meraba canım hemşirenin bana dediği 3 gün dinlen 3 gün sonra kendini yormadan normel hayatına dön dedi tabi ev işi falan yapma bu benim 3. transferim ilkinde hafif hafif hareket halinde idim ondan olmadı herhalde diye ikincide yerimden kalkmadım oda olmadı bu sefer de 3 gün yattım bugünden itibaren yavaş yavaş hareketleniyorum hemşirenin dediğini söyleyeyim yavaş yavaş harekat halinde ol yatarken bile sağa sola dön kan dolaşımın olması gerekir sana tutunabilmesi için dedi bende bilmiyorum ne yapacağımı bugün işe geldim bende koltukta oturmanın bir zararı olmaz dediler diye sen nasılsan bende öyleyim ama bildiğim tek şey önceki transferlerimde jelden sonra yatırıyorlardı jel geri geliyordu bu kez 45-60 dk. yürüyüş var jel geri gelmiyor hastahaneden sana ne dediler iğneler devam ilk zamanlar yakmıyordu artık yakmaya başladı allahım hayırlı haberler vermemizi nasip etsin kucaklarımızı doldursun amin..........
kızlar ben adetimin ikinci günü gittim küçük bi kist var dedi süleyman bey bi ay doğum kontrol kullanalım dedi oysaki ben o gün başlarız diye düşünmüştüm( neyse kullandım son üç ilacım kaldı heralde o ilaç bitince 2-3 gün sonra adet başlıyo??? kızlar ne olur dua edin de o kist gitmiş olsun ve bu adetimle başlayayım macerama :))
Kızlar selaaaaaam Az evel aradılar 10 yumurtam döllenmiş, bölünmeye başlamışlar heyoooooooooooooooooo çok mutluyum
Bölünme devam ederse, haftasonuna transferim olacak :)
kızlarr bırsey sormak ıstıyorum 6.cı gun transferım kaç hafta sayılıyor bılen varmı??
İnsan tedaviye başlayacağım psikolojisiyle gittiği için ertelenenince üzülüyor ister istemez, ben de aynı şeyi yaşamıştım, dk hapı vermişti bir ay kullandım. Hem kisti kontrol altında tutmak, yoketmek, hem de bir sonraki aya yumurtaları aynı seviyede geliştirmeye başlamak açısından faydalı bir uygulamaymış netten biraz araştırırsan, yani senin iyiliğin, yumurta kalitesi için. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah vakti zamanı gelmiştir de kavuşursun bebişine.
İnşallah güzel devam eder embriyolarının gelişimleri, kaliteleri. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar tüp bebek tedavisini ne kadara yaptırıyorsunuz ? ilaçlar ne kadar tutuyor bilgi alabilirmiyim
Vallahı bn hep haraketlıydım çünkü isal den dolayı hep wc den çıkamıyorum jelı atınca evde turluyorummm midem cok kötü hep gazzzzzz valla rahat ollll İnan bana ne kadar kasarsan okadar sıkıntı oluyor bak halımemqhvoldum gece bu grammm uykum yokkk gündüzde hep uyuyorummmmmm Allah yardımcımız olsunnn ıgnecım eve gelıooooo iğne yerlerım kanıoooo artıkkkkk
Vallahı bn hep haraketlıydım çünkü isal den dolayı hep wc den çıkamıyorum jelı atınca evde turluyorummm midem cok kötü hep gazzzzzz valla rahat ollll İnan bana ne kadar kasarsan okadar sıkıntı oluyor bak halımemqhvoldum gece bu grammm uykum yokkk gündüzde hep uyuyorummmmmm Allah yardımcımız olsunnn ıgnecım eve gelıooooo iğne yerlerım kanıoooo artıkkkkk
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
Çok geçmiş olsun.
Benim de iğne yerlerim kanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum
tebrik ederim. bir kaç gündür pek giremiyordum şimdi gördüm çok sevindim. darısı hepimizin başına. allah tamamına erdirsin.
İnsan tedaviye başlayacağım psikolojisiyle gittiği için ertelenenince üzülüyor ister istemez, ben de aynı şeyi yaşamıştım, dk hapı vermişti bir ay kullandım. Hem kisti kontrol altında tutmak, yoketmek, hem de bir sonraki aya yumurtaları aynı seviyede geliştirmeye başlamak açısından faydalı bir uygulamaymış netten biraz araştırırsan, yani senin iyiliğin, yumurta kalitesi için. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah vakti zamanı gelmiştir de kavuşursun bebişine.
İnşallah güzel devam eder embriyolarının gelişimleri, kaliteleri. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
yahu klaram sen ne tatlı birisin yaa herkese cevap veriyorsun rahatlatıyorsun :))) psikoloji falan okudun dimi :))) kimse cevap vermemiş derken klaram yetişmiş imdada :))) inşallah hepimiz için hayırlsı olsun bende öle dedim bu süreç için vardır yaradanın bildiği :)) hem bitti ki zaten yarın son ilacımmmm hemen adet olucam inşallahh hemende başlıcaz :))) ama herkes iğnelerden fena bahsetmiş biraz korkmadım değil :S
çok geçmiş olsun canım merkezi arayıp sordun munormel mi diye allah yardımcın olsun rabbim yardımcımız olsun.....
kızlar dün gece o kadar güzel rüyalar gördüm ki.... Içime kocaman bir umut doğdu.
şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine allah'ım karşıma çıkarır inşallah.
Hepinize hayırlı cumalar, rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.
Selam kızlar nerelerdesiniz 2 gündür kimseleri göremiyorum formda.
Bu sabah transferim gerçekleşti. Yatıştayım bakalım karpuz yata yata büyürmüş, biz de büyüyelim biraz :)
Şimdi asıl zorlu 12 gün başlıyor. Bugüne kadar bi koşturma gidiyordu da yatmakla zaman geçmiyor ki. İnsan yardıma da ihtiyaç duyuyor ah annem olsa da yardım etse. Ama bu işlerden haberi yok. Söylemedim bu saatten sonra söyleyemem de annem yeğenime bakıyor yeğenim de bugun suciceği olmuş bu hafta full onunla uğraşır, bir de beni duysa gelemez de kahrolur kadıncağız. Mecbur kocamla idare edeceğim akşam işten gelmesini bekleyeceğim. Salı günü zaten 23 nisan tatil evde olacak çok şükür.
Sizler de ne var ne yok var mı yeni hamilelerimiz?
Guzel haberini bekliyorum, simdiden tebrikler. Ben de 3 hafta sonra Istanbul'dayim ve iki yerle gorusmeye gidecegim. Acibadem Kadikoy ve senin tavsiyen uzerine Umut Tup Bebek. Cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyor. 13 senelik evliyim. Evliligin ilk 10 senesi biz istemedik cocuk, kariyer pesinde kostuk(( buyuk hata!! Bende sorun yok ama esimin sperm seviyesi cok dusuk. Tup bebek dedi doktorlar. Yasadigim yerde 30,000 TL civari bir deneme. Bir de Turk doktorlarina daha cok guveniyorum. Eylul/Ekim gibi gelip tedeaviye baslamak istiyoruz. Bankaci oldugum icin ust uste 3 hafta izin almam cok zor, ozel izin ile Istanbula gelecegim. Acibadem hastanesi ile konusurken 15-17 gun suruyor tedavi dediler, gebelik testinide bulundugum ulkede yaptiracagim artik. Senin kac gun surdu toplam tedavin transfere kadar? Transfer olduktan sonra da hemen yolculuk yapmak istemiyorum. 10-12 saat suruyor toplam yolculuk havalimani-ucak -ev . Inan ise konsantre olamiyorum aklimda hep bebek var, olur mu olmaz mi!!!
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?