Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Saydıklarından sadece eyüp sultana gttim başkda gtmedim yer olarak nerdeşer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim hakkinda hayirlisi nasil iyi olucaksa oyle olsun benim kisa proyokol tedavimde ohss den dolayi embriyolari dondurdular cozulunce bisey olmaz insallah icini ferah tut guzel dusun gerisi Rabbime teslimiyet ve bebisleri annesine sımsıkı tutunsunlar dualarım seninle ve isteyen tüm kader arkadaşlarımla

Allah razı olsun canım ulun beyde rahimi yaşlandırdılk bu tedavide yumurtaları çok şişirdik o yüzden dondurabiliriz dedi korkuyorum yaa çözülürken ya sorun olursa diye

Sen bilirsin Tabiyki herşeyim başı dua amabilseydim sende bizle gelirdin seni Merkez'den alırdık :26:

Herseyin hayırlısı nasipte varsa hersey oluo ya bn artk zorlamıom hiçbişeyi olursa olur olmazsa olmaz

Herseyin hayırlısı nasipte varsa hersey oluo ya bn artk zorlamıom hiçbişeyi olursa olur olmazsa olmaz

Deme öyle Tabiyki herşey nasip ben sendenden fenayım ve canım duygucum bende hiç birşey kalmamıştı ama bak rabim beni kendime getirdi şimdi sende üzülme ama şöyle söyliyimi hamile kalmakla bitmiyor. Bak ben hamileğin tadı bile çıkaramadım hergün hastanedeyiz Tabiyki şikayet etmiyorum ama

Nebilim kendimiz için hayırlısını bilmeden sürekli zorluyoruz insan olaak artık hayırlısı neyse o olsn ya

canım uzun prtokol yaşamadığım için o konuda yardımcı olamıycam ama vucut 1 ay dinlenince çok daha rahat oluyosun tedavide

Benim de 4. Denemem ve dondurulmuş embriyolarla. Evet bende b12 kullanıyorum zaten de diğer fazlalıklar ne anlamadım :44:

canım bende pıhtılaşma cıktı hem iğnesini verdi(iğne 5 günlük ) hem tablet iciyorum (tableti 2 aydan beri içiyorum onun dışında bilgim yok canım

canım rabbim dediğim gibi en çok sevdiğimiz şeylerle bizi sınava tabi tutuyor en güzel şekilde sınavımızı atlatalım

canım ben de bugün adet oldum,yarın gitmem gerekiyor dimi hastaneye,sabah arayım sorucam ama şimdiden bileyim dedim.ben de 15 gün önce opu oldum,ohss den dolayı ertelenmişti.yazışmıştık galiba seninle.ben de öğretmenim bu arada,yaz tatilinde bitirelim tedaviyi diye bütün tatili feda ettik.ama olsun bebişlerimize kavuşalım da hiç önemli değil.ilk kontrolden sonra bi daha kaç gün sonra çağırdılar seni? arada zaman kalırsa en azından bi bayrama gider geliriz memlekete :)

canım hadi hayırlı olsun rabbim kolaylıklar ihsan etsin evet hatırladım seni senin yarın 2 günü oluyo istersen gidebilirsin ben 3.günü gittim benim 2 gün çok yoğun geciyo o yüzden 3.güne bıraktım zaten 2.veya 3. gün gidebiliyorsun. bende 16 temmuz çarşamba hastalandım 18 temmuz cuma kontrole gittim beni bir daha 1 ağustos da cağırdı canım rahatlıkla gidebilirsin memletine hatta bana doktor büyük bir ihtimalle ayın 5 de transferini yaparız dedi bir sorun cıkmaz sa ay ne güzel aramızda çok az zaman var güzel haberler veririz burdan

Yarın opu günü ben artık uyuyamıyorum stresten eşimin ameliyat riski yüksek çünkü 3 tane dondurulmuş sperm varmış dua edin yarın normal yolla yine çıkış olsun kızlar . Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin

Cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah çıkar da ameliyata hiç gerek kalmaz .

[MENTION][/MENTION]
Rabim yardımcınız olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz sizde yavrunuza biran önce kavuşursunuz

canım rabbim yolunu acık etsin sorunsuz her şey gitsin inşallah

Inşşşş canım. Eşin nasıl oldu ameliyattan sonra ağrısı falan oldumu? Bikaç gün yatması gerekiyomu mesela

Emre bey çok tecrübeli bir Dr hiç sıkıntımız olmadı çok şükür , 3 gün istirahat veriyorlar zaten eşim evde geçirdi ama yatmadı hafif ağrıları oldu o kadar inşallah gerek kalmaz ama gözünde büyütme ameliyatı cnm

Anladım canım bide tesede sperm çıkmazsa stresi var off Rabbim yardım etsin

çok teşekkür ederim canım,senin de hayırlı olsun.ben de yarına bıraktım gitme işini.aramızda çok az zaman var dediğin gibi.bekleme zamanımız da aynı zamanlarda olacak.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…