Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba canım hayırlısıyla tedavine başlayıp sende hamiş haberlerini verirsin bizlere.
raporsuz fiyat ilaçlar dahil 6100 tl (bu ücrete kullandığın vitaminler, antibiyotik, pregastan iğne ve jel hariç) ilaç hariç istersen 4600 tl raporlu fiyatı bilmiyorum ama bu fiyatlardan daha azdır.

Raporsuz:
Doktorun ilk muayenesi 225 TL tedavi süresince bir daha ödemeyeceksin o parayı.
tüp bebek ilaçlar dahil 6.100 TL
tüp bebek ilaçlar hariç 4.500 TL (ama gereksiz ilaçları çok pahalı dahil al daha iyi)

raporlu nedir ne değildir bilmiyorum. Benim raporum yoktu bu şekilde ödedim.
Allah yardımcın olsun. İnşallah bu tedavinde hamile kalırsın.

transfer o kadar kısa süreli bir işlem ki be ne olduğunu anlayamadan bitti :)
Benim transferim bir pazar sabahı yapılmıştı, hatta eşim kapıda bir sigara yakmak üzere kapıdan çıkıyormuş, o sıra Ulun bey gelmiş sigaram bitti attım içeri giriyordum senin doktorun merdivenlerden indi çıktı gitti dedi. Şaşırmış kocamda ne çabuk oldu diye.

cnm sağol cevabın için ben daha süleyman beyle bir tüp bebek denemem oldu ozaman merkeze 2000 tl vermiştik rapor alıp şimdi muhtemel değişti fiyatlar ama sanırım rapor almadan 2.deneme için 3600 civarı olması gerek
belki raporlu yaptıran arkadaşlar vardır yada en iyisi arayıp öğrenmek

evet canım o bir yumurtam şimdi göbişimde bebişim oldu

merhaba kızlar günlerdir sizlerin yaşadıklarını okuyorum ve bende yazmak istedim 13 yıllık evliyim ve pkos hastasıyım klomen tedavilerim ve olumsuz sonuçlanan iki tane aşılamam var bütün bunlardan sonra tedaviye 3 yıl kadar ara verdik ve birgün kadınlar kulübünde gezerken bahçeci kliniğinde halit beyden randevu aldık belirtmeliyimki mükemmel bir insan tedavi sürecinden önce 3 ay boyunca kilo vermemi istedi murat beye yolladı neyse zayıflamaya başladım bir ayda 13 kilo vermiştim hızlı bir şekildede vermeye devam ediyordumki birden bi sancı girdi bir kanama ne olduğunu anlayamadık hemen halit beyi aradım çabuk test yap sen hamilesin ama bu dış gebelik dedi
olamazdı hemen test yaptırdık değerim çok yüksekti 2,5 aylık hamileymiş ama kese görünmedi dış gebelikti 11 yıl sonra ilk defa ve ben hiç hissetmedim tabii ameliyat oldum sezeryanla hem sol tüpümü hem bebişi aldılar ve şimdi 2 yıl sonra umut tüp bebekte ulun beyle görüştük kilo ver gel dedi 2 ayda 22,5 kilo verdim ama gitmeye cesaretim yok bide son günlerde ulun beyin ve umut tüp bebeğin başarı oranları sanki düştü buda beni düşündürmeye başladı şimdi soruyorum doğru yerdemiyim halit beyde alman hastanesine gitmiş napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı sizin anlayacağınız allah hepimizin yardımcısı olsun....

Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin. En kısa sürede sende anne olursun inşallah.
Bende Ulun beyin hastasıyım. ilk tüp bebek denemem ve tuttu çok şükür.
Umut tüp bebeğin başarısında düşme olduğunu nereden duydun?
2 senedir bu formdayım ben hep olumlu sonuçlar okudum şuan bile aramızda kaç hamişimiz var. Hepimizde umut annesiyiz.

canım bence daha fazla bekleme bir an önce kararını ver yaş ilerlemeden daha fazla...hem ne güzel kiloda vermişsin....umut tüp bebek hakkında birşey diyemem.bende oraya karar vermiş gibiydim...ama şimdi sen son zamanlarda başarı oranları düştü demişsin...benimde şimdi iyice kafam karıştı..... :44:

selam canım öncelikle geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun..son günlerde umut tüp bebeğin başarı oranları düştü demişsin buna takıldım bana göre en iyi merkez neden çünkü onca yer gezdim 6 yıl boyunca ağladım bebek sahibi olamadım bana boşa gezme çocuğunuz olmaz denildi ama ben umut tüp bebek sayesinde hamileyim...ulun beyi bilemem ben süleyman beyin hastasıydım eşimde emre beyde tedavi oldu ama bana şimdi onlar çok başarılı geliyor..hee ama hamile kalmasaydım belki bende çok memnunum demiyecektim evet başarılı değil diyecektim demek istediğim o ki kime iyi gelmişse o merkez en iyisidr ama kime iyi gelmemişse o merkez kötüdür böle düşünerek böyle sorarak pek sonuca varamazsın.rabbim yardımcın olsun

allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ama insan bazı şeylere karar verirken istiyorki en iyisi olsun halbiki kaderde ne varsa onu yaşayacağız cevabınla rahatlattığın için teşekkür ederim..

allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben 2013 formda yazılanlara göre baktım yada bana öyle geldi gerçi yazanlar infertilite sebeblerinide yazsalar daha iyi olacak galiba ben incelemeye devam ediyorum dedim ya kısmette varsa bizde seviniriz..

yaaa evet canım yaaa..allah hakkımızda hayırlısını versin....allah hiç birimizi bu yolda daha fazla yormasın inşallah....

o kadar moral verdin ki bana anlatamam,çıkmadık candan ümit kesilmez ama bazen o kadar ümitsiz oluyorum ki...biliyorum rabbim nasib edicek tabii hayırlıysa.Allah kimsenin göbişini de kucağını da boş bırakmasın(amin)

Almaz mıyız kader arkadaşımız hoşgeldin aramıza.

hoşbulduk canım,özellikle seni takib ediyodum,nedenini bilmiyorum ama çok kanım ısındı yazdıklarına,başlarda yazdığında acaba hamile miyim diye içimden çok derinden bi ses evet diyodu senin için,inşalllllaaaaaaahhhh Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasib etsin darısı bana veeeeeeeeee tüm isteyenlere....

tebrıık edıyorum cımcımex inandın basardın masallahhhhhhhhhh

Canım sen kimsenin senin aklını karıştırmasına izin verme.
Ben tüp bebek olayını çok araştırdım en iyi merkez umut tüp bebek merkezi için rahat olsun.
Diğer arkadaşımız neden başarısı düştü dedi bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
Bak bu ay hem ben hamile kaldım Hem de flzask2003 arkadaşımız kaldı. müjde beklediğimiz arkadaşlarımızda var.

herhalde okumaktan beynim döndü tedavi sürecim yaklaştıkça sanırım panik yapıyorum bunda geçirdiğim dış gebeliğin çok etkisi var senin sorunun neydi bende pco var gerçi ulun beyin dediğine göre şu an pco gibi görünmüyor dedi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini..

Maşallah güzel gidiyorlar, cumartesi gününe kadar da giderler inşallah. Blastokist annesi olacaksın sen de inşallah :)
Transferde hiç heyecan yapma, çok kısa bir işlem zaten girmenle çıkman bir oluyor, muayene gibi, bebişini almak, seninle birlikte olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. Yalnız sen kendini biliyorsundur ona göre su iç, fazla içme zaten stresten geliyor, bir de hemşireler ultrason ile kontrol ediyorlar, fazla sıkışıksan söylersin. Sedyeyle yatağına getiriyorlar, sonrası için de sürgü veriyorlar, biraz tuhaf bişey ama idrarını tutma yap, mesane dol olunca rahime baskı yapıyormuş. 45-60 dakika kadar dinlendiriyorlar, sonra eve..
Soracağın başka şeyler de olursa cevaplarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…