Hoşgeldin aramıza benimde doktorum süleyman bey ve yarın yumurta toplama işlemim yapılacak
arkadaslar uzun bır dınlenmeden sonra yeniden buradayım.ilk denemem negatif oldu.şimdi 2. denemeye başladık.long protokol uygulanıyor yanı uzun protokol.(lucrın ve gonal-f ile başladım.) aynı tedavıyı goren arkadaslar varsa bılgılerımızı paylasalım..tedavım basladı inşlh bu kez hersey daha guzel olur rabbım hepmızın gönlune gore versın.
Zaten iki tane doktor var merkezde :)Amin İnşallh arkadaşım bi çoğumuzun doktoru süleyman bey galiba sizin sorununuz neydi zahmet olmazsa söylermisiniz
Tedavin hayırlı olsun, inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın. Benim kısa protokol uygulandı.arkadaslar uzun bır dınlenmeden sonra yeniden buradayım.ilk denemem negatif oldu.şimdi 2. denemeye başladık.long protokol uygulanıyor yanı uzun protokol.(lucrın ve gonal-f ile başladım.) aynı tedavıyı goren arkadaslar varsa bılgılerımızı paylasalım..tedavım basladı inşlh bu kez hersey daha guzel olur rabbım hepmızın gönlune gore versın.
Hayırlı olsun tedavin, amin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.meraba canım bnmde dr süleyman bey.....seninde öyleymiş galiba .....bnmde tedavim martda başlıcak inşlh...rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşlh..
meraba özlemcim dr kim süleyman beymi.....hayırlısıyla sonuç alırsınız inşlh.. dualrım senle ve herkesle......
Zaten iki tane doktor var merkezde :)
Bizim biraz sebepsiz infertiliteye giriyor, ben de çikolata kisti var 2,5 cm ama daha büyük kistlerle hamile kalanlar da var.
Tedavin hayırlı olsun, inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın. Benim kısa protokol uygulandı.
Hayırlı olsun tedavin, amin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
arkadaslar uzun bır dınlenmeden sonra yeniden buradayım.ilk denemem negatif oldu.şimdi 2. denemeye başladık.long protokol uygulanıyor yanı uzun protokol.(lucrın ve gonal-f ile başladım.) aynı tedavıyı goren arkadaslar varsa bılgılerımızı paylasalım..tedavım basladı inşlh bu kez hersey daha guzel olur rabbım hepmızın gönlune gore versın.
Hoşbulduk canım allah yardımcın olsun anestezili yapılıyomuş diye duydum seninde ilk tedavin mi sizin sorununuz neydi arkadaşım
meraba canım bnmde dr süleyman bey.....seninde öyleymiş galiba .....bnmde tedavim martda başlıcak inşlh...rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşlh..[/QUOTE
CANIM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
hakkında hayırlısı olsun.inşallah hamiş olarak ayrılırsın aramızdan.
Cumartesi günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta geldiartık ben gerci yumurta sayısına değil dölenencek olan embriyo sayısına bakıyorum eğer dölllenen embriyo sayısı eğer az olursa birkez daha takip yapılarak yeniden yumurta toplanacakmış:84: offff offfff benim bu tedavim biitmez
Kızlar bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Eşimden kaynaklı bir sebep yüzünden tüp bebek merkezine başvurmamız gerekli ve ben umut tüp bebek merkezini istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak eşimin Emre Beye görünmesi gerekicek muayenesi 250 tl imiş. Bildiğim kadarıyla tüp bebek için hem erkek hem kadın takip ediliyor. Benimde yine oradan bir doktora muayene olmam gerekicekmi gerekirse ona da mı muayene ücreti ödücez? Birde Fulyadaki yer ile Koşuyolundanki Umut Tüp Bebek merkezi arasında bir fark varmı? Hangisi daha iyidir? Birde doktorun yanına her gidişimizde 250 TL mi ödücez
hemen hemen aynı ilerleyecek tedavimiz yaa ben çok heyecanlıyım ameliyatta sperm bulunacak mı diye sizde hiç çıkış oluyomuydu menide?
bizim sebebi belli değil azospermin başka kim var acabaa eşi azosperm olupta tedavi olan çok merak ediyorum herşeyden umutlanmak istiyorum
emre bey bi süre olmayakmış burda ama bize denk gelmiyo allahtan 4 şubatta burda olacakmış
cnm dr.ulun bey.inşlh hepımız guzel sonuclar alırız tatlım..senın ılk deneme mi? Istanbuldamı oturuyorsun.
mrb canım benim eşim de azospermi ege üniversitesinde ameliyat oldu 2011 yılında sperm bulundu 2 denememiz oldu ancak sonuç negatifti. şimdi 3. denemeyi yapmak istiyoruz umutta bakalım aklına kötüyü getirme hep pozitif düşün allah büyük herşeyde vardır bir hayır.
Kızlar test sonucum 997 çıktı :) İnanamadık önce sağlık ocağına gittik aile hekimimize gösterdik, bir daha test yapalım mı diye. Sonra eczaneye uğradık idrarda bakılan testlerden aldık. Hala daha inanmakta zorlanıyorum. Allahım hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.
Allahım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, canım gönülden diliyorum, secdede hepinize dua ettim inşallah en kısa zamanda hayırlı heberlerinizi alırız.[/QUOTE
Süper bi haber bu yaa çok sevindim arkadaşım allah kucağınıza almayıda nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah bizde senin gibi seviniriz yüzümüz güler.. acabaa ikizmide o yüzden yüksek değerin bide kaç tane embriyo koydular size
Kızlar test sonucum 997 çıktı :) İnanamadık önce sağlık ocağına gittik aile hekimimize gösterdik, bir daha test yapalım mı diye. Sonra eczaneye uğradık idrarda bakılan testlerden aldık. Hala daha inanmakta zorlanıyorum. Allahım hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.
Allahım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, canım gönülden diliyorum, secdede hepinize dua ettim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız.
Yanlışlıkla iki kere göndermişim :))
klaram senin içn girmiştim nete, o kadar çok heyecanlandım ki, inan çoookk mutlu oldum..
offf yarabbim inş darısı benim başıma..
bu arada sonucun çok yüksek acaba çoğul gebelik mi?
benim için de dua et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?