hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bende kanımı verdim öğleden sonra çıkacak sonuç.....
canım hiç biri zor değilmiş. Ben de cok korkuyordum ah bir de canım tatlıdır ki benim sorma. Nasıl olacak nasıl olacak öldüm öldüm dirildim. Daha tedavi başlamadan eşime dedim ki; bak bu ilk ve tek denemem olmazsa daha denemem haberin olsun.
Ah o opu da var ya ağlamamak için kendimi sıktım durdum. bacaklarım heyecandan zangır zangır titriyordu hemşirelere dedim ki çok heyecanlıyım ondan titriyorum. Narkozdan ağlayarak uyanmışım. Orada ne kadar sıktıysam kendimi ağlamamak için.
Hepsi çok kolay sakın korkma kendini rahat bırak. Alışıyorsun bak bu bebeğim tutmazsa, 2 embriyom daha var onları da deneyeceğim. Allah izin verirse.
Selam arkadaslar ben hamişim dün öğrendim 10gün sonra ulun beye randevu alıp gıdıcemmmm öyle dedıler
hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bende kanımı verdim öğleden sonra çıkacak sonuç.....
ayyy senin yerine ben heyecan yaptımm... Allahım mübarek cuma günü hürmetine mutlu haberler ver bize inşallah, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.. tüm kalbim seninle... dualarımız seninle....
beyaz _gul senin için girdim ama sonucun daha çıkmamışhadi hayırlısı olsun hakkında.inşallah meleğin seninledir
inşallah benimledir bakalım öğleden sonra 13:30 da hastahanede olacağım o zaman belli olacak.
E2 P4 tahlilleri opu ya yakın yapılıyor o duruma göre opuya karar veriliyor.
Bana yapıldı canım ve herkese de yapılıyor. Senin tedaviden kaçıncı günün ki?
malesef arkadaşlar yine olmadı
vala canım yarın muhtemel son muayene 5.gidişimz sanırımm süleyman bey pazartesi opuu olablr dediiiii
Yarın merkezde olacak olan varmı?
Yarın merkezde olacak olan varmı?
Bugün bütün gün dışarıdaydım yeni geldim, formu da az evvel açtım. Ah beyaz_gul çok üzüldüm o kadar ümitli okudum ki son 2 sayfayı.
İnan ki çok yıkıldım senden de güzel sonuç okuyacağım diye heveslenmiştim.
Neyse napalım canını sıkma sakın. Durmak yok yola devam biraz dinlen ve geri başla. Olacak Allah'ın izniyle inan bana olacak ne zaman belli degil ama olacak. Moralini bozma sakın unutma ki imtihandayız, Allah sevdiği kuluna sıkıntı dert verirmiş. Sen de anne olacaksın inan bana hepimiz bir gün ANNE olacağız Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?