bide ben size bişey sormak istiyorum kızlar.. şimdi ben doktora iki embriyo transfer edin diye söledim oda bana olmaz yaşın genç falan dedi ama bi açık kapı bıraktı.. olmaz olmaz diyodu ama bii yandan da göz kırptı dur bakalım hele o güne bi gelelim dedi :)) şimdi biraz ısrar etsem iki embriyo transfer edecek gibi ama ben bazı yerlerde okudum iki embriyo transferi anne içinde bebek içinde riskli olabiliyomuş.. bu arada 26 yaşındayım.. ama bana geliyoki iki tane konursa biri olmazsa diğeri olur :S yanlış mı düşünüyorum acaba bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim...
Canlarımmmm arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canım ilk iki denemede bir tane transfer ediliyor ikinci denemeden sonraki denemelerde 2 tane transfer ediliyor(bu kanun yeni çıkmış tabi önceden 3 tane transfer ediliyormuş birde başbakan 3 çocuk demiyor mu sinir oluyorum bende istiyorum üç çocuk ama transferi sınırlıyor). sen bunlara takılma rabbim ol derse bir taneylede olur bak bana 2 tane transfer edildi ama malesef olmadı. Bu yüzden bunlara takılıp canını sıkma olumlu düşün pozitif ol bizlere hayırlı haberler ver.....
bugün transferden snraki 3 günüm ve bennnde hiçç belrtii yokkkkkkk sankiii olmadııı gbiii olmucakmışş gbiiiiiiiiiii
Benim de hiç belirtim olmadı. Kendimi dinlemekten bir hal olmuştum. :) Sadece transferden sonra 4. gün cok hafif bir bel ağrısı yaşadım. Tam yeri belli olmayan dağınık hafif mutlu bir ağrıydı. :))) 12.gün kan tesitm 220 cıktı çok şükür. Merak etme herşey yolunda. :)
inşallah beyazgül senden de o güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... rabbimin izniyle olacak içini ferah tut :)))
içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bazen canım çok acıyor düşünmemeye çalışıyorum vakti zamanı gelince olur diyorum ama işte sizlerden güzel haberler gelince umutlanıyorum ama ne olursa olsun umudumu kaybetmemeye çalışıyorum biliyorum zamanı gelince olacak zaten dr. bi üçay ara verelim dedi ama ben daha fazla vermek istiyorum hem maddi olarak hem manevi olarak toparlanmamız lazım birde kilo vermek istiyorum kullandığım ilaçlar yine kilo aldırdı.neyse ben baya dolmuşum aslında senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla......
inş herşey yolundadırr ağlıcam valaaaaa...........
ayyyyyy canım çokkkk sevindim bende o ve isteyen herkes o güzel duyguları rabbim herkese yaşatsın
çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin
Allahım sana şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... çok çok çoooookkk sevindimm... şuan nasıl mutlusundur tahmin edebiliyorum... eşine süpriz yap bence flzask :))) allahım bizede bu güzel haberi vermeyi nasip et sana sığınıyoruz... amiiinnn :)
Senin adına çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok mutlu oldum çok.
kızlar umut tüp bebek merkezini aradım buraya gelmeden önce...daha önceki merkezde yaptırdıysanız genetik testi,kan pırtılaşması testinizi,birde rahim filmi çekitirin gelin dediler...sizdende istediler mi bunları????
çok iyi anlıyorum seni hem madden hem manen çok yoruluyor insan hadi maddiyat önemli değil çalışır yerine getiririz ama psikolojik yorgunluk çok zor.. ama hiç umudumuzu kaybetmek yok bu zorlu yolun sonunda ulaşacağımız güzelliği düşünelim hep... hadi gül beyaz güüüülll :)))))))))
bizim üçüncü deneme olduğu için istemişlerdi canım gerçi umut 2. denemede istior bunlara biz üçüncüyü orada denediğimiz için direk olarak istediler sen yaptırmışmıydın bunları
transferden snra batmaları olan varmıydı aranısda arkadaşlarrrrr.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?