Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar beni hala aramadılar kaç yumurtam döllendi acaba? Yoksa döllenemedi mi? Neden arayan eden yok çok gerildim

Kızlar selaaaaaam Az evel aradılar 10 yumurtam döllenmiş, bölünmeye başlamışlar heyoooooooooooooooooo çok mutluyum
Bölünme devam ederse, haftasonuna transferim olacak :)

Nbr canım nasılsın aay inanmıyorum demek transferin olcak cok sewindim dualarm seninle

Son düzenleme:

ewt iik denemem canımm.saolasın allah hepmzn yardımcısı olsunnn sennn doktorun kimmmm bu aradaa.bizim spermlerle alakalı problem sizin neydi sorunn..

ewt iik denemem canımm.saolasın allah hepmzn yardımcısı olsunnn sennn doktorun kimmmm bu aradaa.bizim spermlerle alakalı problem sizin neydi sorunn..

Canım bizimkisi sebepsiz kısırlık. Daha önce gebe kaldım ama şimdi son 2 yıldır kalamıyorum
Doktorum Ulun bey. Çok memnunum, çok iyi bir doktor. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti onda başladım.

Nbr canım nasılsın aay inanmıyorum demek transferin olcak cok sewindim dualarm seninle

Nurdahcım nasılsın? Doğum yaptın mı? Benimde aşılamam tutmadı bak kendi kendime de kalamadım en sonunda bende girdim tüp bebek olayına :)
Allah'ım nerede varsa isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

ewet dogurdum tatlm 2 ay önce cok sewindim tüp bebege geçmene insallah ilk denemede hamile kalırsn cnm

ewet dogurdum tatlm 2 ay önce cok sewindim tüp bebege geçmene insallah ilk denemede hamile kalırsn cnm

Bende senin bebeğine kavuşmana sevindim.
Kısmete bak ya gecen sene, sen yazıyordun burada adım adım tüp bebeğini, seninki tuttu da dünyaya geldi bile.
Şimdi ben yazıyorum. Darısı bana :)

Bende senin bebeğine kavuşmana sevindim.
Kısmete bak ya gecen sene, sen yazıyordun burada adım adım tüp bebeğini, seninki tuttu da dünyaya geldi bile.
Şimdi ben yazıyorum. Darısı bana :)

yaa dimi zaman su gibi akıyo walla insallah seninde olcak e ulun beyi nasl ikna ettin tüp yapmaya :)

yaa dimi zaman su gibi akıyo walla insallah seninde olcak e ulun beyi nasl ikna ettin tüp yapmaya :)

zor olmadı ben ilk gittiğimde tüp bebek demiştim. Doktorum aşılama deneyelim demişti. Aşılama tutmayınca tekrar denemek istezsin herhalde sen ilk geldiğinde de tüp istemiştin dedi. Ama bana zaman verdi hemen yapmadı eve yolladı temmuz ayındaydık yılbaşını geçir olmazsa yapalım demişti. Ben Mart ayına kadar bekledim olmadı. Gittim e hadi yapalım o zaman dedi :) Sağolsun çok iyi bir doktor. Hastanın halinden anlıyor, güleryüzlü, çok pozitif bir insan 10 kerede tüp bebek yapsa 10u da tutmasa ona asla kötü diyemem. Çünkü hastaları için elinden geleni yapıyor. Allah ondan ve ekibinden binlerce kez razı olsun. Çok doğru bir klinikte olduğumu düşünüyorum.

ewet ulun beyde süleyman beyde cok iyi biri benim doktorumda ulun beydi hakknda hayırlısı olsun insallah kawuşursun bebişine

Bencede harıka bır yer merkez küçük marıfetlerı buyuk:))) allah onlardan razı olsun ben cok memnunum orda 3.cu denemem ve transferım 6.cı gunu ıns tutunmustur:))

günaydın arkadaşlar bugün transferimin 4. günü belirti yok daha erken mi belirti aramam için........

Gunaydınnn canım
Bnmde 4gunu ama bn cok kötüyüm 2gundur hem isal hem mide bulantısı kusma dün serum yedımmmmmm cok zor geldı bu sefer bana ve devamlı uyuyorummmmm 🌺😔

günaydın arkadaşlar bugün transferimin 4. günü belirti yok daha erken mi belirti aramam için........

Beyaz_gül cüm kafam çok karışık sana da sorayım
Transferden sonra kimisi dinlen diyor kimisi normal yaşantına dön diyor. Ne yapacağız? Zaten jel olayı var transferden sonra da devam edecekmişiz. Jeli sıkınca 45-60 dakika yürüyüş veriyorlar mecburi bir yürüyüş bu. Ayrıca iğnelere devam mecbur yine kalkacam iğne olmaya gidecem. Eeee nasıl yatacaz dinleneceğiz? Transferden sonraki 12 günlük süreç nasıl ilerliyor? Sen neler yapıyorsun anlatır mısın?

Gunaydınnn canım
Bnmde 4gunu ama bn cok kötüyüm 2gundur hem isal hem mide bulantısı kusma dün serum yedımmmmmm cok zor geldı bu sefer bana ve devamlı uyuyorummmmm 

canım ya geçmiş olsun benim öyle bir problemim yok ama bel ağrısı ve uyku bende de var artık rüyalarıma giriyor sanırım psikolojik inşallah hayırlıhaberler verebileceğiz .......

meraba canım hemşirenin bana dediği 3 gün dinlen 3 gün sonra kendini yormadan normel hayatına dön dedi tabi ev işi falan yapma bu benim 3. transferim ilkinde hafif hafif hareket halinde idim ondan olmadı herhalde diye ikincide yerimden kalkmadım oda olmadı bu sefer de 3 gün yattım bugünden itibaren yavaş yavaş hareketleniyorum hemşirenin dediğini söyleyeyim yavaş yavaş harekat halinde ol yatarken bile sağa sola dön kan dolaşımın olması gerekir sana tutunabilmesi için dedi bende bilmiyorum ne yapacağımı bugün işe geldim bende koltukta oturmanın bir zararı olmaz dediler diye sen nasılsan bende öyleyim ama bildiğim tek şey önceki transferlerimde jelden sonra yatırıyorlardı jel geri geliyordu bu kez 45-60 dk. yürüyüş var jel geri gelmiyor hastahaneden sana ne dediler iğneler devam ilk zamanlar yakmıyordu artık yakmaya başladı allahım hayırlı haberler vermemizi nasip etsin kucaklarımızı doldursun amin..........

hayırlı olsun darısı başımıza....

Amin inşallah canım isteyen tüm arkadaşılarıma rabbim nasip etsin

Tekrar tebrık ederım canım sagolasın bızede bır Umıt oldunnb allahım kucağına almayıda nasıp etsın ınsalaalllahhhh bızlerede dua ettt

Amin inşallah canım inşallah seninde bebişin sana tunacak ve seni hiç bırakmayacak

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder Rabbim.
Darısı bizlere inşallah.

AMİNNNN

Canım inşallah seninkilerde seni üzmeyecekler güzel güzel bölünüp sana sımsıkı tunacaklar

canım hayırlı uğurlu olsun ,rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..artık hamilesin bizler içinde dua et olurmuu..
bende en kısa zamanda 5. denememi gerçekleştirecem kısmetse...

5.deneme allah yardımcın olsun canım inşallah son olacak

Tarifi mümkün olmayan bu bu mutluluğu inşallah sende en kısa zamanda yaşarsın

MÜCADELİ ASLA BIRAKMAYIM BU MUTLULUK MÜCADELİ HAKETEN BİR MUTLULUK

ARKADAŞLAR İNANIN HER DUAMDA SİZLER İÇİNDE DUA EDİYORUM RABBİM EN KISA ZAMANDA BU MUTLULUĞU SİZLEREDE NASİP EDER......

Bencede harıka bır yer merkez küçük marıfetlerı buyuk:))) allah onlardan razı olsun ben cok memnunum orda 3.cu denemem ve transferım 6.cı gunu ıns tutunmustur:))

Evet canım merkez diğer yerlere göre küçük ama marifetleri çok büyük suratsız bir ekip olsalardı yada işin labaratuar kısmında iyi olmamış olsalardı büyük bir salonda oturmuşum yada büyük bir odada dinlemişim neye yarardı

RABBİM HEPSİNİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…