Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

flzask sen ne yaptın anlatsana? gerçi haberini aldım ama senden de dinlemek isterim :)

ah şimdi gördüm mesajını. hayırlı olsun. inş. kalp atışını da duyacaksın. allah tamamına erdirsin.

Darısı yeni haber alanlara
Bizlere de darısı kalp atışlarına inşallah.

Tebrikler canim ben yeni uyeyim ama cok sevindim. insallah darisi bizlerin basina Allahim kucagina almayi nasip etsin

çok teşekkür ederimm Allah sizlerede nasip etsin inşallah :)))

çok çok teşekkür ederimm Allah razı olsun ayaklarım yere basmıyo garip bişey bu :))))))) inşallah sağlıkla o aşamalrıda yaşarız :)))

ohhh maşallahhh hep böyle güzel geçsin inşallah :)) pıtpıtları daa duyallımm :)))

Darısı yeni haber alanlara
Bizlere de darısı kalp atışlarına inşallah.

inşallaaaahh cimcimemmmm :))))))

hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Gözünaydın cnm.
Keseyi gördük yazdığına göre tek bebiş:) hayırlısı olsun, inşallah kalp atışlarını da duyacaksın.
Kolay ve güzel hamilelik geçirmen dileğiyle..

Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına almasını nasip etsin inşallah.

Tebrikler arkadasim, cok sevindim... Darisi basima xxx

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah x

Sevgili arkadaslar,

Teker teker hepinizin guzel haberlerini alinca benim de icim icime sigmiyor... Nasil gececek bu 3 ay (( Ben kismetse tedaviye 3/4 Eylulde baslacagim. Valla heyecandan olmek uzereyim. Lutfen bol bol dua edin bana , hamislerin duasi kabul olurmus. Bu haftasonu hayirlisiyla 31 Agustosa biletimi alacagim. Bu yaz hayatimin en uzun yazi olacak:)))

Hepinizi cok cok opuyorummmm xxxx

lady cimm valla kızlar biliyo bende öyleydim ayy zaman nasıl geçecek ayy iğnelere başlasam artık ayy öyle ayy şöylee derkeeennn vakit geçti ve Allahımaa sonsuz şükürler olsun bebişim annesine tutundu içini ferah tut ve çok pozitif ol zaman da geçer gider bi bakmışız sende buraya hamişiiimmm yazmşsın (inşalllaaaaaahhh yarabbimmm)))

Sana dua etmez olur muyuz? Sende bizim dualarımızdasın. Hiç endişe etme.
3 ay geliverir merak etme. Bana Ulun bey; aşılamam tutmayınca, tüp bebek yapmak için 7-8 ay ara verdi. Eve git sen 7-8 ay kafanı dinle sana tüp bebek yapmam ben kendiliğinden hamile kalmaya çalış kalamazsan gel dedi. o koca 7-8 ay nasıl geçecek dedim geldi de geçti bile bak şimdi hamileyim. Geri dönüp baktığımda nasıl beklemişim diyorum. 3 ay dediğin ne ki?
Biz de eşimle Nisan ayında tüp bebek yapalım dedik, ne olur ne olmaz Mart ayında gittim muayeneye bi sorun çıkar belki ilaç verir 1 ay kullanırım. Varsa bir sorun Nisandan kaybetmeyim Mayısa kalmasın dedim. Allah'ım gittim muayene etti herşey çok güzel tamam Nisan ayında 2. adet gününde gel başlayalım dediğinde heyecandan daha o saniye elim ayağım boşalmıştı. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Zaman yaklaştıkça da daha bir heyecan sarıyor insanı. Tedaviyi bilmiyordum, ilk defa tüp yaptırıyorum her gittiğimde şimdi ne yapacak, şimdi ne olacak, ne ilaç kullanacağım, bitti mi ilaçlar devam mı, ne kadar daha gidip geleceğim, iğneler ne zaman bitecek, yumurta nasıl toplanacak, transfer nasıl olacak? Sorular sorular Allah razı olsun ben de hep flzask2003 arkadaşımızı aradım bu soruların cevapları için o anlattı herşeyi şimdi şöyle olacak, şimdi böyle olacak korkma diye o teselli etti hep Allah razı olsun.
Sen gel başla Ladymarmalade eğer istersen ben de senin yanında olurum sana moral veririm seni yönlendirir rahatlatırım. Gerçekten çok gergin bir süreç.
Tüm tedavideki arkadaşlarımızın Allah'ım yar ve yardımcısı olsun. Hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansın, hepiniz evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.

Arkadaşlar Merhaba! Ben de Ulun Bey'de tedavi gördüm, nisan ayında transferim gerçekleşti ve çok şükür 6 haftalık hamileyim. Bugün kalp atışlarını duyduk. Allahıma şükürler olsun! En kısa zamanda Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benim ilk denemem ocak ayında oldu ve maalesef olumsuz sonuçlandı, nisan ayında dondurulmuş embriyolar ile tekrar tedaviye başladık. Lütfen mücadele etmeyi sakın bırakmayın. İnsan negatifi alınca ne yapacağını bilemiyor, dünya başına yıkılıyor, tekrar toparlanıp ayağa kalmak zor oluyor ama arkadaşlar inancınızı hiç kaybetmeyin. Dua edin bol bol ve isteyin miniğinizi. Allahım duyacaktır. Bu arada doğru adrestesiniz arkadaşlar, merkeze güvenin. Umut Tüp Bebek merkezinin tüm çalışanlarına ve özellikle Ulun Bey'e bize bu mutluluğu yaşattığı için tekrar TEŞEKKÜR EDERİM! Onlar sayesinde yüzümüz güldü çok şükür. Yeni tadaviye başlayanlar şimdiden hayırlı olsun, hamile olan arkadaşlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Hepiniz sağlıcakla kalın..

iyi akşamlar canlarımm
bugün gittik kesemizi görmeye çok şükür gördükhaftayada pıtpıtlar için gidicez nasipse ..
herzaman dualrımdasınız unutmayın sakın yol arkadaşlarım
rabbim sizlerde nasip etsin tedavilerinizi eksik bırakmasın rabbim

canım tebrik ederimm..rabbim kucağına almayıda nasıp etsın

inşallah bitanem inşallahyerim ben bu teyzoşları yaa

Ah canım benim hayırlı olsun keseciğin. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.
Meleklerimiz çok sağlıklı çok şükür Rabbime

sanırım yazımı kımse görmedi guncellemek istedim bilgisi olan varmi?

canım çok teşekkür ederimm.. darısı benim başıma bide sağlıkla keseyi görür pı pıtları duyarsak ne mutlu bize :))) bide bişey sorcam size kızlar şimdi benim yarın 12. gün testi yaptırcam merkezi arıcam ya beni ne zman çağıracaklar kontrole ??? bide alttan mı muayene ediyo ?

sanırım yazımı kımse görmedi guncellemek istedim bilgisi olan varmi?

canım raporlu ne kadar bilmiyorum ama raporsuz herşey dahil ilaçlarında yani 6100 tl. Rabbim hakkında hayırlısını versin içini ferah tut arkadaşım. sayfayı takip ettiysen umut tüp bebek merkezi uğurlu bi yer :)) bu ay mesela çok hamişi var :))) bu arada dr tercihinde zorluk yaşarsan kesinlikle süleyman bey derim :)

canımm yeniii annemizzz günaydınnnnnn..
şimdi senin yarın 12. günün ya sen merkezi aradığın zaman sana 10 gün sonrasına randevu vericekler..
ve alttan muayene ediliyoo.

canım 14. haftaya kadar hep alttan muayene edilecekmişiz. Kötü ama napalım.
10 gün sonra çağıracaklar keseyi görmek için
o muayeneden 10 gün sonra yine çağıracaklar o da kalp atışları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…