Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

flask canımmmm cok sevındımm yaa sonunda muradın oldu cok sabrettın sabrının mufakatınıda aldın yasasınnnnn saglıklı bı gebelık ve 9 ay sonradada mınnakını kucagına alırsın ınş

arkadaşım bende dört gözle senden gelecek güzel haberleri bekliyordum allahım tamamına erdirsin niş çok sevindim aynı kendim gbi sevindim darısı tüm evlat hasreti çeken tedavi gören bebk isteyen kardeşlerimizn başına inş

Kısmet etmiş ise Mevlâ;
El getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevlâ;
El götürür, yel götürür, sel götürür...

- Hz. Mevlâna

Kısmet etmiş ise Mevlâ;
El getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevlâ;
El götürür, yel götürür, sel götürür...

- Hz. Mevlâna

ne güzel demiş mevlana
ahh bide biz anlayabilsek bunu ne güzel olur daaaaaaaaa
ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

ben de senin gibi düşünüyorum klaram Allah nasip ettiyse bi tane de olur. o yüzden hani doktorla da bi konuşurum ama o bana muhtemelen1 tane diyecek, bende tamam dicem :))) Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşalllah :)

çok haklısın arkadaşım ama biz insanlar bazen nankör ve şükürsüz olabiliyoruz (( senin adına da okadar mutu oldum ki bide sağlıkla bebişini kucağına al inşallah..

filizzzzzzzzzzz
canım hayırlı olsun hamileliğin çok sevindim yaaaa
valla RABBİM devamına erdişin inş

tatlımmmmmmmmmm tatlımmmmmmm...
sağoll bitanemmmmmmmmmm..
darısı senin başınaaaaaa

flask canımmmm cok sevındımm yaa sonunda muradın oldu cok sabrettın sabrının mufakatınıda aldın yasasınnnnn saglıklı bı gebelık ve 9 ay sonradada mınnakını kucagına alırsın ınş

sağol canım benimmmmm çok şükür rabbim bu günleri gösterdi. inşallah sonuna kadar sorunsuz
gider kucağımada alırımmmm hayırlısıyla...
inşallah yeni tedavinde rbbim sanada nasip eder..dualarımdasınız..

Allah razı olsun cnmmmm..
Amin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..nerde varsaa:26::26::26::26::26:

bu arada ben çok heyecanlıyım çünkü bugün arayacaklar.. embriyo gelişimi ve transfer gününü söylemek için :)))))))))) dua istiyorum canlarımm :))))

bu arada ben çok heyecanlıyım çünkü bugün arayacaklar.. embriyo gelişimi ve transfer gününü söylemek için :)))))))))) dua istiyorum canlarımm :))))

bende dua edicem cnmmmmm..:26::26::26::26::26::26: hamişlerin duası kabul olurmuşşş
sende inş hamiş olasınnnnnn..

kızlar aradılar 6 tanesi 3. gün seviyesine gelmiş yani gayet iyilermiş çok şükür :)))))))))))) ama bi tanesi tembel çıkmış ağır ilerliyomuşşş tembel civcivimm benim :))) cumartesi transfer dediler :)))))) şimdi bunlar yine cumartesiye kadar büyürler dimi yani sağlıklı olanlara bişey olmaz dimi??? bide kızlar bana transferi detaylıca anlatırmısınız ?

hayırlı olsun canım merak etme daha gelişirler ve en kalitelisini yada kalitelelerini sana transfer ederler . En basit transfer işlemi canım sadece biraz idrara sıkışık oluyorsun o kadar 5 dk. bile sürmüyor. eğer sabah erken çağıracaklarsa ilk idrara çıkmamaya çalış mesala ben çok su içince hemen hemen 10 dk. da bir tuvalete gidiyorum kendi durumuna göre ayarlarsın transferden sonra zaten yattığın yerden yapabiliyorsun idrarını sen şimdiden bunlara takılma bebeğinin yada bebeklerinin sana sımsıkı tutunacaklarının hayalini kur hadi canım senden de hayırlı haberler bekliyorum.......

hoşgeldin arkadaşım... eveett sen anlat bakalım durumlar nasıl :))

ben altı senelik evliyim,2 taraflı çikolata kistim var 2 yıl önce bi dış gebelik geçirdim,şu an tekrar hamile kalmak istiyorum hem de çokkkk,yarın ulun beyle randevum var,ön görüşme ve muayene için bana dua et canım olur mu

hemde çok dua ederim Allahımm hayırlısını nasip etsin inşallah.. sana şunu söliyim beni umuta yönlendiren arkadaşım (sağolsun) onun çikolata kisti vardı hatta sol yumurtalığı yoktu sol rahim kanalı yoktu... buna rağmen Rabbim ol dedi oldu ve şimdi oğluşu 3,5 yaşında )) sakın umutsuzluk yok, yarın muayeneni ol bakalım ne dicek ulun bey, gelişmeleri yaz bize de )

arkadaşlar benim bir denemem oldu dahaönce olumsuz,sonra bir gebelik yaşadım kaybettim çok yeni
raporlu fiyat nekadar şuan? kendimi toparlayınca tekrar denemek istiyorum
raporlu raporsuz fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim
gebelik aşısından da ek bir ücret alınıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…