Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

:) Ben ilk denemem de hamileyim. Fakat başta endişelerim vardı cok okudum araştırdım. Tutmayan tüp bebeklerde üçüncü deneme çoğunlıkla tutuyormuş. O nedenle merak etme bu kez tutar inşallah. Bir de Umut'da yaptırıyorsan zaten doğru yerdesin merak etme. :)

Çok güzel yapmışsınız. Bu kadar kendi derdinize düşmüşken bir de bir sürü gerekli gereksiz yorum, soru, hatta bir sürü densizlik..
Biz de kimseye söylemedik. Ohh.. sessiz sakin bir süreç oldu. Ama kız arkadaşlarım hariç. Hepiciği biliyor. :) Bir de burda yazıyorum. Cünkü aynı sürece girecek hamile adayları için iyi geleceğini düşünüyorum. Cünkü ben de aynı yoldan gecenlerin hikayalerini okuyarak motive olmaya calıştım. Şükürler olsun bir sürü stresli donemeçlerden geçtik.epeyce yol katettik. 16. haftamızın içindeyiz. Darısı başınıza inşallah. :)

Selam kızlar,

Haftaya bugun Acıbadem ve Umut 'da randevum var, pes pese!!! Ikı hastane ıle de gorusup bırınde karar verıp kısmetse tedavıye baslayacagım. Sevgılı Cımcımexxx 'ın tavsıyesı ve KK da okuduklarım benı Umut'a daha cok goz kırptırıyor sankı:)))

Cımcımexx'ın "buyuk tup/kucuk tup/pıknık tup" ısımlerını cok tuttum. Esıme anlattım o da cok begendı:)))

Rabbım ınsallah hepımızın gonlune gore verır. Hepınıze selamlar xx

Korkma korkma :)
Bak bana :) Ben de çok korkuyordum ama herşeye değdi şimdi hamileyim :)
Allah'ım ya hala inanamıyorum Kucağıma almadıkça da inanamayacağım sanırım.

gerçketen de korkacak bişey yokmuş.. Allaha şükür ne ağrı ne sızım oldu. çok hafif kasıklarım acıdı oda çoko az yani.. yarım saat sonra çıktım hastaneen. 10 tane yumurta topladılar bugün haber verecekler kaçı sağlıklı döllendi diye, dua edin bana olur mu hepsi sağlıklı olsun.. acaba kaçta ararlar ki :S

kızlar ben 4 defa tüp bebek denedim...8 yıllık evliyim.hatay iskenderundayım...bu yaz allah kısmet ederse bahçecide büyük bir ihtimalle de umutta deneyeceğim.....ama önce mustafa beye muyane olup sonra umuta geçebiliyormusun.....

birde bu merkezde yaptıranlar lütfen geçirdikleri süreçleri yazabilirlermi neler uyguladılar....pgt,gebelik aşısı....mesela sanal bir rahim hazırlayıp embriyoyu transferden önce kamerayla izleniyorlarmış....sonra rahime transfer ediyorlarmış....bunların hepsi doğrumu varmı...sizlerede uygulandımı???

yumoşlarını emanet etmişinnn cnmm..inşallah kaliteli embriyoların olurr..:26::26::26::26:
cnm beni hep 10:30 gibi aradılar ..

Merhaba cnmm..inşallah bu denemende sende kavuşursun bebeğine..
benimde umutta 2. denemem bugün transferimin 9 günü.. ..daha önce üniversite hast 1 deneme varr..
bu sefer umutta yeni yapılmaya başlanan bi yöntem var gebelik aşısı, denemesi fazla olanlara şansı artırmak için yapılıyo
ve banada yapıldı..gebelik aşısı opudan 2 gün sonra senden kan alınıyo ve 2 gün sonrası..aynı transfer olur gibi bi işlem yapılıyo 5 dk sürüyo yani.. inşallah fayda sağlarrrrrr bakalımm..ben umut tüp bebekten memnunumm..yani olmasada yine denerimm burdaa..

yumoşlarını emanet etmişinnn cnmm..inşallah kaliteli embriyoların olurr..:26::26::26::26:
cnm beni hep 10:30 gibi aradılar ..

evet annesi minik civcivlerini oraya bıraktı geldi flzask :)) inşallah olumlu geçer herşey,(herkes için) dr en geç cumartesi transfer olur dedi :)) 10:30 gibiyse birazdan ararlarr ayy heyecanlandım :)))

inşallah kavuşursun canım bebişine....doktorun kimdi senin canım???

evet annesi minik civcivlerini oraya bıraktı geldi flzask :)) inşallah olumlu geçer herşey,(herkes için) dr en geç cumartesi transfer olur dedi :)) 10:30 gibiyse birazdan ararlarr ayy heyecanlandım :)))

Evt onları şimdilik oraya emanet ettin geri almak üzereeee
Evt 5. gün embriyosu olursa cumartesi olur transferinnnnn büyük ihtimallee
inşallah 5. güne kaliteli embriyoların kalır..bir sürü...
bende bekliyorumm hadi senden gelicek haberi ararlar inş birazdan:18::18:

inşallahh rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın beni şuan heyecanladırabilen tek şey inşallah sende çok güzel haberler alacaksın :)) bebişin tutundu sana büyüyo şimdi :))

inşallahh rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın beni şuan heyecanladırabilen tek şey inşallah sende çok güzel haberler alacaksın :)) bebişin tutundu sana büyüyo şimdi :))

Amin cnm elim karnımda hep dua ediyorummmm ..Rabbim herkese yaşatsın inşllah kimseyin kucağını boş bırakmasınn..
inşallah büyüyodur miniklerim yada miniğim..
2 gündür sağ kasığımda sürekli bi ağrı batmaaa.. belirti aramak istemiyorum ama olmuyoooooo

sağ kasığın batıyorsa kız derler :))) yada kızların diyelim :)) Allahın izniyle hamilesinn bide transferden sonra nasıll geçirdin günlerini yaa ayy bana geçmez o günler :)))

bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii

sağ kasığın batıyorsa kız derler :))) yada kızların diyelim :)) Allahın izniyle hamilesinn bide transferden sonra nasıll geçirdin günlerini yaa ayy bana geçmez o günler :)))

Hayırlısı artıkk..kız erkek hiç farketmezz 10 senedir bekliyorummmmm.
sağlıklı hayırlı bi evlat olsunnnn şu evim bebek sesiyle şenlensinnnnnnnn.inşallahh.
transfer sonrası ilk 3 günüm <zor geçti valla. ...sonrası rahattım ..
evt ya birde zaan geçmek bilmiyooooo bekle bekleeeeeee
biz öğrendikten sonra sonucu sonrada sizleri bekliyceğiz heyecanlaaaaaaaaa

bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii

yok cnm öyle düşünmeee bende başta öyle düşünüyodum ama küçüçük bişeyden belirti beklemek zor..
benimde4. güne kadar duygularım karmakarışıktı bende olmadı herhalde diyodumm.ama öyle düşünmemek lazımm.
şimdi daha iyi düşünüyorummm meselaaaaa .RAabbim hayırlısını versin..:26:

amin.benimde arkadasımın esinin morfoloji 0 dı hamile kaldı 2ayı gecmez dediler cok üzüldük korktuk ama suan doguma gün sayıyo hatta saatler kaldı Allah istedimi olur.sen canını sıkma Allah a güven bol bol dua et hasa Alllah tan iyi bilecek degiller ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…