ben altı senelik evliyim,2 taraflı çikolata kistim var 2 yıl önce bi dış gebelik geçirdim,şu an tekrar hamile kalmak istiyorum hem de çokkkk,yarın ulun beyle randevum var,ön görüşme ve muayene için bana dua et canım olur mu
herhalde okumaktan beynim döndü tedavi sürecim yaklaştıkça sanırım panik yapıyorum bunda geçirdiğim dış gebeliğin çok etkisi var senin sorunun neydi bende pco var gerçi ulun beyin dediğine göre şu an pco gibi görünmüyor dedi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini..
hoşbulduk canım,özellikle seni takib ediyodum,nedenini bilmiyorum ama çok kanım ısındı yazdıklarına,başlarda yazdığında acaba hamile miyim diye içimden çok derinden bi ses evet diyodu senin için,inşalllllaaaaaaahhhh Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasib etsin darısı bana veeeeeeeeee tüm isteyenlere....
tebrıık edıyorum cımcımex inandın basardın masallahhhhhhhhhh
merhaba kızlar:bayadır takib ediyordum sizi,yeni üye oldum,beni de alır mısınız aranıza
ben altı senelik evliyim,2 taraflı çikolata kistim var 2 yıl önce bi dış gebelik geçirdim,şu an tekrar hamile kalmak istiyorum hem de çokkkk,yarın ulun beyle randevum var,ön görüşme ve muayene için bana dua et canım olur mu
Canlarımmmm arkdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Maşallah güzel gidiyorlar, cumartesi gününe kadar da giderler inşallah. Blastokist annesi olacaksın sen de inşallah :)
Transferde hiç heyecan yapma, çok kısa bir işlem zaten girmenle çıkman bir oluyor, muayene gibi, bebişini almak, seninle birlikte olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. Yalnız sen kendini biliyorsundur ona göre su iç, fazla içme zaten stresten geliyor, bir de hemşireler ultrason ile kontrol ediyorlar, fazla sıkışıksan söylersin. Sedyeyle yatağına getiriyorlar, sonrası için de sürgü veriyorlar, biraz tuhaf bişey ama idrarını tutma yap, mesane dol olunca rahime baskı yapıyormuş. 45-60 dakika kadar dinlendiriyorlar, sonra eve..
Soracağın başka şeyler de olursa cevaplarız...
Ben de yeniyim burda.. Hosgeldin arkadasim x
çok şükür iyi minik yawrularım dualarınızla :)) blastokist yawrumm o benim:) bu yöntem genelde daha başarılı oluyormuş klaram hep öyle okudum inşallah bizde sonuca güzel varacağız :)) artık transfere de hazırım gelsinn bebişleeeerrr :))))))))
Gelsin bebişler mutlu göbişler
benim bebeğim de blastokist 5. gün embriyosu ve tuttu çok şükür.
Gelsin bebişler mutlu göbişler
benim bebeğim de blastokist 5. gün embriyosu ve tuttu çok şükür.
kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu
EEE kaldın mı? Ne oldu...
şaşkınlıktan mesajı eksik yazdım, sonra düzenledim. kusura bakma :)
slogan gibi oldu hee cimcimee :))))))) bi tüp bebek merkezi kullanmalı bunu 'gelsin bebişler, Mutlu göbişler' :)))) bende inşallah yazıcam dimi buraya 13 gün sonra hamileyim diye :)) ben seni çok hissetmiştim hamile olduğunu sende beni hissettt cimcimexxx :)))))))))))
Ayy çok sevindim, hayırlı olsun dikkat et kendine ne büyük şans:) Ama ihtimal vermiş doktor ne güzel...
palart nasılsın canım?
Senin için çok sevindim, ilk tüpte tutmuş:) Ne güzellll... Benim 2. denemem de negatif oldu, eşim tese olmuştu, temmuz da 3. denemeyi yapacağız. 2. deneme 5. gün transferiydi ama tutmadı birkaç merkeze daha sorduk işte bizim böyle...
Sen nasılsın keseyi ne zaman göreceksin? Aman dikkat et tadını çıkar...
Kısmet palartcığım. Sıkma canını bi dahaki denemende olur inşallah.
Biz de eşimle öyle esti kafamıza kimseye söylemedik gittik yaptırdık tuttu da çok şükür. Allah'ım kimseye aratmasın çok zor biliyorsun.
Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse, sanırım 10 gün sonra da kalp atışlarını duymak için çağıracakmış öyle dedi formdaki tecrübeli arkadaşlar.
Darısı sana olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?