klaracım bugün itibariyle 13hafta 4günlük olduk şükür.....ben 55 kg başladım tedaviye ....iştah sıfır şuan 53kg hala hiç almadınm hala kg...karınımda yok denecek kadar azcık varçokazama...boyumda 1,62...her kıyafetim oluyor hala bana.....sıkmıyor beli...ama iştah sorunum var bnm hiç yiyemiyorum bişey...zaten ben hep böyleydim...sadece meyve yiyebiliyorum cnm....napcam bu yemek işini bilmiyorum canımı çok sııkıyor ....
klaracım bugün itibariyle 13hafta 4günlük olduk şükür.....ben 55 kg başladım tedaviye ....iştah sıfır şuan 53kg hala hiç almadınm hala kg...karınımda yok denecek kadar azcık varçokazama...boyumda 1,62...her kıyafetim oluyor hala bana.....sıkmıyor beli...ama iştah sorunum var bnm hiç yiyemiyorum bişey...zaten ben hep böyleydim...sadece meyve yiyebiliyorum cnm....napcam bu yemek işini bilmiyorum canımı çok sııkıyor ....
günaydın cimcimex
cnm sana kese görmeye giddiğinde verdikelri ultrason kağıdında yazıyomu kaç hafta kaç günlük olduğu:44:
arkadaşlar tüp bebek tedavisinde kg çok önemli mi 45 kg 1.57 boyundayım çok mu zayıfım tutunma zor mu olur?
cevap verirseniz sevinirim
selam canım rapor ve teseyi duyunca izinsiz atıldım konunuza.benim eşimde tese oldu sizin sebep ne?bizde 47 xxy... çok şükür sperm bulundu hamileyim ilk denememde.eşimde umutta tese oldu.rapor işine gelince ben edrnde alamadım.bana bırakın ist.merkezi gelin burda biz tedavinize başlayalım olmazsa raporla göndeririz dediler.daha önce hiç tese yapılmamış yeni açılacakmış tüp bebek bölümü bana diyolar deneyelim.aman dedim raporunuz eksik kalsın ben raporsuz yaptırdım bide azar işittim burda tüp bebek açılacak bizde deneyeceğiz siz niye burada açılacakken istanbula gidiyosunuz falan yani gerçekten rapor vermeyen vermiyor biz raporsuz yaptırdık ama çok şükür bebeğim benimle çektiğim acılara masraflara herşeylere değdi hepsi feda olsun bebeğime canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına canım
Mrb benim esimde azosperm probli var bizde umuta gitmeyi dusunuyoruz. Sizin esinizde tese olduguna gore sanirim oda azosperm ama ne guzel sperm bulunmus. peki 47xxy.. dediginiz problem nedir? tikaniklik varikosel mi? Yoksa lsh ,fsh,testestoron hormon degerlerimi dusuktu ?birde mikro tese amaliyatini emre bakircioglumu yapiyor. diger doktorlarda yapiyormu. size biraz sorularrrim olacak lutfen yardim edin
Ah canım hiç dikkat etmemişim ona dur bakim.
Yok canım yazmıyor tarihle saat var sadece.
Yok canım ne alakası var. İlk defa duydum aksine kilolu istemiyor doktorlar sen rahat ol. Hem Allah'ım ol dedikten sonra her halle olur o sen merak etme. Sağlıklı beslenmene dikkat et sen. Kiloyu takma kafana.
günaydın cimcimex
cnm sana kese görmeye giddiğinde verdikelri ultrason kağıdında yazıyomu kaç hafta kaç günlük olduğu:44:
bizde başka yerde tese olup riske girmek istemedik ve burada daha önce hiç tese yapılmamıştı ilk eşimde deneyeceklermiş deney tahtası olacaktı ama tabi biz izin vermedik emre beye güvendik.kaçtane sperm çıktığını inan hiç bilmiyorum orada hemşirelere sordum söylemediler doktorunuz bilgilendirecek dediler o günde emre bey direk fulya ya geçmiş 2 gün sonra kontrole gelin dedi kontrole giderken gene aradılar gelin transferiniz olacak dediler ben transferdeyken eşim emre beyle görüşmeye gitti ama sormayı unutmuş kaç sperm bulundu diye.sadece şunu biliyoruz 2 tüp donduruldu canım
slm canım bizde riske girmek istemiyoruz benim eşime bi kere tesa yaptılar sperm bulunamadı,ilk öğrendiğimizde dünya başımıza yıkılmıştı acele karar vermiştik doktor da normal bi üroloji doktoruydu tese konusunda ne kadar başarılı bilmiyorduk açıkçası biraz para için yaptılar,canım eşin ameliyat olmadan önce sen hazırlandın mı,toplam tedavi masrafları ne kadar oldu kusura bakma çok soru sordum galiba...:44::44::44:
arkadaşlar 12 mayıs benim test günümdü kanda baktırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 çıktı bu durumda olan hiç duydunuz mu çok kafam karışım doktorum ilaçlara devam et dedi.
arkadaşlar 12 mayıs benim test günümdü kanda baktırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 çıktı bu durumda olan hiç duydunuz mu çok kafam karışım doktorum ilaçlara devam et dedi.
günaydın canımm hayırlı cumalar mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah.. bu sabah uyandım evdede gebelik testlerim var bi kaçtane (arkadaşım firmada çalışıyo o getirmişti) dedim ki hadi yap sonra dedim ki daha bugün 6. gün çıkmaz ve boş yere bugünümü üzgün geçiririmm dedimm yapma şeymaaa kendi kendimle savaş verdim resmenn sonuçta yapmadım :)) şafak 5 ama içim içimi yiyo bu işin en zor yanı beklemekmiş...
merhaba arkadaşlar... arasnıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz
tünaydın canımm arkadaşlarım :)) valla bugün 7. gün sabah uyandım ve test yaptım tabiki çıkmadı galiba çok erken yada ben öyle yormak istiyorum :))) şu perşembe gelse de öğrensem ya var ya yok geçmek bilmiyo vakit :)) belim kopacak gibi ağrıyo bide tecrübesi olan arkadaşlar akıntım var biraz ve hani adet olmadan önce hafif kokulu gibi olur ya dün bugün onu hissediyorum yoksa adet mi olcam ??? bilemedim kiii :S kendimi bi yandan yoka hazırlıyorum...
canım adet olacakmış gibi bendede oldum belim ağrıdı..karnım hep adet ağrısı gibi ağrıdı sonucu öğrendikten sonra bile ağrıdı. hamilelikle adet belirtileri benzer zaten..akıntımda hep vardı halada var..
haklısın geçmek bilmiyo zaman çok iyi anlıyorumm cnnmm..az kaldı ama bak bi pazartesi olsa..
sen kendini ne üz olmadı diye nede çok umutlan ..Rabbim hakkında hayırlısını versin..ben çok tuhaftım valla bi gün kalkıyodum ağlamak geliyodu olmadı diye.
bi kalkıyodum mutluydum olucak diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?