Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Günaydın arkadaşlar,

Cuma gününün hürmetine Rabbim hamile olan, transferi gerçekleşip sonuç bekleyen, tedavisi devam eden ve tedaviye başlayacak herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Öncelikle sağlıcakla kucağımıza almayı, sonrasında da hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah.

biraz tedirginim tabi ama sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum. bu yola girdik Allahın izniyle başarıyla çıkacağız :))) sende pozitif ol lütfen ve bak gör bebişin sana çoktan tutundu yer edindi bile :)))

Selam arkadaslar ben hamişim dün öğrendim 10gün sonra ulun beye randevu alıp gıdıcemmmm öyle dedıler

ayyy Allahımmm kendim gibi çok sevindimmm :)))))))))) sizler bize umutsunuz... inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bende kanımı verdim öğleden sonra çıkacak sonuç.....

ayyy senin yerine ben heyecan yaptımm... Allahım mübarek cuma günü hürmetine mutlu haberler ver bize inşallah, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.. tüm kalbim seninle... dualarımız seninle....

beyaz _gul senin için girdim ama sonucun daha çıkmamışhadi hayırlısı olsun hakkında.inşallah meleğin seninledir

bu qüzel günde rabbım herkezin gönlunun muradını versin inşallah hepimizin hayırlı haberlerı saglıklı sihhatli bebişlermiz olsun inşallah rabbim hem bizleri hem bebişlerimizi korusun ona binlerce kez şükürler olsunnnnnn ::

E2 P4 tahlilleri opu ya yakın yapılıyor o duruma göre opuya karar veriliyor.
Bana yapıldı canım ve herkese de yapılıyor. Senin tedaviden kaçıncı günün ki?

vala canım yarın muhtemel son muayene 5.gidişimz sanırımm süleyman bey pazartesi opuu olablr dediiiii

malesef arkadaşlar yine olmadı

Bugün bütün gün dışarıdaydım yeni geldim, formu da az evvel açtım. Ah beyaz_gul çok üzüldüm o kadar ümitli okudum ki son 2 sayfayı.
İnan ki çok yıkıldım senden de güzel sonuç okuyacağım diye heveslenmiştim.
Neyse napalım canını sıkma sakın. Durmak yok yola devam biraz dinlen ve geri başla. Olacak Allah'ın izniyle inan bana olacak ne zaman belli degil ama olacak. Moralini bozma sakın unutma ki imtihandayız, Allah sevdiği kuluna sıkıntı dert verirmiş. Sen de anne olacaksın inan bana hepimiz bir gün ANNE olacağız Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
vala canım yarın muhtemel son muayene 5.gidişimz sanırımm süleyman bey pazartesi opuu olablr dediiiii

Hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun zor değil sakın kendine sıkıntı yapma. Relax ol

Arkadaşlar bende yarın sabah 9 da merkezde olacağım. Kan tahlili vereceğim 1 adet 6.güm embriyom var bakalım sağlıklı çözülürse ne zaman transfer ederler onu öğreneceğim

selam arkadaşlarrr,,

banada yardımcı olun çidere üye oldum.ve benim adıma pazartesi günü randevu aldılar süleyman beyi sectımm.şimdi beni neler bekliyor kısaca anlatırmısınızzz yaa bazı sorularım olabılır cok heycanlıyımm içimde sanki bir kuş var veee kanat cırpıyorrr..ve bu heycanım hergün kat ve kat artıyor.Allah bu yolda yüreyen herkese yardımcı olsun içinde banada bizleredee (amin).

günaydın canım vardır bunda da birhayır napalım diyecek bi sözüm yok bugün dr bey arayacakmış ne diyecek bilmiyorum sen beni boşver takılma bunlara cuma günü sen pozitifi alacaksın bunu düşün cuma günü hayırlı haberlerini bekliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…