Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii

canım olumsuz düşünmek yok belirti için çok erken daha belirti arama bol bol dua et rabbim yardımcınız olsun biliyorum zor geçen bi zaman ama düşünmemeye çalış.....

kızlaaarr aradılar şimdi merkezden.. 7 tane yumurta döllenmiş :) çok şükür ii bi sayı dimi :) bide perşembeye kadar gelişimlerini izleyip arayacaklarmış yine ve muhtemelen cumartesi transfer olur dediler inşallah hepsi çok güzel gelişirler :) acaba 1-2 tanede o sürede gider mi tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Maaşallah cnm yumoşlaraaaaa..
cnm sen merak etmee mutlaka iyi kalıcaktır cumartesiyeeeee

canım gözün aydın....maşallah....inşallah hepsi sonuna kadar çok sağlıklı büyür....

merhaba canım bu gebelik aşısı nasıl birşey açıklayabilir misin benim 2 ege ünüversitesi bir de umutta geçen ay denedik ama malesef sonuç negatif 4. denememi ne zaman yaparım bilmiyorum ama o denemede uygulanır mı bana da? Bu arada hayırlı sonuçlarını bekliyorum.....

maşallah cnım nazar değmesin sen bunlara takılma pozitif düşün

47 xxy eşimin azosperm nedeni.genetik bir sorun kromozom bozukluğu canım.insanlar çok acımasız şimdiye kadar niye olmuyor diye laf sokuyolardı şimdi de nasıl oldu bu diyolar insanlar birbirinin kuyusunu kazıyor anlamıyorum ben bu insanları benim çocuğumun sana faydası yada zararı varmı yada senin çocuğunun bana dimi ama.rabbim herkese nasip etsin

bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii

hiçbir belirti olmuyor bende de hiç belirti olmadı bende kanama dahi oldu ama çok şükür meleğim benimleymiş böyle şeyleri kafaya takıp stres yapma 12 gün dolmadan bilemezsin

KIZLAR HADİ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH BEBİŞLERİNİZ SİZİ BIRAKMAYACAK VE MUTLU HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ.

RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
DUALARIM SİZLERLE

hiçbir belirti olmuyor bende de hiç belirti olmadı bende kanama dahi oldu ama çok şükür meleğim benimleymiş böyle şeyleri kafaya takıp stres yapma 12 gün dolmadan bilemezsin

kanaman kaçıncı gün olduuuuu ki zaten kanama olması iyi bişeyyyy tutunma habercisi

flaskcm transferın hayırlı olsun ıınş.pozıtıf sonucla sevındırırsın bızı bu gebelık asısı yenımı basladı canım ben en son gttgmde yoktuda bıde ucret alıyolardır herhalde valla benım 3.denemem olucak ınş.ole bısey vardırda bızde yararlanırız ben gene umutta yaptrmyı dusunuyorum ulun hocaya cok guvenıyorum hısteroskopı yapalım dedı bana tedavıye baslamdn once sonbahara dogru tekrar denemeyı dusunuyorum bakalım guzel haberlerını beklıyorum bıde 1 tanemı transfer edıldı

kanaman kaçıncı gün olduuuuu ki zaten kanama olması iyi bişeyyyy tutunma habercisi

hiç bilmiyorum kaçıncı gündü.ben bebeğimin gittiğini düşünmüştüm çok üzülmüştüm tahlil sonucunu beklerken bile o kanamada bebeğimin gittiğini düşünmüştüm ama bebeğim meğer benimleymiş darısı tüm isteyenlerin başına

sağol cnm benimm.
bende seni merak ettim hatta bu sabah profiline baktım ne zaman girmişsin diyee..
nasılsınnnn..
evt cnm yeni bi şey bu aşı 2 ay olmuşş.uygulanmaya başlayalı .ücreti 600 tl.
senin 3. denemen olucağı için ulun beye söylersen başladığın zaman sanada uygulanır bencee..
aynen cnm bende güveniyorummmm..
hayır cnm 2 tane transfer olduu..blosist embriyoo
cnm inşallah seninde bu sefer son olur hamiş olursun sonuna kadar giden sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın..:26:

kalp kalbe karsıymıs baya oldu gırmeyelı 2 tane transfer demek super olmus bu yaa ınşallah 2 kuzunda tutunmustur annesıne sımsıkı ya canım ben en son gttgmde ulun hocaya daha merkezde oldgunu bılmeden sormustum gebelık asısıyla pgtye gerek varmı dıe 5 mılyar dafa fazla odemek ıstysn yapalım pgt demıstı hanı hamıle kalmasında problem yokta ıcerde gelısemio bebek patolojı sonucuda temız cıktı ama nıe bole oluyo anlamadım..tamam pıhtılasma varda ıgnede kullandım gene olmadı..ulun hoca sdce bı sonrakı tedavıde bı ılacın dozunu yukseltcgını solemıstı ee dedım hocamm nolur bu sefer 2 tane koyun artık tutcakmı tutmucakmı dıe degıl duscekmı dusmucekmı dıe korkuyrm dedımoda tamam dedı en azında bırı gelısmezse dıgerı gelısır bellımı olur anammm baya dolmusum konusunca fark ettım uzun oldu..bende yaptrırım walla gebelık asıısnı zaten ıstyodum ısabet oldu cok saol bıtanem

Son düzenleme:

CANIM benim de kanamam oldu.
8. günde oldu o gün sabah belimde ince bir ağrı oldu belimden ip gibi birşey çekildi sanki karnıma doğru. bi saat sonra kanamam oldu, bir de alakası var mı bilmiyorum ateş bastı aynaya baktım yanaklarım kıpkırmızı elma gibi olmuştu ki hayatta bilmem ben yanaklarım kızarsın.
şimdi düşününce diyorum ki o gün mü tutundu bebeğim acaba?

Canım hayırlı olsun yumoşların toplanmış, döllenmiş.. Sayıya takılmayın ne olur, sayın da kötü bir sayı değil. Hepsi de devam edebilir, bir kaç tanesi gidebilir de, bir yarışta herkes aynı hızda koşamaz değil mi? İnşallah güzel bir şekilde gelişirler, 3. yada 5.gün transferin olur, önemli olan kaliteli embriyoların olsun, sana evlat olsunlar inşallah. Bol bol dua et şimdi anneleri, onları Allah' a emanet et ayetel kürsi oku bol bol, ya Musavvir, ya Halik, ya Bari çek bol bol.
Benim 12 yumurta toplanmıştı, 9 u döllendi, 3.güne 7 tanesi gitti, 5.günde biri transfer edildi 3 tane de donduruldu.

Maalesef canım sanki zevk alıyorlar her defasında sormaktan, şimdi de tüp mü diye soran oluyor. Ben söylemedim sadece ailelerimiz biliyor tüp olduğunu, gerisi de kimseyi ilgilendirmez. Kendini bilmeyen insanları boşvereceksin, ben öyle yapıyorum, şu anki mutluluğumu hiç kimsenin bozmasına müsade etmem. Hatta kayınvalidem bile 4 ayda iki kere arayıp ne yapıyorsun demiştir, onu bile takmıyorum, şu an tek umrumda olan şey bebeğim, gün olur devran döner, sıra bize de gelir. Allah' a havale et.

Canım bende hiç belirti olmadı, ne kasık ağrısı, ne bel ağrısı, ne tutunma kanaması ne de başka birşey. hatta sonlara doğru göğüslerimde hassasiyet sızlama olmuştu, sonra estrofemin en önemli yan etkisinin bu olduğunu okuduğumda çok canım sıkılmıştı. Özetle her belirti herkeste olmuyor, belirti arayıp stres yapma hem kendine hem bebişine, ne olur olumlu ol, bol bol dua et, ya Musavvir, ya Halik, ya Bari çek canım, inşallah vakti zamanı gelmiştir de anneciğine tutunmuştur. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış bu aralar.

aynen bende bu dertten muzdaribim 7yıllık evliyim bi topluma gidince cocugun yokmu,olmuyomu, doktora gidin ,kimden olmuyo demelerinden bi cocugu severken bana acıyarak bakan gözlerden cook sıkıldııımmm.ben acınacak durumda degilim Rabbimin bana uygun gördügü imtihan bu sekilde.herkesin imtihanı farklı farklı.bunu anlamıyolar bi türlü. ben inanıyorum bigün bu imtihan bitecek bende anne olucam o zaman görecekler bu seferde 2.ne zaman derler bunlar akıllanmaz valla.bu konuda cok doluyum iyiki aranıza katılmısım hic degilse icimi döktüm biraz rahatladım bari :)

KIZLAR HADİ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH BEBİŞLERİNİZ SİZİ BIRAKMAYACAK VE MUTLU HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ.

RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
DUALARIM SİZLERLE

Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için :) inanıyorum ki Allahın izniyle hepimizin olacak :)

ya klaram nasıl başlarım ne zman başlarım derken nerdeyse transfer günüm geldi :) Rabbim ol derse olacak ona sığınıyorum güveniyorum, en hayırlısını O bilir. inşallah bu yolda bizi utandırmaz.. yaşayınca anladım ki çok kolay bi süreç değil psikolojik olarak ayrı, vücudun ayrı yoruluyor ama sonunda bebeğime kavuşacaksam hepsine razıyım diyorsun. duaları bol bol okucam. şimdi benim minik yawrularım sağlıkla büyüyodur inşallah teyzeleri bol dua edin olurmu... ben hepinize ediyorum :)

bu artık okadar klasik bi durum ki ben alıştım. her gören ayy yeter çocuk yapın bide ben 4 yıllık evliyim, ev aldık kredi ödüyoruz bi yandan. borcumuz var şuan değil birazdaha gezicez falan diyorum insanlara... ya size ne arkadaş benim çocuğumdan olursa sen mi bakacaksın kimsin ki sen dıdısının dıdısııııı.. ben artık sallamıyorum yaaa.. benimde sadece çok yakın arkadaşlarım biliyo tüp bebek işini ailem bile bilmiyo eşimin ailesi de bilmiyo birde onların sorularıyla stresleriyle uğraşamam... niye yapmıyosunuz diye bu kadar baskı kuranlar bide tüp bebek olduğunu bilse mazaallaaahhhh yanmışız :)))))))))) ayy bende senin gibi ayşecikim dolmuşum döktüm içimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…