Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar ben bugün miniğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim
Ben onun kalbişini yerim. Çok heyecanlıyım. Nasıl güzel bir duygudur bu. Allah'ım nerede varsa herkese yaşatsın bu duyguları inşallah. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize. Nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum Öyle hasretim ki bir an önce büyüse karnım 9 ay geçse de doğsa alsam kucağıma öpsem koklasam içime çeksem o kokusunu başka bir şey istemiyorum.

canımm yeniii annemizzz günaydınnnnnn..
şimdi senin yarın 12. günün ya sen merkezi aradığın zaman sana 10 gün sonrasına randevu vericekler..
ve alttan muayene ediliyoo.

canım 14. haftaya kadar hep alttan muayene edilecekmişiz. Kötü ama napalım.
10 gün sonra çağıracaklar keseyi görmek için
o muayeneden 10 gün sonra yine çağıracaklar o da kalp atışları için.

günaydınn güzel anneler :))) gerçekten alttan muayene kötüymüş yaa :S bide ben bi kere daha umuta gideceğim sonra başka bi yere başlayacağımm açıkcası hem muayene parası fazla hemde bana biraz uzak ben avrupa yakasında oturuyorum. bide iğneleri jeli falan ne zaman kesecek ??? yoksa muayeneye kadar devam mı??

Ah güzelim o iğne ve jellerde 3 aylık olana kadar yani 12-14 haftaya kadar devam edilecekmiş.
Sen şimdi gideceksin ya 225 tl muayene ücreti vereceksin keseyi göreceksin ya 10 gün sonra yine gel kalp atışlarına diyecekler o muayene ücretsiz olacak. Muayene ücreti 21 günde bir ödeniyor. O diğer kalp atışı muayene de gitmeni tavsiye ederim.
Ben de Umutta devam etmeyeceğim ama başka doktora gitmeye korkuyorum en azından 3 aylık olana o jel ve iğneleri kesene kadar mecbur Umutta devam edeceğim. Dediğin gibi 225 TL çok para daha bunun testleri tahlilleri 2 li testleri 3 lü testleri var. Bir tüp bebek parası da muayene de öderiz bu gidişle. Allah var çok ta isterim Ulun bey de devam edeyim bebeğimin doğumunu da onunla gerçekleştireyim çok iyi bir doktor ama maalesef para işte.

Son düzenleme:

Sagol arkadasim cevap icin inan kimse yazmayinca uzulmustum :)

hadi bakalım bismillahhhgüzel haberlerle gel inşallah

sen şimdi pıt pıtları duymuşsundur cimcimem :)) hmm tabi bu durumda ikinci muayeneye de giderim inşallah :))) yaaa iğneyi değiştirin dicem o zamn cimcimee popomm fena yaa bunada şükür ama yaşayan bilir... ozaman iki muayene de oradayım ondan sonra doktoruma da bu acı gerçeği sölerim sizinle devam edemeyeceğim diye :s gerçekten bende çok isterdim sonuna kadar olsun diye ama biraz pahalı kan testleri falanda çok pahalı :S hakkımzda hayırlısı inşallah...

Sagol arkadasim cevap icin inan kimse yazmayinca uzulmustum :)

ne demek arkadaşım ne zaman istersen bildiğim şeyleri seve seve paylaşırım ama burdaki arkadaşlar hepsi öyle sağolsun belki senin yazın gözden kaçmıştır sıkıntı neydi sizde paylaşmak istersen ?

benim hormon testlerim falan hersey normal cıktı ama yumurtlayamıyorum kımse pcosun demıyor ama olabilirim cunku yumurtlama ilaclarla oluyor zeynep kamilde ilk asılamamı oldum 2.olcam sonra rapor cıkarcam orda sebebsiz görunuyorum.benim durumumda olup tüpde basarılı olmus biri oldumu onu merak ediyorum neyse hersey kısmet ama bu sebebsizlerde 2 tüp yapmıs tutmamıs sonra kendiliginden kalmıs bir arkadasla tanıstım ama işde kafamdan atamıyorumki klomen kullandım catlatma ignesi oldum asılama 1 kere oldum ama bişey var engel ama ne bilemiyorum işde sen hamilemısın

canım merhaba yumurtlama problemin var sanırım..Rabbim kolaylık versin.bak ben pkoluyum sağ sol yumurtalığımda zincir gibi yumurtalık kistleriyle doluydu..ama veren Rabbim veriyor.sakın umudunu yitirme .elbet bi zamanı var sadece doğru olan sabırla o zamanın gelmesini beklemek...ben tam tüpe adım atıyodumki rabbimin izniyle hamile kaldım çok şükür..darısı başınıza inşallah dualrım sizlerle

sagol tesekkur edrim seni bir yerden tanıyor gibiyim klomen topigine ugradiysan orda tanısmıs olabiliriz tüp yapmadan hamiş kaldıgınada cok sevindim allah tamamına erdirsin.

sagol tesekkur edrim seni bir yerden tanıyor gibiyim klomen topigine ugradiysan orda tanısmıs olabiliriz tüp yapmadan hamiş kaldıgınada cok sevindim allah tamamına erdirsin.

yok canım klomen topiğinde değilde zk.da aşılama topiğinde karşılaşmış olabiliriz canım..sağolasn rabbım sızlerede nasıp etsın

şeymacım canım nasılsın? bu arada seninle hikayemiz benziyorya durumun beni çok alakadar ediyor, merak ediyorum nasılsın ne hissediyosun diye sanıyorum yarın merkeze gideceksin herşeyden bütün gelişmelerden haberdar et bizi, bu arada her duamda sen ve bizim gibi isteyen tüm arkadaşlarım var. Sen ve bebişin allaha emanet olun.

güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederimm canımm :)) valla benimde hep dualarımdasınız Rabbimm kabul etsin inşallah :) canım benim yarın yine kan testi yaptıracağım ve ondan sonra merkeze bildireceğim sonra beni on gün sonra çağıracaklarmış keseyi görmeye (İnşallaaahhh) bi on gün sonrada pıt pıtları duymak için çağırıyolarmış böle işte :))) şuanlık bişey hissetmiyorum midemde bulanmıyoo sadece daha çabuk yorulduğumu fark ettim bişey yapmadığım halde :) onun dışında çok şükür bişeyim yok :))) ama arkadaşım bence sende başla ağustos demiştin ya bekleme bence neden diyorum çünkü ben ilk ay gittiğimde hemen başlıcaz sandım ama küçük bi kist var dedi süleyman bey bi ay doğum kontrol hapı kullan dedi yani hemen başlayamayadabilirsin o yüzden bence şimdi git ve başla :)) belkide ağustosta uğurlu ayda bebiş haberini alırsın

Canım keseyide görürsün, pıt pıtları da duyarsın inş. evet haklısın bende sizin mutlu haberlerinizi alınca çok heyecanlanıyorum bir an önce tedaviye başlamak istiyorum, aslında ağustos dan önce gidip muayene olmak istiyorum, muayene olmak için regli olmak gerekli temizken mi gitmek lazım?

Kızlar ben geldim doktor çıkışı sürttüm azcık anca gelebildim eve
Bebeğim üzüm tanesi kadarmış, geçen muayene de elma çekirdeğiydi şimdi üzüm tanesi oldu ismi. Bir sonraki muayeneye kadar üzüm tanesi diyeceğim.
Bugün üzüm tanemin kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu. Önce ekranda gösterdi kımıl kımıl bak görüyor musun dedi kalbi atıyor dedi. Sanki bebek sırf kalpten oluşma seyirir gibi pıt pıt bebek. Sonra sesini açtı aman Allah'ım güp güp sesleri duymalıydınız. Allah'ım çok güzeldi çok öle açık bıraksa hep dinlesem kalbini.
Herşey yolunda, çok sağlıklı görünüyor. Normalde bir sonraki muayene 1 ay sonra ama sen 15 gün sonra yine gel tam tamına emin olalım, içimiz rahat olsun dedi. 6 Haziran'a tekrar randevu aldım. Vitaminlere, coraspirine glukofene ve clexane iğneye devam dedi.
Benden bu kadar ok mutluyum, heyecanlıyım 3 ayı doldursam da cinsiyetini de öğrensem üzüm tanemin :)

Merhaba Şeyma, taze anne adayı :)
Hepimiz kucağımıza alana kadar anne adayıyız.
Yazılmış ama ben tekrar yazayım 20 gün boyunca gittiğinde sadece 1 kere muayene parası ödüyorsun, kese görmeye gidince ödeyeceksin, kalp atışı için ödemeyeceksin. Evet muayene ücreti biraz pahalı ama testlerini dışardan yaptırabilirsin, ben öyle yapıyorum devlette yaptırıyorum istenen testleri. Ama tabi uzaklık konusu ayrı, karşıdan buraya gelmek zaman alıcı, gerçi sonradan ayda bir gidiliyor.

Kese ve kalp için vajinal muayene yapılıyor. 12.haftada ikili test için gittiğimizde karından bakıldı, ancak bebişim uygun pozisyonu vermediği için ensedeki ölçüm için alttan da baktı. Bir de ikili için ben başka hastaneleri de araştırdım, fiyatlar yüksek, az bir farkla umutta yaptırmaya karar vermiştik.

İğneyi kese için gittiğimizde 6+4 de kesti Süleyman bey jeli sabah akşama çevirdi, kalp için tekrar gittiğimizde (gerçi biz keseyi gördüğümüzde kalp atışını da duymuştuk) 8+5 de jeli teke düşürdü ve 10.haftaya kadar devam dedi. Benim durumum böyle canım, kişiden kişiye göre değişebilir ama bir sorun görmezse uygukama buymuş, inşallah sende de sorun olmaz.

Yarın test tekrarın varmış, merkezi arayınca bizi de haberdar et. Ben de 10 gün sonra kontrole gideceğim inşallah.

hayırlı olsun cimcimexx, darısı cinsiyetine inşallah. :))

Eger hala adet görmediysen bence iyiye isaret gibi gec tutunma olmustur belki sen hamis gibi dikkatli ol bence
canım bende dikkat etmeye çalışıyorum ama ister istemez insan stres oluyo

Sen ilaçlarına devam et.
Senin bebek tembel sanırım.
İnşallah hayırla sonuçlanır.
evet tembel tembel teyzesi

canım değerlerin yükseliyo yavaşta olsaa..üzülme bencee..
geç tutunma herhalde..senin minik nazlanıyo

benimleyse çok nazlı olacak inşallah

zaten çevremdekiler kız olursa adını koydular bile ( nazlı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…