Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bugün 5. gün transferi yapılacaktı sabah Umut'tan aradılar emriye gelişimi kötüymüş transfer iptal edildi. 4. Denemede hazin sonlandı. Birşeylerin kötü gittiğini hissetmiştim zaten 3. gününde 9'a bölünmenin iyi olmadığını düşünmüştüm bunu özellikle kaç kez sormuştum fakat 5 gündür 1. kalite ve gelişimi çok iyi denildi, perşembe transfer yapılacak denilip son gün iptal edilmesi beni çok üzdü. Bence bunlar 5 gündür biliniyordu, embriyologlar işinde uzmanlar sonucu az çok görürken herşeyin harika gittiğini hissettirmemeleri gerekiyor. Laboratuvar kısmının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Aynı hastenede 3 deneme yaptım daha farklı yaklaşım gösterilmesini beklerdim.

Vallahı bn hep haraketlıydım çünkü isal den dolayı hep wc den çıkamıyorum jelı atınca evde turluyorummm midem cok kötü hep gazzzzzz valla rahat ollll İnan bana ne kadar kasarsan okadar sıkıntı oluyor bak halımemqhvoldum gece bu grammm uykum yokkk gündüzde hep uyuyorummmmmm Allah yardımcımız olsunnn ıgnecım eve gelıooooo iğne yerlerım kanıoooo artıkkkkk

İnsan tedaviye başlayacağım psikolojisiyle gittiği için ertelenenince üzülüyor ister istemez, ben de aynı şeyi yaşamıştım, dk hapı vermişti bir ay kullandım. Hem kisti kontrol altında tutmak, yoketmek, hem de bir sonraki aya yumurtaları aynı seviyede geliştirmeye başlamak açısından faydalı bir uygulamaymış netten biraz araştırırsan, yani senin iyiliğin, yumurta kalitesi için. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah vakti zamanı gelmiştir de kavuşursun bebişine.

Kızlar selaaaaaam Az evel aradılar 10 yumurtam döllenmiş, bölünmeye başlamışlar heyoooooooooooooooooo çok mutluyum
Bölünme devam ederse, haftasonuna transferim olacak :)

İnşallah güzel devam eder embriyolarının gelişimleri, kaliteleri. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yahu klaram sen ne tatlı birisin yaa herkese cevap veriyorsun rahatlatıyorsun :))) psikoloji falan okudun dimi :))) kimse cevap vermemiş derken klaram yetişmiş imdada :))) inşallah hepimiz için hayırlsı olsun bende öle dedim bu süreç için vardır yaradanın bildiği :)) hem bitti ki zaten yarın son ilacımmmm hemen adet olucam inşallahh hemende başlıcaz :))) ama herkes iğnelerden fena bahsetmiş biraz korkmadım değil :S

kızlar tüp bebek tedavisini ne kadara yaptırıyorsunuz ? ilaçlar ne kadar tutuyor bilgi alabilirmiyim

umut tüp bebekte ilk önce muaynen parası veriyosun 225 tl sonra bi daha hiç vermiyosun. tüp bebekte herşey dahil toplam 6100 tl. bu raporsuz hali tabi raporlu ne kadar bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım merkezi arayıp sordun munormel mi diye allah yardımcın olsun rabbim yardımcımız olsun.....

Çok geçmiş olsun.
Benim de iğne yerlerim kanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.
Benim de iğne yerlerim kanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Aynen napıcaz arkadasımmmm bolca dua etcezzzz bu sefer B'nde cok hastAlandım ama vardır rabbımın bundada bu bıldıgıııı ıgneler ılaclara katlanırız yeterkı rabbım ol desın olcak insallah

tebrik ederim. bir kaç gündür pek giremiyordum şimdi gördüm çok sevindim. darısı hepimizin başına. allah tamamına erdirsin.

çok geçmiş olsun canım merkezi arayıp sordun munormel mi diye allah yardımcın olsun rabbim yardımcımız olsun.....

Dr aradım sıtma tuttu ılkkorktumm fenalastım bısey olcak dıee yumosa o gece gıtmedım dayandım ama ertesı gün ısal devam ettı daha kötü oldum ve kıdem hepkasıldı agrıooo falan dün gıttım serum taktılarrrrrr durum bu bugün bıraz daha ıyıyım rabbıme şükürler olsunnnnn sen nasılsınnnn varmı belırtın falan

Kızlar dün gece o kadar güzel rüyalar gördüm ki.... İçime kocaman bir umut doğdu.
Şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allah'ım karşıma çıkarır inşallah.

Hepinize hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.

herkeze slmm benım transferım 8.cı gunu ve belım bacaklarım cok agrıyor sankı her an adet olucakmışım gıbı zaten testı yaptıktan sonra moral sıfıra ındı yınede ınsanoglu işte belkı devam eder dıye hep umut hep umut 23 test gunu olanlar ne durumdasınız???

“Ailelerin umudu gerçek oluyor” kampanyası ile 2500 aileye çocuk sahibi olma imkanı

Acıbadem Sağlık Grubu’nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında gündeme getirdiği ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın işbirliğiyle hayata geçen “Ailelerin Umut’u gerçek oluyor” kampanyası başlıyor. Bu kampanyayla 2 bin 500 çiftin, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olması hedefleniyor. Bakanlık tarafından tespit edilecek 2 bin 500 ailenin, konaklama masrafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak, tüm tedavi giderleri ise Acıbadem Sağlık Grubu tarafından üstlenilecek.

Umutlar Gerçek Oluyor

bu haberden bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Kızlar bugün bu şarkının sesini sonuna kadar açtım deli gibi, saatlerce tekrar tekrar dinledim
hepinize armağan ediyorum benden size gelsin...
Bu tedavide ilerleyen herkesin, Allah yar ve yardımcısı olsun.

Kayahan - Neden Olmasın (1991) - YouTube

Umut dünyası bu dünya
Herkes kendi dünyasında
Herkes kendi hülyasında
Hergün bugün başka diye
Bugün dünden güzel diye
Bugün herşey güzel diye
Başlarken yeni güne
Bir umut
Bir umut içimizde
Yaşamak
Yaşamak gönlümüzce
Bir ömür
Bir ömür mutlulukla
Neden olmasın
Ha bugün ha yarın oldu olacak
Neden olmasın
Çoktan yıkılırdık biz çoktan
Umut olmasa
Kaç gün bitti
Neden olmasın
Neden olmasın
Neden olmasın
Neden olmasın
Neden olmasın....

Son düzenleme:
Selam kızlar nerelerdesiniz 2 gündür kimseleri göremiyorum formda.
Bu sabah transferim gerçekleşti. Yatıştayım bakalım karpuz yata yata büyürmüş, biz de büyüyelim biraz :)
Şimdi asıl zorlu 12 gün başlıyor. Bugüne kadar bi koşturma gidiyordu da yatmakla zaman geçmiyor ki. İnsan yardıma da ihtiyaç duyuyor ah annem olsa da yardım etse. Ama bu işlerden haberi yok. Söylemedim bu saatten sonra söyleyemem de annem yeğenime bakıyor yeğenim de bugun suciceği olmuş bu hafta full onunla uğraşır, bir de beni duysa gelemez de kahrolur kadıncağız. Mecbur kocamla idare edeceğim akşam işten gelmesini bekleyeceğim. Salı günü zaten 23 nisan tatil evde olacak çok şükür.
Sizler de ne var ne yok var mı yeni hamilelerimiz?

Guzel haberini bekliyorum, simdiden tebrikler. Ben de 3 hafta sonra Istanbul'dayim ve iki yerle gorusmeye gidecegim. Acibadem Kadikoy ve senin tavsiyen uzerine Umut Tup Bebek. Cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyor. 13 senelik evliyim. Evliligin ilk 10 senesi biz istemedik cocuk, kariyer pesinde kostuk(( buyuk hata!! Bende sorun yok ama esimin sperm seviyesi cok dusuk. Tup bebek dedi doktorlar. Yasadigim yerde 30,000 TL civari bir deneme. Bir de Turk doktorlarina daha cok guveniyorum. Eylul/Ekim gibi gelip tedeaviye baslamak istiyoruz. Bankaci oldugum icin ust uste 3 hafta izin almam cok zor, ozel izin ile Istanbula gelecegim. Acibadem hastanesi ile konusurken 15-17 gun suruyor tedavi dediler, gebelik testinide bulundugum ulkede yaptiracagim artik. Senin kac gun surdu toplam tedavin transfere kadar? Transfer olduktan sonra da hemen yolculuk yapmak istemiyorum. 10-12 saat suruyor toplam yolculuk havalimani-ucak -ev . Inan ise konsantre olamiyorum aklimda hep bebek var, olur mu olmaz mi!!!

Sevgilerimle

olur Allahın izniyle hepsi olur üzülme. Madem yurtdışından geleceksin telefonda görüşme imkanımız olsa keşke sana detaylı anlatsam Acıbadem kadıköy ve umut tüp bebek hastanesini.
Ben kesinlikle Umut tüp bebek diyorum Sadece ben değil çevremde ki herkes çok memnun. Bu işler kısmet işi tutacağı varsa heryerde tutar ama içini ferah tut. Doktorum Ulun beyin çok etkileyici hikayeleri var. Başarısı çok yüksek. Gidip görüşürsen beni anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…