Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bende de olmuştu ilk 3 ay içinde toplamda 5-6 kere, bazen kalkarken falan oluyordu, hapşırınca oluyordu kramp gibi sanki 1-2 dakika sürüyor, ovalayınca geçiyordu. Böyle arka arkaya olmadı. Süleyman beye sormuştum, rahim kasları gelişmeye çalışıyor, rahim büyüyor normal gibi bir açıklama yapmıştı. Rahim büyümeye çalışıyor vücut aynı hızda tepki gösteremiiyor, yani endişe edecek bir durum yok.

Merak etmiştim seni, doktorunu dinle ilaçlara devam. geç tutunma olabilir. moralini yüksek tut.

Biraz erken yapmışsın gibi sabırsız :) beklemek zor inşallah sonu hayırlı olur. Allah' tan hayırlısını iste canım, dualarımız seninle.

merhaba arkadaşlar... arasnıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz

Hoşgeldin aramıza, şimdiden tedavin hayırlı olsun.

Flzaskcım sana msj yazmıştım 1137.sayfada görmemiş olabilirsin. Ne zaman gideceksin doktora?

canım merhabaaa,

bende umut tüp bebekte tedavime başladım çok şükür bugun 8.günümdü muayenem vardı gittim ve bir çok yumurtalarım olusmus iğne (gonal f) dozunu azaltı bugun vuruldum ve tarın bır tane daha var p.tesı tekrar gel dedı buyuk ıhtımalle Allahın izniyle çarşamba günü toplama işlemi olabılmedurumu varmıs p.tesı bı bakalım da dedı dr yoktu ulun bye kontrol oldum.ve ve 4 gun den ıtıbaren de gonal f yanında yumurta catlamasın dıy ılac vuruluyorum.ay bana da dua edın ne olur hersey yolunda gıtsın vee bende sizler gibi HAMİLEYİMMM diye bağırayımmm kızlar.bu arada liste varsa benide ekleyebilirmisinizzz

kızlar bugün tekrar test yaptırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 bugün 18.gün 186.6 çıktı doktorum çarşamba tekrar test yaptır dedi valla tam sevinemiyorum bile rabbim hayırlısını nasip etsin

Flzaskcım sana msj yazmıştım 1137.sayfada görmemiş olabilirsin. Ne zaman gideceksin doktora?

doğrudur cnm görmedim herhaldeee yoksa hemen yazardımm..
pazartesi cnm inşallah gidicem valla geçmek bilmedi şu 10 gün gitsemde keseyi görsem biraz rahatlasam..
valla içimde hep bi korku görcekmiyim göremiycekmiyim..:18::18:
herkes görürsün değerlerin iyi diyo ama işte içi bi türlü rahatlamıyo..
yarınıda bi atlatsam hayırlısylaa..:26::26:

canım değerlerin yükseliyo yavaşta olsaa..üzülme bencee..
geç tutunma herhalde..senin minik nazlanıyo

selam arkadşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun..olmayanlara evlat hamişlere sağsalim sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin..ben esnafım azönce bir kadın çocuğunla dükkanımıza geldi çocuğu dondurma istedi kadınsa beni bile ürküten ses tonuyla sen benim başıma belasın allahın belası diye çocuğuna bağırdı o kadar kötü oldum ki..sanki bebeğim duyacak benimde ona öyle davranacağımı sanacak gibi korktum.rabbim sen ona vicdan evlat sevgisi ver dedim.isteyen herkese evlat nasip et dedim..bende 6 yılda buldum aramak çok zor hamileliktenmi bilmiyorum çok duygusalım bebeğimi çok seviyorum onada söylüyorum babasıda eli hep göbişte uyuyor oda çok seviyor bunları niye yazıyorum bilmiyorum ama o kadın öyle bağrınca çocuğuna ben onca sene arayıp zor buldum ve hala arayan arkadaşlarım var burda o öyle yapınca açıkcası dokundu bana..evlat bambaşka bişeymiş.annem bana hep anne olunca anlarsın derdi ben şimdiden annemi çok iyi anlıyorum ondan değerlim yok..

Merhaba, tadavin hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi sonuçlanır. Takip ettiğimiz bir listemiz yok cnm.

Değerin artıyor maşallah, çarşamba günü daha da güzel sonuçlar alırsın inşallah, içini rahat tut, stres yapma canım, bebişin seninle inşallah.

Önemli değil cnm.
Görürsün inşallah şu ana kadar olumsuz bişey yaşamadın, içini rahat tut, biz elimizden geleni yapıyoruz neticede gerisi Allahın takdiri. Bu endişeler hiç bitmiyor, kese, kalp, ikili test, sonrası .....
Ben bile bir gün hareketini hissetmesem, az hissetsem bişey mi oldu diye düşünmeden edemiyorum, sonra cevap veriyor sanki hissediyor :)

Yukarıda kendi yazımdan alıntı yaptım tekrar, şunu yazmamışım. Ultrason ile yapılan ölçümlerde çıkan sonuç birkaç gün önce yada sonra olabiliyor bebeğin gelişimine göre, yani senin hesabın ile tam tutmayabilir.

Pazartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz, belki kalp atışını da duyarsın :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
ben bisey sormak istiyorum benim ve esimin hormon testleri normal 3.5 yildir bebek istiyoruz.zeynep kamilde 1asilama oldu tutmadi tup bebek raporu icin bir tane daha olmasi lazimmis benim sorum su umut tup bebekde raporlu ne kadar raporsuz ne kadardir tup bebek acaba bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim simdiden sagolun
birde eklemek istedim ben zor yumurtluyorum ilaclarla falan birde benim durumumda olup tup bebekde basarili olan varmi? Kendimi cok kotu hissediyorum.

Son düzenleme:
nasılsınız canlarımtedaviler nasıl gidiyor..şimdi geçmişe biraz göz atıyım kaç gündür fazla kalamadım pcde kusuruma bakmayın..
hamişlerimiz varsa kucaklarına almayı nasıp etsın rabbım.tedavıdekılere olumlu sonuçlar nasıp etsın..melek bekleyenlere sabır verıp bıranonce kavuştursun ınsallah..dualrım sızlerle

Son düzenleme:

nasılsın canım hala varmı agrıların:26:benımde aynen anlattığın gıbı şuanama tanıdıklarım yerleşiyor diye öyledir dedi.senin hafifledimi biraz biraz teyzoşum nasıl bıtanem

Daha erken herhalde ondan çıkmamıştır. Hayırlısı inşallah canım. Kendini her iki duruma da hazırla. Hakikatten de vakit geçmek bilmiyor. Belinin ağrısı vb adet belirtileri normal canım hepimizde öyle oldu. Hatta ilerleyen günlerde gebe olduğunu öğrendiğin zamanlarda da o sancıları yaşamaya devam ediyorsun. İnşallah herşey güzel olur bizlere müjde verirsin.

Amin canım. Ben sana demedim mi senin bebek biraz tembel diye Üzüyor annesini babasını bu ne naz böyle aman Allah'ım. Kız olursa ismini Nazlı koyun. Çarşamba inşallah güzel haber verirsin bizlere.

Bana bak flzask Pazar günü oturupta bugün bir an önce geçsin diye dua etme sakın. İnsanların bi pazarı var senin yüzünden su gibi akıp gitmesin. Otur bekle pazartesiyi
Ben de çarşamba gideceğim Allah izin verirse kalp atışlarını duymaya

nasılsın canım hala varmı agrıların:26:benımde aynen anlattığın gıbı şuanama tanıdıklarım yerleşiyor diye öyledir dedi.senin hafifledimi biraz biraz teyzoşum nasıl bıtanem

Ağrım ara sıra oluyor, alıştım artık. Hergün yeni bir icat çıkarıyor vucüdum. Geçen hafta hep ağrı sancı vardı. Şimdi 2 gündür karnımın içinden seyirme oluyor. Hani böyle bazen gözün seyirir ya pıt pıt pıt rahatsızlık verir, aynı o şekildeyim. sürekli karnımın çeşitli yerlerinde seyirme var. Parmağımı koyuyorum ovaalıyorum bebeğime 'Annecim napıyosun bu ne yaramazlık şimdiden kuduruyorsun sen doğunca benim canıma okuyacaksın sanırım' diyorum çok yaramaz teysesi çok, benim çocuğum, tam sopalık doğsun zaten ben onu nasıl dövecem beni bu kadar sene bekletti gelmedi üzdü hep. bacaklarını poposunu ısırcam onun

yokk cnm yaaa mecburrrrrrrr bekliycem pazartesiyi elden gelmiyo bişey

Ladymarmalade
Nasılsın cnm? yolculuğun nasıl geçti? Sana cumartesi hayırlı yolculuklar diye mesaj attım ama geç kaldım belki de o saatte çoktan uçmuş gitmiştin.
Nasılsın neler yaptın? Doktorla daha sonra görüştün mü neler söyledi? Eylül ayını iple çekiyor musun?

iyiiymm canımcım.sağol değerler iyi sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorumm keseyi görmek için..:18::18::18:
senin nasıl gidiyoooo
çok şükür salı günü gidicem bende kese için inşallah güzel geçer görürüz kesecıklerı

cimcimem sen ne anlattıysan bian kendim sandımaynı sıkıntılar bende oluyo..ilk öğrendiğim zamandan bu zamana 1 haftalık bi süredir kasıklarım belim ağrıyıor..ama bi geçiyo sonra tekrar geliyo2 gündürde pıt pıt atmalar oluyosanki kalp atıyomuş gibi eşime diyorum hıssetmıyomusun diyoki bebekmi tekmeliyoröldürcek bu adam beni valla..belki keseyle bi alakası vardır bu atmaların.salı günü bi sorucam doktorabenim teyzoşum üzmez annesini bitane onlar bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…