Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

slm herkese.bugün kntrolm vardı yneeee cetrotide ve gonalfe devam cumartesi tekkrar gtcem ve pazartesii opum olablrr hem heyecanlıyım hem korkuyorummm:)))))((((((

amiiiinnnn inşallah olacakk çok inanıyorum :))) doktorum Süleyman Bey. ben onu tercih ettim hem alt kat komşum ona gitmişti tüp bebek yaptı ve çocuğu şuan 4 yaşında maşllah hem onun tavsiyesdi hemde forumlarda da çok okudum içime de sindi sevdim doktorumu :))) evet benim ilk denemem :s eşim varikosel ameliyatı oldu ama morfoloji düzelmedi bu değerle normal gebelik şansı çok çok az dediler bi kaç doktora gittik aşılama da olmaz direk tüp bebek dediler bende beklemek istemediğim için tercih ettim bu yolu :)) dünde iğnelere başladım gonal f 300 doz günde bi defa. sizinde böyle miydi yoksa kişiden kişiye değişiyomu dozlar ??

Hayırlı olsun tedavinnn..cnm
inşallah sorunsuz bi şekilde başlarsınn..tüm süreçleri güzelce atlatıpp hamiş haberlerini verirsinn bizlereee
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...:26:

çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ve olacakta Allahın izniyle :))) benim çok umuduuuumm var hepimiz adına söylüyorumm çünkü teknoloji çok ilerledi içimizi ferah tutalım :)))

hepimiz gonalf ile başlıyoruz, ama herkesin dozajı ayrı :) Ben de 200 ile başladım öyle de gittim sonuna kadar :)
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel haberlerini alırız.

hepimiz gonalf ile başlıyoruz, ama herkesin dozajı ayrı :) Ben de 200 ile başladım öyle de gittim sonuna kadar :)
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel haberlerini alırız.

inşallah canım :) bide şey sorcaktım şimdi ben hergün bi tane yapıcam bunu pazartesi kontrole gidicem. peki pazartesi kan tahlili mi yapıcak muayene mi yapılacak neye karar verilecek ???

slm herkese.bugün kntrolm vardı yneeee cetrotide ve gonalfe devam cumartesi tekkrar gtcem ve pazartesii opum olablrr hem heyecanlıyım hem korkuyorummm:)))))((((((

bende pazartesi kontrole gidicem :)) opu narkozluymuş ama bende senin gibi şimdiden heyecanlı ve galiba birazcıkda korkuyorum :))) napalım bebişlere kavuşmak için elimizden geleni yapıcaz emeklerimiz boşa gitmez inşallah :)))

inşallah canım :) bide şey sorcaktım şimdi ben hergün bi tane yapıcam bunu pazartesi kontrole gidicem. peki pazartesi kan tahlili mi yapıcak muayene mi yapılacak neye karar verilecek ???

Kaçıncı kontrolun ki bu?
ilk önce iğneye başlıyorsun 5 gün sonra ilk muayeneye çağırıyor muayene ediyor iğnelerin dozajını ayarlıyor.
3 gün sonra bir daha çağırıyor o günü de muayene ediyor.
3 gün sonra yine çağırıyor o günü de muayene ediyor.
ya bu muayene de ya da duruma göre bir sonraki muayene de kanda tahlil istiyor. Klinikte yapılacak bu tahlil. 1 saatte çıkıyor.
O tahlil sonucuna göre opu günün belli oluyor. Bu aşama da iğnelerin değişecek, 3 gün sonra opu ya çağırıyorlar.
opu dan korkmayın uyuyorsun bir uyanıyorsun ki herşey bitmiş. Ağrı sızı olmuyor. bir ağrı kesici iğne yapıyolar.
Aksine opudan sonra rahatlıyorsunuz. Çünkü o büyütülen yumurtalar, karnınızda sancı yapıyor şişkinlik yapıyor. Opudan sonra hepsinden kurtuluyorsunuz. :)

Son düzenleme:

benim ilk kontrolüm biraz daha yolum varmış :) Allah razı olsun verdiğin bilgiler için :)) bide transfer zor mu :))

benim ilk kontrolüm biraz daha yolum varmış :) Allah razı olsun verdiğin bilgiler için :)) bide transfer zor mu :))

canım hiç biri zor değilmiş. Ben de cok korkuyordum ah bir de canım tatlıdır ki benim sorma. Nasıl olacak nasıl olacak öldüm öldüm dirildim. Daha tedavi başlamadan eşime dedim ki; bak bu ilk ve tek denemem olmazsa daha denemem haberin olsun.
Ah o opu da var ya ağlamamak için kendimi sıktım durdum. bacaklarım heyecandan zangır zangır titriyordu hemşirelere dedim ki çok heyecanlıyım ondan titriyorum. Narkozdan ağlayarak uyanmışım. Orada ne kadar sıktıysam kendimi ağlamamak için.
Hepsi çok kolay sakın korkma kendini rahat bırak. Alışıyorsun bak bu bebeğim tutmazsa, 2 embriyom daha var onları da deneyeceğim. Allah izin verirse.

ya arkadaşlar size hiçç umutta tahlil yaptılRMIIII HANİ ONUN PARASINIDA ALIOLAR YA PAKETTE E2 FALAN DİEEE AMA BANA ŞİMDİYE KADR HİÇBİŞİEEEYY YAPILMADIKİİİİ
NE ZAMN YAPILIO BU TAHLİLLERRRRRR.............

E2 P4 tahlilleri opu ya yakın yapılıyor o duruma göre opuya karar veriliyor.
Bana yapıldı canım ve herkese de yapılıyor. Senin tedaviden kaçıncı günün ki?

Selam arkadaslar ben hamişim dün öğrendim 10gün sonra ulun beye randevu alıp gıdıcemmmm öyle dedıler

Ah ne kadar güzel bir haber bu Allah'ım tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bizlere de buradan müjdeler vermeyi nasip etsin Rabbim.
Bize bol bol dua et :) Cuma günü yüzü suyu hürmetine nerede varsa Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…