Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hoşgeldin canım kismetse ben varım eylülde tedaviye beraberiz desene hakkimizda hayirlisii olsun sonu güzel olsun

Aminnn canım aminnn. Hayal gibi geliyo ya hamile kalmak ne biliyim çokk uzak bişeymiş gibi geliyo

canım ben de seninle aynı duyguları paylasiyorum 2negatif denemeden sonra inan yaşadıklarımız ruhen bizi çok yoruyo ama Rabbimize sığınmaktn başka çaremiz yok inşallah hepimiz hamilelik haberleriyle topimizi şenlendiriz ...

Topiğin ilk zamanlarına baktımda ooo birsürü hamiş vardı nerdeyse herkes pozitif sonuç aldı. Acaba merkezde embryologlarmı değişti ya sanki başarı oranı düşük gibi geliyo

Bende bende çooook özledim çok alışmışım ben size ya gel bi sarılayım sana içimden geldi
İnşallah kuzum herşey tahmin ettiğinden dahada güzel olur

Canımmmm arkadaşım benim:) sende kendine gelmişin çokk sevindim tedaviye çok ara vermeden karar vermen iyi olmuş bence ben 1 sene ara verdim pişmanım açıkcası bi soğukluk giriyor çünkü daha negatif oluyo insan

Çok fazla ara vermek bence iyi değil zaten ulun beyde çok fazla ara verme dedi
çooook şükür iyiyim cnm kürtaj olmayacağımı öğrendiğimden beri keyfim yerinde kurban olduğum allahıma ne kadar şükretsem azdır
senden güzel haberler aldığımda ben daha da fazla iyi olucamm

Son düzenleme:
Ben sana diyim biz aynı zamanlarda hamile kalıcaz
Bi sorun çıkmazsa eylül başına denk geliyor bence seninde eylülün 7 sine denk gelecek

insallah canım beraber hamilelik haberlerimizi paylasiriz biz bayanlarda annelik iç güdüsünü içimizde tasidimiz icin insan bu duyguyu yasamayi cok istiyo benim bi kac haftaya genetik testlerim cikicak sonra ulun bey ne der bilmiyorum ama ben de eylul gibi dusunuyorum benim adetim one geldigi icin haziran 29 da oldum dedigin gibi eylulun basina denk gelicek seninki de ole dimi! sana bi sey dedi mi ulun
bey tedaviye baslama konusunda sans bizlerle olsun ben bol bol dua ediyorum bizler adına cunku insan ruhen cok yoruluyo belki bu sefer merkezde denk gelmek te kismet olur tanisiriz

Canım senin niye genetik sonuçların çıkmadı 1 aydan fazla olmadımı :44:
Adet düzenimde bi sorun olmazsa eylül başı gibi görünüyor:26:
Ulun bey ağustos gibi gel bana bi görün dedi ilaç vermedi biraz dinlen dedi

Rabbim büyük kuluna yardım eder her zaman şükür olsun sende kolay atlattın. Açılışı ben yapıyım bu ay inş sonra sırayla sizde gelin:)))

Canım bende 2 ay önce görüşmüştüm iyiki gitmişim 3 tane vitamin verdi yumurta kalitesi için herhalde inş bunların faydasını görürüm bu sefer

Canım bende 2 ay önce görüşmüştüm iyiki gitmişim 3 tane vitamin verdi yumurta kalitesi için herhalde inş bunların faydasını görürüm bu sefer

İnşallahhhhh cnm senden güzel haberler alalım bizlerde gelicez arkandan allahın izniyle

Bakalım ulun bey bana hangi hapları verecek heyecanla bekliyorum

İnşallahhhhh cnm senden güzel haberler alalım bizlerde gelicez arkandan allahın izniyle

Bakalım ulun bey bana hangi hapları verecek heyecanla bekliyorum

Farklı bişey dener bence. Benim çok yumurtam olmamasına rağmen yani 9 tane ama uzun protokol deniyor bakalım kaliteli çıkması içinmiş.aslında ilk tedavimde femera kullanmıştım bütün yumurtalarım döllenmişti yine kullansakmı diye sordum pek sıcak bakmadı kanser ilacı o aslında dedi meme kanserleri kullanıyormuş bu sefer vermedi

Benimde çoook yumyumlar var ama kalilteleri pek iyi değil
Bakalım bana nasıl bi tedavi uygulayacak ben ulun beye güveniyorum
inşallah hepimizin son tedavisi olur cnm benim

sorma canım ben sonucu aldıgimda kan verdigim sure 3 ay olucak biz arastirma hastanesinde verdik cok oyaliyolar sonuc cikti ama neymis ben illa verdikleri tarihte doktorla görüsmeden veremezlermis prosödür boyleymis falan filan genetik doktoru ole istiyomus sen nerde yaptirmistin bu testleri tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…