Keşke kuzum keşke az önce eşimle bebek hayalleri kurduk :)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde tek korkum ohss olmak çok zor günler geçirmiştim tekrar aynısını yaşamak istemiyorum
Sen sadece estrofem mi kullanıyorsun aycen,bana bide hergün göbekten iğne(clexane) birde yine gündemde bir tane kortizon (Deltacortril) hap verdi. Ben niye çok ilaç kullanıyorum ki kafam karıştı şimdi :44::44: senin kaçıncı denemendi canım ya acaba onla ilişkili mi ki bu fazlalık?..kızlar bugün umuttaydım .estrofem verdi ulun bey ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak selin hanım ilgilenecekmiş bizimle .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi ulun beyde bayramda izne cıkacak ayın 4 merkezde olucakmış.
Kızlar dua edin yatırdılar yine bizi şuan keseler duruyor ama kanamayı durduramıyorlar
Sen sadece estrofem mi kullanıyorsun aycen,bana bide hergün göbekten iğne(clexane) birde yine gündemde bir tane kortizon (Deltacortril) hap verdi. Ben niye çok ilaç kullanıyorum ki kafam karıştı şimdi :44::44: senin kaçıncı denemendi canım ya acaba onla ilişkili mi ki bu fazlalık?..
Sen moralini yüksek tut canım ya ,allah in izniyle birsey cik olmaz bebişlere, rabbim şifa versin tez zamanda kanaman dursun inşallah
canım b12, estrofem,folic asit kullanıyorum şimdilik bu benim 4 .denemem dondurulmuşlarla denicem canım o yüzden farklı olabilir.sende mi dondurulmuşlarla deneme yapıcaksın.
Kızlar geldik eve şimdilik iyiz güzel dilekleriniz için tşk ederim hepinizden Allah razı olsun ama tekrar böyle büyük bir kanama daha olursa gebeliği sonandıra bilirlermiş artık bakalım Allah büyük
canım o hayaller yokmu 11 yıldır kuruyorum hatta kendimi bildim bileli cocuklara çok düşkünüm sokakta bir cocuk görsem afedersin sümüklü pis temiz fark etmez çok seviyorum bekarken bile hep derdim en büyük hayalim anne olmak eşimde bana çok hayal kurma yani kendini kaptırma diyo ama bende diyorum ki rabbim nasip ettirmeyeceği şey için hayal ettirmezmiş.rabbim beni en sevdiğim şeyle imtahan ediyor hayırlısı ile o sınavda güzel şekilde cıkalım
bende oshh gecirmiş biri olarak son tedavim gayet rahat gecti doktor ona göre doz ayarlaması yapıyor
Kızlar geldik eve şimdilik iyiz güzel dilekleriniz için tşk ederim hepinizden Allah razı olsun ama tekrar böyle büyük bir kanama daha olursa gebeliği sonandıra bilirlermiş artık bakalım Allah büyük
İnan sizi çok mutlu edecek bi zamanda hediye olarak gelicek bebişinizzz o zaman totosundan bi kerede benim için ısır nerde kaldın die😃 zaman yaklaşıyo kuzum o mutluluğu yaşamaya peki canım düşük sebebi araştırıldı mı ? Bide doktorla elektrikte çok önemli ya elektiriğim tuttuysa devam et derim yol falanda büyük sters sebebi ne kadar zahmet çekersen yaşadığın hayal kırıklığı o kadr büyük oluyo açıkcası bende yakın merkez seçmemin sebeblerinden biri
Kızlar bugün son kontrolüm vardı salı kısmetse opu olucam. Uzun protokol olduğu için rahim yoruldu belki embryo dondurabiliriz dedi.ama benim 2 tedavimdede dondurulmuşun hiç olmamıştı bunda niye olsunki diyo soruyo insan kendine( eğer dondurulamazsa transfer olur ,oda embriyolar çok kaliteli olmadığı anlamına gelir ((
Ay canım benim etmezmiyim ben sana şöyle anlatayım oruç baba , peygamber efendimizin 7 torunu Hz. Yuşa , sümül efendi yeraltı cami ve içindeki türbeler Eyüp Sultan Sultan Ahmet' hırkayı şerif maneviyatı çok yüksek mutlaka git paygamber efendimizin süt kardeşi ben orda çok ağlamıştım sümül efendi canım eyer gideceksen şimdi git derim ve gittiğin her türbeye gücünün yetiği kadar bağış bırak bunu sakın yabana atma birde ilk defa bu sene evimde mukabele okutum inşallah yardımcı olabilmişimdir duaların için Allah razı olsun eabim sansa bu duyguyu tatırsınSen allaha sıgın lütfen kendine dikkat et biraz lütfen oynama yerinden dua dua bol dua sana bişi sorcam bana gezdiğin türbeleri sölermisin lütfen bende gtmek istyorum hepsine
Canım geçmiş olsun diyorum mübarek günlerde hamile kaldın Rabbimin izniyle annesine sımsıkı tutunacaklar inşallah naz yapıyolar annesi kendine dikkat et tatlım...
Artık bu topiğe korkarak bakıyorum kötü haber okumak istemiyorum
Allahın izniyle bişi olmayacak bak gör cnm
Allahım seni ve bebişlerini korusun
Korkma canım herşey Allah'tan ne eylerse güzel eyler umarım bir şey olmaz Allah hepinizden razı olsun
Allah senden razı olsun cnm benim İnan az önce sana içten dua ettim hepde edicem
Allahım dularımız kabul olur inşallahhh
Allah senden razı olsun cnm benim İnan az önce sana içten dua ettim hepde edicem
Allahım dularımız kabul olur inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?