tamam canım sonuçta hepimiz aynı üzüntü tasaları yaşıyoruz.hassas olmamız çok normal.benim 4. denemem tasalarım daha fazla. tedavin hayırlı olsun.inşallah ilk ve son olur senin için.Rabbim sonunda hayırlı güzel haberler almayı ve yine sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına almayı nasip etsin....şeker bak beni anlayan arkadaşlar ( sevgi,fulya) yazmışlar..ben o gün o kadar üzgündüm ki... Sert degildi yazım ama senin seni listeye eklemediğimi söylemene üzülüp yazdım . Ok .
Sorun yok . Herşey hepimiz için güzel olcakkkkkkkkk
sevgicim bu son tedavimde dr banada vermisti ama bende kan pihtilasmasi yok..
drum transfer sonrasi artik hastalarima bu igneden veriyorum dedi kan pihtilasmasi olmasin diye..
galiba buda yeni olmali bundan onceki tedavimde vermemisti
sen hangi ilaclari kullaniyorsun??
Kızlar, 2 gundur ıyıce sersemlemeye başladım.Keseyi gördük ama kendısı ıle tanışamadık henuz inşallah Allahım kısmet ederse 5 mart' ta tanışacagız.annesine ıyıce tutunsun isterse 9 ayım boyle gecsın umrumda bile olmayacak. Allahım hamişlere bebeklerini saglıklı sıhhatli kucaklamayı,hamiş olmayı bekleyenlere de bir an önce mercimek tanelerini nasip etsin.
Kızlar, 2 gundur ıyıce sersemlemeye başladım.Keseyi gördük ama kendısı ıle tanışamadık henuz inşallah Allahım kısmet ederse 5 mart' ta tanışacagız.annesine ıyıce tutunsun isterse 9 ayım boyle gecsın umrumda bile olmayacak. Allahım hamişlere bebeklerini saglıklı sıhhatli kucaklamayı,hamiş olmayı bekleyenlere de bir an önce mercimek tanelerini nasip etsin.
Mrb kızlar Bugün test tekrarı yaptım 11.gün değerim 306 Şimdilik herşey yolunda Allahım isteyen herkese nasip etsin
deryacığım okudum emaneti almışsın artık annesine sımsıkı tutunsun inşallahh.deryacığım çok inan olurmu seninle olduğuna hatta konuş bile onunla çünkü o seninle artıkrabbim inşallah güzel sonuçlar almanıda nasip etsin sana ve tüm tedavide olanlara canım
saol yawrum ...walla hepinizden süper kutlama bekliyorum ... inşallah güzel haberler veririm ben de sizlere...Öncelikle hayırlı olsun canım transferinİnşallah 12 günün sonunda bayram gibi kutluycaz meleğini
Valla benim olayı sorarsan hala çözemedikama kan makinası arızalıydı sanırım başka bi ihtimal yok çünkü :44:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmKızlar, 2 gundur ıyıce sersemlemeye başladım.Keseyi gördük ama kendısı ıle tanışamadık henuz inşallah Allahım kısmet ederse 5 mart' ta tanışacagız.annesine ıyıce tutunsun isterse 9 ayım boyle gecsın umrumda bile olmayacak. Allahım hamişlere bebeklerini saglıklı sıhhatli kucaklamayı,hamiş olmayı bekleyenlere de bir an önce mercimek tanelerini nasip etsin.
deryacim transferin hayirli olsun Allah sonuna kadar goturur insallah..
Allah emeklerini bosa cikartmasin..
deryaberil hayırlı olsun canım rabbim sonunu güzel etsin inşallah kalbini ferah tut inanıyorum ama olcak arkadaşım mevlam yar ve yardımcın olsun
aminnnnnnnnn bacım :))) pimpirik telaşlı bacım :))deryacım.....hayırlı olsun bacım inşallah annesine sımsıkı tutunur rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen inşallah 5.martta guzel haberini almak nasip etsin allah
deryacım hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerinide duyarız..........
aa keşke yetişebilseydin tanışmış olurduk biz geldiğimizde cam kenarında sandalyede oturduk tam karşımda sarışın biraz kilolu bi bayan vardı acaba sen miydin yanılmıyosam siyah giyinmişti.transferin inş. güzel geçmiştir ilk denemende kavuşursun bebeğine hepiniz için dua ediyorum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.bu arada inancını hiç kaybetme ve sürekli konuş bebeğinle çok etkili oluyo bence.
Tebrik ederim arkadşım ,çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişini alırsın kucağına.
amin canım inşallah.ben iğnelerimin 9. günündeyim.yarın tekrar kontrolum var.ulun bey herşey iyi gidiyor duruma göre cuma yada cumartesi günü yumurtaları toplarız dedi.çok heyecanlıyım bende.
valla bugün kontrolde okadar heyecanlıydım ki,doktor ölçerken folikülleri saymayı unuttum sonra üzüldüm keşke saysaydım diye .rahim kalınlığı 8.5 mm ve tahmini 10 -15 folikül saydı 13-19 mm arası.
umarım iyi kalitede çıkarlar çok korkuyorum ,sigarayı tam bırakamadım da.
Canım teşekkür ederim Sizlere bir nebzede olsa ışık oldumsa ne mutlu bana İnşallah sizlerde hiç sıkıntı yaşamadan bebişlerinize kavuşursunuz Allahım bu mutluluğu sizlerede yaşatsın Yaşıma gelince 30 dan uzaklaşıp 31 e yaklaşıyorum Ama yaşımı en az 10 yıl 30 da sabitlemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?