Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım hayırlı uğurlu olur inşş kaçıncı deneme olacak? Sorun neydi canım

Sağolasın canım inşallah. 4.denememız olacak eşimde hipogonadizm var

Arkadaşlar ben de bugün adet oldum cuma ilk kontrol için umuttayım inşallah
Aycen benim mart ta ki tüp bebek denememız de senle denk gelmiştik yine dimi yanlış mı hatırlıyorum?..

Evet canım öğretmenim eylülde başlıycam bügün adet oldum .Bayrama denk geliyor benim transfer dondurulmuşlarım var .Bayram çarşamba bitiyor ulun bey perşembe mi göreve başlıyacak?

Yok bence senin transferin bayrama denk gelmez biz de bugun gittik transfer muhtemelen 4-5-6 sinda n birinde olur dedi ulun bey canım

Canım hayırlı uğurlu olur inşş kaçıncı deneme olacak? Sorun neydi canım

Sağolasın canım inşallah. 4.denememız olacak eşimde hipogonadizm var

Aycen benim mart ta ki tüp bebek denememız de senle denk gelmiştik yine dimi yanlış mı hatırlıyorum?..

Evet canım öğretmenim eylülde başlıycam bügün adet oldum .Bayrama denk geliyor benim transfer dondurulmuşlarım var .Bayram çarşamba bitiyor ulun bey perşembe mi göreve başlıyacak?

Yok bence senin transferin bayrama denk gelmez biz de bugun gittik transfer muhtemelen 4-5-6 sinda n birinde olur dedi ulun bey canım

Kızlar bugün kontrolüm vardı 9 yumurtam 5 iyi gelişmiş 4 biraz geriden geliyo ya Pazartesi salı opu var keşke onlarda gelişseydi ama 13 mm 14 mm şuanda yetişmez herhalde o güne kadar ( inş bide sperm çıkarda ameliyata gerek kalmaz şimdiden korku sardı.

Hadi hayırlı olsun inşallah yetişir bol bol incirle havuç ye bal ye sakın bu söylediklerimi yabana atma rabül alemin tez zamanda yavrunu kucağına almayıda nasip Etsin eşinde bala çörek otu karıştırıp yedir aç karnına unutma sakın

Ayy inşşşş canım nolur dua et. Çörek otu bal yiyorum zaten onun yanında 3 tane vitamin alıyorum eşimde öyle Rabbim güldürsün yüzümüzü inşşşş bu sefer

Canım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah burdan güzel haberlerini alıcaz sen de çikolata kisti var mıydı benimde adetim lekelenmeyle başlıyo ilk olarak ertesi gün kanamam başlıyo tatlım için rahat olsun çünkü transferin bayramdan sonraki pazartesi olur gibime geliyo benim ilk tedavimde 19. Gün transferim oldu 2. Tedavimde de adetin 3. Günü tedavim başladığı için transferim 21. Gün oldu o zamana ulunbey gelmiş olmuyo mu

Canım nerdeyse yolun sonuna gelmişsin az kalmış hayırlısı olsun inşallah hamilelik haberlerini alırız Rabbim hepimizi evlerini çocuk sesleriyle doldursun :))))

Iyi hadi bakalım hayırlısı olsun rabül alemin çıktığınız bu yolda sizleri boş çevirmesin inşallah amin diyin amin

Canım sanırım sizde hergün mukabele okunuyo dimi Allah kabul etsin benim adımada dua edebilirmisin adım (fahriye) hamilelik nasıl gidiyo ne gibi değişiklik oluyo ilk zamanlar belirti hiç olmuşmuydu ben transferden sonra hep belirti aradım normal hamilelikle benziyo mu diye sordum kendine iyi bak tatlım :))

canım allah razı olsun inşallah bu sefer her şey güzel olsun .bende çikolata kisti yok canım.bugün adetim çok yoğunlaştı çokta ağrım var sabahtan beri yatıyorum çokta midem bulanıyor.inşallah dediğin gibi olur canım ulun bey varken transferim gerçekleşir.yarın gidince sorucam ne zaman döneceğini

evet canım bende hatırladım seni bak ne güzel aynı zamana denk geldi tedavilerimiz .martta ki tedavim dış gebelikle sonuçlandı.inşallah bu tedavilerimizde yüzümüz güler canım bende bugün gelseydim merkezde karşılaşırdık .bende yarımn merkezdeyim 9 da eşim bırakacak cünkü

Son düzenleme:

Ayy hadi bakalım bu sefer de ikimiz güzel haberler alırız inşallah canım. Benim de o zaman kimyasal gebelikle sonuçlanmışti. Hakiki gebeliğimız olsun insallah bu sefer

Amin canım şimdi gördüm mj hergün bizdeler duada isim veriliyor ve tüm herkez amin diyo benimkîde öyle oldu valla bende biraz halsizlik vardı ama oruç tutuyordum belki ondanda olabilir ya belkide vardı ben ihtimal vermedim düşün yani geçen ay tüp bebek yap olmasın bu ay olsun birde bütün türbelere gittim öğrenmeden önce son gitiğim türbede çok ağladım ordan bir bayan geldi yanıma dediki niye bukadar içten içe ağlıyorsun dedi bende durumuzu anlatım dediki çok yakında olcak dedi herlde Didim beni sakineştiriyo hiç ihtimal vermedim ama şimdi midem başım çok fenayım mutfağa giremiyorum senin isminizde yazdım yarın hamimler var iyi bir güne denk geldi inşallah sadece dua dua

Canım nerelerdesin

Geldim cnm benim biraz kafamı dinledim çok şükür iyiyim.
Kuzummmmm sen hamileymişsin hikayeni okudum çooook şaşkınım tüylerim diken diken oldu nasıl bi mucizedir allahım hemde 3 kese görmüşsün maşallah maşallahhhhhh allahım sizi nazarlardan saklasın eşime anlattım ağzı açık kaldı
Allahım bizlerede böyle güzel mucizler nasip olur inşallahhhhhhhhhh

Canlarım hepinizi çooook özledim ben yaw
Ben biraz ara verdim kusura bakmayın ama iyikide ara verdim çoook iyi geldi 3. Tedaviye hazır gibiyim allah kısmet ederse eylül gübi tedaviye başlıcam varmı eylülde tedaviye başlamyı düşünen
Hamişler nasıl inşallahhhh hepsi iyidir allahım onları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…