Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım cnm pendikte 1 ay sonra sonucumu öğrenmiştim

Marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım cnm pendikte 1 ay sonra sonucumu öğrenmiştim

canim sen de marmaradaki genetik doktorunla gorusmuydun yoksa sonucun nasil oldunu merkezden mi ögrendin ben de bole olucani bilseydim istanbulda yaptirirdim testlerimizi ne yapalim bekliycez az kaldi zaten agustos 11 ya da bi kac gun once sonucu alicam insallah bi sorun yoktur belki rahim filmi de ister diyorum sen onu cektirdin mi canim

Canımcım genetik sonucumu hastanediki doktorlar görmüştü ama pek fazla ilgiilenmemişlerdi
rahim filmini tedaviye başlamadan önce çektirmiştim :26:

Canımcım genetik sonucumu hastanediki doktorlar görmüştü ama pek fazla ilgiilenmemişlerdi
rahim filmini tedaviye başlamadan önce çektirmiştim :26:

benim gittigim doktor cok ilgilendi bakalim sonucla ilgilk ne konusucak bu arada rahim filmini sen nerede cektirdin tatlim sahi ben ve esim bi kac gundur ari sutu bal polen yiyoruz hergun eger sorun yoksa bole seylerle dogal hamile kalanlar da cok dun bi kadin dogumcu vardi tv de hic bi problem yoksa biz ciftlere 3 yil sure veriyoruz dedi sizde problem yok ya sen de kullan istersen alerjin falan yoksa cunku alerjisi olanlar kullanamiyomus belki bi vesile olurum sana simdiden hayirlisi olsun tatlim Rabbim bizim gibi evlat hasretiyle olan arkadaşlarımizin dualarini kabul etsin insallah en kisa zamanda göbüslerimizi doldursun

Uzun protokol ne acaba cnm kısa bi şekilde anlatırmısın :44:
Tedavim uzayacakmı masraflımı :26:

Canım adetin 21. Günü lucrin diye bi iğneye başlıyorsun . Daha sonra 10 gün içinde yine adet olunca 2. Günü normal yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun oda yine 12 gün sürüyor biliyosun zaten bu arada lucrin hep devam ediliyor.

Kuzum bostancıda bi yerde çektirmiştim ama yerini pek hatırlamıyorım çok oldu:26:
Daha önceden ovulasyon testi almıştıım ama içimden hiç yapmak gelmiyor yoruldum artık tedaviye kadar bişi denemek istemiyorum İnşallahhh yediklerin şifa olur

hayirlisi olsun tatlim sen de kac yumurta olusuyo tedavi surecinde bi de dollenenlerden kac tanesi 5.gune geliyo

Teşekkür ederim canım . Benim 2 tedavimdede 9 yumurta toplandı. Ilk tedavimde 5 tanesine işlem yapıldı hepsi döllendi ve 5. Güne geldiler 1 tane transfer oldu ama tutmadı geriye kalanlarında dondurmadılar. 2. Tedavimdede 6 yumurta işlene alındı sadece 1 döllendi oda kalitesizdi tutmaz demişti ulun bey zaten tutmadı. Bu arada ilk tedavin femera protokolü oldu ikincisi normal kısa protokol

Uzun protokol ne acaba cnm kısa bi şekilde anlatırmısın :44:
Tedavim uzayacakmı masraflımı :26:

İlaç anlaşırsan ekstra bi ücret olmuyor. 3. Deneme ücretinde 5.650 tl canım.eskiden ımsı yöntemine ekstra ücret almıyorlardı ama artık oda ekstra olmuş biliyosun spermi 6000 bin kat büyütüp seçme yöntemi

Canım sen raporlu tedavi olmuyomusun ben ilk tedavimde raporlu ilaç dahil 2500 ödedim 2. Tedavim dondurulmuş 2650 ödedim şimdiki raporlu ilaç hariç 3100 ilaçlarla 3800 bulur fiyorum hem raporluda ımsı ücretsiz diye biliyorum ben bu arada sen ve eşin hangi vitaminleri kullandınız ben bu aralar 2 milyondan 76 milyona topini okuyorum orda bizim gibi olup vitaminlerle eşinin sperm sayısını arttırıp normal yolla hamile kalan arkadaşlarlar var ben de sorup kullanıyım diyorum kullandıkları ginseng, gingo Biloydu sanırım , sonra l arjin ve cartine proxeed ve e vitamini falan diyolardı bize klomen verilmişti testesteron ve fsh düşük olduğu için ama kullanınca sayımız daha da düştüğü için bıraktırıldı sadece proxeed kullandık bakalım şimdi ne olucak hayırlısı olsun canım sizde hormon testi vermiş miydiniz?

Bu arada canım bizim merkezde senin önceki denemelerinde ımsı yapılmadı mı bu çok önemli demişti bana gittimiz genetik doktoru çünkü bizde sperm sayısı düşük ya bi neden yok mu diyorum aradığım cvp yok oluyo hep bizde bi varikosel var ama çok ileri derece değilmiş emre bey öle demişti gerçi dediğim gibi Rabbimin takdiri gerisi teslimiyet çünkü ben merkezde çok kişiyle tanıştım bizler gibi durumda olup ilk denemede hamile kalanlar da çoktu belki embriyolog değişti dediğin doğru ben buraya ilk girdiğimde herkes hamile haberleriyle topimizi şenlendiyodu inşallah başı sen çekersin de arkandan bizi sürüklersin:)))))

Canım çooook güzel bi günde tedaviye başlıyorsun
Hiç sıkıntı çekmeden tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhhhhhh

canım hoşgeldin çok güzel bak dinlemiş pozif döndün aramıza inşallah tedavinin sonuda böyle pozitif olur.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim

canım hoşgeldin çok güzel bak dinlemiş pozif döndün aramıza inşallah tedavinin sonuda böyle pozitif olur.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim

İnşallahhhh cnm benim
Kendimi çok fazla hazır hissediyorum biran önce başlasam tedaviye
Hepimiz buraya güzel haberler yazarız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canım benimde genetik test sonucum 2.5 ayda cıkmıştı ama beni genetik doktoruyla görüştürmeden sonucu vermişlerdi

İnşallahhhh cnm benim
Kendimi çok fazla hazır hissediyorum biran önce başlasam tedaviye
Hepimiz buraya güzel haberler yazarız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy canım inşallah güzel haberler verirsin .bende çok az heyecan var önceki tedavilerimde daha stresli ve heyecanlıydım bu sefer daha rahatım belki transfer günü geldiğinde daha heyecanlı olucam sonu güzel olsunda zaten benim bu son şansım eşimi bu tedaviye çok zor ikna ettim

Ayyyy ayyyy kimler gelmiş kimler teyzesi biz artık 4 tane olduk yaaa canım benim hoş geldin sefalar getirdin Şeref verdin seni yeniden aramızda görmekten mutlu oldum ve tekrar başlıycak olmana çok ama çok sevindim rabim tez zaman da yavrunu kucağına versin inşallah ayrıca iyi olmana toparlanmana çok sevindim bizde böyle bir anda büyük süprizler le karşılaştık bizim için çok büyük bir lütuf ama bugün yine kanamam oldu hastanedeydik Dr olabilir diyor ama çoğulcu gebeliktende çok korkuyorum dua edin

Allah im seni ve bebeklrini korusun...saglikla dogmalarini nasip etsin...bol bol dinlen su tukeimi de cok onemliymis benimde baslarda az kanamalrim oluodu dr soylemisti...sana progeston verdiler mi

Canım biz rapor için uğraşmamadık eşimin işden izin alması çok zordu bide elimizdeki testleri kabul etmediler tekrar orda yaptırmamızı istediler eşimde vazgeçti öyle olunca . Bize geçen sene bikaç tane sperm çıkışı olduğunda Emre bey klomen argınmax vermişti sayımız biraz artmuştu 3 aydır tekrar kullanmaya başlamıştık bakalım sperm çıkıcakmı hiç test vermedik inşşşşş olur opu günü belli olacak olmazsa çok az bi sperm dondurulmuş tu onlar çözülecek onlarında hareketsiz olma ihtimali var o zaman tese olacak inş gerek kalmaz dua edin nolur

Valla canım bilmiyorumki merkez herkese uyguladıklarını söylemişti ama şimdi ekstra olmuş 300 tl bide o çıktı yaa sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…