arkadaşlar benim bir denemem oldu dahaönce olumsuz,sonra bir gebelik yaşadım kaybettim çok yeni
raporlu fiyat nekadar şuan? kendimi toparlayınca tekrar denemek istiyorum
raporlu raporsuz fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim
gebelik aşısından da ek bir ücret alınıyor mu?
merhaba kızlar:bayadır takib ediyordum sizi,yeni üye oldum,beni de alır mısınız aranıza
arkadaşlar benim bir denemem oldu dahaönce olumsuz,sonra bir gebelik yaşadım kaybettim çok yeni
raporlu fiyat nekadar şuan? kendimi toparlayınca tekrar denemek istiyorum
raporlu raporsuz fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim
gebelik aşısından da ek bir ücret alınıyor mu?
kızlar aradılar 6 tanesi 3. gün seviyesine gelmiş yani gayet iyilermiş çok şükür :)))))))))))) ama bi tanesi tembel çıkmış ağır ilerliyomuşşş tembel civcivimm benim :))) cumartesi transfer dediler :)))))) şimdi bunlar yine cumartesiye kadar büyürler dimi yani sağlıklı olanlara bişey olmaz dimi??? bide kızlar bana transferi detaylıca anlatırmısınız ?
Raporsuz:
Doktorun ilk muayenesi 225 TL tedavi süresince bir daha ödemeyeceksin o parayı.
tüp bebek ilaçlar dahil 6.100 TL
tüp bebek ilaçlar hariç 4.500 TL (ama gereksiz ilaçları çok pahalı dahil al daha iyi)
raporlu nedir ne değildir bilmiyorum. Benim raporum yoktu bu şekilde ödedim.
Allah yardımcın olsun. İnşallah bu tedavinde hamile kalırsın.
canım toplanan ya da döllenen yumurta sayısı az ise o zaman 2-3 günlük transfer ediyorlar dışarıda çok bekletip ölmesin diye. Ama eğer yumurta çok ise 5 gün bekletiyorlar 5 gün içerisinde en hızlı, en kaliteli gelişeni transfer ediyorlar. Hatta bana 5. gün transfer yapıp kalanları 6. güne bıraktılar, orada 3 tanesi sefil oldu, geriye 2 kaldı onları da dondurdular.
Ama tutacağı varsa 2. günde de tutar 5. günde de sen hiç kafanı onlara takma. O kadar kolay ki aslında hamile kalmak Rabbim bi ol demesine bakıyor. yani yılmak yok dualara devam.
Çıkmayan candan umut kesilmezmiş. Seninki de tutmuştur inşallah.
merhaba kızlar günlerdir sizlerin yaşadıklarını okuyorum ve bende yazmak istedim 13 yıllık evliyim ve pkos hastasıyım klomen tedavilerim ve olumsuz sonuçlanan iki tane aşılamam var bütün bunlardan sonra tedaviye 3 yıl kadar ara verdik ve birgün kadınlar kulübünde gezerken bahçeci kliniğinde halit beyden randevu aldık belirtmeliyimki mükemmel bir insan tedavi sürecinden önce 3 ay boyunca kilo vermemi istedi murat beye yolladı neyse zayıflamaya başladım bir ayda 13 kilo vermiştim hızlı bir şekildede vermeye devam ediyordumki birden bi sancı girdi bir kanama ne olduğunu anlayamadık hemen halit beyi aradım çabuk test yap sen hamilesin ama bu dış gebelik dedi
olamazdı hemen test yaptırdık değerim çok yüksekti 2,5 aylık hamileymiş ama kese görünmedi dış gebelikti 11 yıl sonra ilk defa ve ben hiç hissetmedim tabii ameliyat oldum sezeryanla hem sol tüpümü hem bebişi aldılar ve şimdi 2 yıl sonra umut tüp bebekte ulun beyle görüştük kilo ver gel dedi 2 ayda 22,5 kilo verdim ama gitmeye cesaretim yok bide son günlerde ulun beyin ve umut tüp bebeğin başarı oranları sanki düştü buda beni düşündürmeye başladı şimdi soruyorum doğru yerdemiyim halit beyde alman hastanesine gitmiş napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı sizin anlayacağınız allah hepimizin yardımcısı olsun....
merhaba kızlar günlerdir sizlerin yaşadıklarını okuyorum ve bende yazmak istedim 13 yıllık evliyim ve pkos hastasıyım klomen tedavilerim ve olumsuz sonuçlanan iki tane aşılamam var bütün bunlardan sonra tedaviye 3 yıl kadar ara verdik ve birgün kadınlar kulübünde gezerken bahçeci kliniğinde halit beyden randevu aldık belirtmeliyimki mükemmel bir insan tedavi sürecinden önce 3 ay boyunca kilo vermemi istedi murat beye yolladı neyse zayıflamaya başladım bir ayda 13 kilo vermiştim hızlı bir şekildede vermeye devam ediyordumki birden bi sancı girdi bir kanama ne olduğunu anlayamadık hemen halit beyi aradım çabuk test yap sen hamilesin ama bu dış gebelik dedi
olamazdı hemen test yaptırdık değerim çok yüksekti 2,5 aylık hamileymiş ama kese görünmedi dış gebelikti 11 yıl sonra ilk defa ve ben hiç hissetmedim tabii ameliyat oldum sezeryanla hem sol tüpümü hem bebişi aldılar ve şimdi 2 yıl sonra umut tüp bebekte ulun beyle görüştük kilo ver gel dedi 2 ayda 22,5 kilo verdim ama gitmeye cesaretim yok bide son günlerde ulun beyin ve umut tüp bebeğin başarı oranları sanki düştü buda beni düşündürmeye başladı şimdi soruyorum doğru yerdemiyim halit beyde alman hastanesine gitmiş napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı sizin anlayacağınız allah hepimizin yardımcısı olsun....
selam canım öncelikle geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun..son günlerde umut tüp bebeğin başarı oranları düştü demişsin buna takıldım bana göre en iyi merkez neden çünkü onca yer gezdim 6 yıl boyunca ağladım bebek sahibi olamadım bana boşa gezme çocuğunuz olmaz denildi ama ben umut tüp bebek sayesinde hamileyim...ulun beyi bilemem ben süleyman beyin hastasıydım eşimde emre beyde tedavi oldu ama bana şimdi onlar çok başarılı geliyor..hee ama hamile kalmasaydım belki bende çok memnunum demiyecektim evet başarılı değil diyecektim demek istediğim o ki kime iyi gelmişse o merkez en iyisidr ama kime iyi gelmemişse o merkez kötüdür böle düşünerek böyle sorarak pek sonuca varamazsın.rabbim yardımcın olsun
canım bence daha fazla bekleme bir an önce kararını ver yaş ilerlemeden daha fazla...hem ne güzel kiloda vermişsin....umut tüp bebek hakkında birşey diyemem.bende oraya karar vermiş gibiydim...ama şimdi sen son zamanlarda başarı oranları düştü demişsin...benimde şimdi iyice kafam karıştı..... :44:
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben 2013 formda yazılanlara göre baktım yada bana öyle geldi gerçi yazanlar infertilite sebeblerinide yazsalar daha iyi olacak galiba ben incelemeye devam ediyorum dedim ya kısmette varsa bizde seviniriz..
hoşgeldin canım hayırlısıyla senden de hamiş haberlerini alırız inşallah yarın randevun varmış hayırlı olsun durumlardan haberdar edrsin bizlere....
hemde çok dua ederim Allahımm hayırlısını nasip etsin inşallah.. sana şunu söliyim beni umuta yönlendiren arkadaşım (sağolsun) onun çikolata kisti vardı hatta sol yumurtalığı yoktu sol rahim kanalı yoktu... buna rağmen Rabbim ol dedi oldu ve şimdi oğluşu 3,5 yaşında)) sakın umutsuzluk yok, yarın muayeneni ol bakalım ne dicek ulun bey, gelişmeleri yaz bize de )
Almaz mıyız kader arkadaşımız hoşgeldin aramıza.
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin. En kısa sürede sende anne olursun inşallah.
Bende Ulun beyin hastasıyım. ilk tüp bebek denemem ve tuttu çok şükür.
Umut tüp bebeğin başarısında düşme olduğunu nereden duydun?
2 senedir bu formdayım ben hep olumlu sonuçlar okudum şuan bile aramızda kaç hamişimiz var. Hepimizde umut annesiyiz.
canım bence daha fazla bekleme bir an önce kararını ver yaş ilerlemeden daha fazla...hem ne güzel kiloda vermişsin....umut tüp bebek hakkında birşey diyemem.bende oraya karar vermiş gibiydim...ama şimdi sen son zamanlarda başarı oranları düştü demişsin...benimde şimdi iyice kafam karıştı..... :44:
Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin. En kısa sürede sende anne olursun inşallah.
Bende Ulun beyin hastasıyım. ilk tüp bebek denemem ve tuttu çok şükür.
Umut tüp bebeğin başarısında düşme olduğunu nereden duydun?
2 senedir bu formdayım ben hep olumlu sonuçlar okudum şuan bile aramızda kaç hamişimiz var. Hepimizde umut annesiyiz.
kızlar aradılar 6 tanesi 3. gün seviyesine gelmiş yani gayet iyilermiş çok şükür :)))))))))))) ama bi tanesi tembel çıkmış ağır ilerliyomuşşş tembel civcivimm benim :))) cumartesi transfer dediler :)))))) şimdi bunlar yine cumartesiye kadar büyürler dimi yani sağlıklı olanlara bişey olmaz dimi??? bide kızlar bana transferi detaylıca anlatırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?