Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar şafak: 5
Cumaya az kaldı
Allah'ım sıkıldım artık şu cuma günü gelsin hamile değilsem de şu iğneler bitsin yeter artık süzgeçe döndü popom
Bir de şu jel var ya öldüm resmen ya mantar yaptı çok kötüyüm. Kaşıntı, yanma var bir de bugün kanama eklendi. Kaşımıyorum elimi sürmüyorum bugün ıslak peçeteyle temizleyim dedim, aa baktım kan geldi korktum bi an. Sonra baktım genital bölgemin etrafında çatlaklar oluşmuş onlar kanıyor. Yarın kliniği arayıp söyleyeceğim bi ilaç ya da merhem falan söylesinler de gidip alayim bari. Çok kötüyüm bu ne yaaaffff
Ah bu bebek tutmazsa paramamı yanayim bunca çektiğim rezilliğe acıya mı yanayim? Çok zormuş çok hemde Allah yardımcımız olsun. Nerde varsa isteyen Allahım bu yollara gerek kalmadan herkesin muradını versin inşallah. Biz çektik başkaları çekmesin.

canım kötü düşünmüyorsun allahın izniyle cuma günü güzel haberlerini alacağızzzzz

malesef arkadaşlar yine olmadı

ne diyeceğimi bilmiyorumm üzülme desem çare değil rabbim neylerse güzel eyler vardır bunda bi hayır demek lazım. inşallah bi dahakinde olacak.. allah yardımcın olsun bolca dinlen arkadaşım...

merhaba minar çncelikle tercihin süper :)) süleyman bey çok ii bi doktor bana çok güven veriyor açıkcası inşallah aynı hissi sende yaşarsın bu aşamalarda doktora güvenmekte çok önemli. ilk muayeneni olduğunda senden bi kaç kan tahlili isteyecek onları yaptıktan sonra adetin ikinci günü bi sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur hemen göbüşten iğnelere başlayacaksın. ben şuan o aşamadayım. Allahımm inşallahhh kucağımızı doldurur :)))

Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh

Allahımmm inşallaaahhhh bebişin sımsıkı tutunur sana :))

Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var

Allahımmm yüzünüzü güldürsün...

yaa cimcimexxx sen bize ümitsin... seninle birlikte bizde heyecanla cumayı bekliyoruz.. lütfen pozitif ol inşallah bebişin sana tutundu ve o senin karnında büyüyo şimdiii :))))))) onu kucağına alıp miss kokusunu içine çektiğinde de bütün yaşadığın acıları unutacaksın inşallah :)))

bu arada ben 5. gonal f imi dün oldum bugün kontrole gittim.. herşey yolunda dedi beklediğim gibi yumurtalar dedi çok şükür bide bana ek olarak cetrotıde verdi, bugün salı ve çarşamba hem onu yapıcam hemde gonal f. sonra perşembe yine kontrol var galiba o zaman opu ya karar verecek dimi ???

Kızlar bugün transfer sonrası 8. günüm. Sabah kalktım coraspirinimi içtim vitaminlerimi aldım tam jelimi sıkayim iğneye gideyim dedim, kanamamın başladığını farkettim. Neydi bu şimdi anlamadım. Kliniği aradım ara sıra olur böyle şeyler dediler. Coraspirini kestik, jeli de kestik çünkü jel çok kötü mantar yaptı, bunların yerine progestan iğnemi 2 ye çıkardılar artık sabah akşam olacağım vallhi jelden bin kat iyidir iğneyi olmak. Hemen bi taksi çağırdım en yakın hastane bana Ümraniye de Erdem hastanesi oaraya gittim, iğnemi yaptırdım eve geldim yatıyorum şimdi. Neydi şimdi bu bilgisi olan var mı? 8 gün kanaması nesi? Karnım acıktı akşama yemeğim de yok Aaahh biri bana gelse de 2 lokma yemek verse
Bu arda dün biraz yoruldum belim çok ağrıdıydı bugün de kanama oldu, ondan mıdır acaba?

demişler ya sana ara sıra olur diye demekki normal bişey içini ferah tut.. bu arada yanında kimsen yokmu kiii sana yemek yapsın ?? kıyamammm yaa

meraba canım tutunmabelirtisi olabilir bazı kişilerde oluyormuş öyle sen fazla takılma burda bir arkadaş yazmıştı benimde kanamam oldu diye ve sonucu pozitifti o yüzden iyi düşün aklına sakın kötüyü getirme cuma günü hayırlı haberlerini bekliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…