arkadaşlarr transferden sonra kaç gün yattınızzzz benm bgn 2 gnm ben 8. gün falan memleketee gtmeyii düşünüorum amaaaa tehlkeli olurmu sizceeee napmalıyımmm
cnm meraba tekrar hayırlı olsun....cimcimex ben test gününden tam 2hafta sonra dr gtdim ilk...tam 6haftalık olmuştu..karından kese göründü kalp atımınıda aldı dr şükürrr.......sende yaşıcaksın dünyanın en güzel sesi kalp atımı nı duymak ....rabbime herkese nasip etsin inşlh.....Vallahi kontrolle 13 mayısta çağırdılar
kese için bilmiyorum 5. hafta yazıyor internette 8. haftada da kalp atışıyor diye okudum :)
bu arada ben ne kdr yolculuk etmekten kaçınsamdaaa arkadaşlar ben 112de çalışıorumm en geeçç 1 haftayaa ambulansın tepesinde olcammmm hop hop zıp zıppppp........
bu arada ben ne kdr yolculuk etmekten kaçınsamdaaa arkadaşlar ben 112de çalışıorumm en geeçç 1 haftayaa ambulansın tepesinde olcammmm hop hop zıp zıppppp........
Vallahi kontrolle 13 mayısta çağırdılar
kese için bilmiyorum 5. hafta yazıyor internette 8. haftada da kalp atışıyor diye okudum :)
canım kalp sesi duyduğun en güzel ses ritm bunu bil...doktorum sesi dışarı verdi sesiaçtı o ses o kadar güzel o kadar duygusal ki...hiç bir ses seni o kadar duygulandıramaz...
İnşallah duymak bana da nasip olur.
Sağlıcakla bi kucağıma alsam başka bir şey istemem. Çünkü kaybetmekten çok korkuyorum. Zaten çok geç buldum.
meraba kızlar şimdi dolaşırken ibrahim saraçoğlunun incir kürünü buldum bunu yapan var mı aranızda..
Canım ben de senin gibi çok evhamlıydım, keseyi görücem mi, kalp atışını duyucam mı, kalp atışı devam edecek mi? netten bunlarla ilgili olumsuz bir sürü yaşananı okudukça başağrıları yaşamaya başladım, hem de migren gibi bütün gün geçmeyen. Tabi ilaçta içemedim. Velhasıl kendime aynı zamanda bebeğime yaptığımı anladım, ben ne kadar strese girersem bebek de etkilenecekti. hem zaten ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, gerisi Allaha kalmış, bana neyi yazdıysa onu yaşayacağım diye dualara sarıldım tevekkül ettim. İkili test zamanı gelince o kadar rahat gittim ki kontrole, sonucunu da yine öyle çok endişelenmeden geçirdim, çünkü yapabileceğim birşey yok.
Şimdi de öyleyim çok pozitif, hiç kötü şeyleri getirmiyorum aklıma, etrafımda olmadı mı doğuma bir gün kala bebeği karnında ölen birini tanıyorum. Dediğim gibi ne yazıldıysa onu yaşayacağız, Allah kötülüklerden, şerlerden, yeri geldiğinde bizlerden bile korusun bebeklerimizi, böyle dua ediyorum. Sen de nette olumsuz şeyleri okumamaya çalış, dinlen, eğlenceli şeyler seyret, oku, güzel ortamlarda bulun, keyif aldığın şeyleri yap. İnşallah keseyi de görücen, kalp atışlarını da duyucan, testleri de geçicen, hareketleri de hissedicen, sağlıcakla kucağına da alıcan, hayırlı bir evlat olarak da büyütücen..
Ben yapmıştım incir kürünü bi cacık olmadı :)
tesekkürler canım 2 denemeyide umuttamı yaptın?
selam kızlar nasılsınız
cimcimem bugün verdik eşimle numunede kan
sonuçlar 2 haftayı geçer dedi ama demin baktım hepsi çıkmış
negatif yazıyo hepsindeşimdi haziranı beklemek kaldı
Canım ben de senin gibi çok evhamlıydım, keseyi görücem mi, kalp atışını duyucam mı, kalp atışı devam edecek mi? netten bunlarla ilgili olumsuz bir sürü yaşananı okudukça başağrıları yaşamaya başladım, hem de migren gibi bütün gün geçmeyen. Tabi ilaçta içemedim. Velhasıl kendime aynı zamanda bebeğime yaptığımı anladım, ben ne kadar strese girersem bebek de etkilenecekti. hem zaten ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, gerisi Allaha kalmış, bana neyi yazdıysa onu yaşayacağım diye dualara sarıldım tevekkül ettim. İkili test zamanı gelince o kadar rahat gittim ki kontrole, sonucunu da yine öyle çok endişelenmeden geçirdim, çünkü yapabileceğim birşey yok.
Şimdi de öyleyim çok pozitif, hiç kötü şeyleri getirmiyorum aklıma, etrafımda olmadı mı doğuma bir gün kala bebeği karnında ölen birini tanıyorum. Dediğim gibi ne yazıldıysa onu yaşayacağız, Allah kötülüklerden, şerlerden, yeri geldiğinde bizlerden bile korusun bebeklerimizi, böyle dua ediyorum. Sen de nette olumsuz şeyleri okumamaya çalış, dinlen, eğlenceli şeyler seyret, oku, güzel ortamlarda bulun, keyif aldığın şeyleri yap. İnşallah keseyi de görücen, kalp atışlarını da duyucan, testleri de geçicen, hareketleri de hissedicen, sağlıcakla kucağına da alıcan, hayırlı bir evlat olarak da büyütücen..
Ay evet bana da 10 gün dediler meğerse çıkmışlar mal gibi bekledim 10 gün bilmiyordum da web sayfasında çıktığını.
Hadi hayırlı olsun Temmuzda da senin hamiş haberini alırız Allahın izniyle
aynı şeyleri bende yaşıyorum.doktor pozitifi almak önemli değil inş.keseyi görürüz kalp sesini duyarız dedi o kadar üzüldüm ki o zaman ya keseyi göremezsek diye ama çok şükür gördük kalp sesini duyduk ama benim korkularım bitmedi her kontrole gidişimde bebeğim iyimi diye ilk gün kontrolüm gibi korkuyorum heyecanlanıyorum..birde 47xxy azospermli babaların bebekleri 2.ay durmuyor düşüyor dediler bana burada o 2.ayımı nasıl geçirdim bir ben bilirim çok şükür rabbim acısını göstermedi rabbim herkese evlat nasip etsin ve kimseye acısını göstermesin
ben şimdi yapmayı düşünmedim tekrar tedaviye başlayacağım zaman yapsam mı acaba diye sordum bişey daha sorsam tedaviye başladığında kilon kaçtı bebişin tutunamamasının nedeni olabilir mi acaba diye soruyorum artık herşeyden bir neden arar hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?