Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

selam cnm oldu bir kere bidaha olmas bişey olmamıştır ins

selam cnm oldu bir kere bidaha olmas bişey olmamıştır ins

canım eğer aksi bir durum olsaydı kanaman olurdu kendini korkutma birazcık sabredin annesi :) birkaç hafta sonra istediğinizi yapacaksınız dikkat ederek.ben hala korkuyorum her yaptığımda pişman oluyorum bebeğime karşı kendimi çok suçlu hissediyorum ama eşim durmuyor sakıncalı olsa doktor yasaklardı diyor söz verdi hazirandan sonra sokulmayacak yanıma seni anlıyorum yani benim gebeliğim senden ileride olduğu halde her defasında korkuyor pişman oluyorum canım

Hayırlı kandiller
İyiyim canım sağol. Karnım çıktı baya :) hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum diğerleri olmuyor, evde eşofmanlarımın lastiklerini genişlettim, söktüm, şimdilik idare ediyorum. Bugün itibarıyla 53 kilo olmuşum, 47-48 kiloyla başlamıştım, baya aldım bakalım kaçla tamamlıcam.
Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor. Ben galiba biraz aşağıda taşıyormuşum bebeği, öyle söylüyor annem. senin ne durumda karnın?

Bu mübarek kandil gecesinde herkesin duaları kabul olsun inşallah, şerler hayra çevrilsin inşallah.

Benim idrar testim biraz farklı ve tersten oldu canım. Ya önce çıkmazsa üzülürüm diye 12.güne kadar bekledim ben. 12.gün kan testi yaptırdık 997 çıktı, inanamadık eşimle gittik eczaneden idrar testi aldık eve gelince yaptım tabi ki çıktı :)) Üstüne tarih attım şimdi saklıyorum onu :))

Günaydınnnnnnnnn umut anneleri ve anne adaylarıııııııı gününüz aydın olsunn.
Hayırlı cumalarrrr:26:

Günaydınnnnnnnnn umut anneleri ve anne adaylarıııııııı gününüz aydın olsunn.
Hayırlı cumalarrrr:26:

günaydın canımm hayırlı cumalar mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah.. bu sabah uyandım evdede gebelik testlerim var bi kaçtane (arkadaşım firmada çalışıyo o getirmişti) dedim ki hadi yap sonra dedim ki daha bugün 6. gün çıkmaz ve boş yere bugünümü üzgün geçiririmm dedimm yapma şeymaaa kendi kendimle savaş verdim resmenn sonuçta yapmadım :)) şafak 5 ama içim içimi yiyo bu işin en zor yanı beklemekmiş...

Evet canım en zor geçmek bilmeyen stresli kısmı beklemek. Sık dişini bir gün bir gündür.
Bol bol dua et canım. Allah yardımcın olsun.

Dileksultan seninle aramızda 1 gün var :)
ben 7 ocak sen 8 ocak

Son düzenleme:

iyikide yapmamışsın cnm çok erken çünkü en azından 8. gün olsun..biraz daha sabırlı oll bakim...
şimdiki sonuç yanıltabilir..o testler evde olmasa yine bu kadar yapmak istemezdinde
Rabbim gönlüne göre versin cnm.

klaracım bugün itibariyle 13hafta 4günlük olduk şükür.....ben 55 kg başladım tedaviye ....iştah sıfır şuan 53kg hala hiç almadınm hala kg...karınımda yok denecek kadar azcık varçokazama...boyumda 1,62...her kıyafetim oluyor hala bana.....sıkmıyor beli...ama iştah sorunum var bnm hiç yiyemiyorum bişey...zaten ben hep böyleydim...sadece meyve yiyebiliyorum cnm....napcam bu yemek işini bilmiyorum canımı çok sııkıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…