Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

meraba özlemcim dr kim süleyman beymi.....hayırlısıyla sonuç alırsınız inşlh.. dualrım senle ve herkesle......

Amin İnşallh arkadaşım bi çoğumuzun doktoru süleyman bey galiba sizin sorununuz neydi zahmet olmazsa söylermisiniz
Zaten iki tane doktor var merkezde :)
Bizim biraz sebepsiz infertiliteye giriyor, ben de çikolata kisti var 2,5 cm ama daha büyük kistlerle hamile kalanlar da var.

Tedavin hayırlı olsun, inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın. Benim kısa protokol uygulandı.

meraba canım bnmde dr süleyman bey.....seninde öyleymiş galiba .....bnmde tedavim martda başlıcak inşlh...rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşlh..
Hayırlı olsun tedavin, amin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

meraba özlemcim dr kim süleyman beymi.....hayırlısıyla sonuç alırsınız inşlh.. dualrım senle ve herkesle......

cnm dr.ulun bey.inşlh hepımız guzel sonuclar alırız tatlım..senın ılk deneme mi? istanbuldamı oturuyorsun.

sagolun kızlar inşlh bu kez guzel bır son olur.1 denemem kısaydı sımdı ıse uzunprotokol uyguluyor ulun bey.

selam arkadaşım bende tedavideyim bugün 4.iğnemi vurdum gonal f kullanıyorum hapımda femara.salı günü kontrole gideceğim umarım bebeklerimize kavuşuruz.

Hoşbulduk canım allah yardımcın olsun anestezili yapılıyomuş diye duydum seninde ilk tedavin mi sizin sorununuz neydi arkadaşım

Canım ben tecrübeiyim daha önceden farklı merkezlerde başarısız iki denemem var ben sorundan bol birşey yok eşimde sperm sayısında azlık bende çikolata kisti ve 3.denemeye başlamadan önce genetik testler istendi ve sonucum kötü çıktı daha öncki denemelerimi boşa yaptırdığım orta çıktı bu denemede embriyolarım üzerine genetik araştırma yapılacak ya sizin sorunuz neydi canım

meraba canım bnmde dr süleyman bey.....seninde öyleymiş galiba .....bnmde tedavim martda başlıcak inşlh...rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşlh..[/QUOTE

CANIM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşım O zaman tekrardan aramıza hoşgeldin diyorum inşalah bu son denemen olur ve bebişine kavuşursun

Cumartesi günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta geldi artık ben gerci yumurta sayısına değil dölenencek olan embriyo sayısına bakıyorum eğer dölllenen embriyo sayısı eğer az olursa birkez daha takip yapılarak yeniden yumurta toplanacakmış:84: offff offfff benim bu tedavim biitmez

Son düzenleme:

Canım bizim sorun eşim azosperm bende herhangi bi sorun çıkmadı bende 2 güne başlıyacam heralde tedaviye adet olunca
olsun canım az olsun kaliteli olsun bakalım bizim nasıl olacak çok korkuyorum eşim tese ameliyatı olacak sperm çıkmazsa diye
nasıl yani bi dahaki aya mı kalacak tedavi allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben umut tüp bebek'e gidiyorum Ulun Bey'e. Muayene ücreti geçen sene 150tl idi şu anda 225 tl ayrıca ilk gittiğinde doktorla görüştükten sonra tüp bebek tedavisine karar verip başvuru yaptığında muayene ücreti almıyorlar...Tedavi sürecinde de her seferinde vermiyorsun muayene ücretini 21 gün geçerli ücret...umarım yardımcı olmuşumdur...

mrb canım benim eşim de azospermi ege üniversitesinde ameliyat oldu 2011 yılında sperm bulundu 2 denememiz oldu ancak sonuç negatifti. şimdi 3. denemeyi yapmak istiyoruz umutta bakalım aklına kötüyü getirme hep pozitif düşün allah büyük herşeyde vardır bir hayır.

cnm dr.ulun bey.inşlh hepımız guzel sonuclar alırız tatlım..senın ılk deneme mi? Istanbuldamı oturuyorsun.

özlemcim evet ilk denemem olck bnde kan pıhtılaşması var...süleyman bey bana iğne ve folik asit coraspin verdi...3ay kullan olmazsa gebelik tekrar konuşuruz dedi.......nasip.....inşlh...istanbulda değilim....safranboluda yaşıyorum.....sen nerde yaşıyorsun özlemcim kaçıncı tedavin.....belki karşılaşırız merkezde inşlh.canım.....

Merhaba arkadaşım ne güzel bulunmuş sizde inşallah umtta umudunuz gerçekleşir hepimizin valla sperm bi çıksın çok sevinicem hamile kalmış gibi bi azosperm eşi olarak sperm yokluğunu çok iyi biliyorum bizde öncelik sperm sonrasında tüp bebek tekrar tese ameliyatımı olacak yoksa çıkış oluyomu artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar test sonucum 997 çıktı :) İnanamadık önce sağlık ocağına gittik aile hekimimize gösterdik, bir daha test yapalım mı diye. Sonra eczaneye uğradık idrarda bakılan testlerden aldık. Hala daha inanmakta zorlanıyorum. Allahım hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.

Allahım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, canım gönülden diliyorum, secdede hepinize dua ettim inşallah en kısa zamanda hayırlı heberlerinizi alırız.

Kızlar test sonucum 997 çıktı :) İnanamadık önce sağlık ocağına gittik aile hekimimize gösterdik, bir daha test yapalım mı diye. Sonra eczaneye uğradık idrarda bakılan testlerden aldık. Hala daha inanmakta zorlanıyorum. Allahım hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.

Allahım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, canım gönülden diliyorum, secdede hepinize dua ettim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız.

Yanlışlıkla iki kere göndermişim :))

Son düzenleme:

klaram senin içn girmiştim nete, o kadar çok heyecanlandım ki, inan çoookk mutlu oldum..
offf yarabbim inş darısı benim başıma..
bu arada sonucun çok yüksek acaba çoğul gebelik mi?
benim için de dua et olur mu?

Sendemi sonuç bekliyosun arkadaşım yoksa yenimi başladınız inşallah seninde herşey gönlüne göre olur.. bende adetimi bekliyorum bugün yarın başlıycam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…