kaç gibi ordaydın arkadaşım ben 9 ile 11 araso merkezdeydim
hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versinnnn
Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var
Kızlar şafak: 5
Cumaya az kaldı
Allah'ım sıkıldım artık şu cuma günü gelsin hamile değilsem de şu iğneler bitsin yeter artık süzgeçe döndü popom
Bir de şu jel var ya öldüm resmen ya mantar yaptı çok kötüyüm. Kaşıntı, yanma var bir de bugün kanama eklendi. Kaşımıyorum elimi sürmüyorum bugün ıslak peçeteyle temizleyim dedim, aa baktım kan geldi korktum bi an. Sonra baktım genital bölgemin etrafında çatlaklar oluşmuş onlar kanıyor. Yarın kliniği arayıp söyleyeceğim bi ilaç ya da merhem falan söylesinler de gidip alayim bari. Çok kötüyüm bu ne yaaaffff
Ah bu bebek tutmazsa paramamı yanayim bunca çektiğim rezilliğe acıya mı yanayim? Çok zormuş çok hemde Allah yardımcımız olsun. Nerde varsa isteyen Allahım bu yollara gerek kalmadan herkesin muradını versin inşallah. Biz çektik başkaları çekmesin.
Ne diyebilirimki süper bir doktor :)kızlar p.tesi merkezde olan varmı muayenem varr..ılk gorusmem süleymn beylee bilen giden varsa yardım edınn nasıl bırı
canım ben cumartesi 12 1 gbi ordaydımmm yarın sabahda orda olucam 11 de opum var dua edinn bnm için korkuorummmmmmmm...
canım şimdiden hayırlı olsun
günaydın kızlarr
malesef arkadaşlar yine olmadı
selam arkadaşlarrr,,
banada yardımcı olun çidere üye oldum.ve benim adıma pazartesi günü randevu aldılar süleyman beyi sectımm.şimdi beni neler bekliyor kısaca anlatırmısınızzz yaa bazı sorularım olabılır cok heycanlıyımm içimde sanki bir kuş var veee kanat cırpıyorrr..ve bu heycanım hergün kat ve kat artıyor.Allah bu yolda yüreyen herkese yardımcı olsun içinde banada bizleredee (amin).
Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh
Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var
Kızlar şafak: 5
Cumaya az kaldı
Allah'ım sıkıldım artık şu cuma günü gelsin hamile değilsem de şu iğneler bitsin yeter artık süzgeçe döndü popom
Bir de şu jel var ya öldüm resmen ya mantar yaptı çok kötüyüm. Kaşıntı, yanma var bir de bugün kanama eklendi. Kaşımıyorum elimi sürmüyorum bugün ıslak peçeteyle temizleyim dedim, aa baktım kan geldi korktum bi an. Sonra baktım genital bölgemin etrafında çatlaklar oluşmuş onlar kanıyor. Yarın kliniği arayıp söyleyeceğim bi ilaç ya da merhem falan söylesinler de gidip alayim bari. Çok kötüyüm bu ne yaaaffff
Ah bu bebek tutmazsa paramamı yanayim bunca çektiğim rezilliğe acıya mı yanayim? Çok zormuş çok hemde Allah yardımcımız olsun. Nerde varsa isteyen Allahım bu yollara gerek kalmadan herkesin muradını versin inşallah. Biz çektik başkaları çekmesin.
Kızlar bugün transfer sonrası 8. günüm. Sabah kalktım coraspirinimi içtim vitaminlerimi aldım tam jelimi sıkayim iğneye gideyim dedim, kanamamın başladığını farkettim. Neydi bu şimdi anlamadım. Kliniği aradım ara sıra olur böyle şeyler dediler. Coraspirini kestik, jeli de kestik çünkü jel çok kötü mantar yaptı, bunların yerine progestan iğnemi 2 ye çıkardılar artık sabah akşam olacağım vallhi jelden bin kat iyidir iğneyi olmak. Hemen bi taksi çağırdım en yakın hastane bana Ümraniye de Erdem hastanesi oaraya gittim, iğnemi yaptırdım eve geldim yatıyorum şimdi. Neydi şimdi bu bilgisi olan var mı? 8 gün kanaması nesi? Karnım acıktı akşama yemeğim de yokAaahh biri bana gelse de 2 lokma yemek verse
Bu arda dün biraz yoruldum belim çok ağrıdıydı bugün de kanama oldu, ondan mıdır acaba?
Kızlar bugün transfer sonrası 8. günüm. Sabah kalktım coraspirinimi içtim vitaminlerimi aldım tam jelimi sıkayim iğneye gideyim dedim, kanamamın başladığını farkettim. Neydi bu şimdi anlamadım. Kliniği aradım ara sıra olur böyle şeyler dediler. Coraspirini kestik, jeli de kestik çünkü jel çok kötü mantar yaptı, bunların yerine progestan iğnemi 2 ye çıkardılar artık sabah akşam olacağım vallhi jelden bin kat iyidir iğneyi olmak. Hemen bi taksi çağırdım en yakın hastane bana Ümraniye de Erdem hastanesi oaraya gittim, iğnemi yaptırdım eve geldim yatıyorum şimdi. Neydi şimdi bu bilgisi olan var mı? 8 gün kanaması nesi? Karnım acıktı akşama yemeğim de yokAaahh biri bana gelse de 2 lokma yemek verse
Bu arda dün biraz yoruldum belim çok ağrıdıydı bugün de kanama oldu, ondan mıdır acaba?
ne diyeceğimi bilmiyorummüzülme desem çare değil rabbim neylerse güzel eyler vardır bunda bi hayır demek lazım. inşallah bi dahakinde olacak.. allah yardımcın olsun bolca dinlen arkadaşım...
diyecek birşey yok canım hakkımızda hayırlısı olsun allah nasip ederse bir gün olur inşallah allahım kimseye aratmasın herkesin yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?