Kızlar bugün sabah uyandığımdan beri karnımın etrafında çeşitli bölgelerde seyirmeler oluyor. Nedendir acaba bu seyirmeyi benden başka yaşayanlar var mı aranızda? Rahatsız ediyor bir süre sonra. parmağımla ovalıyorum üstünü 10-15 dakika duruyor sonra başka bölgede başlıyorNe ki bu bilgisi olan var mı?
arkadaşlar 12 mayıs benim test günümdü kanda baktırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 çıktı bu durumda olan hiç duydunuz mu çok kafam karışım doktorum ilaçlara devam et dedi.
tünaydın canımm arkadaşlarım :)) valla bugün 7. gün sabah uyandım ve test yaptım tabiki çıkmadı galiba çok erken yada ben öyle yormak istiyorum :))) şu perşembe gelse de öğrensem ya var ya yok geçmek bilmiyo vakit :)) belim kopacak gibi ağrıyo bide tecrübesi olan arkadaşlar akıntım var biraz ve hani adet olmadan önce hafif kokulu gibi olur ya dün bugün onu hissediyorum yoksa adet mi olcam ??? bilemedim kiii :S kendimi bi yandan yoka hazırlıyorum...
merhaba arkadaşlar... arasnıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz
Mrb benim esimde azosperm probli var bizde umuta gitmeyi dusunuyoruz. Sizin esinizde tese olduguna gore sanirim oda azosperm ama ne guzel sperm bulunmus. peki 47xxy.. dediginiz problem nedir? tikaniklik varikosel mi? Yoksa lsh ,fsh,testestoron hormon degerlerimi dusuktu ?birde mikro tese amaliyatini emre bakircioglumu yapiyor. diger doktorlarda yapiyormu. size biraz sorularrrim olacak lutfen yardim edin
47 xxy azo sebebi.azospermin nedenleri var.bizimki 47 xxy klinefelter genetik sorun.tese ameliyatlarını sadece emre bey yapıyor diğerleri kadın doğum doktoru.aksine hormon değerleri çok yüksekti.istediğiniz soruyu sorabilirsiniz cevaplarım çünkü sizi anlarım bende o yollardan geçtim
slm canım bizde riske girmek istemiyoruz benim eşime bi kere tesa yaptılar sperm bulunamadı,ilk öğrendiğimizde dünya başımıza yıkılmıştı acele karar vermiştik doktor da normal bi üroloji doktoruydu tese konusunda ne kadar başarılı bilmiyorduk açıkçası biraz para için yaptılar,canım eşin ameliyat olmadan önce sen hazırlandın mı,toplam tedavi masrafları ne kadar oldu kusura bakma çok soru sordum galiba...:44::44::44:
canım ben normal tüp bebek için hazırlandım eşim tese günü eşim teseden çıktıktan sonra sperm bulunrsa beni opuya alacaklarını söylediler ve sperm bulundu eşim geldi odaya beni aldılar yumurta toplamaya.ama benden sadece 1 yumurta toplandı.bazıları rapor çıkartıyor biz raporsuz yaptırdık raporsuz tese 2.100 dü ama bizden sonra zamlandı tesenin şuan fiyatını bilmiyorum bizde muayene 150ydi sonra keseyi görmek için gittiğimizde 225 aldılar zamlanmıştı.ayrıca eşim 3 ay hap kullandı ve ilaçları parayla aldık.hakkınızda hayırlısı olsun yardımcı olurum aklına takılan sorularda
Flzaskcım sana msj yazmıştım 1137.sayfada görmemiş olabilirsin. Ne zaman gideceksin doktora?
Flzaskcım sana msj yazmıştım 1137.sayfada görmemiş olabilirsin. Ne zaman gideceksin doktora?
kızlar bugün tekrar test yaptırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 bugün 18.gün 186.6 çıktı doktorum çarşamba tekrar test yaptır dedi valla tam sevinemiyorum bile rabbim hayırlısını nasip etsin
canım merhabaaa,
bende umut tüp bebekte tedavime başladım çok şükür bugun 8.günümdü muayenem vardı gittim ve bir çok yumurtalarım olusmus iğne (gonal f) dozunu azaltı bugun vuruldum ve tarın bır tane daha var p.tesı tekrar gel dedı buyuk ıhtımalle Allahın izniyle çarşamba günü toplama işlemi olabılmedurumu varmıs p.tesı bı bakalım da dedı dr yoktu ulun bye kontrol oldum.ve ve 4 gun den ıtıbaren de gonal f yanında yumurta catlamasın dıy ılac vuruluyorum.ay bana da dua edın ne olur hersey yolunda gıtsın vee bende sizler gibi HAMİLEYİMMM diye bağırayımmm kızlar.bu arada liste varsa benide ekleyebilirmisinizzz
kızlar bugün tekrar test yaptırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 bugün 18.gün 186.6 çıktı doktorum çarşamba tekrar test yaptır dedi valla tam sevinemiyorum bile rabbim hayırlısını nasip etsin
Günaydın, iyi hafta sonları flzask
Var mı hissiyatta bir değişiklik, nasıl gidiyor, ne zaman gidecektin doktora?
Kese görmek için gittiğim zaman bana verilen kağıtta yazıyor hafta+gün. CRL diye bir program var onunla bebeğin baş popo boyunu ölçüyor, dünya standardına göre bebeğin ne kadarlık olduğu çıkıyor. Doktor bu ölçümü yaptığında ekranda yazıyor, eğer o haldeyken çıktı alırsa senin de elinde olur. Süleyman bey hem öyle hem de kalp atışı varken çıktı almış, biz 6+4 de ilk kontrole gitmiştik ve kalp sesini de duymuştuk.
Biz acıktık, geç bile kaldık, kahvaltımı edeyim sonra yine görüşürüz :))
doğrudur cnm görmedim herhaldeee yoksa hemen yazardımm..
pazartesi cnm inşallah gidicem valla geçmek bilmedi şu 10 gün gitsemde keseyi görsem biraz rahatlasam..
valla içimde hep bi korku görcekmiyim göremiycekmiyim..:18::18:
herkes görürsün değerlerin iyi diyo ama işte içi bi türlü rahatlamıyo..
yarınıda bi atlatsam hayırlısylaa..:26::26:
Kızlar ne alemsiniz?
Benim çok ağrım var. Adet sancısı gibi ama arada sırada bir de keskin saniyelik bir sancı yokluyor. Bu sancıların yoğunluğuna göre de akıntılarım var. Karnımın alt tarafı rahim olan yer yani sertleşti, çok sert ani bir hareket yapınca saniyelik sancı giriyor. Bu sancılar normal mi sizlerde de var mı? Beni korkutuyor bu sancılar. Şu kalp atışlarını duysaydık hayırlısıyla.
Çok uyku hali, baş dönmesi ve halsizlik var.
Çok şükür bulantılarım başlamadı.
Aşermem de başlamadı.
Sizler ne alemsiniz?
flzaskım değerlerin çok güzel maşallahnasılsınız
tünaydın canımm arkadaşlarım :)) valla bugün 7. gün sabah uyandım ve test yaptım tabiki çıkmadı galiba çok erken yada ben öyle yormak istiyorum :))) şu perşembe gelse de öğrensem ya var ya yok geçmek bilmiyo vakit :)) belim kopacak gibi ağrıyo bide tecrübesi olan arkadaşlar akıntım var biraz ve hani adet olmadan önce hafif kokulu gibi olur ya dün bugün onu hissediyorum yoksa adet mi olcam ??? bilemedim kiii :S kendimi bi yandan yoka hazırlıyorum...
doğrudur cnm görmedim herhaldeee yoksa hemen yazardımm..
pazartesi cnm inşallah gidicem valla geçmek bilmedi şu 10 gün gitsemde keseyi görsem biraz rahatlasam..
valla içimde hep bi korku görcekmiyim göremiycekmiyim..:18::18:
herkes görürsün değerlerin iyi diyo ama işte içi bi türlü rahatlamıyo..
yarınıda bi atlatsam hayırlısylaa..:26::26:
nasılsın canım hala varmı agrıların:26:benımde aynen anlattığın gıbı şuanama tanıdıklarım yerleşiyor diye öyledir dedi.senin hafifledimi biraz biraz teyzoşum nasıl bıtanem
Daha erken herhalde ondan çıkmamıştır. Hayırlısı inşallah canım. Kendini her iki duruma da hazırla. Hakikatten de vakit geçmek bilmiyor. Belinin ağrısı vb adet belirtileri normal canım hepimizde öyle oldu. Hatta ilerleyen günlerde gebe olduğunu öğrendiğin zamanlarda da o sancıları yaşamaya devam ediyorsun. İnşallah herşey güzel olur bizlere müjde verirsin.
Amin canım. Ben sana demedim mi senin bebek biraz tembel diyeÜzüyor annesini babasını bu ne naz böyle aman Allah'ım. Kız olursa ismini Nazlı koyun. Çarşamba inşallah güzel haber verirsin bizlere.
Bana bak flzask Pazar günü oturupta bugün bir an önce geçsin diye dua etme sakın. İnsanların bi pazarı var senin yüzünden su gibi akıp gitmesin. Otur bekle pazartesiyi
Ben de çarşamba gideceğim Allah izin verirse kalp atışlarını duymaya
Ağrım ara sıra oluyor, alıştım artık. Hergün yeni bir icat çıkarıyor vucüdum. Geçen hafta hep ağrı sancı vardı. Şimdi 2 gündür karnımın içinden seyirme oluyor. Hani böyle bazen gözün seyirir ya pıt pıt pıt rahatsızlık verir, aynı o şekildeyim. sürekli karnımın çeşitli yerlerinde seyirme var. Parmağımı koyuyorum ovaalıyorum bebeğime 'Annecim napıyosun bu ne yaramazlık şimdiden kuduruyorsun sen doğunca benim canıma okuyacaksın sanırım' diyorumçok yaramaz teysesi çok, benim çocuğum, tam sopalık doğsun zaten ben onu nasıl dövecem beni bu kadar sene bekletti gelmedi üzdü hep. bacaklarını poposunu ısırcam onun
çok şükür salı günü gidicem bende kese için inşallah güzel geçer görürüz kesecıklerıiyiiymm canımcım.sağol değerler iyi sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorumm keseyi görmek için..:18::18::18:
senin nasıl gidiyoooo
Daha erken herhalde ondan çıkmamıştır. Hayırlısı inşallah canım. Kendini her iki duruma da hazırla. Hakikatten de vakit geçmek bilmiyor. Belinin ağrısı vb adet belirtileri normal canım hepimizde öyle oldu. Hatta ilerleyen günlerde gebe olduğunu öğrendiğin zamanlarda da o sancıları yaşamaya devam ediyorsun. İnşallah herşey güzel olur bizlere müjde verirsin.
Amin canım. Ben sana demedim mi senin bebek biraz tembel diyeÜzüyor annesini babasını bu ne naz böyle aman Allah'ım. Kız olursa ismini Nazlı koyun. Çarşamba inşallah güzel haber verirsin bizlere.
Bana bak flzask Pazar günü oturupta bugün bir an önce geçsin diye dua etme sakın. İnsanların bi pazarı var senin yüzünden su gibi akıp gitmesin. Otur bekle pazartesiyi
Ben de çarşamba gideceğim Allah izin verirse kalp atışlarını duymaya
Ağrım ara sıra oluyor, alıştım artık. Hergün yeni bir icat çıkarıyor vucüdum. Geçen hafta hep ağrı sancı vardı. Şimdi 2 gündür karnımın içinden seyirme oluyor. Hani böyle bazen gözün seyirir ya pıt pıt pıt rahatsızlık verir, aynı o şekildeyim. sürekli karnımın çeşitli yerlerinde seyirme var. Parmağımı koyuyorum ovaalıyorum bebeğime 'Annecim napıyosun bu ne yaramazlık şimdiden kuduruyorsun sen doğunca benim canıma okuyacaksın sanırım' diyorumçok yaramaz teysesi çok, benim çocuğum, tam sopalık doğsun zaten ben onu nasıl dövecem beni bu kadar sene bekletti gelmedi üzdü hep. bacaklarını poposunu ısırcam onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?