Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba hoşgeldin aramıza.
Ben de 2 taraflı 2,5 cm lik çikolata kistleriyle hamile kaldım çok şükür. Önce Allahın izniyle sonra Süleyman beyin doğru tedavisiyle ilk denememde 18 haftalık hamileyim. İnşallah senin muayenen ve görüşmen de güzel geçer, yarın güzel haberler verirsin bize.

Son düzenleme:

Amin cnm cümlemize nasip etsin Rabbim nerede varsa.
Biz de sorun yoktu sebepsiz infertilite.
1 defa aşılama yapıldı geçen yaz temmuz ayında tutmadı onu da Ulun hoca yapmıştı tutmadı, tüp bebeğimi de ona yaptırdım çünkü herşeyden önce güven önemli, ben (Allahtan sonra) merkeze ve Ulun beye çok güvendim. Çok şükür tuttu da.
Ama inan ki tutmasaydı da 2 embriyom daha var onları da Ulun beyde yaptıracaktım.
Emin ol ki doktorumuz çok iyi merkezimizde iyi onlar ellerinden geleni yapıyorlar tutup tutmayacağı Allah'a kalmış. Doktorların hepsi birer vesile Rabbim ol dedikten sonra heryerde olur.

Teşekkür ediyorum darısı sana. inan ki bu sayfaya günü geldiğinde sende hamileyim diye yazacaksın. Ben de yazmak için 2 sene bekledim :)

tebrıık edıyorum cımcımex inandın basardın masallahhhhhhhhhh

Canım çok teşekkür ederim. Nerde varsa Allahım herkese nasip etsin inşallah. Çok zorlu süreç bunlar ama sonu tatlı bitince herşeye değdi diyor insan.

Benim de Pazartesi gunu Ulun Bey ile ilk gorusmem var, cok heyecanliyim. Lutfen izlenimlerini paylasirmisin yarin muayeden sonra.

Bol sans x

tebrikler Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bizede insallah

çok şükür iyi minik yawrularım dualarınızla :)) blastokist yawrumm o benim:) bu yöntem genelde daha başarılı oluyormuş klaram hep öyle okudum inşallah bizde sonuca güzel varacağız :)) artık transfere de hazırım gelsinn bebişleeeerrr :))))))))

Gelsin bebişler mutlu göbişler
benim bebeğim de blastokist 5. gün embriyosu ve tuttu çok şükür.

Gelsin bebişler mutlu göbişler
benim bebeğim de blastokist 5. gün embriyosu ve tuttu çok şükür.

slogan gibi oldu hee cimcimee :))))))) bi tüp bebek merkezi kullanmalı bunu 'gelsin bebişler, Mutlu göbişler' :)))) bende inşallah yazıcam dimi buraya 13 gün sonra hamileyim diye :)) ben seni çok hissetmiştim hamile olduğunu sende beni hissettt cimcimexxx :)))))))))))

kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.

ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.

ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm

Son düzenleme:

EEE kaldın mı? Ne oldu...

tv de bir çikolatada reklamında var mutlu göbişler diyor oradan geldi aklıma.
Canım sana da bol bol dua edeyim. Allahın izniyle tutsun inşallah.
Bak bugün mübarek cuma günü otur bir yasin oku dua et Allah'a
İnşallah seninde olacak Allah yardımcın olsun.

palart nasılsın canım?

Senin için çok sevindim, ilk tüpte tutmuş:) Ne güzellll... Benim 2. denemem de negatif oldu, eşim tese olmuştu, temmuz da 3. denemeyi yapacağız. 2. deneme 5. gün transferiydi ama tutmadı birkaç merkeze daha sorduk işte bizim böyle...
Sen nasılsın keseyi ne zaman göreceksin? Aman dikkat et tadını çıkar...

Kısmet palartcığım. Sıkma canını bi dahaki denemende olur inşallah.
Biz de eşimle öyle esti kafamıza kimseye söylemedik gittik yaptırdık tuttu da çok şükür. Allah'ım kimseye aratmasın çok zor biliyorsun.
Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse, sanırım 10 gün sonra da kalp atışlarını duymak için çağıracakmış öyle dedi formdaki tecrübeli arkadaşlar.
Darısı sana olsun inşallah.

Sağol canım, darısı tüm isteyenlerin, hepimizin başına... Sende inş sağ salim keseyi görürsün... kalp atışlarını duyarsın...İşte olana kadar denemek gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…