Ayyyy ayyyy kimler gelmiş kimler teyzesi biz artık 4 tane olduk yaaa canım benim hoş geldin sefalar getirdin Şeref verdin seni yeniden aramızda görmekten mutlu oldum ve tekrar başlıycak olmana çok ama çok sevindim rabim tez zaman da yavrunu kucağına versin inşallah ayrıca iyi olmana toparlanmana çok sevindim bizde böyle bir anda büyük süprizler le karşılaştık bizim için çok büyük bir lütuf ama bugün yine kanamam oldu hastanedeydik Dr olabilir diyor ama çoğulcu gebeliktende çok korkuyorum dua edin
Ayyyy ayyyy kimler gelmiş kimler teyzesi biz artık 4 tane olduk yaaa canım benim hoş geldin sefalar getirdin Şeref verdin seni yeniden aramızda görmekten mutlu oldum ve tekrar başlıycak olmana çok ama çok sevindim rabim tez zaman da yavrunu kucağına versin inşallah ayrıca iyi olmana toparlanmana çok sevindim bizde böyle bir anda büyük süprizler le karşılaştık bizim için çok büyük bir lütuf ama bugün yine kanamam oldu hastanedeydik Dr olabilir diyor ama çoğulcu gebeliktende çok korkuyorum dua edin
Canım biz rapor için uğraşmamadık eşimin işden izin alması çok zordu bide elimizdeki testleri kabul etmediler tekrar orda yaptırmamızı istediler eşimde vazgeçti öyle olunca . Bize geçen sene bikaç tane sperm çıkışı olduğunda Emre bey klomen argınmax vermişti sayımız biraz artmuştu 3 aydır tekrar kullanmaya başlamıştık bakalım sperm çıkıcakmı hiç test vermedik inşşşşş olur opu günü belli olacak olmazsa çok az bi sperm dondurulmuş tu onlar çözülecek onlarında hareketsiz olma ihtimali var o zaman tese olacak inş gerek kalmaz dua edin nolur
canım yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
canım her şey güzel olur inşallah sıkıntısız problemsiz her şey gönlünce olsun
kızlar bugün umuttaydım .estrofem verdi ulun bey ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak selin hanım ilgilenecekmiş bizimle .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi ulun beyde bayramda izne cıkacak ayın 4 merkezde olucakmış.
Canım hadi hayırlı olsun. Selin Hanım'da çok tatlı bi bayan geçen kontrolümü o yapmıştı sevdim yani:)
Bismillahhh ben yanlışmı oykudum 4 tane kesemi göründü
İlk defa böyle bişi okuyorum allahım sen yardım et arkadaşıma hala şaşkınım
canım yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip .
Allah razı olsun rabim tez zamanda yaruna kavuştursun benim bugün yine kanamam artı acile gidiyorum bakalım dua edin
canım yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip .
Allah razı olsun rabim tez zamanda yaruna kavuştursun benim bugün yine kanamam artı acile gidiyorum bakalım dua edin
canım korkma inşallah allahın izniyle hiç bir şey olmaz güzel haberlerle gel
Yok canım üç yavrum birde ben
kızlar bugün umuttaydım .estrofem verdi ulun bey ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak selin hanım ilgilenecekmiş bizimle .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi ulun beyde bayramda izne cıkacak ayın 4 merkezde olucakmış.
Transferin ulun beye denk gelmesi çok iyi cnm
Ne güzel tatilini yapmış dinlenmiş olarak gelecek
Tedavin hayırlı olsun canım benim uğur getirsin inşallahhh burdan kutlama yapalımm hayırlı haberi aldığımızda kutlama yaparız müjdeli haberi almak nasip olsun İNŞALLahhhh👯👯👯 başlamak işin yarısı darısı başımıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tedavin hayırlı olsun canım benim uğur getirsin inşallahhh burdan kutlama yapalımm hayırlı haberi aldığımızda kutlama yaparız müjdeli haberi almak nasip olsun İNŞALLahhhh👯👯👯 başlamak işin yarısı darısı başımıza
Transferin ulun beye denk gelmesi çok iyi cnm
Ne güzel tatilini yapmış dinlenmiş olarak gelecek
evet canım çok iyi oldu bende öyle söyledim dinlenmiş olarak geri pozitif dönün ki pozitif bir şekilde güzel sonuç alalım diyince güldü
Evet canım ya kusura bakma bi tarftan misafirimiz var bi taraftan elim telefona gidiyo aceleyle yazdım 😇😊 sehven olmuş canımCanım yanlışlık oldu sanırım aycene mi yazacaktın :44:
Evet canım ya kusura bakma bi tarftan misafirimiz var bi taraftan elim telefona gidiyo aceleyle yazdım 😇😊 sehven olmuş canım
Kızlar dua edin yatırdılar yine bizi şuan keseler duruyor ama kanamayı durduramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?