Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım bende pıhtılaşma cıktı hem iğnesini verdi(iğne 5 günlük ) hem tablet iciyorum (tableti 2 aydan beri içiyorum onun dışında bilgim yok canım

Senle yaşadıklarımız çok benziyor aycen yaw, bende de kanda pıhtılaşma genetik testte 2 heterizigot gen çıktı. Bana da aynı ilaçları verdi ulun bey. Neyse ulun bey e muayene ye gittiğimde sorayım bu fazla iğne ve ilacı da içim rahatlasin. . Aycen 'çim inşallah ikimiz de güzel haberler veririz burdan birlikte muhtemelen sonuçlarmız i 1 gün ara ile alacağız

Son düzenleme:
AYCENNN

Ben 31 inde kontrole gidecem ,4 ünde de transfer olur muhtemelen demişti ulun bey canım. . . Benim son transferimiz kimyasal gebelikle sonuçlanmışti belki onun için ikimizin ilaçları farklı da olabilir he
:44:

Son düzenleme:

olabilir canım benimde dış gebelik ti. ayyy teşke aynı güne denk gelseydi transferimiz tanışırdık .senin kaçıncı gün ve kaç tane transfer edeceğini söyledimi canım

rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider canım dualarımızdasın

Allah razı olsun canım benim bende şimdi tesbih çekiyordum uyku yok tabi her tedavimde bu stresi yaşıyorduk ameliyata hazır gidiyorduk ama bu seferki bi başka sanki çünkü dondurulmuş spermler çokk azmış biz bukadar bilmiyordukgerçi 3 aydır eski ilaçlarımızı kullanıyoruz faydasını görürüz yine diye ama korkudan hiç test vermedik. Hakkımızda hayırlısı dua etmekten başka bişey gelmiyor elden

bende dua edicem sana bizi haberdar et olurmu merak ederiz canım

Canımmmmmmm nasılsın bebişler nasıl kanaman yok dimi :26:

Ay canım benim sağol iyiz biraz öğlende yoruluyoruz gelen giden oluyo mukabele varya o yüzden ama kanamam kesildi bugün kontrolüm vardı ama Dr diyo kalp atışlarına bakalım beliki birini dondura bilirlermiş çünkü riskli diyo bakalım dua ediyoruz sen nasılsın tontişim

Çok şükür iyi olmana sevindim
Kız ben kilolumuyum

Allah yardımcınız olsun canım,dualarımız sizinle

canım senin gebeliğin kendiliğinden oluştu demi,tüp bebek değil yani.daha önceki gebeliğinde yanlış hatırlamıyorsam ikizdi.ailede ikiz falan mı var? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah

Kuzucum geçecek bitecek çektiğin stresler az kaldı bebeğine kavuşmana

canım senin gebeliğin kendiliğinden oluştu demi,tüp bebek değil yani.daha önceki gebeliğinde yanlış hatırlamıyorsam ikizdi.ailede ikiz falan mı var? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah

Evet canım kendiliğinden oldu bir önceki gebeliğimde kendiliğinden olmuştu inşallah bir öncekine benzemez . Hem eşimin ailesinde var hemde bizde bakalım canım sen ne aşamaya geldin ben çok takip edemiyorum hemen girip çıkıyorum

Rabbimin izniyle bişeycik olmaz canım,içini ferah tut.benim de transferim olacak.yarın doktordayım,söyler heralde tahmini ne zaman olacağını,ondan sonra sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekleyeceğiz

1.72 boy kilo 58 aslında kilo aldım normalde 49 kiloydum
Bende kilo aldım diye üzülüyordum sende tontiş yazınca kilolumu görünüyorum diye korktum
Senin göbiş büyüsün bende sana tombiş dicem

Valla hiç beli bile olmuyordu birde sen beni düşün 1 60 boy 60 da kilo ya ben napayım güzeler güzeli korkma ye can Boğaz'dan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…