Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşlar dün eşim kullandığım iğnenin birinin ucunu yanlışlıkla kırdı ve iğne bulamıyorum kafayı yicem ne yapçam ben aynı iğneyi tekrar kullanma diyolar of

hayırlısı olsun canım inş tez zamanda güzel haberlerini duyarız dikkat et kendine varsın evin bir kaç gün eskisi gibi pırıl pırıl olmayıversin sen yat bebişlerinin keyfini çıkar canım

Amin canım Temizlik bende hastalık boyutunda ama bir süre ara vereceğim

Merhaba arkadaşlar

hepinizin tedavisi hayırlı olsun
bende bu adetimle tedaviye başlıyorum inşallah..
pazartesi felan adet olmayı bekliyorum süleyman ve emre beyle başlıyoruz
bizim durumumuz biraz daha zor eşim azosperm bizim durumuzda olan arkadaşlar varmı aramızda
Allah hepimizin yardımcısı olsun tedavi sürecimi sizinle paylaşıcam sizden de öğreneceğim şeyler olacak
böylece hepimiz birbirimize yardımcı oluruz..

selam canım bizde emre bey ve süleyman bey ile tedavideyiz.eşim azosperm sebebi 47 xxy.ben ikinci iğnemi vurdum bugün

Bütün eziyeti biz çekiyoruz, muayenesi, ilacı, iğnesi, opusu, transferi tek bebeğimiz olsun diye, (olsun yeterki biz çekeriz) şikayet hep erkeklerden. hepsi aynı bunların :) Benim eşimde tedaviye başlarken muayene saatlerini sorun etmişti, neden istediğimiz saatte kontrole gidemiyormuşuz. Neyse hep idare bayanlara düşüyor, sen rahat olmaya çalış, zaten o kadar hormon dengeyi bozuyor.
Bana ilaçların öyle bir yan etkisi olmadı, tok karnına hapını iç(adı ne?) bir de merkezi arayıp sorabilirsin hemşirelere.

arkadaşlar dün eşim kullandığım iğnenin birinin ucunu yanlışlıkla kırdı ve iğne bulamıyorum kafayı yicem ne yapçam ben aynı iğneyi tekrar kullanma diyolar of
Bunun için de yine merkezi arayıp sorabilirsin, belki bir kereye mahsus aynı iğneyi kullandırtırlar. Bir daha ki sefere geldiğinde fazla uç yada enjektör istersin, bulunsun evde. İğnen gonal f ise içinden fazla enjektör çıkıyor.
Allah kolaylık versin, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Benim doktorum da Süleyman bey. Allah yardımcınız olsun, en kısa sürede hayırlı haberler verirsin inşallah.

selam canım bizde emre bey ve süleyman bey ile tedavideyiz.eşim azosperm sebebi 47 xxy.ben ikinci iğnemi vurdum bugün

hemen hemen aynı ilerleyecek tedavimiz yaa ben çok heyecanlıyım ameliyatta sperm bulunacak mı diye sizde hiç çıkış oluyomuydu menide?
bizim sebebi belli değil azospermin başka kim var acabaa eşi azosperm olupta tedavi olan çok merak ediyorum herşeyden umutlanmak istiyorum
emre bey bi süre olmayakmış burda ama bize denk gelmiyo allahtan 4 şubatta burda olacakmış

sordum canım iğnem gonal f ama bana sadece 5 tane verdiler dün başladım salı günü tekrar merkeze gidicem bana 5 tane verdiler insülin iğnesi aldım gonal f deki iğnede 150 insülinde 22 ye kadar çekicem hemşire öyle söledi napalım o iğneyle vurucam yok çünkü eczande bulamadım aynı iğneleri amin canım inş tez zamanda herkes kavuşur bebeklerine

hayır hiç çıkış yok tese olacak o yüzden evet emre bey 26 ocak 3 şubat arası yok

öncelikle seninde tedavin hayıırlı olsun.
canım bizimdee emre bey vede ulun beyle başladı görüşmelerimiz.benim eşimde tese olacak,yıllardır benim eşimde azospermdi,ama umutta yapılan testlerde 3-4 caanlı sperm bulundu şükür.ama kalite anlamında yetrsiz geldiği için tese olacak.emre bey çıkışı arttırmak için ilaç verdi eşimee şimdilik onları kullanıyorr.
bizde mart yada nisan adetinde başlayacağız tedaviye kısmetse.allah yardımcın olsun inşallah sende bu azodan kurtulup bebek sahibi olanlardan olursun..

Amin canım benim hepimiz birden kurtuluruz inşallah
ayy ne kadar çok azospermli insan var yaa emre bey bize hiç ilaç vermedi bizim umutta yapılan testte hiç sperm çıkmadı ama daha önce yaptırdığımız yerlerde bizimde 3-4 tane çıkmıştı oyüzden bende umutlanıyorum bende hazırlanıcam bu adetimle asllında eşime tese yapılıp çıkarsa öyle hazırlanıyım istiyodum ama çok az çıkarsada dondurulup çözülme aşamasında kalitesi bozuluyomuş

Hoşgeldin aramıza benimde doktorum süleyman bey ve yarın yumurta toplama işlemim yapılacak

amin.inşallah sperm çıkışı olurda emekleriniz boşa çıkmaz.
bende aynı öneride bulundum emre beye, banada aynı cevabı verdi,zaten morfoloji kötü durumda,
tese yapıp dondurulsaaa çözülürken kalite kalmaya bilir ,taze sperm ile yapalım demişti.
bakalım hayırlısı artık.

arkadaslar uzun bır dınlenmeden sonra yeniden buradayım.ilk denemem negatif oldu.şimdi 2. denemeye başladık.long protokol uygulanıyor yanı uzun protokol.(lucrın ve gonal-f ile başladım.) aynı tedavıyı goren arkadaslar varsa bılgılerımızı paylasalım..tedavım basladı inşlh bu kez hersey daha guzel olur rabbım hepmızın gönlune gore versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…