Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım teleefonda görüştük ama burdanda tebrik etmek istedimmm
rabbim bebişini yada bebişlerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder umarım..
sağlıkk ,huzurlu bir hamişlik dönemi geçirirsin inşallah..
dualarını bizden eksik etmeee,vede bu topiği unutmaaaa olurmu? genelde hamiş olanlar uğramıyorrr sonraa..

Sendemi sonuç bekliyosun arkadaşım yoksa yenimi başladınız inşallah seninde herşey gönlüne göre olur.. bende adetimi bekliyorum bugün yarın başlıycam inşallah..

Amin canım,
canım sonuç bekliyorum, bugün 7. günüm.
cumartesi günü belli olacak benim de inş. beklemek gerçekten zor, son günlere doğru stres olmaya başladım.
senin de herşey gönlüne göre olur inş,
böyle güzel haberler bize de umut oluyor, rabbim bize de nasip eder inş.

canım bu cumartesi sendende güzel haberler bekliyoruzz inşallah:18::18::18:
haftasonuna denk geldi test yaptırman sıkıntı olacakmı?

Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler hemde nasıl umut oluyo okdukça heyecanlanıyorum seninde tutmuştur inşallah merkeze çok güveniyorum ben.. ama bizim durumumuz sizden biraz daha zor eşim azosperm sizin sorun neydi arkadaşım

canım bu cumartesi sendende güzel haberler bekliyoruzz inşallah:18::18::18:
haftasonuna denk geldi test yaptırman sıkıntı olacakmı?

sorma enfal,
artık merkeze gider orada yaptırırız.diğerlerini öyle yapmıştık.
sabah çalışanlarla birlikte açıyoruz merkezi kan verip dışarı çıkıyoruz.
o cadde boyu arabalar, gelenler geçenler flan stersli bir bekleyiş.
ilkinde danışmadaki bayan gülerek çağırmıştı bizi
snuç negatifken de biraz sıkıntılıydı,oradan anlamıştım.
hayırlısı bakalım..

Tebrikler arkadaşımmmmmm.
Maaşallah değerinde gayet iyi ..
darısı keseyi ve kalp atışını duymaya inşallah..
Rabbim tamamına erdirsin..
Darısı bana ve tüm isteyenlerin başına inş.

Son düzenleme:
Tebrikler arkadaşımmmmmm.
Maaşallah değerinde gayet iyi ..
darısı keseyi ve kalp atışını duymaya inşallah..
Rabbim tamamına erdirsin..
Darısı bana ve tüm isteyenlerin başına inş.

Teşekkür ederim, amin canım inşallah diğer aşamaları da güzelce geçeriz, Rabbime emanetiz hepimiz.
İnşallah en kısa sürede sizlerin de hayırlı haberlerini alırız. Allahım gönlünüzdekinin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu arada benim nerdeyse hiç belirtim olmadı, 7.yada 8. gün gibiydi göğüslerim acıdı o da dokununca, esrofemin yan etkilerinde varmış bu, okuyunca canım sıkılmıştı, sonra da geçti zaten,çok az kaldı. Bulduğum tek belirtiyi de kaybetmiştim.
Hatta 9-10 günler gibi geceleri adet ağrısı yaşayıp gündüz kayboluyordu.
Ne belim ağrıdı, ne karnım, ne kasıklarım hiç bir belirti yoktu. Stres artıyordu, kendimi olmadı diye hazırlamaya çalışarak teste gittik, çok şükür pozitif.
Sen benden tecrübelisin, sakın belirti arama stres yapma üzme yavrucağızı. Allaha emanet et, olacak inşallah izniyle.

Son düzenleme:

neyseki merkeze yakınsınn
en azından sonucun erken verilir diye düşünüyorum öğleden sonraya kalmazsın galiba:26::26:
evt zordur o bekleyişşş bilirm..benim diğerr 3 tedavimdee test sonucunu görevli direk bize verdi ,yüzünden anlaşılıyordun negatif olduğu..
sonra doktora gösterdik..inşallah hayırlısı olurr canım.verende alanda rabbim.hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.

sağol canım allah razı olsun
burdan ayrılmayacağına sevindimmm.amin buradaki bütün arkadaşlarıma mevlam bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
samimiyetine inanıyorumm kalbi ve gönlü güzel arkadaşım.

tebrik ederim canım allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş.

hayırlısı olsun cnm hakkında :) hım suleyman beyde cok ıyı bırıı ..ben kocaelindeyım..2.denemem bnm bu kez ınslh olur dıye dua edıyorum cnm.ınslh senın ismin yazmıyor ama?

arkdasım senın adına cok sevındım Allah kalp atıslarınıda duymayı nasıp etsın.bnm 2.denemem inşlh bızımde yuzumuz guler senın gb. ilk deneme beni cok üzdü.ınslh 2.de allh yuzumuzu guldurur.allh isteyen herkese senın sevıncını yaşatsın yarabbim..

tebrik ederim canım allah hayırlısıyla tamamına erdirir inş.

Çok teşekkür ederim. Amin, inşallah kalp atışlarını da duyarız. Rabbim daha fazla bekletmeden sizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah, vakti zamanı gelmiş olsun inşallah, son denemeleriniz olsun.

hayırlısı olsun cnm hakkında :) hım suleyman beyde cok ıyı bırıı ..ben kocaelindeyım..2.denemem bnm bu kez ınslh olur dıye dua edıyorum cnm.ınslh senın ismin yazmıyor ama?

ismim esra . özlemcim....ne zaman başlıcak senin tedavin 2.denemen yani.....ben bu forma daha yeni yazıyorum...burdaki arkadaşların hepsinin durumu aynı olduğu için birbirimizi dana iyi anlıyoruz .. kesinlikle.....rabbim hepimiizn kucağını doldursun inşl......burda özlemcim senle konuşmak bile çok iyi geliyor bana....dualrım herkesle inşh......

Ya arkadaşlar adet günüm dündü ama ben hâlâ adet olmadım iyice sıkıntı bastı beni raporum çıktı ilaçlarım yazıldı ama onlarıda alamadım..

merhba arkadaşlar.raporlu tüp bebek fiyatı ne kadara mal oluyor?ilaçlara ne kadar fark veriliyor?ben ikinci aşılamayı yaptırcam.tutmayacagı kesin olduğu için bu soruyu soruyorum. morfolojisi 0 olup tüp bebekle hamile olan var mı aranızda?

Merhaba arkadaşım bende raporlu yaptırıyorum bu adetimle başlıycam inşallah ilaçlarım yazıldı benim ama yarın alıcam 700-1000 tl arası tutuyomuş merkezde yumrta toplama günü 2000 tl alıyomuş ortalama 3000 tl diyelim bide benim eşim azosperm olduğu için yumurta toplama günü mikro tese ameliyatı olacak 2100 tl de onun için ödüycez ettimi 5000 tl bizim duırumumuz böyle arkadaşım.. diğer soruna gelince benim hiç bi bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır allah yardımcımız olsun hepimizin

cevabın için teşekkürler..inşallah bebeginiz gelir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…