Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok fazla kilo almayacaksın sen o zaman doğuma kadar, ne güzel :)
Ama yemen lazım bebiş için, hiç olmazsa öğünlerini atlamadan az da olsa faydalı şeyler yemeye çalış, peynir, yumurta, süt, yoğurt, et, balık, sebze gibi.. Ceviz, badem, fındık, kuru incir çok abartmadan yemek faydalı.
Benim de iştahım çok iyi değildir ama, bir ara çok acıkıyordum, bu aralar yine gitti. Hamilelik öncesi Süleyman bey bana birkaç kilo alırsan iyi olur, tutunmayı kolaylaşırır diyerek B12 vitamin vermişti 1,5-2 ay kadar kullandım ama yine kilo almadım. Benim de boyum 1,65. Önceden karnım tahta gibi dümdüzdü, galiba ben kiloyu sadece karın bel bölgesinden aldım :)

Eltim de hamileydi, 8 aylıkken eşim onu görmüş (o biraz fazla kilo almış) eve gelince benim karım manken gibi hamile olacak deyip duruyordu ama bakalım ben de o kadarlık olunca hala aynı şeyleri söylicek mi :)))
60 kg gibi başladım dedi, 80 gibi doğuma girmiş, doğumdan 1 hafta sonra bir gördüm ki karın hala yerinde duruyor, dersin ki içerde bir bebek daha var 7 aylık hamile gibi. Bebeği kucağına alıp emziremiyor, kayınvalidem yandan tutuyormuş. Bizde mi böyle olucaz diye gözüm korkmadı değil. Normal doğum istiyordu, 39.haftayı doldurmadan sezeryan oldu, doktoru bebek durursa daha da iri bebek olur diye almış. 4150 gr kızı oldu maşallah simsiyah upuzun gür saçı var, o haliyle yine de minicik bebek işte :)

Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah, hepimize de sağlıcakla kucağımıza almayı...

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde kg çok önemli mi 45 kg 1.57 boyundayım çok mu zayıfım tutunma zor mu olur?
cevap verirseniz sevinirim

günaydın cimcimex
cnm sana kese görmeye giddiğinde verdikelri ultrason kağıdında yazıyomu kaç hafta kaç günlük olduğu:44:

Ah canım hiç dikkat etmemişim ona dur bakim.
Yok canım yazmıyor tarihle saat var sadece.

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde kg çok önemli mi 45 kg 1.57 boyundayım çok mu zayıfım tutunma zor mu olur?
cevap verirseniz sevinirim

Yok canım ne alakası var. İlk defa duydum aksine kilolu istemiyor doktorlar sen rahat ol. Hem Allah'ım ol dedikten sonra her halle olur o sen merak etme. Sağlıklı beslenmene dikkat et sen. Kiloyu takma kafana.

Kızlar bugün sabah uyandığımdan beri karnımın etrafında çeşitli bölgelerde seyirmeler oluyor. Nedendir acaba bu seyirmeyi benden başka yaşayanlar var mı aranızda? Rahatsız ediyor bir süre sonra. parmağımla ovalıyorum üstünü 10-15 dakika duruyor sonra başka bölgede başlıyor Ne ki bu bilgisi olan var mı?

Arkadaslar bisey sorcam ben normalde 28,29günde adet oluyodum 4defadır 25.günde oluyorum bu ay 21günde oldum 6gün sürerdi 3gun oldu simdi bitti gibi bisey.neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı bu konuda ?simdiye kadar hic 21günde adet olmamistim

Teşekkür ederim, öyle bişe duydum da sanki çok zayıf olunca tutunma zor olurmuş diye..

günaydın cimcimex
cnm sana kese görmeye giddiğinde verdikelri ultrason kağıdında yazıyomu kaç hafta kaç günlük olduğu:44:

Günaydın, iyi hafta sonları flzask
Var mı hissiyatta bir değişiklik, nasıl gidiyor, ne zaman gidecektin doktora?

Kese görmek için gittiğim zaman bana verilen kağıtta yazıyor hafta+gün. CRL diye bir program var onunla bebeğin baş popo boyunu ölçüyor, dünya standardına göre bebeğin ne kadarlık olduğu çıkıyor. Doktor bu ölçümü yaptığında ekranda yazıyor, eğer o haldeyken çıktı alırsa senin de elinde olur. Süleyman bey hem öyle hem de kalp atışı varken çıktı almış, biz 6+4 de ilk kontrole gitmiştik ve kalp sesini de duymuştuk.

Biz acıktık, geç bile kaldık, kahvaltımı edeyim sonra yine görüşürüz :))

arkadaşlar 12 mayıs benim test günümdü kanda baktırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 çıktı bu durumda olan hiç duydunuz mu çok kafam karışım doktorum ilaçlara devam et dedi.

Eger hala adet görmediysen bence iyiye isaret gibi gec tutunma olmustur belki sen hamis gibi dikkatli ol bence

Sen ilaçlarına devam et.
Senin bebek tembel sanırım.
İnşallah hayırla sonuçlanır.

Seyma_8187 Ne yaptın aklım hep sende? Meraktan ölmek üzereyim. Bugün 7. günün mü? :18:
Allah'ım herkes hamile olsun istiyorum.

tünaydın canımm arkadaşlarım :)) valla bugün 7. gün sabah uyandım ve test yaptım tabiki çıkmadı galiba çok erken yada ben öyle yormak istiyorum :))) şu perşembe gelse de öğrensem ya var ya yok geçmek bilmiyo vakit :)) belim kopacak gibi ağrıyo bide tecrübesi olan arkadaşlar akıntım var biraz ve hani adet olmadan önce hafif kokulu gibi olur ya dün bugün onu hissediyorum yoksa adet mi olcam ??? bilemedim kiii :S kendimi bi yandan yoka hazırlıyorum...

canım adet olacakmış gibi bendede oldum belim ağrıdı..karnım hep adet ağrısı gibi ağrıdı sonucu öğrendikten sonra bile ağrıdı. hamilelikle adet belirtileri benzer zaten..akıntımda hep vardı halada var..
haklısın geçmek bilmiyo zaman çok iyi anlıyorumm cnnmm..az kaldı ama bak bi pazartesi olsa..
sen kendini ne üz olmadı diye nede çok umutlan ..Rabbim hakkında hayırlısını versin..ben çok tuhaftım valla bi gün kalkıyodum ağlamak geliyodu olmadı diye.
bi kalkıyodum mutluydum olucak diyodum

evet yaa bende öyleyim işte flz bi oldu bu iş diye hissediyorum çok güçlü bi şekilde ama bazende yok yaa diyorum olmadı galiba :S Rabbim hayırlısını versin ne diyim ona sığınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…