığı bile bizi mahfetmeye yetti daha evliliğimin 7. Ayında öğrenmiştik çokkk zordu ana Rabbim sabrını verdi . Bu tedavimde ulun hoca çokk moral veriyo sağolsun sıkıldım artık yollıcam seni bu sefer diyo inşşşşş hayırlı öyle olur. dua edin nolur mübarek günde hepimizin yüzü gülsün Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin
canım benimde transferim bayrama denk gelicek bende biraz tereddüt yaşıyorum ertelemek istemiyorum eylülde iş başlıyacak aslında bugün olmam lazım bakalım hayırlısı .canım peki sana ne zaman dönüceğini söyledimi ulun bey
Aycen, eger adet olmadiysan sadece transferin degil yumurta toplamanda bayrama geliyor benim gibi. Sende ogretmensin herhalde. Bende eylule gelmemesi icin selen hanimda olsa basliyorum hayirlisiyla insallah. Ulun bey bayram bitiminde basliyor.
Evet canım öğretmenim eylülde başlıycam bügün adet oldum .Bayrama denk geliyor benim transfer dondurulmuşlarım var .Bayram çarşamba bitiyor ulun bey perşembe mi göreve başlıyacak?
Slm kızla ya dondurulmuş embriyolarla transfer süreci ortalama kaç gün sürüyor ?.. bizde haziran da düşünüyorduk,adet olmadım. Ancak dün oldum ama haftayada şehir dışına çıkacaz eşimin memleketine gidecez ,bilemedim ağustos a kaldıokullar eylül de açılacağı için pek istemiyordum ama artık yapacak birşey yok ,hayırlısı böylesi imiş demek
Canım 17.gün ile 21.günleri arası transfer yapılıyormuş transfer .evet geç olsun güç olmasın.hakkında hayırlısı
Canım napıyosun bakalım
Hiç iş güç bugün istfamı verdim 15 ağustos cıkışm artık beklemedyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba Canım bizde morfoloji problemi var, 1. negatiften sonra bu yıl 2. ye geçmeden ben emre beyle görüşmek istedim, eski testleri gösterdik, probleminiz çok büyük görünmüyor dedi tüp bebeğin tutmuş olması gerekirdi, görünürde bişe yok ama spermlerin beynini göremeyiz dedi o sebeple tünel yani dna hasar testi istedi dün yaptırdık sonuç 3 - 5 gün içinde çıkıyormuş, sonuç ne çıkacak nasıl bir tedavi olacak hiç bişe bilmiyorum valla ama genelde 2.3. denemelerde bu tür testler isteniyormuş genetik testi falanda inş. tedavin olumlu sonuçlanır
rabbim gönlünün muradını versin canımbende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum
bir çocuğum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?