Selam kızlar nerelerdesiniz 2 gündür kimseleri göremiyorum formda.
Bu sabah transferim gerçekleşti. Yatıştayım bakalım karpuz yata yata büyürmüş, biz de büyüyelim biraz :)
Şimdi asıl zorlu 12 gün başlıyor. Bugüne kadar bi koşturma gidiyordu da yatmakla zaman geçmiyor ki. İnsan yardıma da ihtiyaç duyuyor ah annem olsa da yardım etse. Ama bu işlerden haberi yok. Söylemedim bu saatten sonra söyleyemem de annem yeğenime bakıyor yeğenim de bugun suciceği olmuş bu hafta full onunla uğraşır, bir de beni duysa gelemez de kahrolur kadıncağız. Mecbur kocamla idare edeceğim akşam işten gelmesini bekleyeceğim. Salı günü zaten 23 nisan tatil evde olacak çok şükür.
Sizler de ne var ne yok var mı yeni hamilelerimiz?
kendimi tebrik ediyorum bu sefer oldu
beta 200 çıktıııı
Bu sabah transferim gerçekleşti. Yatıştayım bakalım karpuz yata yata büyürmüş, biz de büyüyelim biraz :)
Şimdi asıl zorlu 12 gün başlıyor. Bugüne kadar bi koşturma gidiyordu da yatmakla zaman geçmiyor ki. İnsan yardıma da ihtiyaç duyuyor ah annem olsa da yardım etse. Ama bu işlerden haberi yok. Söylemedim bu saatten sonra söyleyemem de annem yeğenime bakıyor yeğenim de bugun suciceği olmuş bu hafta full onunla uğraşır, bir de beni duysa gelemez de kahrolur kadıncağız. Mecbur kocamla idare edeceğim akşam işten gelmesini bekleyeceğim. Salı günü zaten 23 nisan tatil evde olacak çok şükür.
Ne kadar güzel transferin yapılmış biz başlayamadık bileinşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ........
Canım hayırlı uğurlu olsun ınsallahhh bol bol dınlen ananas ye bır kaç dilim kivi ye be su iç ihmal etme tammmm hadı bakalım
hayırlı olsun canım inşallah hamiş haberlerinin de verirsin bizlere..........
çok sevindim maşallah zorlu süreci geçtin inşallah karşılığınıda en güzel şekilde alırsın... darısı başıma inşallaahh keşke şimdi bende o aşamada olsaydım ben iğnelere bile başlamadım, adetimi bekliyorumm 2. gün start vericez inşallah :))) bende senin gibi anneme sölemedim kayınvalideme sölemedik kimsenin haberi yok. hem telaşlansınlar istemedik hemde açıkcası sorulan sorulardan sıkılıyorum :S
Transfer sonrası ilk 36 saatimi de doldurmuş bulunmaktayım :)
hadi hayırlısı insallah bebişin sımsıkı tutunur canım
Arkadaşlar 48 saatimi doldurdum ve sabah kalktığımdan beri ne sancı, ne batmalarım hepsi kesildi. Ne oldu şimdi anlamadım ben. Tutunamadı mı yoksa Belki de düşürdüm alalala çok ilginç.
2 gündür kıvranıyordum sancıdan. Hayırlısı bakalım. Merak içindeyim :) Daha önce yaşayanlar bana yazabilir mi?
O kadar kolay düşmez merak etme :) Progesteron desteği veriyorlar ya bunun için, iğne ve jel.
İlk birkaç günkü ağrılar yumurta toplamadan kalan küçük yumurtalar oluyor, onların verdiği bir rahatsızlık olabiliyor, transfer esnasında rahim işlem görüyor, hepsinin verdiği bir sıkıntı olabilir, kendilerini toparlayana kadar ufak ufak ağrı, sancı, batma vs. yapabilir. Hatta test gününe kadar bunları yaşayanlar var.
Tavsiyem kendini dinlememeye çalış, oyalanacak birşeyler bul kendine, bir de yapabilirsen netten belirtilerle ilgili yazıları okumamaya çalış, çünkü herkes farklı şeyler yaşıyor. Benim hiç belirtim olmadı mesela. Pozitif düşün, dua et bol bol. İnşallah vakti zamanı gelmiştir, hayırlı haberler verirsin bizlere.
cimcimexxx nasılsın canım
iyiyim canım 48 saatimi doldurdum Muhtemelen embriyom kanaldan çıktı kurtuldu rahimde bir yerlerde tutunmuştur ya da tutunamadı bilemiyorum artık.
Ara sıra sancı gelip gidiyor. ama yoğun batmalarım bitti. bir de idrara sıkıştığımda ve idrara çıkarken felaket sancım oluyordu o sancı gitti çok şükür kötüydü çünkü.
beklemedeyim dualarınıza ihtiyacım var.
cimcimem Süleyman bey benden tedavi öncesi bazı testler istedi hıv,rubella vs..eşimdende aynı şekilde..
sizdende istenildimi :26:nerede yaptırdın kaç günde çıkar bunlar bilgin varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?