Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım sonucunun sorunsuz bi şekilde çıkmasına çok sevindim biz nasip olursa seninle aynı zamanlarda başlıycaz ne güzel olur tanışmışta oluruz benim şimdilik rahim filmimde bişey çıkmazsa ekim sonu adetimle başlarım gibi geliyo sen de ozaman için karar verdin sanırım ben de ohss den çok korkuyorum ama yapıcağım bi şey yok kaderde ne varsa onu görücez inşallah bi daha yaşamayız sen de pco var mıydı?benim az yumurtayla bu sendromu yaşamama ulun bey bile şaşırıyo..
Sanırım tatile çıkıyosun tatlım iyi eğlenceler bol bol enerji depola :)))

canım inşallah halayda çekeriz horonda teperiz. bizim sprem azlığı ve yumurta kalitesizliği malesef .
Seninle sorunlarımız hemen hemen aynı tatlım bizde de sperm azlığı var bende de çikolata kisti var seni sürekli fazla yumurta sendromo konusundaki sorularımla umarım sıkmıyorumdur senin son tedavindeki başlangıç doz neydi acaba tatlım hatırlıyorum musun?

Canım üzülme Allah büyük belki kanda çıkar hemen ümitsizliğe kapılma
TAtlım nasılsınınız?hamilelik nasıl geçiyor? Sanırım iki aylık oldun? İnşallah bizlerde bu duyguyu bir gün yaşayabiliriz ben hiç pozitif sonuç almadığım için çok merak ediyorum içinde minicik senden bir canın canına can olabilmenin nasıl bir duygu oldunu yaşamayı dualarını bizlerden eksik etme olur mu tatlım bebişler ve sen mutlu kalın: ))

Kızlarrrr yaa karnımı çok gergin hissediyorum, ilaçlardan falan mı acaba yaaa?... tuvalete çıktıktan sonra bile hala şiş gibi?...

valla kk değişti ne okudum ne okumadım karıştı birbirine canım kusura bakma

ayy aycen biz dün göbek iğnesini yapmayı unutmuşuz, akşam koştur koştur düğüne çıktık. bugün hemşreyi aradım 2 tane yapalımmı die, yok dedi 2 tane yapmanın da yan etkisi olabilir. siz normal 1 tane yapın yine, ama bizim için o iğne çok önemli dikkat edin, bir daha aksamasın lütfenn dedi.... çok kızdıkk kendimizeeee, inşallah ondan kaynaklı birşeyyy olmaz...

bu arada aycenn ya benim karnım çok şiş ya, söylemesi ayıptır tuvalete çıktıktan sonra bile gergin hissediyorum, ilaçlarrr mı yapıyor acaba yaaa, sende de var mı öyle birşeyyy

kızlar idrar testi yaptım kocaman bi negatif malsef yok
duygu üzüldümm valla yaaa, ama inşallahh rabbim hayırlı ve tez zamanda profilde ki gibi tatlı mı tatlı sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder....yukarda arkadaşlardan birinin yazısını okumuştum, hocası sabretmen gerektiğini 2 kız evladın olacağını söylemiş ne güzelll haber, sabırla yardım isteyelim inşallah rabbimin hepimiz için vardır bir planı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…