- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
canımmmmm çokk sevindimmmmmmmmm...haberini cimcimexten aldım merkezdeydimm.
cnm belliydi zaten hamiş olduğunnnnnnnnn..sen 3 gün erkenden öğrenmiş oldunnnnnnn..
Rabbim tamamına edirsin keseyi kalp atışını duymayıda nasip etsin..
halayınıda çekeyimmmmmmmm
:
Selam kızlarrrrr ben yeni geldim merkezden ve çokk şükür keseyi gördükkkkkkk..
10 gün sonra kalp atışı için giidiceğizzzzz..inşallah onuda görrüm..:26::26:
Rabbim isteyeen herkese yaşatsınn:26::26:
Tebrikler canim ben yeni uyeyim ama cok sevindim. insallah darisi bizlerin basina Allahim kucagina almayi nasip etsin
canımmmmm çokk sevindimmmmmmmmm...haberini cimcimexten aldım merkezdeydimm.
cnm belliydi zaten hamiş olduğunnnnnnnnn..sen 3 gün erkenden öğrenmiş oldunnnnnnn..
Rabbim tamamına edirsin keseyi kalp atışını duymayıda nasip etsin..
halayınıda çekeyimmmmmmmm
:
Darısı yeni haber alanlara
Bizlere de darısı kalp atışlarına inşallah.
kızlaaaaarrrrr yaptırdımmm kan testimi bi saatte de verdilerrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM sonsuz şükürler olsun Rabbimeeee... Allah isteyen herkese versin inşallaaahhh :)))))))))))))) 9. gün değerim 65 yupppppppppppiiiii flz banada halay çekin :)))))))))
kızlaaaaarrrrr yaptırdımmm kan testimi bi saatte de verdilerrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM sonsuz şükürler olsun Rabbimeeee... Allah isteyen herkese versin inşallaaahhh :)))))))))))))) 9. gün değerim 65 yupppppppppppiiiii flz banada halay çekin :)))))))))
hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Sevgili arkadaslar,
Teker teker hepinizin guzel haberlerini alinca benim de icim icime sigmiyor... Nasil gececek bu 3 ay(( Ben kismetse tedaviye 3/4 Eylulde baslacagim. Valla heyecandan olmek uzereyim. Lutfen bol bol dua edin bana , hamislerin duasi kabul olurmus. Bu haftasonu hayirlisiyla 31 Agustosa biletimi alacagim. Bu yaz hayatimin en uzun yazi olacak:)))
Hepinizi cok cok opuyorummmm xxxx
Sevgili arkadaslar,
Teker teker hepinizin guzel haberlerini alinca benim de icim icime sigmiyor... Nasil gececek bu 3 ay(( Ben kismetse tedaviye 3/4 Eylulde baslacagim. Valla heyecandan olmek uzereyim. Lutfen bol bol dua edin bana , hamislerin duasi kabul olurmus. Bu haftasonu hayirlisiyla 31 Agustosa biletimi alacagim. Bu yaz hayatimin en uzun yazi olacak:)))
Hepinizi cok cok opuyorummmm xxxx
iyi akşamlar canlarımm
bugün gittik kesemizi görmeye çok şükür gördükhaftayada pıtpıtlar için gidicez nasipse ..
herzaman dualrımdasınız unutmayın sakın yol arkadaşlarım
rabbim sizlerde nasip etsin tedavilerinizi eksik bırakmasın rabbim
Merhaba arkadaslar
ben bisey sormak istiyorum benim ve esimin hormon testleri normal 3.5 yildir bebek istiyoruz.zeynep kamilde 1asilama oldu tutmadi tup bebek raporu icin bir tane daha olmasi lazimmis benim sorum su umut tup bebekde raporlu ne kadar raporsuz ne kadardir tup bebek acaba bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim simdiden sagolun
birde eklemek istedim ben zor yumurtluyorum ilaclarla falan birde benim durumumda olup tup bebekde basarili olan varmi? Kendimi cok kotu hissediyorum.
iyi akşamlar canlarımm
bugün gittik kesemizi görmeye çok şükür gördükhaftayada pıtpıtlar için gidicez nasipse ..
herzaman dualrımdasınız unutmayın sakın yol arkadaşlarım
rabbim sizlerde nasip etsin tedavilerinizi eksik bırakmasın rabbim
sanırım yazımı kımse görmedi guncellemek istedim bilgisi olan varmi?
canım çok teşekkür ederimm.. darısı benim başıma bide sağlıkla keseyi görür pı pıtları duyarsak ne mutlu bize :))) bide bişey sorcam size kızlar şimdi benim yarın 12. gün testi yaptırcam merkezi arıcam ya beni ne zman çağıracaklar kontrole ??? bide alttan mı muayene ediyo ?
canım çok teşekkür ederimm.. darısı benim başıma bide sağlıkla keseyi görür pı pıtları duyarsak ne mutlu bize :))) bide bişey sorcam size kızlar şimdi benim yarın 12. gün testi yaptırcam merkezi arıcam ya beni ne zman çağıracaklar kontrole ??? bide alttan mı muayene ediyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?