- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
çok şükür salı günü gidicem bende kese için inşallah güzel geçer görürüz kesecıklerı
cimcimem sen ne anlattıysan bian kendim sandımaynı sıkıntılar bende oluyo..ilk öğrendiğim zamandan bu zamana 1 haftalık bi süredir kasıklarım belim ağrıyıor..ama bi geçiyo sonra tekrar geliyo 2 gündürde pıt pıt atmalar oluyo sanki kalp atıyomuş gibi eşime diyorum hıssetmıyomusun diyoki bebekmi tekmeliyor öldürcek bu adam beni valla..belki keseyle bi alakası vardır bu atmaların.salı günü bi sorucam doktora benim teyzoşum üzmez annesini bitane onlar bitane
Merhaba arkadaşlar dun 14.gunumdu değerim368 çıktı bugünde nöbete başladım daha gele gelmez vakaya gittim ambulansın tepesnde hopzıppp
Aaaa canım sen ATT misin? hoppa zıppa zor iş seninkisi. Allah yardımcın olsun.
arkadaşlar 12 mayıs benim test günümdü kanda baktırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 çıktı bu durumda olan hiç duydunuz mu çok kafam karışım doktorum ilaçlara devam et dedi.
kızlar bugün tekrar test yaptırdım 12.gün değerim 19.69 14.gün değerim 52 çıktı 16.gün değerim 74.49 bugün 18.gün 186.6 çıktı doktorum çarşamba tekrar test yaptır dedi valla tam sevinemiyorum bile rabbim hayırlısını nasip etsin
Ladymarmalade
Nasılsın cnm? yolculuğun nasıl geçti? Sana cumartesi hayırlı yolculuklar diye mesaj attım ama geç kaldım belki de o saatte çoktan uçmuş gitmiştin.
Nasılsın neler yaptın? Doktorla daha sonra görüştün mü neler söyledi? Eylül ayını iple çekiyor musun?
Selam canim ve butun Umut anneleri,
Ulun Bey ile gorusmem cok guzel gecti, Eylul 2-3 gibi tedaviye basliyoruz kismetse, 31 Agustosda insallah Istanbula geliyorum.
Herkese cok selam.
kızlaaaaaaarrr günaydııııııııınnnnnnn iyi haftalar :)))))))))) bugün 9. günüm ve ben dün akşam yine test yaptım :))) veee silik olarak ikinci çizgi çıktı çok heyecanlandımm.... bu var mı demeeeekkk bilmiyorumm inanamıyorum bugün yine yapıcamm :))))))))) resim yüklemeyi bilmiyorum bilsem atıcam size ama
kızlaaaaaaarrr günaydııııııııınnnnnnn iyi haftalar :)))))))))) bugün 9. günüm ve ben dün akşam yine test yaptım :))) veee silik olarak ikinci çizgi çıktı çok heyecanlandımm.... bu var mı demeeeekkk bilmiyorumm inanamıyorum bugün yine yapıcamm :))))))))) resim yüklemeyi bilmiyorum bilsem atıcam size ama
canımm günaydınnnnn silik olarak çıkıyosa vardır..bugün yine yap bakalımmmmmm
sabah ilk idrarla yappp..
Ah canım ne güzel işte sevin sevin. Gebelik olmasa silik milik hiç çıkmaz. o ikinci çizgi yeri bembeyaz çıkardı. Aaayy çok sevindim.
Bakalım değerin kaç çıkacak. Sen yarın bi test daha yap sabah ilk idrarınla. Hayırlı olsun canım hamilesin ama sevinebilrsin.
Ay kimi duysam gözlerim doluyor ağlıyorum. Çok zor süreç çok. Beklemek adamın ömrününden yarısını götürüyor resmen. o 12 gün çok berbat. Bütün tedaviler hepsi fasa fiso o 12 günün yanında. Canım hamilesin işte bu kadar. Allah'ım utandırmasın tamamına erdirsin bizleri inşallah.
Bu ay Umut tup bebekte tedavi gören 1 arkadaşımız hariç bütün arkadaşlarımız hamile kaldılar. Bu da Umut'un başarısı düştü diyenlere ufak bir hatırlatma olsun.
Beyaz_gul'e de en kısa sürede Rabbim nasip etsin inşallah kızlar arkadaşlarımıza bol bol dua edelim unutmayalım. Tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarımızın hepsinin Allah yardımcısı olsun, hepsini hayırla sonuçlandırsın, hayırsızsa hayra çevirsin yine versin.
bugün çıkışta kan testi yaptırmayı düşünüyorum aceleci diye kızmayın ama napim daha fazla bekleyemeyeceğim galiba 12. gün yine yaptırırım :))))))))) 9. gün akşamı oluyo varsa çıkar artık dimii :))))))))
çıkar cnmm. yaptır bakalım bekleyemiycen sen daha fazlaaaa
canım çok sevindim, hamilesindir ya silikde olsa ikinci çizgiyi gördün, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
inşallah öyledir arkadaşımm yaa ben inanamıyorum pek :)))) böyle güzel haberi senden ve diğer arkadaşlarımdan da duymayı nasip etsin Rabbimm inşallaaaaahhhh tez vakittee :))
vallaa bekleyemicem sanki sen bunun zorluğunu bilmiyo musun flz :))) dün eşimle teste bakıyoruz silik var dimi diyorum diyoki evet var ama o nedemek ki diyoo bende var demek galiba diyorumm evin içinde bi o yana bi bu yana yürüdük durdukk resmen aptallaştık :)))
Ah canım ne güzel işte sevin sevin. Gebelik olmasa silik milik hiç çıkmaz. o ikinci çizgi yeri bembeyaz çıkardı. Aaayy çok sevindim.
Bakalım değerin kaç çıkacak. Sen yarın bi test daha yap sabah ilk idrarınla. Hayırlı olsun canım hamilesin ama sevinebilrsin.
Ay kimi duysam gözlerim doluyor ağlıyorum. Çok zor süreç çok. Beklemek adamın ömrününden yarısını götürüyor resmen. o 12 gün çok berbat. Bütün tedaviler hepsi fasa fiso o 12 günün yanında. Canım hamilesin işte bu kadar. Allah'ım utandırmasın tamamına erdirsin bizleri inşallah.
Bu ay Umut tup bebekte tedavi gören 1 arkadaşımız hariç bütün arkadaşlarımız hamile kaldılar. Bu da Umut'un başarısı düştü diyenlere ufak bir hatırlatma olsun.
Beyaz_gul'e de en kısa sürede Rabbim nasip etsin inşallah kızlar arkadaşlarımıza bol bol dua edelim unutmayalım. Tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarımızın hepsinin Allah yardımcısı olsun, hepsini hayırla sonuçlandırsın, hayırsızsa hayra çevirsin yine versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?