Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hahaha bende senin gibiydim silik çizgiyi eşime gösterdim; var dimi? silik çizgi var bak görüyor musun? dedim durdum sonra onu çöpe attım. çöpten çıkardım çıkardım baktım çöpe geri attım. Eşim kızıyordu at şunu çıkarıp durma diyordu. Bu sefer ona gidip yaaa vardı dimi o silik çizgi ben yanlış görmedim dimi sen de gördün dimi var mıydı gerçekten vb... Adamı bunaltmıştım. O da anlamamıştı silik çizgi ne diye sormuştu. Ben de aptallaşmıştım Burada ki herkes aynı duyguları paylaşıyor sanırım.

Sen zaten anlaşılan yapmazsan çatlayacan. e yap bari bizi de haberdar et. Bizi de meraklandırdın

Evet canım mesajım doğru yere iletilmiş bak
Bu işler nasip kısmet işi olacağı varsa her zaman her yerde olur. Bu aylar çok mübarek aylar hepimizin duaları kabul oldu. Bak seninde önünde kandiller, kadir gecesi ve koca bir ramazan var dualarının kabul olması için çok güzel fırsatlar var elinde, hepsini iyi değerlendir dualarını eksit etme. Sen de hamile kalacaksın emin ol kalmayan yok. Sadece sabır.

kızlaaaaarrrrr yaptırdımmm kan testimi bi saatte de verdilerrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM sonsuz şükürler olsun Rabbimeeee... Allah isteyen herkese versin inşallaaahhh :)))))))))))))) 9. gün değerim 65 yupppppppppppiiiii flz banada halay çekin :)))))))))

çok mutlu oldum ya seymacım ne kadar güzel bir haber ya gerçi idrar testinden belliydi pozitif olacağı
allahım sağlık versin kucağına almayıda nasip etsin. Darısı başımıza artık.

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim tebrik ederim, inşallah keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın.
Allan tüm isteyen diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Flz keseyi görmeye gitti yok burada, onun yerine ben çekeyim halayı

Çok şükür. Gözün aydın hayırlı olsun. Tebrik ederim ne güzel bir gün oldu bize

hayırlı olsun canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim....

çok güzel bi haber bu sizlerin pozitiflei benim umutlarım oluyor darısı herkese rabbim kucagına sağ salim almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim hepinizeeee Allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallahhh canım arkadaşlarım nolur inancınızı yitirmeyinn bak ben adet mi olucam derkeeenn bu güzel haberi aldımm çok inanın çookk Rabbim nasip ediyor :)))))))))

klaraaamm bunu öğrenmek nasıl bi duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin :)) şapşal gibiyimmm değerim düşük değil dimi kendimi inandıramıyorum bi türlü :)))))

gözünüz aydın.. çok sevindim. allah tamamına erdirsn

klaraaamm bunu öğrenmek nasıl bi duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin :)) şapşal gibiyimmm değerim düşük değil dimi kendimi inandıramıyorum bi türlü :)))))

Amin herkes yaşasın inşallah.
:)))) inan inan geliyor bebiş inşallah. Değerin güzel maşallah daha 9.gün. Merkezi ara, muhtemelen 12.gün test tekrarı isterler.
Çooook güzel bir duygu, ama diyorum ya her aşamasını yaşamak ayrı bir zevk ayrı bir mutluluk. Ben de aynı şekilde inanamamış üstüne idrar testi yapmıştım ya :) Keseyi görünce kalp atış sesini duyunca apayrı bir duygu daha yaşayacaksın inşallah, heleki ultrasondaki o ilk hareketlerini kıpırtılarını görünce o da ayrı birşey, ama en farklısı o hareketleri hissetmekmiş, gözlemlemekmiş.

Rabbim herkese bu mutlulukları yaşatsın inşallah, vakti zamanında ve hayırlısıyla tabiki, canı gönülden tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Tebrikler canim ben yeni uyeyim ama cok sevindim. insallah darisi bizlerin basina Allahim kucagina almayi nasip etsin

canımmmmm çokk sevindimmmmmmmmm...haberini cimcimexten aldım merkezdeydimm.
cnm belliydi zaten hamiş olduğunnnnnnnnn..sen 3 gün erkenden öğrenmiş oldunnnnnnn..
Rabbim tamamına edirsin keseyi kalp atışını duymayıda nasip etsin..
halayınıda çekeyimmmmmmmm
:

Selam kızlarrrrr ben yeni geldim merkezden ve çokk şükür keseyi gördükkkkkkk..
10 gün sonra kalp atışı için giidiceğizzzzz..inşallah onuda görrüm..:26::26:
Rabbim isteyeen herkese yaşatsınn:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…