- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
günaydın canım vardır bunda da birhayır napalım diyecek bi sözüm yok bugün dr bey arayacakmış ne diyecek bilmiyorum sen beni boşver takılma bunlara cuma günü sen pozitifi alacaksın bunu düşün cuma günü hayırlı haberlerini bekliyorum......
günaydın canım vardır bunda da birhayır napalım diyecek bi sözüm yok bugün dr bey arayacakmış ne diyecek bilmiyorum sen beni boşver takılma bunlara cuma günü sen pozitifi alacaksın bunu düşün cuma günü hayırlı haberlerini bekliyorum......
Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh
malesef arkadaşlar yine olmadı
Selam kızlarrrrrrrrr
canım tebrik ederim rabbim kucagınıda almayı nasıp etsın inşallahbu qüzel günde rabbım herkezin gönlunun muradını versin inşallahhepimizin hayırlı haberlerı saglıklı sihhatli bebişlermiz olsun inşallah rabbim hem bizleri hem bebişlerimizi korusun ona binlerce kez şükürler olsunnnnnn ::
çok üzüldüm beyaz_gülüm.ama bunları düşünerek çıkmadıkmı yola?oyüzden toparlanmaya bak demekki hayırlısı böyleymiş..inşallah bidahaki tedavinde gelcek bebişin.dualarım seninlemalesef arkadaşlar yine olmadı
selam arkadaşlarrr,,
banada yardımcı olun çidere üye oldum.ve benim adıma pazartesi günü randevu aldılar süleyman beyi sectımm.şimdi beni neler bekliyor kısaca anlatırmısınızzz yaa bazı sorularım olabılır cok heycanlıyımm içimde sanki bir kuş var veee kanat cırpıyorrr..ve bu heycanım hergün kat ve kat artıyor.Allah bu yolda yüreyen herkese yardımcı olsun içinde banada bizleredee (amin).
çok sevindim arkadaşım inş hayırlısı ile rabbim bu defa yüzünü güldürür az çok yazdıklarını takip ettim bütün arkadaşlarımızın durumu zor ama azospermli olanların durumu daha da bir zor rabbim kolay getirsn ve 9 ay boyunca bebeklerin seni hiç bırakmasın ikiz annesi olursun inş
Sana da mutlu hafta sonları, heyecanlısındır şimdi, bugün güzelce gez.
Hayırlı olsun transferin çok sevindim, inşallah bu defa bebişlerin sıkı sıkı tutunup bırakmazlar seni. Direk tanışmadık ama enfal aracılığıyla dolaylı olarak tanışmış gibi olduk. Dualarımız seninle ve tüm tedavideki arkadaşlarımızla canım, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bennnnnnnnnn......
selam kızlarrrrrrrrr
Mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh
Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var
Selam kızlarrrrrrrrr
seninde hayırlı olsunnn cnmm..sonu bebişli olur inşallahhh
hayırlısı olsun rabbım gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun rabbım gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah
Aminnnn cnmm..:26:
geçen cumartesi benim kontrolüm vardı ve sende ogün gidiceğini söylemiştin.
seni tanımasamda gözlerim hep etrafakilerdeydii
kızlar p.tesi merkezde olan varmı muayenem varr..ılk gorusmem süleymn beylee bilen giden varsa yardım edınn nasıl bırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?