canım bende pıhtılaşma cıktı hem iğnesini verdi(iğne 5 günlük ) hem tablet iciyorum (tableti 2 aydan beri içiyorum onun dışında bilgim yok canım
Senle yaşadıklarımız çok benziyor aycen yaw, bende de kanda pıhtılaşma genetik testte 2 heterizigot gen çıktı. Bana da aynı ilaçları verdi ulun bey. Neyse ulun bey e muayene ye gittiğimde sorayım bu fazla iğne ve ilacı da içim rahatlasin. . Aycen 'çim inşallah ikimiz de güzel haberler veririz burdan birliktemuhtemelen sonuçlarmız i 1 gün ara ile alacağız [/QUOTE
evet haklısın canım yaşadıklarımız aynıymış.sen ne zaman gidicen bir daha kontrole transferle ilgili bir şey demişmiydi.inşallah güzel haberler ardarda gelir canım
Amin rabül alemin bende hepinize ediyorum her elimi açtığımda sizleride gönlümden geçiriyorum
AYCENNN
Ben 31 inde kontrole gidecem ,4 ünde de transfer olur muhtemelen demişti ulun bey canım. . . Benim son transferimiz kimyasal gebelikle sonuçlanmışti belki onun için ikimizin ilaçları farklı da olabilir he
:44:
Anladım canım bide tesede sperm çıkmazsa stresi var off Rabbim yardım etsin
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider canım dualarımızdasın
Allah razı olsun canım benim bende şimdi tesbih çekiyordum uyku yok tabiher tedavimde bu stresi yaşıyorduk ameliyata hazır gidiyorduk ama bu seferki bi başka sanki çünkü dondurulmuş spermler çokk azmış biz bukadar bilmiyorduk gerçi 3 aydır eski ilaçlarımızı kullanıyoruz faydasını görürüz yine diye ama korkudan hiç test vermedik. Hakkımızda hayırlısı dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
Canımmmmmmm nasılsın bebişler nasıl kanaman yok dimi :26:
Ay canım benim sağol iyiz biraz öğlende yoruluyoruz gelen giden oluyo mukabele varya o yüzden ama kanamam kesildi bugün kontrolüm vardı ama Dr diyo kalp atışlarına bakalım beliki birini dondura bilirlermiş çünkü riskli diyo bakalım dua ediyoruz sen nasılsın tontişim
Allah razı olsun canım benim bende şimdi tesbih çekiyordum uyku yok tabiher tedavimde bu stresi yaşıyorduk ameliyata hazır gidiyorduk ama bu seferki bi başka sanki çünkü dondurulmuş spermler çokk azmış biz bukadar bilmiyorduk gerçi 3 aydır eski ilaçlarımızı kullanıyoruz faydasını görürüz yine diye ama korkudan hiç test vermedik. Hakkımızda hayırlısı dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
Ay canım benim sağol iyiz biraz öğlende yoruluyoruz gelen giden oluyo mukabele varya o yüzden ama kanamam kesildi bugün kontrolüm vardı ama Dr diyo kalp atışlarına bakalım beliki birini dondura bilirlermiş çünkü riskli diyo bakalım dua ediyoruz sen nasılsın tontişim
Yarın opu günü ben artık uyuyamıyorum stresten eşimin ameliyat riski yüksek çünkü 3 tane dondurulmuş sperm varmış dua edin yarın normal yolla yine çıkış olsun kızlar . Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin
canım senin gebeliğin kendiliğinden oluştu demi,tüp bebek değil yani.daha önceki gebeliğinde yanlış hatırlamıyorsam ikizdi.ailede ikiz falan mı var? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah
Çok şükür iyi olmana sevindim
Kız ben kilolumuyum
Evet canım kendiliğinden oldu bir önceki gebeliğimde kendiliğinden olmuştu inşallah bir öncekine benzemez . Hem eşimin ailesinde var hemde bizde bakalım canım sen ne aşamaya geldin ben çok takip edemiyorum hemen girip çıkıyorum
Yok canım hemde bendende zayıfsın valla sevdiğim için söyledim özür dilerim
Rabbimin izniyle bişeycik olmaz canım,içini ferah tut.benim de transferim olacak.yarın doktordayım,söyler heralde tahmini ne zaman olacağını,ondan sonra sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekleyeceğiz
1.72 boy kilo 58 aslında kilo aldım normalde 49 kiloydum
Bende kilo aldım diye üzülüyordum sende tontiş yazınca kilolumu görünüyorum diye korktum
Senin göbiş büyüsün bende sana tombiş dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?