arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ama hep takipteydim 2 olumsuz tüp bebek denemem var malesef. tekrar tedaviye baslamak istiyoruz burdaki yorumlardan cok etkilendim ve galiba bende umut tüp bebek merkezine baslıcam ama cok korkuyorum yine olumsuz olursa diye.önceki hastaneyemi gideyim umutamı gideyim kararsızım yardımcı olun bana
İğneden geldiğimden beri yatıyorum. Kanamam durdu şimdilik. Bakalım yatayim azcık :)
Kimsen yok mu demişsiniz. Sizlerden başka kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımızı :) Gerek görmedim ailem bile olsa söylemek istemedim. Kalktık öyle eşimle kendi başımıza iş çevirdikTutarsa söylerim ama tüp bu diye :) Zaten ilk çocuğumuzun adını büyük tüp, ikincinin ise küçük tüp koyacakmışız :) Eşim tutturdu Benim moralim bozuk canım yanıyor diye beni güldürmek için elinden geleni yapıyor :) Allah razı olsun eşimden de ben üzüldükçe o kahroluyor karşımda bir de ailemi bu şekilde üzmek istemedim o yüzden kimseye söylemedik. Bir de tutmazsa kimseye dert anlatmak istemiyorum....
Korkma korkma :)
Bak bana :) Ben de çok korkuyordum ama herşeye değdi şimdi hamileyim :)
Allah'ım ya hala inanamıyorumKucağıma almadıkça da inanamayacağım sanırım.
gerçketen de korkacak bişey yokmuş.. Allaha şükür ne ağrı ne sızım oldu. çok hafif kasıklarım acıdı oda çoko az yani.. yarım saat sonra çıktım hastaneen. 10 tane yumurta topladılar bugün haber verecekler kaçı sağlıklı döllendi diye, dua edin bana olur mu hepsi sağlıklı olsun.. acaba kaçta ararlar ki :S
kızlar ben 4 defa tüp bebek denedim...8 yıllık evliyim.hatay iskenderundayım...bu yaz allah kısmet ederse bahçecide büyük bir ihtimalle de umutta deneyeceğim.....ama önce mustafa beye muyane olup sonra umuta geçebiliyormusun.....
birde bu merkezde yaptıranlar lütfen geçirdikleri süreçleri yazabilirlermi neler uyguladılar....pgt,gebelik aşısı....mesela sanal bir rahim hazırlayıp embriyoyu transferden önce kamerayla izleniyorlarmış....sonra rahime transfer ediyorlarmış....bunların hepsi doğrumu varmı...sizlerede uygulandımı???
yumoşlarını emanet etmişinnn cnmm..inşallah kaliteli embriyoların olurr..:26::26::26::26:
cnm beni hep 10:30 gibi aradılar ..
Merhaba cnmm..inşallah bu denemende sende kavuşursun bebeğine..
benimde umutta 2. denemem bugün transferimin 9 günü.. ..daha önce üniversite hast 1 deneme varr..
bu sefer umutta yeni yapılmaya başlanan bi yöntem var gebelik aşısı, denemesi fazla olanlara şansı artırmak için yapılıyo
ve banada yapıldı..gebelik aşısı opudan 2 gün sonra senden kan alınıyo ve 2 gün sonrası..aynı transfer olur gibi bi işlem yapılıyo 5 dk sürüyo yani.. inşallah fayda sağlarrrrrr bakalımm..ben umut tüp bebekten memnunumm..yani olmasada yine denerimm burdaa..
inşallah kavuşursun canım bebişine....doktorun kimdi senin canım???
evet annesi minik civcivlerini oraya bıraktı geldi flzask :)) inşallah olumlu geçer herşey,(herkes için) dr en geç cumartesi transfer olur dedi :)) 10:30 gibiyse birazdan ararlarr ayy heyecanlandım :)))
Evt onları şimdilik oraya emanet ettin geri almak üzereeee
Evt 5. gün embriyosu olursa cumartesi olur transferinnnnn büyük ihtimallee
inşallah 5. güne kaliteli embriyoların kalır..bir sürü...
bende bekliyorumm hadi senden gelicek haberi ararlar inş birazdan:18::18:
inşallahh rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın beni şuan heyecanladırabilen tek şeyinşallah sende çok güzel haberler alacaksın :)) bebişin tutundu sana büyüyo şimdi :))
Amin cnm elim karnımda hep dua ediyorummmm ..Rabbim herkese yaşatsın inşllah kimseyin kucağını boş bırakmasınn..
inşallah büyüyodur miniklerim yada miniğim..
2 gündür sağ kasığımda sürekli bi ağrı batmaaa..belirti aramak istemiyorum ama olmuyoooooo
sağ kasığın batıyorsa kız derler :))) yada kızların diyelim :)) Allahın izniyle hamilesinn bide transferden sonra nasıll geçirdin günlerini yaa ayy bana geçmez o günler :)))
bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii
ilk denememi alman hastanesi idi ama kadro aynı kadroydu 2.umut tüp bebek pozitif 8.hafta kaybettim.3.tüp bebek son uç bekliyorum[
insallah güzel sonuclar alırsın Rabbim yüzünü güldürsün bizimde:)
aynı şeyleri bende yaşıyorum.doktor pozitifi almak önemli değil inş.keseyi görürüz kalp sesini duyarız dedi o kadar üzüldüm ki o zaman ya keseyi göremezsek diye ama çok şükür gördük kalp sesini duyduk ama benim korkularım bitmedi her kontrole gidişimde bebeğim iyimi diye ilk gün kontrolüm gibi korkuyorum heyecanlanıyorum..birde 47xxy azospermli babaların bebekleri 2.ay durmuyor düşüyor dediler bana burada o 2.ayımı nasıl geçirdim bir ben bilirim çok şükür rabbim acısını göstermedi rabbim herkese evlat nasip etsin ve kimseye acısını göstermesin
bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?