selam canım ben süleyman beye kese görmek için gittim orada 10 gün sonra istediğin doktorla devam et dedi.edirnede berna hanıma gittim o zmaan bana 7 haftalıksın dedi ve sizin durumunuz özel ama normal gebelerde son 3 aya kadar cinsel ilşkiyi yasaklamıyorum dedi ama sizin için bişey diyemem dedi.ben sakıncalı bir durum varmı düşük riski falan dedim şuan için bir sorun gözükmüyor dedi.ben 10 haftalıkken falan ilk girdim ilşkiye.ama oda çok dikkat ederek eskisi gibi her istediğimzide olmuyor canım çok seyrek ve çok çok dikkat ederek canım.keşke biraz daha bekleseydiniz çünkü daha çok yeni hamilesin yeni tutunmaya çalışıyor canım
sanırım her ünüversite hastanesi dışarıya rapor vermiyor. ben çapadan almıştım raporumu imzalarken kadın yakınıyordu bütün angaryalarla biz uğraşıyoruz diye. mesela cerrahpaşa vermiyormuş. başka hastanelere de sorman faydalı olabilir.
cevabın için teşekkür ederim canım raporu çıkartmak ne kadar zaman alıyo fazla git gel oluyormu
istanbul bize çok uzak otobüsle 9 saat sürüyor o yüzden bulunduğum yerde çıkartabilirim tabi verirlerse hayırlısı...
evet canım vermek istemiyorlar.kendileri tedaviyi yapacaksa veriyorlar ancak.sen hangi şehirdesin?
canım ben Burdur da yaşıyorum ısparta süleymen demirel ünv.sordum biz yaparsak öyle veririz dediler,biz raporlu yada raporsuz umutta yaptıracağız çünkü eşim mikro tese olacak
selam cnm oldu bir kere bidaha olmas bişey olmamıştır ins
canım ben Burdur da yaşıyorum ısparta süleymen demirel ünv.sordum biz yaparsak öyle veririz dediler,biz raporlu yada raporsuz umutta yaptıracağız çünkü eşim mikro tese olacak
selam canım rapor ve teseyi duyunca izinsiz atıldım konunuza.benim eşimde tese oldu sizin sebep ne?bizde 47 xxy... çok şükür sperm bulundu hamileyim ilk denememde.eşimde umutta tese oldu.rapor işine gelince ben edrnde alamadım.bana bırakın ist.merkezi gelin burda biz tedavinize başlayalım olmazsa raporla göndeririz dediler.daha önce hiç tese yapılmamış yeni açılacakmış tüp bebek bölümü bana diyolar deneyelim.aman dedim raporunuz eksik kalsın ben raporsuz yaptırdım bide azar işittim burda tüp bebek açılacak bizde deneyeceğiz siz niye burada açılacakken istanbula gidiyosunuz falan yani gerçekten rapor vermeyen vermiyor biz raporsuz yaptırdık ama çok şükür bebeğim benimle çektiğim acılara masraflara herşeylere değdi hepsi feda olsun bebeğime canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına canım
Herkese merhaba kandiliniz mübarek olsun..... Kimsenin emekleri boşa gitmesin inşlh......herkesin duacısıyım her daim.....klaracım nasılsın karnın çıktımı canım merak etdim...... Bütün arkadaşlara her konuda yardımcı oluurm herdaim......bizi eniyi biz anlarız çünkü .....
kızlarrr günaydınnn gününüüüzzz çok güzel geçsin inşallaah... kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah :) benim şafak 7 :))) belim ağrıyo birazcık acaba hamile miyimmmmm :))))) cimcime flzask2003 klaram gh43 ve diğer hamişler kaçıncı gün idrar testi (evde) yapmıştınız??
Günaydınnnnnnnnn umut anneleri ve anne adaylarıııııııı gününüz aydın olsunn.
Hayırlı cumalarrrr:26:
günaydın canımm hayırlı cumalar mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah.. bu sabah uyandım evdede gebelik testlerim var bi kaçtane (arkadaşım firmada çalışıyo o getirmişti) dedim ki hadi yap sonra dedim ki daha bugün 6. gün çıkmaz ve boş yere bugünümü üzgün geçiririmm dedimm yapma şeymaaa kendi kendimle savaş verdim resmenn sonuçta yapmadım :)) şafak 5 ama içim içimi yiyo bu işin en zor yanı beklemekmiş...
sen raporu aldın ama tedaviye gerek kalmadan hamile mi kaldın maşallahraporu alır almaz umuta mı götürüyorsun?ilaçları hemen yazıyrlarmı?belli bi süresi varmı?bunları merak ediyorum bende.malum rapor ha deyince çıkmıyor.rapor için şimdiden başlasam uğraşmaya,çıkınca ilaçlarımı alıp koysam dolaba,ağustostada tedaviye başlasam olurmiki? bide merkezde raporlu olan hastalarla olmayanlara farklı muamele oluyormu diye merak ediyorum.cevaplayan olursa sevinirim
ben raporu aldım, tüp bebek de yaptırım ama negatif oldu. bir sene önceydi. bu ay kendiliğimden hamile olduğumu öğrendim. raporum çıkmaya yakın umutla görüşmeye başladım. raporu alınca hemen gittim. raporun geçerlilik süresi sınrlı ama şu an hatırlayamıyorum. ilaç meselsini doktorla konuşabilirsin. tüm ayrıntılar hakkında seni bilgilendirirler.
raporlularla raporsuzlara farklı davranılma meselesi ise bence boş yere kendini gerecek şeylere takılma öyle bişey yok :) ben raporluydum ve her aşamada özllikle de yumurta toplama sonrasındaki ilgiden memnun kalmıştım. toparlanmam uzun sürmüştü ve hemşireler çok iyiyidi.
Dileksultan seninle aramızda 1 gün var :)
ben 7 ocak sen 8 ocak
evet canım ama benimki senden ilerde gibi keseyi daha önce gördüm, bi de bulantım başladı.
günaydın canımm hayırlı cumalar mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah.. bu sabah uyandım evdede gebelik testlerim var bi kaçtane (arkadaşım firmada çalışıyo o getirmişti) dedim ki hadi yap sonra dedim ki daha bugün 6. gün çıkmaz ve boş yere bugünümü üzgün geçiririmm dedimm yapma şeymaaa kendi kendimle savaş verdim resmenn sonuçta yapmadım :)) şafak 5 ama içim içimi yiyo bu işin en zor yanı beklemekmiş...
Dileksultan seninle aramızda 1 gün var :)
ben 7 ocak sen 8 ocak
selam canım rapor ve teseyi duyunca izinsiz atıldım konunuza.benim eşimde tese oldu sizin sebep ne?bizde 47 xxy... çok şükür sperm bulundu hamileyim ilk denememde.eşimde umutta tese oldu.rapor işine gelince ben edrnde alamadım.bana bırakın ist.merkezi gelin burda biz tedavinize başlayalım olmazsa raporla göndeririz dediler.daha önce hiç tese yapılmamış yeni açılacakmış tüp bebek bölümü bana diyolar deneyelim.aman dedim raporunuz eksik kalsın ben raporsuz yaptırdım bide azar işittim burda tüp bebek açılacak bizde deneyeceğiz siz niye burada açılacakken istanbula gidiyosunuz falan yani gerçekten rapor vermeyen vermiyor biz raporsuz yaptırdık ama çok şükür bebeğim benimle çektiğim acılara masraflara herşeylere değdi hepsi feda olsun bebeğime canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına canım
slm canım eşim azosperm nedeni kesin olarak belli değil ateşli hastalık yada kabakulaktan şüpheleniliyor,bizde emre bakırcıoğluna tese olacağız nasipse,canım rapor işinde bize de niye burda yaptırmıyosun diyolar teseyi de biz yaparız dediler ama bizim tek şansımız var ya çıkmazsa diye çok korkuyorum tese konusun da emre bey çok başarılı,bizde raporsuzda olsa yaptıracağız yeterki sperm çıksın bebeğime kavuşayım,canım maşallah hamilesin sendebebeğine hayırlısıyla kavuş inşallah sizde kaç tane sperm çıkmıştı?
slm canım eşim azosperm nedeni kesin olarak belli değil ateşli hastalık yada kabakulaktan şüpheleniliyor,bizde emre bakırcıoğluna tese olacağız nasipse,canım rapor işinde bize de niye burda yaptırmıyosun diyolar teseyi de biz yaparız dediler ama bizim tek şansımız var ya çıkmazsa diye çok korkuyorum tese konusun da emre bey çok başarılı,bizde raporsuzda olsa yaptıracağız yeterki sperm çıksın bebeğime kavuşayım,canım maşallah hamilesin sendebebeğine hayırlısıyla kavuş inşallah sizde kaç tane sperm çıkmıştı?
bizde başka yerde tese olup riske girmek istemedik ve burada daha önce hiç tese yapılmamıştı ilk eşimde deneyeceklermiş deney tahtası olacaktı ama tabi biz izin vermedik emre beye güvendik.kaçtane sperm çıktığını inan hiç bilmiyorum orada hemşirelere sordum söylemediler doktorunuz bilgilendirecek dediler o günde emre bey direk fulya ya geçmiş 2 gün sonra kontrole gelin dedi kontrole giderken gene aradılar gelin transferiniz olacak dediler ben transferdeyken eşim emre beyle görüşmeye gitti ama sormayı unutmuş kaç sperm bulundu diye.sadece şunu biliyoruz 2 tüp donduruldu canım
ben raporu aldım, tüp bebek de yaptırım ama negatif oldu. bir sene önceydi. bu ay kendiliğimden hamile olduğumu öğrendim. raporum çıkmaya yakın umutla görüşmeye başladım. raporu alınca hemen gittim. raporun geçerlilik süresi sınrlı ama şu an hatırlayamıyorum. ilaç meselsini doktorla konuşabilirsin. tüm ayrıntılar hakkında seni bilgilendirirler.
raporlularla raporsuzlara farklı davranılma meselesi ise bence boş yere kendini gerecek şeylere takılma öyle bişey yok :) ben raporluydum ve her aşamada özllikle de yumurta toplama sonrasındaki ilgiden memnun kalmıştım. toparlanmam uzun sürmüştü ve hemşireler çok iyiyidi.
maşallah canımAllah tamamına erdirsin,sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende hep böyle bi mucize için dua ettim ama olmadı.artık tüpümüde aldıkları için mümkün değil cevabın için çok teşekkür edrim canım.açıkcası endişeliydim.ilk denememde çok strese girdim.bundada öyle olsun istemiyorum.ona göre hareket edeyim istedim.geçen yıl rapor için çok koşturdum.tam kurula gideceğimde rahim filmi sonucu çıktı ve ulun bey ameliyat dedi.öylece kaldı herşey.biraz önce aradım.direk kurula girebilirmiyim diye.kanların yenilenmsi gerekir dediler.koşturma başlıyor gene.gitgel yılıyor insan ama diğer türlü maddi açıdan zorlar diye mecburen gitcem bakalım.neyse tekrar teşekkür edrim
Hayırlı kandiller
İyiyim canım sağol. Karnım çıktı baya :) hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum diğerleri olmuyor, evde eşofmanlarımın lastiklerini genişlettim, söktüm, şimdilik idare ediyorum. Bugün itibarıyla 53 kilo olmuşum, 47-48 kiloyla başlamıştım, baya aldım bakalım kaçla tamamlıcam.
Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor. Ben galiba biraz aşağıda taşıyormuşum bebeği, öyle söylüyor annem. senin ne durumda karnın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?