Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol canım, darısı tüm isteyenlerin, hepimizin başına... Sende inş sağ salim keseyi görürsün... kalp atışlarını duyarsın...İşte olana kadar denemek gerekiyor...

Haklısın canım bak flzask2003 arkadşaımızın ki 3. denemede tuttu çok şükür.
Tüp bebeğin ilk 3 denemede tutma şansı %95 miş. Seninki de tutar Allah'ın izniyle.

Arkadaşlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mı? Kaçıncı denemeden sonra yaptırılıyor? Tavsiye ediyor mu doktorlar?

Brde son günlerdeki kızamık salgınından dolayı 18-33 yaş arasında olanlar aşı yaptırsın diyorlar, yaptırmayı düşünen var mı aranızda?

faydası kanıtlanmamış bir şey diye biliyorum. ben ulun beye sorduğumda öyle demişti.

Gebelik aşısı 600 TL
Bu sefer flzask2003 yaptırdı onun tuttu vallahi. faydası olmasa böyle bir şey çıkmazdı diye düşünüyorum.
Az evvel de flzask2003le konustum telefonda dedi hatta gebelik aşısından mı tuttu acaba bu sefer diye.
kaçıncı deneme de yapılıyor öyle bir şartı var mı bilmiyorum.
aama 3. tüp denemelerinde eğer istersen çift embriyo yerleştiriliyor onu biliyorum.

bendee umut annesiyiimmm tüm imkansızlıklara rağmen mucizevi şekilde umut annesi olduumm

ayyy bu nasıl güzel bi haber böyle maşallaahhh bak işte Rabbimin mucizeleri bitmiyor... çok şükür :))) keseyi görmüşsünüz işte orda bebişin seninle inşallah :))))

çok sevindim canım allahım korusun sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlere artık allahım bizlerede böyle bir mucize yaratsın ......

canlarımm şimdi aradılar bizim yumoşlar 4. gün gelişiminide tamamlamışlar yarın 1 de transfer :)))) dualarınızı esirgemeyin

inşallah tutar...
benimde yarın saat 11 de transferim....
allagh herkesin gönlüne göre versin..
inşallah hepimiz görürüz pozitif sonuçları..

canlarımm şimdi aradılar bizim yumoşlar 4. gün gelişiminide tamamlamışlar yarın 1 de transfer :)))) dualarınızı esirgemeyin

allahım bizlere hayırlı sonuçlar vermeyi nasip etsin inşallah önce pozitif sonucu almayı sonra keseyi görmeni sonra kalp atışını duymanı , göbüşünde gelişimlerini görüp sağ salim kucağına alıp hayırlı bir evlet yetştirmeni nasip etsin

inşallah tutar...
benimde yarın saat 11 de transferim....
allagh herkesin gönlüne göre versin..
inşallah hepimiz görürüz pozitif sonuçları..

Şimdiden hayırlı olsun trasferin, inşallah hayırlı haberler verirsin 12 gün sonra bizlere.

Başlayamadım, nasıl başlıcam, iğneler, opu derken transfer tarihin geldi. Şimdi transfer sonrası heyecanlı bekleyiş başlayacak inşallah.

Allah yardımcınız olsun, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bu mübarek cuma günün hürmetine. Transfer sonrası da dualara devam.

Ne güzel, ne büyük bir mucize. İşte herşeyin bir vakti zamanı var diye söylenen sözün yaşanmış örneği, kısmet bugüneymiş demek ki. İnşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün.

Benim de Pazartesi gunu Ulun Bey ile ilk gorusmem var, cok heyecanliyim. Lutfen izlenimlerini paylasirmisin yarin muayeden sonra.

Bol sans x

canım ben ulun beyi bayadır araştırıyodum kısmet bugüneymiş,pozitif bi adam,paragöz asla diil,ben tüp istediğim halde benden test istedi çıkan sonucuna göre lap. yapabiliriz dedi,yani kistlerim temizlendikten sonra doğal yollara bırakabiliriz dedi, ulun bey bi tüp bebekçi olsa bile en son çare tüp bebek diyor,heyecanın çok normal çünkü ben daha heyecanlıyım,umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…