çok canım henüz araştırılmadı.
İlk gittiğinizde hangi testler istendi senden ve eşinden? Acaba o testleri yaptırıptamı gitsek ilk muayeneye? Genetik, fsh, testesterondan başka test isteniyormu canım?
eşimden genetik sperm ve hormon tahlili falan istemişti onları biz merkezde yaptırdık sonra 2 kez testesteron istedi burada yaptırıp faksladık sonra ben süleyman beye gittim benden de bazı tahliler istedi onları yaptırdım birdahaki gittiğimde götürücem canım
ne güzel bir günaydın msjı içim kıpır kıpır oldu bu hasta halimle
hayırlısı olsun canım inş tez zamanda güzel haberlerini duyarız dikkat et kendine varsın evin bir kaç gün eskisi gibi pırıl pırıl olmayıversin sen yat bebişlerinin keyfini çıkar canım
arkadaşlar dün eşim kullandığım iğnenin birinin ucunu yanlışlıkla kırdı ve iğne bulamıyorum kafayı yicem ne yapçam ben aynı iğneyi tekrar kullanma diyolar of
canım merkezden isteyebilirsin
Merhaba arkadaşlar
hepinizin tedavisi hayırlı olsun
bende bu adetimle tedaviye başlıyorum inşallah..
pazartesi felan adet olmayı bekliyorum süleyman ve emre beyle başlıyoruz
bizim durumumuz biraz daha zor eşim azosperm bizim durumuzda olan arkadaşlar varmı aramızda
Allah hepimizin yardımcısı olsun tedavi sürecimi sizinle paylaşıcam sizden de öğreneceğim şeyler olacak
böylece hepimiz birbirimize yardımcı oluruz..
Bütün eziyeti biz çekiyoruz, muayenesi, ilacı, iğnesi, opusu, transferi tek bebeğimiz olsun diye, (olsun yeterki biz çekeriz) şikayet hep erkeklerden. hepsi aynı bunların :) Benim eşimde tedaviye başlarken muayene saatlerini sorun etmişti, neden istediğimiz saatte kontrole gidemiyormuşuz. Neyse hep idare bayanlara düşüyor, sen rahat olmaya çalış, zaten o kadar hormon dengeyi bozuyor.gerçekten çok zor oluyor eşim çok sıkıntılı canı sıkılıyor çok asabi oluyor sinir yapıyor kendine benim sıkıntım bana yetiyor zaten bide onu düşünüyorum onu sıkıntı yapıyorum ha kızdı ha kızacak hiç laf söylenmiyor bende ona kızıyorum seninle beraber aynı şeyleri hatta fazlasını ben yaşıyorum sen sadece tese olcaksın onada katlan diyorum ama bu yollar beni çok geriyor öğretmen evini buradan duymuştum evet onuda araştırsak artık olacak bugün iğnemi kendim yapıcam ikinci iğnem çok heyecanlıyım fakat bende yan etki çok yaptı ilaçlar baş dönmesi bulantı sersem yaptı çok bu sabah çok afedersin öğürmekten içim çıktı sabah gözümü açtım koşarak lavaboya koştum
Bunun için de yine merkezi arayıp sorabilirsin, belki bir kereye mahsus aynı iğneyi kullandırtırlar. Bir daha ki sefere geldiğinde fazla uç yada enjektör istersin, bulunsun evde. İğnen gonal f ise içinden fazla enjektör çıkıyor.arkadaşlar dün eşim kullandığım iğnenin birinin ucunu yanlışlıkla kırdı ve iğne bulamıyorum kafayı yicem ne yapçam ben aynı iğneyi tekrar kullanma diyolar of
Merhaba arkadaşlar
bizim durumumuz biraz daha zor eşim azosperm bizim durumuzda olan arkadaşlar varmı aramızda
Allah hepimizin yardımcısı olsun tedavi sürecimi sizinle paylaşıcam sizden de öğreneceğim şeyler olacak
selam canım bizde emre bey ve süleyman bey ile tedavideyiz.eşim azosperm sebebi 47 xxy.ben ikinci iğnemi vurdum bugün
Benim doktorum da Süleyman bey. Allah yardımcınız olsun, en kısa sürede hayırlı haberler verirsin inşallah.
Bütün eziyeti biz çekiyoruz, muayenesi, ilacı, iğnesi, opusu, transferi tek bebeğimiz olsun diye, (olsun yeterki biz çekeriz) şikayet hep erkeklerden. hepsi aynı bunların :) Benim eşimde tedaviye başlarken muayene saatlerini sorun etmişti, neden istediğimiz saatte kontrole gidemiyormuşuz. Neyse hep idare bayanlara düşüyor, sen rahat olmaya çalış, zaten o kadar hormon dengeyi bozuyor.
Bana ilaçların öyle bir yan etkisi olmadı, tok karnına hapını iç(adı ne?) bir de merkezi arayıp sorabilirsin hemşirelere.
hapım femara günde 2 tane alıyorum canım
Bunun için de yine merkezi arayıp sorabilirsin, belki bir kereye mahsus aynı iğneyi kullandırtırlar. Bir daha ki sefere geldiğinde fazla uç yada enjektör istersin, bulunsun evde. İğnen gonal f ise içinden fazla enjektör çıkıyor.
Allah kolaylık versin, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
hayır hiç çıkış yok tese olacak o yüzden evet emre bey 26 ocak 3 şubat arası yokhemen hemen aynı ilerleyecek tedavimiz yaa ben çok heyecanlıyım ameliyatta sperm bulunacak mı diye sizde hiç çıkış oluyomuydu menide?
bizim sebebi belli değil azospermin başka kim var acabaa eşi azosperm olupta tedavi olan çok merak ediyorum herşeyden umutlanmak istiyorum
emre bey bi süre olmayakmış burda ama bize denk gelmiyo allahtan 4 şubatta burda olacakmış
öncelikle seninde tedavin hayıırlı olsun.Merhaba arkadaşlar
öncelikle seninde tedavin hayıırlı olsun.
canım bizimdee emre bey vede ulun beyle başladı görüşmelerimiz.benim eşimde tese olacak,yıllardır benim eşimde azospermdi,ama umutta yapılan testlerde 3-4 caanlı sperm bulundu şükür.ama kalite anlamında yetrsiz geldiği için tese olacak.emre bey çıkışı arttırmak için ilaç verdi eşimee şimdilik onları kullanıyorr.
bizde mart yada nisan adetinde başlayacağız tedaviye kısmetse.allah yardımcın olsun inşallah sende bu azodan kurtulup bebek sahibi olanlardan olursun..
Merhaba arkadaşlar
Hoşgeldin aramıza benimde doktorum süleyman bey ve yarın yumurta toplama işlemim yapılacak
Amin canım benim hepimiz birden kurtuluruz inşallah
ayy ne kadar çok azospermli insan var yaa emre bey bize hiç ilaç vermedi bizim umutta yapılan testte hiç sperm çıkmadı ama daha önce yaptırdığımız yerlerde bizimde 3-4 tane çıkmıştı oyüzden bende umutlanıyorum bende hazırlanıcam bu adetimle asllında eşime tese yapılıp çıkarsa öyle hazırlanıyım istiyodum ama çok az çıkarsada dondurulup çözülme aşamasında kalitesi bozuluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?