Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bismillahhh ben yanlışmı okudum 4 tane kesemi göründü
İlk defa böyle bişi okuyorum allahım sen yardım et arkadaşıma hala şaşkınım

canım yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

canım her şey güzel olur inşallah sıkıntısız problemsiz her şey gönlünce olsun

kızlar bugün umuttaydım .estrofem verdi ulun bey ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak selin hanım ilgilenecekmiş bizimle .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi ulun beyde bayramda izne cıkacak ayın 4 merkezde olucakmış.

Canım hadi hayırlı olsun. Selin Hanım'da çok tatlı bi bayan geçen kontrolümü o yapmıştı sevdim yani:)

Canım hadi hayırlı olsun. Selin Hanım'da çok tatlı bi bayan geçen kontrolümü o yapmıştı sevdim yani:)

inan üzülüyordum ilk başta transferde ulun bey olmıycak diye ama tutacaksa hepsiyle tutar diye düşünüyorum evet çok tatlı bir bayana benziyordu oda ordaydı tanıştık

Transferin ulun beye denk gelmesi çok iyi cnm
Ne güzel tatilini yapmış dinlenmiş olarak gelecek

Transferin ulun beye denk gelmesi çok iyi cnm
Ne güzel tatilini yapmış dinlenmiş olarak gelecek

Tedavin hayırlı olsun canım benim uğur getirsin inşallahhh burdan kutlama yapalımm hayırlı haberi aldığımızda kutlama yaparız müjdeli haberi almak nasip olsun İNŞALLahhhh👯👯👯 başlamak işin yarısı darısı başımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yanlışlık oldu sanırım aycene mi yazacaktın :44:

Evet canım ya kusura bakma bi tarftan misafirimiz var bi taraftan elim telefona gidiyo aceleyle yazdım 😇😊 sehven olmuş canım

Evet canım ya kusura bakma bi tarftan misafirimiz var bi taraftan elim telefona gidiyo aceleyle yazdım 😇😊 sehven olmuş canım

Olsun cnm benim sorun değil
Müsait olduğun zaman kendini kısa bi şekilde anlatsana ben uzun bi süre ara verdim fazla takip edemedim hangi aşamadasın cnm merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…