Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bakalım canım dediğin gibi hayırlısı Her tüp bebek tutacak diye birşey yok. Ben 1 defa aşılama, 1 defa da tüp denedim yani elimden geleni yaptım gerisi Allah'a kalmış artık. Bakalım yiyecek ekmeği varsa gelecek, yoksa gelmeyecek. Yapabileceğim hiçbir şey yok. Elden bir şey gelmiyor maalesef. Doktorum bana tüp bebek başarı şansı %50 dedi yani bu iş ya olacak, ya olmayacak gayet açık ve net. Kendimi 2 sonucuda hazırladım. Zaten her ay adet olduğum için bu ay da olurum gibi geliyor. yani kendimi öyle bir şartlandırdım ki. Tutarsa mucize gerçekleşmiş olacak. O kadar sevineceğim yani. Olmazsa da zaten her ay alışık olduğum bir sonuçla neticelenecek :)
Yani sadece tevekkül etmek lazım :)
Hayırlısı artık
Şafak: 6

kızlar p.tesi merkezde olan varmı muayenem varr..ılk gorusmem süleymn beylee bilen giden varsa yardım edınn nasıl bırı

Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh

beyaz gül.cüm canım cok üzüldüm bn ne dıyecegımı bılemıyorum boyle bır durumda üzülme demek cok anlamsız cunku elde degıl ben ılk denememmde kendıme gelemedım aylarca hem maddı hem manevı hem ruhen cok sıkıntılı bır durum sadece sunu demek ıstıyorum rabbımden herseyın hayırlısını ıstıyoruz bolca dınlen tamam

Selam kızlarrrrrrrrr

Sana da mutlu hafta sonları, heyecanlısındır şimdi, bugün güzelce gez.
Hayırlı olsun transferin çok sevindim, inşallah bu defa bebişlerin sıkı sıkı tutunup bırakmazlar seni. Direk tanışmadık ama enfal aracılığıyla dolaylı olarak tanışmış gibi olduk. Dualarımız seninle ve tüm tedavideki arkadaşlarımızla canım, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Selam kızlarrrrrrrrr

çok sevindim arkadaşım inş hayırlısı ile rabbim bu defa yüzünü güldürür az çok yazdıklarını takip ettim bütün arkadaşlarımızın durumu zor ama azospermli olanların durumu daha da bir zor rabbim kolay getirsn ve 9 ay boyunca bebeklerin seni hiç bırakmasın ikiz annesi olursun inş

canım tebrik ederim rabbim kucagınıda almayı nasıp etsın inşallah
malesef arkadaşlar yine olmadı
çok üzüldüm beyaz_gülüm.ama bunları düşünerek çıkmadıkmı yola?oyüzden toparlanmaya bak demekki hayırlısı böyleymiş..inşallah bidahaki tedavinde gelcek bebişin.dualarım seninle

canım bende geçen hafta gittim Süleyman beye..espiirili ,sıcak kanlı biri..tüm sorunlarını rahatlıkla sorabilir net cevaplar alabilirsin.hiç şüphen olmasın..eşimle biz gittiğimizde gülmekten çenelerimiz ağrıdı..hep güldürdü sağolsun..ben kendi adıma memnun kaldım..hayırlı olsun tedavin.inşşllah güzel sonuçlarla tamamlarsın

aminn cnm inşallahhhhhh..
Evt cnm eşinin azospermi olması dahada zor bi durumm.çok şükür biz bişeyler yaşadıkk..atlattık rabbim tekrardan bu aşamalara
gelmemi nasip etti..inşallah bebeklerimde benimle olurrr...

Evt cnm heyecanlıyımmm..
yeni geldik gezmelerdennnnn eşimlee eksikleri hallettik
ama hava çokkk sıcak gezemedim
Sağol cnm Allah razı olsunnn..inşallahhh bu sefer Rabbim banada nasip eder ..
Evt cnm Enfalciğimin sayesinde tanışmış oldukk..oda şimdii mersinlerde geziyoooo
kulakları çınlasın arkadaşımınn
Rabbim bu aşamalara gelmek isteyen herrkese nasip etsin..dualrım herkesleeeee:26::26::26:
seninde bebişin büyüyoo Rabbim hayırlıyla sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin.:26:

Selam kızlarrrrrrrrr

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.
Bu sefer olsun inşallah.
Ben yarıladım 6. gündeyim hatta bugün bitti de, ne kaldı ki. 7. günüm :)
12 gün de seni bekleyeceğim şimdi :)
Allahım hepimize merhamet etsin bu ay tüm tedavilere ol desin inşallah

Aminnnn cnmm..:26:
geçen cumartesi benim kontrolüm vardı ve sende ogün gidiceğini söylemiştin.
seni tanımasamda gözlerim hep etrafakilerdeydii

belkide görmüşüzdür birbirimizi
ben saat 2 de ordaydım ama 2 buçuktaydı randevum..
ben ordayken telefonla opuya gırceklerı arayıp bılgı verıyolardı içimden geçirdim kesin kkdaki kızlarda vardır belki diye

flzask2003 arkadaşımızın transferi yapılmıştır büyük ihtimalle :) Sabah erken çağırmışlardı çünkü malum 3-4 dakikalık işlem :) Şuan yatıyordur klinikte :)
İnşallah bu sefer tutar flzcim sabah uyuyamadım inan ki 10 defa uyandım saate baktım. Dedi çıkmıştır, yoldadır, varmıştır, dr gelmiştir, falan filan sabah beri takıntı yaptım seni. Çok heyecanlandım :) Seni 12 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum, çünkü senden çok umutluyum bu sefer.

kızlar p.tesi merkezde olan varmı muayenem varr..ılk gorusmem süleymn beylee bilen giden varsa yardım edınn nasıl bırı

meraba minar öncelilkle inşlh hayırlı sonuçlar alırsın....bnm dr da süleyman beydi...ilk denemede hamiş kaldım şükürrrr rabbime...11haftalık oldum şükür.....süleyman bey işinde uzman ilgili bir doktor....ben çok memnun kaldım.........sormak istediğin soru olursa herzaman yardımcı olurum...herkesede........senin ve herkesin yüzü gülsün inşlhhhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…