- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
Sağol canım, darısı tüm isteyenlerin, hepimizin başına... Sende inş sağ salim keseyi görürsün... kalp atışlarını duyarsın...İşte olana kadar denemek gerekiyor...
Arkadaşlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mı? Kaçıncı denemeden sonra yaptırılıyor? Tavsiye ediyor mu doktorlar?
Brde son günlerdeki kızamık salgınından dolayı 18-33 yaş arasında olanlar aşı yaptırsın diyorlar, yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
Arkadaşlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mı? Kaçıncı denemeden sonra yaptırılıyor? Tavsiye ediyor mu doktorlar?
Brde son günlerdeki kızamık salgınından dolayı 18-33 yaş arasında olanlar aşı yaptırsın diyorlar, yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
Canım sen kimsenin senin aklını karıştırmasına izin verme.
Ben tüp bebek olayını çok araştırdım en iyi merkez umut tüp bebek merkezi için rahat olsun.
Diğer arkadaşımız neden başarısı düştü dedi bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
Bak bu ay hem ben hamile kaldım Hem de flzask2003 arkadaşımız kaldı. müjde beklediğimiz arkadaşlarımızda var.
kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
canlarımm şimdi aradılar bizim yumoşlar 4. gün gelişiminide tamamlamışlar yarın 1 de transfer :)))) dualarınızı esirgemeyin
canlarımm şimdi aradılar bizim yumoşlar 4. gün gelişiminide tamamlamışlar yarın 1 de transfer :)))) dualarınızı esirgemeyin
inşallah tutar...
benimde yarın saat 11 de transferim....
allagh herkesin gönlüne göre versin..
inşallah hepimiz görürüz pozitif sonuçları..
inşallah tutar...
benimde yarın saat 11 de transferim....
allagh herkesin gönlüne göre versin..
inşallah hepimiz görürüz pozitif sonuçları..
kızlar umuttan geldim ben....
canım ne oldu????nasıl geçti???
Ben de yeniyim burda.. Hosgeldin arkadasim x
Benim de Pazartesi gunu Ulun Bey ile ilk gorusmem var, cok heyecanliyim. Lutfen izlenimlerini paylasirmisin yarin muayeden sonra.
Bol sans x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?