Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Zeynep kamile gitmimde numune yapıyorsa ona gidim bende ozaman eşimede yakın oda gider olmadı beraber gideriz artık.peki adetli olmam falan gerekmiyor değilmi:26:

selam arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememdi eşim azospermdi yani hiç canlı sperm yoktu 47xxy sorunu vardı eşim tese oldu sperm bulundu ilk tüp bebek denememde hamile kaldım transferden 1 hafta sonra falandı sanırım benden kan geldi dedim bebek gitti o kadar üzüldüm ki...sonra sağlık ocağına iğnemi vurdurmak için gittim hergün ve yağmurlu birgünde merdivenlerden kaydım dedim kanamada gitmediysede şimdi gitti bebeğim...dahası var halam ayağını kırmış sanki ben gitmesem olmaycam gittim ailemle geçmiş olsuna o köyde oturyor ayy o yollar bir bozuk ki...hop hop zıplaya zıplaya gittik ha düzelir bidaha zıplamaz araba derken zaten halama varmış olduk...sonuçmu 12 gün sonra yani transferden 12 gün sonra bebeğimin benimle olduğunu öğrendim..ben hiç yatmadım yani hani yemeği bile ayağına gelen yatanlar var ya hiç öle yatmadım hatta tv bile izledim normal oturup bahcede gezdim zaten hemşire hareket et ki bebeğine kan gitsin beslensin demişti ben yattığım yerde bile devamlı döndüm hareket ettim arkadaşlar kısaca korkmayın rabbim gerçekten koruyor size eğer o bebeği nasip ettiyse siz benim gibi merdivenden de kaysanız bebeğinize birşey olmaz ufat tefek şeyleri kendinize dert edip üzmeyin ki benim kanamam bile olmuştu ama meleğim meğer benimleymiş

rabbim kucağını almayıda nasip etsin inşallah
sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

canım darısı bize inşallah.

cimcimemm bugün adet oldum yarın umut tüp bebek merkezinde olacağım ve inşallahhh tedaviye başlayacağız :))) adet oldum diye bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi :) Allahımm bu süreçteki herkese kolaylıklar nasip et hatırlısını nasip et hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alalımmm inşallahhh... zaman su gibi geçsin iğneler tedaviler bitsin hamile haberimizi alalımmm sevinçle eşlerimizi arayıppp ağlaya ağlaya onlara söyliyelim inşallaah :)))

allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin dediğin gibi rabbim nasip etmişse olacak bende bu kez hareketliyim hatta transferin ertesi günü istanbuldan eve döndük bende hiç belirti yok cuma günü sonucu öğreneceğiz bakalım

Çok sevindim Allah'ım utandırmasın bizleri inşallah yüzümüze gülsün bu sefer, hayırlı haberi paylaşmayı nasip etsin bizlere.
Doktorun kim? Hangi doktorda başlayacaksın? Bir de ilk denemen mi? sorun ne sizde?

Son düzenleme:
Canım o agrılar ilaçlardan we yumurta toplama işleminden dolayı oluyo merak etme tutunmasada adet olmadan düşmez hem agrı olması demek hamilesin demek degil şimdiden belirtilere takılma daha erken bol bol sırt üstü yat

Transfer sonrası ilk 36 saatimi de doldurmuş bulunmaktayım :)

canım bende ilk denememi umut tüp bebekte yaptım maalesef negatif olsun doktoruma güveniyorum 2. de orda yapıcaz inş mayıs ayında seninde inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur ve hiç bırakmaz 9 ay boyunca seni

Hayırlı olsun tedavinnn..cnm
inşallah sorunsuz bi şekilde başlarsınn..tüm süreçleri güzelce atlatıpp hamiş haberlerini verirsinn bizlereee
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...:26:

Arkadaşlar 3. günümü de doldurmuş bulunmaktayım. Çok şükür ağır olan kısmını atlattım. Yatmaktan artık belim ağrıyordu. Şimdi biraz daha rahatlayacağım sanırım. Sabit yatmayacağım ama yatmayı da ihmal etmeyeceğim :)
Şafak: 9 :)

canım bende de hiç bir belirti yoktu hatta arkadaşıma bile hiç bişey hissetmiyorum tutmadı diyordum arkadaşımda küçücük şeyin ne belirtisini bekliyosun diyodu kızıyordu ve gebe olduğumu öğrendim 12.gün..yani belirti falan bekleme dediğim gibi kanamam oldu o kadar şey atlattım dedim yoktur bende senin gibi belirti bekledim hiç bir belirtim yoktu ki ne belirtisi olabilir ki zaten..inş.bebeğin seninledir göbişindedir.

canım hayırlısı olsun inş bebeğin seninle olur göbişinde olur canım yatarken bile devamlı haraket et beni öyle uyarmıştı hemşire yattığın yerde bile hareket et ki kan gitsin beslensin demişti ben zaten devamlı yatmadım hep hareket halindeydim tabi yavaş hareketler :)

Yatağın içinde sağa sola döndüm durdum hep. Zaten bugün itibariyle jeli sıkıp 40 dakikalık yürüyüşlere başlayacağım :) Gider herhalde kan :)

inşallah dediğin gibidir canım cumaya ne kaldı ki cuma günü belli olacak ...

öffff kızlar benim karnımda ağrılar ve akıntım var normal mi acaba?

öffff kızlar benim karnımda ağrılar ve akıntım var normal mi acaba?

canım öncelikle zaman çabuk geçiyor test gününü takma oluruna bırak karnındaki ağrılar yumurta toplama işleminden veya sonradan oluşan yumurta olabilir ondandır eğer sancın çoksa merkezi ara akıntı durumunu bilmiyorum kendini rahatlatmaya çalış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…