Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Keşke kuzum keşke az önce eşimle bebek hayalleri kurduk :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o hayaller yokmu 11 yıldır kuruyorum hatta kendimi bildim bileli cocuklara çok düşkünüm sokakta bir cocuk görsem afedersin sümüklü pis temiz fark etmez çok seviyorum bekarken bile hep derdim en büyük hayalim anne olmak eşimde bana çok hayal kurma yani kendini kaptırma diyo ama bende diyorum ki rabbim nasip ettirmeyeceği şey için hayal ettirmezmiş.rabbim beni en sevdiğim şeyle imtahan ediyor hayırlısı ile o sınavda güzel şekilde cıkalım

Benimde tek korkum ohss olmak çok zor günler geçirmiştim tekrar aynısını yaşamak istemiyorum

bende oshh gecirmiş biri olarak son tedavim gayet rahat gecti doktor ona göre doz ayarlaması yapıyor

Son düzenleme:
Sen sadece estrofem mi kullanıyorsun aycen,bana bide hergün göbekten iğne(clexane) birde yine gündemde bir tane kortizon (Deltacortril) hap verdi. Ben niye çok ilaç kullanıyorum ki kafam karıştı şimdi :44::44: senin kaçıncı denemendi canım ya acaba onla ilişkili mi ki bu fazlalık?..
Kızlar dua edin yatırdılar yine bizi şuan keseler duruyor ama kanamayı durduramıyorlar

Sen moralini yüksek tut canım ya ,allah in izniyle birsey cik olmaz bebişlere, rabbim şifa versin tez zamanda kanaman dursun inşallah

canım b12, estrofem,folic asit kullanıyorum şimdilik bu benim 4 .denemem dondurulmuşlarla denicem canım o yüzden farklı olabilir.sende mi dondurulmuşlarla deneme yapıcaksın.

Kızlar bugün son kontrolüm vardı salı kısmetse opu olucam. Uzun protokol olduğu için rahim yoruldu belki embryo dondurabiliriz dedi.ama benim 2 tedavimdede dondurulmuşun hiç olmamıştı bunda niye olsunki diyo soruyo insan kendine( eğer dondurulamazsa transfer olur ,oda embriyolar çok kaliteli olmadığı anlamına gelir((

canım b12, estrofem,folic asit kullanıyorum şimdilik bu benim 4 .denemem dondurulmuşlarla denicem canım o yüzden farklı olabilir.sende mi dondurulmuşlarla deneme yapıcaksın.

Benim de 4. Denemem ve dondurulmuş embriyolarla. Evet bende b12 kullanıyorum zaten de diğer fazlalıklar ne anlamadım :44:

Son düzenleme:
Kızlar geldik eve şimdilik iyiz güzel dilekleriniz için tşk ederim hepinizden Allah razı olsun ama tekrar böyle büyük bir kanama daha olursa gebeliği sonandıra bilirlermiş artık bakalım Allah büyük

Kızlar geldik eve şimdilik iyiz güzel dilekleriniz için tşk ederim hepinizden Allah razı olsun ama tekrar böyle büyük bir kanama daha olursa gebeliği sonandıra bilirlermiş artık bakalım Allah büyük

Sen allaha sıgın lütfen kendine dikkat et biraz lütfen oynama yerinden dua dua bol dua sana bişi sorcam bana gezdiğin türbeleri sölermisin lütfen bende gtmek istyorum hepsine

Kızlar hepinizin yeni tedavileri hayırlı olsun allahım bu güsel vakitlerin yüzüsuyu hürmetine gönlünüze göre versin herseyi inşallah güsel haberler alalım bolcaa herkesi takipliom ben dinlenmedeyim bnm işlerim karışık hala donmuşlarımla ikinciye başlayamadm bugidişlede olak gbi değil neyse ben sizden güsel haberler bekliom

Aynen cnm bende senin gibiyim pis kirli gördüğüm çocuğu severim benim eşimde çocukları çok sevme millet " çocuğun olmuyor sanacak" der yalanda değil bebişim olmuyor ama ailede kimse bilmiyor tüp bebek tedavisi olduğumu soran olduğunda allah afetsin bebek istemiyoruz diyorum

Artık bu topiğe korkarak bakıyorum kötü haber okumak istemiyorum
Allahın izniyle bişi olmayacak bak gör cnm
Allahım seni ve bebişlerini korusun

Canım geçmiş olsun diyorum mübarek günlerde hamile kaldın Rabbimin izniyle annesine sımsıkı tutunacaklar inşallah naz yapıyolar annesi kendine dikkat et tatlım...

Oyyyy hem ısırıcak hemde totosuna vurucam niye beni bu kadar beklettin diye
Doktorum düşükle ilgili pek bişi demedi cnm bazı testler var istersen yapalım dedi ama onlarda pahalıymış :26:
Çok şükür doktorumdan memnunum hatta sadece ben değil eşimde memnun yolda çok uzun değil
Sende hayırlısıyla tedaviye başlada bizlere güzel haberleri ver

Kuzucuğum hiç belli olmaz belki bu sefer kaliteli ve çok yumyumun olacaklar inşallahhhhh öyle olur

Ay canım benim etmezmiyim ben sana şöyle anlatayım oruç baba , peygamber efendimizin 7 torunu Hz. Yuşa , sümül efendi yeraltı cami ve içindeki türbeler Eyüp Sultan Sultan Ahmet' hırkayı şerif maneviyatı çok yüksek mutlaka git paygamber efendimizin süt kardeşi ben orda çok ağlamıştım sümül efendi canım eyer gideceksen şimdi git derim ve gittiğin her türbeye gücünün yetiği kadar bağış bırak bunu sakın yabana atma birde ilk defa bu sene evimde mukabele okutum inşallah yardımcı olabilmişimdir duaların için Allah razı olsun eabim sansa bu duyguyu tatırsın

Kızlar ya aklıma takıldı dünden beri uzun protokolde hemen transfer olmayıp embriyoları dondurulanlar yokmu? Benim ilaç dozum hep 300 dü sanki yumurta kalitesini etkilicek gibi geliyo yüksek çünkü ilk tedavimde 375 fi döllenmede sorun oldu ben buna bağlamıştım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…