Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ne kadar güzel transferin yapılmış biz başlayamadık bile inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ........

Canım hayırlı uğurlu olsun ınsallahhh bol bol dınlen ananas ye bır kaç dilim kivi ye be su iç ihmal etme tammmm hadı bakalım

Ne kadar güzel transferin yapılmış biz başlayamadık bile inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ........

Sen de başlarsın canım, bozma moralini. Ben de başlayamadım 2 sene okudum milletin burada tüp bebek aşamalarını ama bak bana da geldi sıra Rabbim bana da nasip etti bu cümleleri yazmayı emin ol ki senin de sıran gelecek sen de buraya yazacaksın transferim yapıldı diye

Canım hayırlı uğurlu olsun ınsallahhh bol bol dınlen ananas ye bır kaç dilim kivi ye be su iç ihmal etme tammmm hadı bakalım

Çok teşekkür ederim ilk 24 saatim an itibariyle dolmuş bulunmakta :)
Dinleniyorum vallahi yatmaktan belim ağrıdı ama napalım tutsunda Allah'ın zniyle herşeye razıyım.
Ananas ne için yeniliyor? Kivi ne için yeniliyor. c vitamini mi? Başka bişi mi eşime söyleyim akşama getirsin.

hayırlı olsun canım inşallah hamiş haberlerinin de verirsin bizlere..........

çok sevindim maşallah zorlu süreci geçtin inşallah karşılığınıda en güzel şekilde alırsın... darısı başıma inşallaahh keşke şimdi bende o aşamada olsaydım ben iğnelere bile başlamadım, adetimi bekliyorumm 2. gün start vericez inşallah :))) bende senin gibi anneme sölemedim kayınvalideme sölemedik kimsenin haberi yok. hem telaşlansınlar istemedik hemde açıkcası sorulan sorulardan sıkılıyorum :S

en güzeli kimseye söyleme. Bu sefer kendinde zorunluluk gibi hissediyorsun. O cocuğun tutması gerekmiş gibi durduk yere misyon yükleniyorsun üstüne. Annen bile sorsa sıkılıyorsun. Bence hiç gerek yok. Kimseye söyleme. Canım sende başlayacaksın iğnelere tedaviye hepsine başlayacaksın Allah'ın izniyle. Ben de senin gibi okurdum tedavidekileri. Ben ne zaman başlayacam acaba derdim. Bak son 11 günüm kaldı şimdi. Nasip

Transfer sonrası ilk 36 saatimi de doldurmuş bulunmaktayım :)

Arkadaşlar 48 saatimi doldurdum ve sabah kalktığımdan beri ne sancı, ne batmalarım hepsi kesildi. Ne oldu şimdi anlamadım ben. Tutunamadı mı yoksa Belki de düşürdüm alalala çok ilginç.
2 gündür kıvranıyordum sancıdan. Hayırlısı bakalım. Merak içindeyim :) Daha önce yaşayanlar bana yazabilir mi?

hadi hayırlısı insallah bebişin sımsıkı tutunur canım

Nurdah mesaj kutun dolmuş canım sana özelden mesaj yollayamadım.
ilk 48 saat sancım ve rahmimde batmalarım vardı ayağa bile dik kalkamıyordum hep kıvrık duruyordum. Ama bu sabah fişek gibi uyandım ne sancı ne batma ne de kıvrrık durma dimdik kalktım valla. İdrara da sancılı cıkıyordum o sancıda kesildi.
Abboooo noldu şimdi sence? Belki de tutunamadı bu embriyo düşmüş müdür?

O kadar kolay düşmez merak etme :) Progesteron desteği veriyorlar ya bunun için, iğne ve jel.
İlk birkaç günkü ağrılar yumurta toplamadan kalan küçük yumurtalar oluyor, onların verdiği bir rahatsızlık olabiliyor, transfer esnasında rahim işlem görüyor, hepsinin verdiği bir sıkıntı olabilir, kendilerini toparlayana kadar ufak ufak ağrı, sancı, batma vs. yapabilir. Hatta test gününe kadar bunları yaşayanlar var.
Tavsiyem kendini dinlememeye çalış, oyalanacak birşeyler bul kendine, bir de yapabilirsen netten belirtilerle ilgili yazıları okumamaya çalış, çünkü herkes farklı şeyler yaşıyor. Benim hiç belirtim olmadı mesela. Pozitif düşün, dua et bol bol. İnşallah vakti zamanı gelmiştir, hayırlı haberler verirsin bizlere.

amin arkadaşım sağol.
zaten şimdi ağrım geri başladı :)

cimcimexxx nasılsın canım

iyiyim canım 48 saatimi doldurdum Muhtemelen embriyom kanaldan çıktı kurtuldu rahimde bir yerlerde tutunmuştur ya da tutunamadı bilemiyorum artık.
Ara sıra sancı gelip gidiyor. ama yoğun batmalarım bitti. bir de idrara sıkıştığımda ve idrara çıkarken felaket sancım oluyordu o sancı gitti çok şükür kötüydü çünkü.
beklemedeyim dualarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:

çok sevindim canım benim.tutuncak inşallah annecine küçük cimcime

cimcimem Süleyman bey benden tedavi öncesi bazı testler istedi hıv,rubella vs..eşimdende aynı şekilde..
sizdende istenildimi :26:nerede yaptırdın kaç günde çıkar bunlar bilgin varmı:44:

cimcimem Süleyman bey benden tedavi öncesi bazı testler istedi hıv,rubella vs..eşimdende aynı şekilde..
sizdende istenildimi :26:nerede yaptırdın kaç günde çıkar bunlar bilgin varmı:44:

Evet cnm istendi
BEn numune hastanesi kadın hastalıkları jinekoloji bölümünden randevu aldım. Doktora durumumu anlattım bana yazdı hepsini. 5 tüp kan alındı yapıldı. Eşim de kendi iş yerine yakın başka bir devlet hastanesinin üroloji servisinden randevu aldı o da halletti. Onun testleri ertesi gün çıktı. BEnimkine 10 gün dediler ama boşuna beklemişim 3-5 günde cıkmıs meğerse. Aklında olsun o testler ağır her devlet hastanesi yapmıyor. Eğitim arastırmalara git ya da zeynep kamile. Sonuc almak içinse sana tahlil nosu yazan kağıtlar verecekler ondaki numara ile internetten alıyorsun. haydarpasanumune.gov.tr den tahlil sonucu yazan yere tıklayarak. Bol şans şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…