İnşallah canım inşallahAma niye ağlıyorsun ki kuzum çok şükür keseler yerinde duruyor tahmin edebiliyorum zor bi durum ama iyi tarafını düşün lütfen
Ben çok okuyorum 9 ay boyunca kanaması olupta doğuran
İnşallah canım inşallah
Canım ev işlerinde sana yardım eden biri var dimi :26:
Canım benim bende yaklaşık 2yıllık evliyim yani 2 ay sonra doluyor 😃ben 26 eşim 28 yaşında geçen sene ocakta başladım tedaviye klomenle başladık 4 ay sonra direk gonalf kullanmaya başladım geçen sene ağustostan beri düşün artık canım 1 yıldır iğne yiyorum bu arada 2 aşılama ve hsg çektik doktor çok önemli ya güya tecrübeli doktordu isim yapmıştı ama baya ağır tedavi yaptı her ay adet oldum ağladım adet oldum ağladım Allahım ne zaman benimde yavrum olacak die😞 yakın arkadaşımda tedavi görüyodu aşılamada ikiz hamile kaldı aynı durumdaydık sebebsiz infertilite nasip işte onun oldu ilk aşılaması benim olmadı 😣antalyada laparoskopi ve histeroskopi yaptı doktor Ali fuat ŞENGÖR baya meşur dedi sol tüpüm hasarlı sağ iyi rahime çizik attı 6 aya hamile kalırsın dedi geldim gene aşılama yaptık olmadı artık tüp bebepe geçelim dedik canım ağustosda inşallah vala kuzum kusura bakma biraz uzun yazdım şişirdim kafanı ama anlatmak paylaşmak inan çok ii geliyorOlsun cnm benim sorun değil
Müsait olduğun zaman kendini kısa bi şekilde anlatsana ben uzun bi süre ara verdim fazla takip edemedim hangi aşamadasın cnm merak ettim
Canım benim bende yaklaşık 2yıllık evliyim yani 2 ay sonra doluyor 😃ben 26 eşim 28 yaşında geçen sene ocakta başladım tedaviye klomenle başladık 4 ay sonra direk gonalf kullanmaya başladım geçen sene ağustostan beri düşün artık canım 1 yıldır iğne yiyorum bu arada 2 aşılama ve hsg çektik doktor çok önemli ya güya tecrübeli doktordu isim yapmıştı ama baya ağır tedavi yaptı her ay adet oldum ağladım adet oldum ağladım Allahım ne zaman benimde yavrum olacak die😞 yakın arkadaşımda tedavi görüyodu aşılamada ikiz hamile kaldı aynı durumdaydık sebebsiz infertilite nasip işte onun oldu ilk aşılaması benim olmadı 😣antalyada laparoskopi ve histeroskopi yaptı doktor Ali fuat ŞENGÖR baya meşur dedi sol tüpüm hasarlı sağ iyi rahime çizik attı 6 aya hamile kalırsın dedi geldim gene aşılama yaptık olmadı artık tüp bebepe geçelim dedik canım ağustosda inşallah vala kuzum kusura bakma biraz uzun yazdım şişirdim kafanı ama anlatmak paylaşmak inan çok ii geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Var canım hiç kalkmıyorum bir kadın ayarladık hergün gelîyor
Kızlar dua edin yatırdılar yine bizi şuan keseler duruyor ama kanamayı durduramıyorlar
evet canım çok iyi oldu bende öyle söyledim dinlenmiş olarak geri pozitif dönün ki pozitif bir şekilde güzel sonuç alalım diyince güldü
Kızlar dua edin yatırdılar yine bizi şuan keseler duruyor ama kanamayı durduramıyorlar
Ohhh ohhhh sevindim cnm benim
Canım seninle evlilik yıllarımız aynı sanırım bizim evliliğimiz de5 yıl oldu hayırlısı olsun bakalım inşallah tedavimiz de aynı zamanlarA denk gelir sonrada bebişlerimiz gelir :))))
Aşk olsım cnm başım niye şişsin öyle düşünme lütfen ben yazdıklarını içtenlikle okuyorım
Bende 5 senelik evliyim yaşım 28 eşim 29Çok şükür ikimizdede sorun yok ama bebişimiz olmuyor
İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelik ikinci denemem ise düşükle sonuçlandı eylül gibi 3. Tedaviyi düşünüyorum
seninn doktorun de ulun bey dimi :26:
Çok teşekkür ederim canım benim samimiyetin için 😘 kuzum inşallah bu sefer olucak benim içime doğdu rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah canım sakın beni yanlış anlama ama eğer gebelik daha önce yaşanmışsa vucüt onu kodlarmış daha kolay olurmuş kuzum inşallah eylülde senden mutlu haberi alıcaz ben gazi eurofertil de dr ruşen atmacada tedavi olmayı düşünüyorum araştırma içerisindeyim bakalım nasıl olucak😇vala günler yaklaştıkça hem korkuyorum hayal kırıklığı olacak die hemde heyecanlanıyorum bakalım artık bizi neler bekliyor😉
İnşallah dediğin gibi olur cnm
Aaa umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorsun sandım :44:
Korku ve hayal kırıklığı bendede var ama ben olabildiğince pozitif olmaya çalışıyorum sende lütfen hep olumlu düşün cnm benim
bak gör ilk tüp bebek denemen başarıyla sonuçlanacak cupcakelove dedi dersin
Canım tedavin hayırlı olsun zaten senin tedavin bu ay iğnesiz olucağı için çok daha rahat olur dimi benim ohss den dolayı 2 denememde dondurulmuş oldu ya o yüzden dedim beni de tekrardan iğnelere başlayıp sonra ne gibi durumların beklediği açıkçası biraz geriyo ama Rabbime dua edip beklemekten başka yapıcak bişeyim yok sen bu sefer ki iğne tedavisinde hiç şişme bulantı vb gibi durumlar hissetmedin dimi tatlım
😊😊İnan çok mutlu ettin beni canımm bu sözleri duymak çok ii geldi, inşallahhh🙏 burda yazıcaz kızlarrrr oldu pozitif sonuç HAmileyizzz💃💃 açıkcası vala ankara yada istanbul düşündük eşimle, ama çalışıyorum canım kamuda bide sıkıntı olucak izin, yani birazda şans kısmet diorum 🙏bakalım bi arkadaşım ankara dr.sarp özcann hastası gen-art da gidip geliyo transferi haftaya nasıl sonuçlanacak,deneyimleri paylaşmk çok faydalı dr diosun bunu nie yapmadın şu niçin olmadı ii oluyo açıkcası açıklama yapma gereği hissediyolar😉
İnan sizi çok mutlu edecek bi zamanda hediye olarak gelicek bebişinizzz o zaman totosundan bi kerede benim için ısır nerde kaldın die😃 zaman yaklaşıyo kuzum o mutluluğu yaşamaya peki canım düşük sebebi araştırıldı mı ? Bide doktorla elektrikte çok önemli ya elektiriğim tuttuysa devam et derim yol falanda büyük sters sebebi ne kadar zahmet çekersen yaşadığın hayal kırıklığı o kadr büyük oluyo açıkcası bende yakın merkez seçmemin sebeblerinden biriDediğin gibi bu işler şans kısmet işi cnm bende biara başka bi merkeze gitmek istedim ama yol problem olur diye vazgeçtim
Hayırlısıyla pozitif sonuç aldığında buraya kocaman hamileyimmmmmmmmm diye yaz olurmu
Canım tedavin hayırlı olsun zaten senin tedavin bu ay iğnesiz olucağı için çok daha rahat olur dimi benim ohss den dolayı 2 denememde dondurulmuş oldu ya o yüzden dedim beni de tekrardan iğnelere başlayıp sonra ne gibi durumların beklediği açıkçası biraz geriyo ama Rabbime dua edip beklemekten başka yapıcak bişeyim yok sen bu sefer ki iğne tedavisinde hiç şişme bulantı vb gibi durumlar hissetmedin dimi tatlım
Olacak olacak allahın izniyle bak gör
Evet canım ya kusura bakma bi tarftan misafirimiz var bi taraftan elim telefona gidiyo aceleyle yazdım 😇😊 sehven olmuş canım
Canım benim bende yaklaşık 2yıllık evliyim yani 2 ay sonra doluyor 😃ben 26 eşim 28 yaşında geçen sene ocakta başladım tedaviye klomenle başladık 4 ay sonra direk gonalf kullanmaya başladım geçen sene ağustostan beri düşün artık canım 1 yıldır iğne yiyorum bu arada 2 aşılama ve hsg çektik doktor çok önemli ya güya tecrübeli doktordu isim yapmıştı ama baya ağır tedavi yaptı her ay adet oldum ağladım adet oldum ağladım Allahım ne zaman benimde yavrum olacak die😞 yakın arkadaşımda tedavi görüyodu aşılamada ikiz hamile kaldı aynı durumdaydık sebebsiz infertilite nasip işte onun oldu ilk aşılaması benim olmadı 😣antalyada laparoskopi ve histeroskopi yaptı doktor Ali fuat ŞENGÖR baya meşur dedi sol tüpüm hasarlı sağ iyi rahime çizik attı 6 aya hamile kalırsın dedi geldim gene aşılama yaptık olmadı artık tüp bebepe geçelim dedik canım ağustosda inşallah vala kuzum kusura bakma biraz uzun yazdım şişirdim kafanı ama anlatmak paylaşmak inan çok ii geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?