bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii
kızlaaarr aradılar şimdi merkezden.. 7 tane yumurta döllenmiş :) çok şükür ii bi sayı dimi :) bide perşembeye kadar gelişimlerini izleyip arayacaklarmış yine ve muhtemelen cumartesi transfer olur dediler inşallah hepsi çok güzel gelişirler :) acaba 1-2 tanede o sürede gider mi tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
kızlaaarr aradılar şimdi merkezden.. 7 tane yumurta döllenmiş :) çok şükür ii bi sayı dimi :) bide perşembeye kadar gelişimlerini izleyip arayacaklarmış yine ve muhtemelen cumartesi transfer olur dediler inşallah hepsi çok güzel gelişirler :) acaba 1-2 tanede o sürede gider mi tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Merhaba cnmm..inşallah bu denemende sende kavuşursun bebeğine..
benimde umutta 2. denemem bugün transferimin 9 günü.. ..daha önce üniversite hast 1 deneme varr..
bu sefer umutta yeni yapılmaya başlanan bi yöntem var gebelik aşısı, denemesi fazla olanlara şansı artırmak için yapılıyo
ve banada yapıldı..gebelik aşısı opudan 2 gün sonra senden kan alınıyo ve 2 gün sonrası..aynı transfer olur gibi bi işlem yapılıyo 5 dk sürüyo yani.. inşallah fayda sağlarrrrrr bakalımm..ben umut tüp bebekten memnunumm..yani olmasada yine denerimm burdaa..
Amin amin.
Bu doktorlarda bazen ne söyleyeceklerini bilmiyorlar, neler yaşanarak o pozitif sonuç alınmış, ya sen stresten bebeğine zarar verseydin. 47xxy için yazdığın bilimsel bir araştırma sonucumuymuş, yoksa kulaktan duyma mı? Maşallah 15.haftaya gelmişsin, inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın. Sen yine de stres yapmamaya çalış.
bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii
hiçbir belirti olmuyor bende de hiç belirti olmadı bende kanama dahi oldu ama çok şükür meleğim benimleymiş böyle şeyleri kafaya takıp stres yapma 12 gün dolmadan bilemezsin
kanaman kaçıncı gün olduuuuu ki zaten kanama olması iyi bişeyyyy tutunma habercisi
flaskcm transferın hayırlı olsun ıınş.pozıtıf sonucla sevındırırsın bızı bu gebelık asısı yenımı basladı canım ben en son gttgmde yoktuda bıde ucret alıyolardır herhalde valla benım 3.denemem olucak ınş.ole bısey vardırda bızde yararlanırız ben gene umutta yaptrmyı dusunuyorum ulun hocaya cok guvenıyorum hısteroskopı yapalım dedı bana tedavıye baslamdn once sonbahara dogru tekrar denemeyı dusunuyorum bakalım guzel haberlerını beklıyorum bıde 1 tanemı transfer edıldı
kanaman kaçıncı gün olduuuuu ki zaten kanama olması iyi bişeyyyy tutunma habercisi
47 xxy eşimin azosperm nedeni.genetik bir sorun kromozom bozukluğu canım.insanlar çok acımasız şimdiye kadar niye olmuyor diye laf sokuyolardı şimdi de nasıl oldu bu diyolar insanlar birbirinin kuyusunu kazıyor anlamıyorum ben bu insanları benim çocuğumun sana faydası yada zararı varmı yada senin çocuğunun bana dimi ama.rabbim herkese nasip etsin
Maalesef canım sanki zevk alıyorlar her defasında sormaktan, şimdi de tüp mü diye soran oluyor. Ben söylemedim sadece ailelerimiz biliyor tüp olduğunu, gerisi de kimseyi ilgilendirmez. Kendini bilmeyen insanları boşvereceksin, ben öyle yapıyorum, şu anki mutluluğumu hiç kimsenin bozmasına müsade etmem. Hatta kayınvalidem bile 4 ayda iki kere arayıp ne yapıyorsun demiştir, onu bile takmıyorum, şu an tek umrumda olan şey bebeğim, gün olur devran döner, sıra bize de gelir. Allah' a havale et.
KIZLAR HADİ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH BEBİŞLERİNİZ SİZİ BIRAKMAYACAK VE MUTLU HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ.
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
DUALARIM SİZLERLE
Canım hayırlı olsun yumoşların toplanmış, döllenmiş.. Sayıya takılmayın ne olur, sayın da kötü bir sayı değil. Hepsi de devam edebilir, bir kaç tanesi gidebilir de, bir yarışta herkes aynı hızda koşamaz değil mi? İnşallah güzel bir şekilde gelişirler, 3. yada 5.gün transferin olur, önemli olan kaliteli embriyoların olsun, sana evlat olsunlar inşallah. Bol bol dua et şimdi anneleri, onları Allah' a emanet et ayetel kürsi oku bol bol, ya Musavvir, ya Halik, ya Bari çek bol bol.
Benim 12 yumurta toplanmıştı, 9 u döllendi, 3.güne 7 tanesi gitti, 5.günde biri transfer edildi 3 tane de donduruldu.
aynen bende bu dertten muzdaribim 7yıllık evliyim bi topluma gidince cocugun yokmu,olmuyomu, doktora gidin ,kimden olmuyo demelerinden bi cocugu severken bana acıyarak bakan gözlerden cook sıkıldııımmm.ben acınacak durumda degilim Rabbimin bana uygun gördügü imtihan bu sekilde.herkesin imtihanı farklı farklı.bunu anlamıyolar bi türlü. ben inanıyorum bigün bu imtihan bitecek bende anne olucam o zaman görecekler bu seferde 2.ne zaman derler bunlar akıllanmaz valla.bu konuda cok doluyum iyiki aranıza katılmısım hic degilse icimi döktüm biraz rahatladım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?