- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Çok sevindim Allah'ım utandırmasın bizleri inşallah yüzümüze gülsün bu sefer, hayırlı haberi paylaşmayı nasip etsin bizlere.
Doktorun kim? Hangi doktorda başlayacaksın? Bir de ilk denemen mi? sorun ne sizde?
Hayırlı olsun tedavinnn..cnm
inşallah sorunsuz bi şekilde başlarsınn..tüm süreçleri güzelce atlatıpp hamiş haberlerini verirsinn bizlereee
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...:26:
amiiiinnnn inşallah olacakk çok inanıyorum :))) doktorum Süleyman Bey. ben onu tercih ettim hem alt kat komşum ona gitmişti tüp bebek yaptı ve çocuğu şuan 4 yaşında maşllahhem onun tavsiyesdi hemde forumlarda da çok okudum içime de sindi sevdim doktorumu :))) evet benim ilk denemem :s eşim varikosel ameliyatı oldu ama morfoloji düzelmedi bu değerle normal gebelik şansı çok çok az dediler bi kaç doktora gittik aşılama da olmaz direk tüp bebek dediler bende beklemek istemediğim için tercih ettim bu yolu :)) dünde iğnelere başladım gonal f 300 doz günde bi defa. sizinde böyle miydi yoksa kişiden kişiye değişiyomu dozlar ??
hepimiz gonalf ile başlıyoruz, ama herkesin dozajı ayrı :) Ben de 200 ile başladım öyle de gittim sonuna kadar :)
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel haberlerini alırız.
slm herkese.bugün kntrolm vardı yneeee cetrotide ve gonalfe devam cumartesi tekkrar gtcem ve pazartesii opum olablrr hem heyecanlıyım hem korkuyorummm:)))))((((((
Tahlim sonuçlarımız çıktı bugün tekarardan emre bey ile görüşemeye umut tüp bebek merkezine gideceğiz
inşallah canım :) bide şey sorcaktım şimdi ben hergün bi tane yapıcam bunu pazartesi kontrole gidicem. peki pazartesi kan tahlili mi yapıcak muayene mi yapılacak neye karar verilecek ???
Kaçıncı kontrolun ki bu?
ilk önce iğneye başlıyorsun 5 gün sonra ilk muayeneye çağırıyor muayene ediyor iğnelerin dozajını ayarlıyor.
3 gün sonra bir daha çağırıyor o günü de muayene ediyor.
3 gün sonra yine çağırıyor o günü de muayene ediyor.
ya bu muayene de ya da duruma göre bir sonraki muayene de kanda tahlil istiyor. Klinikte yapılacak bu tahlil. 1 saatte çıkıyor.
O tahlil sonucuna göre opu günün belli oluyor. Bu aşama da iğnelerin değişecek, 3 gün sonra opu ya çağırıyorlar.
opu dan korkmayın uyuyorsun bir uyanıyorsun ki herşey bitmiş. Ağrı sızı olmuyor. bir ağrı kesici iğne yapıyolar.
Aksine opudan sonra rahatlıyorsunuz. Çünkü o büyütülen yumurtalar, karnınızda sancı yapıyor şişkinlik yapıyor. Opudan sonra hepsinden kurtuluyorsunuz. :)
benim ilk kontrolüm biraz daha yolum varmış :) Allah razı olsun verdiğin bilgiler için :)) bide transfer zor mu :))
bende pazartesi kontrole gidicem :)) opu narkozluymuş ama bende senin gibi şimdiden heyecanlı ve galiba birazcıkda korkuyorum :))) napalım bebişlere kavuşmak için elimizden geleni yapıcaz emeklerimiz boşa gitmez inşallah :)))
iyi akşamlar arkadaşlar sonuç alacak arkadaşlar vardı ne oldu haber vermediniz??
ya arkadaşlar size hiçç umutta tahlil yaptılRMIIII HANİ ONUN PARASINIDA ALIOLAR YA PAKETTE E2 FALAN DİEEE AMA BANA ŞİMDİYE KADR HİÇBİŞİEEEYY YAPILMADIKİİİİ
NE ZAMN YAPILIO BU TAHLİLLERRRRRR.............
Selam arkadaslar ben hamişim dün öğrendim 10gün sonra ulun beye randevu alıp gıdıcemmmm öyle dedıler
Selam arkadaslar ben hamişim dün öğrendim 10gün sonra ulun beye randevu alıp gıdıcemmmm öyle dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?