Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

pazartesi flzzask gidiyor, salı sen, çarşamba da benim randevum var. 3 günlük konuşacak konumuz çıktı hadi hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar dun 14.gunumdu değerim368 çıktı bugünde nöbete başladım daha gele gelmez vakaya gittim ambulansın tepesnde hopzıppp😐

Merhaba arkadaşlar dun 14.gunumdu değerim368 çıktı bugünde nöbete başladım daha gele gelmez vakaya gittim ambulansın tepesnde hopzıppp

Aaaa canım sen ATT misin? hoppa zıppa zor iş seninkisi. Allah yardımcın olsun.

Canım testini muhakkak yaptır.2 yıl önce benim değerler de buna benzerdi. Dış gebelikmiş doktorun dediği zamanda tahlili yaptırmadım tüpüm gitti. Yanlış anlama veya korkma nolur. Bana doktor demişti korkma bazen tüp bebekte böyle olabiliyor diye Ama benimki dış gebelikmiş. Seninki inşallah sağlıklı bir bebektir.

Selam canim ve butun Umut anneleri,

Ulun Bey ile gorusmem cok guzel gecti, Eylul 2-3 gibi tedaviye basliyoruz kismetse, 31 Agustosda insallah Istanbula geliyorum.

Herkese cok selam.

Selam canim ve butun Umut anneleri,

Ulun Bey ile gorusmem cok guzel gecti, Eylul 2-3 gibi tedaviye basliyoruz kismetse, 31 Agustosda insallah Istanbula geliyorum.

Herkese cok selam.

Çok güzel haber bu Keşke seninki sana bir sürpris yapsa tüp bebekten önce geliverse göbişine
Neyse geç olsun güç olmasın demiş büyüklerimiz e vardır bi bildikleri.
Şimdiden hayırlı olsun. Sana da bol bol dua ediyorum Allah'ın izniyle sen de hamile kalırsın inşallah.

kızlaaaaaaarrr günaydııııııııınnnnnnn iyi haftalar :)))))))))) bugün 9. günüm ve ben dün akşam yine test yaptım :))) veee silik olarak ikinci çizgi çıktı çok heyecanlandımm.... bu var mı demeeeekkk bilmiyorumm inanamıyorum bugün yine yapıcamm :))))))))) resim yüklemeyi bilmiyorum bilsem atıcam size ama

canımm günaydınnnnn silik olarak çıkıyosa vardır..bugün yine yap bakalımmmmmm
sabah ilk idrarla yappp..

Ah canım ne güzel işte sevin sevin. Gebelik olmasa silik milik hiç çıkmaz. o ikinci çizgi yeri bembeyaz çıkardı. Aaayy çok sevindim.
Bakalım değerin kaç çıkacak. Sen yarın bi test daha yap sabah ilk idrarınla. Hayırlı olsun canım hamilesin ama sevinebilrsin.
Ay kimi duysam gözlerim doluyor ağlıyorum. Çok zor süreç çok. Beklemek adamın ömrününden yarısını götürüyor resmen. o 12 gün çok berbat. Bütün tedaviler hepsi fasa fiso o 12 günün yanında. Canım hamilesin işte bu kadar. Allah'ım utandırmasın tamamına erdirsin bizleri inşallah.
Bu ay Umut tup bebekte tedavi gören 1 arkadaşımız hariç bütün arkadaşlarımız hamile kaldılar. Bu da Umut'un başarısı düştü diyenlere ufak bir hatırlatma olsun.
Beyaz_gul'e de en kısa sürede Rabbim nasip etsin inşallah kızlar arkadaşlarımıza bol bol dua edelim unutmayalım. Tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarımızın hepsinin Allah yardımcısı olsun, hepsini hayırla sonuçlandırsın, hayırsızsa hayra çevirsin yine versin.

canımm günaydınnnnn silik olarak çıkıyosa vardır..bugün yine yap bakalımmmmmm
sabah ilk idrarla yappp..

bugün çıkışta kan testi yaptırmayı düşünüyorum aceleci diye kızmayın ama napim daha fazla bekleyemeyeceğim galiba 12. gün yine yaptırırım :))))))))) 9. gün akşamı oluyo varsa çıkar artık dimii :))))))))

inşallaah vardır cimcimee hala inanamıyorumm.. gerçekten zor süreç en zoru bu beklemek Rabbim yeni başlayan arkadaşlarıma isteyen herkese nasip etsin inşallah... en yakın zamanda beyaz gül ün de olacak inşallahh hepimizin olacakk Allahım ne kadar istediğimizi görüyo :)))

çıkar cnmm. yaptır bakalım bekleyemiycen sen daha fazlaaaa

canım çok sevindim, hamilesindir ya silikde olsa ikinci çizgiyi gördün, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

çıkar cnmm. yaptır bakalım bekleyemiycen sen daha fazlaaaa

vallaa bekleyemicem sanki sen bunun zorluğunu bilmiyo musun flz :))) dün eşimle teste bakıyoruz silik var dimi diyorum diyoki evet var ama o nedemek ki diyoo bende var demek galiba diyorumm evin içinde bi o yana bi bu yana yürüdük durdukk resmen aptallaştık :)))

canım çok sevindim, hamilesindir ya silikde olsa ikinci çizgiyi gördün, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

inşallah öyledir arkadaşımm yaa ben inanamıyorum pek :)))) böyle güzel haberi senden ve diğer arkadaşlarımdan da duymayı nasip etsin Rabbimm inşallaaaaahhhh tez vakittee :))

ah kıyamam
ben varya deli olmuştumm ilk silik çıktığında .ne yapacağımı şaşırdım..elim ayağım titredi.
eşime gösterdim oda dedi ne oluyoki dedi. öyle olunca benimkide anlamıyo.
inşallah kan testinde de güzel sonuçlar alıcaksınn...

meraba şeymacım hayırl olsun şimdiden....gebelik olmasaydı silik bile çıkmazdı hatda testi 9.gün yapmışsınki erken bir zaman zaten..9.günde silik çıktıysa kesin vardır......bnde 11.gün yapmıştım kalın 2.çizgiyi gördüm hmencik...sağlıkla kucağına alırsın inşlh...rabbim herkesin yardımcısı olsun ......

Sevgili cimcimexxx anladığım kadarıyla bana ufak bi hatırlatmada bulunmuşsun :)) saol olumlu haberlerinizi okudukça nasıl seviniyorsam olumsuzları okuduklarımda doğal olarak karamsarlaşıyorum o arada benim okuduklarım içinde nasıl bu ay hep hamiş haberleri aldıysak geçmişte bir dönemde bir süre negatif sonuçlar vardı ve bende bir ara karamsarlığa kapıldım biliyorsunki çok zorlu bir dönem ama artık kararımı verdim bir aksilik olmassa ne olursa olsun eylül ayında umut tüp bebekteyim pozatif sonuç alsamda almasamda kaderimde ne varsa yaşamak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…