Valla hiç beli bile olmuyordu birde sen beni düşün 1 60 boy 60 da kilo ya ben napayım güzeler güzeli korkma ye can Boğaz'dan gelir
Ben ikinci tedavimde çok kilo aldım üçüncü tedaviye kadar en az 5 kilo versem süper olur ama nerdeeee
Sende kendini bi toparladığında bi buluşma ayarlayalım
Aynen canım bende ikinci tadavimde aldım olsun 5 kilo nedirki annesi yakında yavrucuk gelcek onun için kuvvetli olman lazım inşallah bende görüşmeyi çok isterim bayramdan sonra buluşuruz inşallah bende evde oturmaktan çok sıkıldım hep yatıyorum yavvv
Eşimde aynısını diyorKilo vermemi istemiyor
allahın izniyle hamile kalayım kiloyu takmam kafaya
Valla senin hikayeni mucizeni bide yüz yüze dinlemek istiyorum hiç aklımdan çıkmıyorsun hikayen beni çok etkiledi :85:
İnşallah. Canım o günler zordu sadece yanımda allahım vardı aslında konu çok uzun ben kısaca yazdım rabim yümü kara çıkarmadı onlar karşıve aklıma geldikçe hala ağlıyorum
Ama artık ağlamak yok gülmek vaar kuzumm
Allahım bizlerede öyle güzel mucizeler nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Ama artık ağlamak yok gülmek var kuzumm
Allahım bizlerede öyle güzel mucizeler nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Canım çalışıyomusun
ooooo kızlar benden sonra kaynatmışsınız neler kacırdım neler
Yarın opu günü ben artık uyuyamıyorum stresten eşimin ameliyat riski yüksek çünkü 3 tane dondurulmuş sperm varmış dua edin yarın normal yolla yine çıkış olsun kızlar . Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin
Sen sadece estrofem mi kullanıyorsun aycen,bana bide hergün göbekten iğne(clexane) birde yine gündemde bir tane kortizon (Deltacortril) hap verdi. Ben niye çok ilaç kullanıyorum ki kafam karıştı şimdi :44::44: senin kaçıncı denemendi canım ya acaba onla ilişkili mi ki bu fazlalık?..
Sen moralini yüksek tut canım ya ,allah in izniyle birsey cik olmaz bebişlere, rabbim şifa versin tez zamanda kanaman dursun inşallah
Rabül alemin yavrunu sana versin peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine
olabilir canım benimde dış gebelik ti. ayyy teşke aynı güne denk gelseydi transferimiz tanışırdık .senin kaçıncı gün ve kaç tane transfer edeceğini söyledimi canım
ooooo kızlar benden sonra kaynatmışsınız neler kacırdım neler
Kızlar çokkk kötüyüm ben opudan çıktım ama eşimde sperm çıkmadı testlerde teseye giriyor şimdi dua edin
Canim clexani bende hala kullaniyorum pıhtılaşma sorunu olanlar kullaniyo ben doguma ladar kullanacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?