Ay canım benim etmezmiyim ben sana şöyle anlatayım oruç baba , peygamber efendimizin 7 torunu Hz. Yuşa , sümül efendi yeraltı cami ve içindeki türbeler Eyüp Sultan Sultan Ahmet' hırkayı şerif maneviyatı çok yüksek mutlaka git paygamber efendimizin süt kardeşi ben orda çok ağlamıştım sümül efendi canım eyer gideceksen şimdi git derim ve gittiğin her türbeye gücünün yetiği kadar bağış bırak bunu sakın yabana atma birde ilk defa bu sene evimde mukabele okutum inşallah yardımcı olabilmişimdir duaların için Allah razı olsun eabim sansa bu duyguyu tatırsın
Kızlar ya aklıma takıldı dünden beri uzun protokolde hemen transfer olmayıp embriyoları dondurulanlar yokmu? Benim ilaç dozum hep 300 dü sanki yumurta kalitesini etkilicek gibi geliyo yüksek çünkü ilk tedavimde 375 fi döllenmede sorun oldu ben buna bağlamıştım(
canim hakkinda hayirlisi nasil iyi olucaksa oyle olsun benim kisa proyokol tedavimde ohss den dolayi embriyolari dondurdular cozulunce bisey olmaz insallah icini ferah tut guzel dusun gerisi Rabbime teslimiyet ve bebisleri annesine sımsıkı tutunsunlar dualarım seninle ve isteyen tüm kader arkadaşlarımla
Saydıklarından sadece eyüp sultana gttim başkda gtmedim yer olarak nerdeşer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canım biz cemaatle gittik
Nyse ya zaten vazgectim neolcaksa sade duaylada olur boşver
Sen bilirsin Tabiyki herşeyim başı dua amabilseydim sende bizle gelirdin seni Merkez'den alırdık :26:
Herseyin hayırlısı nasipte varsa hersey oluo ya bn artk zorlamıom hiçbişeyi olursa olur olmazsa olmaz
Deme öyle Tabiyki herşey nasip ben sendenden fenayım ve canım duygucum bende hiç birşey kalmamıştı ama bak rabim beni kendime getirdi şimdi sende üzülme ama şöyle söyliyimi hamile kalmakla bitmiyor. Bak ben hamileğin tadı bile çıkaramadım hergün hastanedeyiz Tabiyki şikayet etmiyorum ama
Kızlar bugün son kontrolüm vardı salı kısmetse opu olucam. Uzun protokol olduğu için rahim yoruldu belki embryo dondurabiliriz dedi.ama benim 2 tedavimdede dondurulmuşun hiç olmamıştı bunda niye olsunki diyo soruyo insan kendine( eğer dondurulamazsa transfer olur ,oda embriyolar çok kaliteli olmadığı anlamına gelir ((
Benim de 4. Denemem ve dondurulmuş embriyolarla. Evet bende b12 kullanıyorum zaten de diğer fazlalıklar ne anlamadım :44:
Aynen cnm bende senin gibiyim pis kirli gördüğüm çocuğu severim benim eşimde çocukları çok sevme millet " çocuğun olmuyor sanacak" der yalanda değil bebişim olmuyor ama ailede kimse bilmiyor tüp bebek tedavisi olduğumu soran olduğunda allah afetsin bebek istemiyoruz diyorum
canım uzun prtokol yaşamadığım için o konuda yardımcı olamıycam ama vucut 1 ay dinlenince çok daha rahat oluyosun tedavide
canım bende pıhtılaşma cıktı hem iğnesini verdi(iğne 5 günlük ) hem tablet iciyorum (tableti 2 aydan beri içiyorum onun dışında bilgim yok canım
canım rabbim dediğim gibi en çok sevdiğimiz şeylerle bizi sınava tabi tutuyor en güzel şekilde sınavımızı atlatalım
canım ben de bugün adet oldum,yarın gitmem gerekiyor dimi hastaneye,sabah arayım sorucam ama şimdiden bileyim dedim.ben de 15 gün önce opu oldum,ohss den dolayı ertelenmişti.yazışmıştık galiba seninle.ben de öğretmenim bu arada,yaz tatilinde bitirelim tedaviyi diye bütün tatili feda ettik.ama olsun bebişlerimize kavuşalım da hiç önemli değil.ilk kontrolden sonra bi daha kaç gün sonra çağırdılar seni? arada zaman kalırsa en azından bi bayrama gider geliriz memlekete :)
Yarın opu günü ben artık uyuyamıyorum stresten eşimin ameliyat riski yüksek çünkü 3 tane dondurulmuş sperm varmış dua edin yarın normal yolla yine çıkış olsun kızlar . Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin
Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah çıkar da ameliyata hiç gerek kalmaz .
Yarın opu günü ben artık uyuyamıyorum stresten eşimin ameliyat riski yüksek çünkü 3 tane dondurulmuş sperm varmış dua edin yarın normal yolla yine çıkış olsun kızlar . Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin
Inşşşş canım. Eşin nasıl oldu ameliyattan sonra ağrısı falan oldumu? Bikaç gün yatması gerekiyomu mesela
Emre bey çok tecrübeli bir Dr hiç sıkıntımız olmadı çok şükür , 3 gün istirahat veriyorlar zaten eşim evde geçirdi ama yatmadı hafif ağrıları oldu o kadar inşallah gerek kalmaz ama gözünde büyütme ameliyatı cnm
canım hadi hayırlı olsun rabbim kolaylıklar ihsan etsin evet hatırladım seni senin yarın 2 günü oluyo istersen gidebilirsin ben 3.günü gittim benim 2 gün çok yoğun geciyo o yüzden 3.güne bıraktım zaten 2.veya 3. gün gidebiliyorsun. bende 16 temmuz çarşamba hastalandım 18 temmuz cuma kontrole gittim beni bir daha 1 ağustos da cağırdı canım rahatlıkla gidebilirsin memletine hatta bana doktor büyük bir ihtimalle ayın 5 de transferini yaparız dedi bir sorun cıkmaz sa ay ne güzel aramızda çok az zaman var güzel haberler veririz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?