- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
zaten hep onu düşünüyorum bir gün gelecek ve o güzelliğe kavuşacağız allahım hepimizin yardımcısı olsun......
inş herşey yolundadırr ağlıcam valaaaaa...........
kızlar umut tüp bebek merkezini aradım buraya gelmeden önce...daha önceki merkezde yaptırdıysanız genetik testi,kan pırtılaşması testinizi,birde rahim filmi çekitirin gelin dediler...sizdende istediler mi bunları????
transferden snra batmaları olan varmıydı aranısda arkadaşlarrrrr.........
Canlarımmmm arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Evet canım hepimizin batmaları oldu o toplanan yumurtalardan kaynaklanıyor. Onu da belirti olarak arama :)
Ne kadar çok yumurtan toplandıysa o kadar da çok batma oluyor
aynen bende bu dertten muzdaribim 7yıllık evliyim bi topluma gidince cocugun yokmu,olmuyomu, doktora gidin ,kimden olmuyo demelerinden bi cocugu severken bana acıyarak bakan gözlerden cook sıkıldııımmm.ben acınacak durumda degilim Rabbimin bana uygun gördügü imtihan bu sekilde.herkesin imtihanı farklı farklı.bunu anlamıyolar bi türlü. ben inanıyorum bigün bu imtihan bitecek bende anne olucam o zaman görecekler bu seferde 2.ne zaman derler bunlar akıllanmaz valla.bu konuda cok doluyum iyiki aranıza katılmısım hic degilse icimi döktüm biraz rahatladım bari :)
Allah'ım sizleri o güzelliğe bir an önce kavuştursun inşallah...
kızlaaarr aradılar şimdi merkezden.. 7 tane yumurta döllenmiş :) çok şükür ii bi sayı dimi :) bide perşembeye kadar gelişimlerini izleyip arayacaklarmış yine ve muhtemelen cumartesi transfer olur dediler inşallah hepsi çok güzel gelişirler :) acaba 1-2 tanede o sürede gider mi tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
ya cnaım rahim filmi çok önceden yaptırmıştım....3 sene önce falan sonra ameliyat oldum zaten tüplerim alındı....bayana anlattım böyle....doktopr isteyebilir dedi....diğer kan pırtısı testiyle,genetik testini en yaptırdığınız merkezden isteyin yapmışlarsa dedi....
bide ben size bişey sormak istiyorum kızlar.. şimdi ben doktora iki embriyo transfer edin diye söledim oda bana olmaz yaşın genç falan dedi ama bi açık kapı bıraktı.. olmaz olmaz diyodu ama bii yandan da göz kırptı dur bakalım hele o güne bi gelelim dedi :)) şimdi biraz ısrar etsem iki embriyo transfer edecek gibi ama ben bazı yerlerde okudum iki embriyo transferi anne içinde bebek içinde riskli olabiliyomuş.. bu arada 26 yaşındayım.. ama bana geliyoki iki tane konursa biri olmazsa diğeri olur :S yanlış mı düşünüyorum acaba bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim...
arkadaşlar ya çoğunuza 5.gün embriyosu konmuş bana niye 2.gün kondu ki çok aklıma takıldı ya
üç seneöncekini kabul etmez büyük ihtimal istersen önce dr. görüş ondan sonra çektirirsin diğer testlerini yaptırdıysan hangi hastahanede yaptırdıysan dosyanda vardır oradan istersin biz ilk iki denememizi ege de yaptırmıştık emre bey eşimin sonuçlarını istedi bize dosyadan fotokopi verdiler genetik testlerimizi umutta yaptırdık hiç bir sorun çıkmadı rahim filminide ben ilk görüşmeye gittiğimizde dr. muane ederken rahimde bir çöküntü var gibi hsg çektirelim dedi aynı gün umutun gönderdiği yerde çektirdik biz dışardan geldiğimiz için öne alamazmısınız diye rica ettik ondan sonra aynı gün çekildi.bu arada sen bunlara takılma bunlar rutin istenen tahliller eğer bir sorun varsa ona göre önlem almak için pozitif düşün randevun ne zaman dr kim?
canım çok sağol....uzun uzunda yazmışsın sağol.....yok herşeyi istemeleri güzel...ama rahim filminden nefrete diyorum....birde genetiği istettim diğer merkezde ama kan pıhtılaşma testi yapılmadı orda....
canım haziran gibi düşünüyorum bakalım doktorada daha karar vermedim.....
Tek embriyoyu riske atmak istememişlerdir. Kaçıncı gün olduğu önemli değil, niye takılıyorsun ki sonuca bak :)
zaten insanı en çok yaralayan acımaları...acıyan gözle bakıp te buncağızın yok olmuyo demeleri resmen bitiriyodu beni.daha ne laflar da işte tekrar tekrar yazıp hatırlamak istemiyorum...
arkadaşlar ya çoğunuza 5.gün embriyosu konmuş bana niye 2.gün kondu ki çok aklıma takıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?