Canlarımmmm arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kısmet etmiş ise Mevlâ;
El getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevlâ;
El götürür, yel götürür, sel götürür...
- Hz. Mevlâna
Benim yaşım itibariyle yasal hakkım 2 embriyoydu. 36 yaşındayım. Biz de çoğul gebeliği çok araştırdık, anne için erken doğum, yüksek tansiyon, zor bir gebelik, bebekler için gelişimlerini tamamlamadan doğma ihtimallerinden kalıcı sağlık problemleri vs olacağı için tek istedik. Herkeste böyle olacak diye birşey de yok tabi ki, bunlar sadece araştırma sonuçları. 2 embriyo transfer edildiğinde ikiz olma ihtimali % 30 küçümsenmeyecek bir rakam. Düşüncende de haklısın biri tutmazsa biri tutar.
Ben hep şuna inandım Allah bana bu çocuğu nasip etmeyecekse 4 tane de transfer ettirsem tutmayacak, nasip edecekse de bir tane de yeter. Çok şükür o bir tane şu an benimle. Hatta transfer günü bile iki tanesi hazırdı odada, tekrar sordular.
Bunlar benim yaşadıklarım, seni etkilemek istemem, güzelce araştırın eşinle ortak bir karar verin, hakkınızda hayırlısı olsun.
7 tane yumurtan döllenmil iyi bi sayı dimi demişsin ya arkadaşım benden sadece 1 yumurta toplanmıştı.düşün o an halimi.hemşire üzülme yeter ki kaliteli olsun demişti ama çok üzülmüştüm eşimden sperm bulundu sevinemedim benden sadece 1 yumurta bulundu diye.ama çok şükür rabbime o yumurtam şimdi bebeğim oldu göbişimde
filizzzzzzzzzzz
canım hayırlı olsun hamileliğin çok sevindim yaaaa
valla RABBİM devamına erdişin inş
flask canımmmm cok sevındımm yaa sonunda muradın oldu cok sabrettın sabrının mufakatınıda aldın yasasınnnnnsaglıklı bı gebelık ve 9 ay sonradada mınnakını kucagına alırsın ınş
arkadaşım bende dört gözle senden gelecek güzel haberleri bekliyordum allahım tamamına erdirsin niş çok sevindim aynı kendim gbi sevindim darısı tüm evlat hasreti çeken tedavi gören bebk isteyen kardeşlerimizn başına inş
bu arada ben çok heyecanlıyım çünkü bugün arayacaklar.. embriyo gelişimi ve transfer gününü söylemek için :)))))))))) dua istiyorum canlarımm :))))
bu arada ben çok heyecanlıyım çünkü bugün arayacaklar.. embriyo gelişimi ve transfer gününü söylemek için :)))))))))) dua istiyorum canlarımm :))))
kızlar aradılar 6 tanesi 3. gün seviyesine gelmiş yani gayet iyilermiş çok şükür :)))))))))))) ama bi tanesi tembel çıkmış ağır ilerliyomuşşş tembel civcivimm benim :))) cumartesi transfer dediler :)))))) şimdi bunlar yine cumartesiye kadar büyürler dimi yani sağlıklı olanlara bişey olmaz dimi??? bide kızlar bana transferi detaylıca anlatırmısınız ?
merhaba kızlar:bayadır takib ediyordum sizi,yeni üye oldum,beni de alır mısınız aranıza
hoşgeldin arkadaşım... eveett sen anlat bakalım durumlar nasıl :))
ben altı senelik evliyim,2 taraflı çikolata kistim var 2 yıl önce bi dış gebelik geçirdim,şu an tekrar hamile kalmak istiyorum hem de çokkkk,yarın ulun beyle randevum var,ön görüşme ve muayene için bana dua et canım olur mu
merhaba kızlar:bayadır takib ediyordum sizi,yeni üye oldum,beni de alır mısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?