Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inş herşey yolundadırr ağlıcam valaaaaa...........

niye kendine sıkıntı yapıosun canım?böyle belirti bekleme kendine sıkıntı yapma.kaldı 8 günün emin ol sonrası çok güzel geçecek kese görme kalp sesi duyma yok kollarını yok ayaklarını gördüm derken bu günlerini gülümseyerek hatırlayacaksın o yüzden kendine bu kadar eziyet etme canım bilirim zor bende yaşadım hepsini ama sen stres yapsanda gülerek geçirsende mecbursun 8 günü beklemeye niye sıkıntı yaparak geçiresin ki canım

benden istemediler canım merkezden hiç öyle testler ki hiçte yaptırmadım daha önce.ama benm sorun eşimdeydi o yüzden olabilir

transferden snra batmaları olan varmıydı aranısda arkadaşlarrrrr.........

Evet canım hepimizin batmaları oldu o toplanan yumurtalardan kaynaklanıyor. Onu da belirti olarak arama :)
Ne kadar çok yumurtan toplandıysa o kadar da çok batma oluyor

ayyyy şimdii gördümm yuppiiiiii çok çok sevindimmm rabbbim çok şükür artık neredeyse hergün güzel haberler alıyoruz rabbim dualarımı kabul ediysun isteyen herkese buradaki tüm arkadaşalarımı anne yap diye kucaklarını doldur die hep dua ediyorum çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Evet canım hepimizin batmaları oldu o toplanan yumurtalardan kaynaklanıyor. Onu da belirti olarak arama :)
Ne kadar çok yumurtan toplandıysa o kadar da çok batma oluyor

benim hiç batmam olmadı diyodum ki mesajın sonunu okudum evet benden 1 yumurta toplandı o yüzden sanırım bende batma olmadı

Çok sevindim canım tebrik ederim, nasıl mutlusundur şimdi tarifsiz şekilde. Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı da nasip eder.

Darısı tün arkadaşlarımızın başına inşallah.

zaten insanı en çok yaralayan acımaları...acıyan gözle bakıp te buncağızın yok olmuyo demeleri resmen bitiriyodu beni.daha ne laflar da işte tekrar tekrar yazıp hatırlamak istemiyorum...

7 tane yumurtan döllenmil iyi bi sayı dimi demişsin ya arkadaşım benden sadece 1 yumurta toplanmıştı.düşün o an halimi.hemşire üzülme yeter ki kaliteli olsun demişti ama çok üzülmüştüm eşimden sperm bulundu sevinemedim benden sadece 1 yumurta bulundu diye.ama çok şükür rabbime o yumurtam şimdi bebeğim oldu göbişimde

üç seneöncekini kabul etmez büyük ihtimal istersen önce dr. görüş ondan sonra çektirirsin diğer testlerini yaptırdıysan hangi hastahanede yaptırdıysan dosyanda vardır oradan istersin biz ilk iki denememizi ege de yaptırmıştık emre bey eşimin sonuçlarını istedi bize dosyadan fotokopi verdiler genetik testlerimizi umutta yaptırdık hiç bir sorun çıkmadı rahim filminide ben ilk görüşmeye gittiğimizde dr. muane ederken rahimde bir çöküntü var gibi hsg çektirelim dedi aynı gün umutun gönderdiği yerde çektirdik biz dışardan geldiğimiz için öne alamazmısınız diye rica ettik ondan sonra aynı gün çekildi.bu arada sen bunlara takılma bunlar rutin istenen tahliller eğer bir sorun varsa ona göre önlem almak için pozitif düşün randevun ne zaman dr kim?

arkadaşlar ya çoğunuza 5.gün embriyosu konmuş bana niye 2.gün kondu ki çok aklıma takıldı ya

Benim yaşım itibariyle yasal hakkım 2 embriyoydu. 36 yaşındayım. Biz de çoğul gebeliği çok araştırdık, anne için erken doğum, yüksek tansiyon, zor bir gebelik, bebekler için gelişimlerini tamamlamadan doğma ihtimallerinden kalıcı sağlık problemleri vs olacağı için tek istedik. Herkeste böyle olacak diye birşey de yok tabi ki, bunlar sadece araştırma sonuçları. 2 embriyo transfer edildiğinde ikiz olma ihtimali % 30 küçümsenmeyecek bir rakam. Düşüncende de haklısın biri tutmazsa biri tutar.

Ben hep şuna inandım Allah bana bu çocuğu nasip etmeyecekse 4 tane de transfer ettirsem tutmayacak, nasip edecekse de bir tane de yeter. Çok şükür o bir tane şu an benimle. Hatta transfer günü bile iki tanesi hazırdı odada, tekrar sordular.

Bunlar benim yaşadıklarım, seni etkilemek istemem, güzelce araştırın eşinle ortak bir karar verin, hakkınızda hayırlısı olsun.

canım çok sağol....uzun uzunda yazmışsın sağol.....yok herşeyi istemeleri güzel...ama rahim filminden nefrete diyorum....birde genetiği istettim diğer merkezde ama kan pıhtılaşma testi yapılmadı orda....

canım haziran gibi düşünüyorum bakalım doktorada daha karar vermedim.....

Haziran ayına kadar daha vaktin varmış, pıhtılaşma testlerini hematoloji bölümü olan devlet hastanelerinde yada üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin, sonuçlar 15-20 güne çıkıyor. Boşuna özelde dünyanın parasını verme.

Tek embriyoyu riske atmak istememişlerdir. Kaçıncı gün olduğu önemli değil, niye takılıyorsun ki sonuca bak :)

ya çoğunluk öyle ya beni niye ayırdılar öyle yaptılar diye takıldı ben 5.gün konsaydı daha iyi tutardı diye düşünmüştüm de ya gerçekten bilmediğim için sordum özel bir durum yada sebeb mi oluyor diye

Canım çok sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sonunu getiemeyi, doğurmayı, büyütmeyi,.... nasip etsin İNŞALLAH.Darısı başımıza dua et bana da nolur. Benimde olsun bu sefer.

zaten insanı en çok yaralayan acımaları...acıyan gözle bakıp te buncağızın yok olmuyo demeleri resmen bitiriyodu beni.daha ne laflar da işte tekrar tekrar yazıp hatırlamak istemiyorum...

Sanırım hepimiz aynı dertten şikayetçiyiz. Ben hayatımda kimseye ne zaman evlenecen, ne zaman çocuk yapacan vb... sorular sormadım hiç. İyi ki de sormamışım. başıma geldi de anladım ne kadar can yakıyormuş. Çok şükür kimsenin canını yakmamışım.

arkadaşlar ya çoğunuza 5.gün embriyosu konmuş bana niye 2.gün kondu ki çok aklıma takıldı ya

canım toplanan ya da döllenen yumurta sayısı az ise o zaman 2-3 günlük transfer ediyorlar dışarıda çok bekletip ölmesin diye. Ama eğer yumurta çok ise 5 gün bekletiyorlar 5 gün içerisinde en hızlı, en kaliteli gelişeni transfer ediyorlar. Hatta bana 5. gün transfer yapıp kalanları 6. güne bıraktılar, orada 3 tanesi sefil oldu, geriye 2 kaldı onları da dondurdular.
Ama tutacağı varsa 2. günde de tutar 5. günde de sen hiç kafanı onlara takma. O kadar kolay ki aslında hamile kalmak Rabbim bi ol demesine bakıyor. yani yılmak yok dualara devam.
Çıkmayan candan umut kesilmezmiş. Seninki de tutmuştur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…