Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Valla hiç beli bile olmuyordu birde sen beni düşün 1 60 boy 60 da kilo ya ben napayım güzeler güzeli korkma ye can Boğaz'dan gelir

Ben ikinci tedavimde çok kilo aldım üçüncü tedaviye kadar en az 5 kilo versem süper olur ama nerdeeee
Sende kendini bi toparladığında bi buluşma ayarlayalım

Ben ikinci tedavimde çok kilo aldım üçüncü tedaviye kadar en az 5 kilo versem süper olur ama nerdeeee
Sende kendini bi toparladığında bi buluşma ayarlayalım

Aynen canım bende ikinci tadavimde aldım olsun 5 kilo nedirki annesi yakında yavrucuk gelcek onun için kuvvetli olman lazım inşallah bende görüşmeyi çok isterim bayramdan sonra buluşuruz inşallah bende evde oturmaktan çok sıkıldım hep yatıyorum yavvv

Eşimde aynısını diyor Kilo vermemi istemiyor
allahın izniyle hamile kalayım kiloyu takmam kafaya
Valla senin hikayeni mucizeni bide yüz yüze dinlemek istiyorum hiç aklımdan çıkmıyorsun hikayen beni çok etkiledi :85:

İnşallah. Canım o günler zordu sadece yanımda allahım vardı aslında konu çok uzun ben kısaca yazdım rabim yümü kara çıkarmadı onlar karşı ve aklıma geldikçe hala ağlıyorum

İnşallah. Canım o günler zordu sadece yanımda allahım vardı aslında konu çok uzun ben kısaca yazdım rabim yümü kara çıkarmadı onlar karşı ve aklıma geldikçe hala ağlıyorum

Ama artık ağlamak yok gülmek var kuzumm
Allahım bizlerede öyle güzel mucizeler nasip eder inşallahhhhhhhhhh

Kizlar nasilsiniz bir süredir gecemiyorum raporluyum anneme gittim geldim evde de imternetim yok hala malum yeni tasindik....geriye dönük okuyamadim telefondan girince cok zor...bu arada tedavideki arkadaslara bol bol sans diliyorum inşallah yakin zamanda guzel haber alacağız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hakinda hayirlisi inşallah

Canim clexani bende hala kullaniyorum pıhtılaşma sorunu olanlar kullaniyo ben doguma ladar kullanacağım

olabilir canım benimde dış gebelik ti. ayyy teşke aynı güne denk gelseydi transferimiz tanışırdık .senin kaçıncı gün ve kaç tane transfer edeceğini söyledimi canım

Yok ya kaç tane transfer edeceğini bizde sormadık ulun bey de söylemedi , 5.gün embriyosu canım transfer olacaklar, senin kaç tane olacak ve kaçıncı gün embriyosu aycen ?. . .transfer e kadar denk gelemeyiz heralde ,inşallah sonrasında güzel haberler alırsak bir şekilde ayarlariz inşallah

Canim clexani bende hala kullaniyorum pıhtılaşma sorunu olanlar kullaniyo ben doguma ladar kullanacağım

Canim senin de 2 tane heterizigot gen mi çıkmışti pıhtılaşma testinde?.. bide sende transfer öncesi mi başlamıştın bu iğneye ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…