- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
canımm yeniii annemizzz günaydınnnnnn..
şimdi senin yarın 12. günün ya sen merkezi aradığın zaman sana 10 gün sonrasına randevu vericekler..
ve alttan muayene ediliyoo.
canım 14. haftaya kadar hep alttan muayene edilecekmişiz. Kötü ama napalım.
10 gün sonra çağıracaklar keseyi görmek için
o muayeneden 10 gün sonra yine çağıracaklar o da kalp atışları için.
günaydınn güzel anneler :))) gerçekten alttan muayene kötüymüş yaa :S bide ben bi kere daha umuta gideceğim sonra başka bi yere başlayacağımm açıkcası hem muayene parası fazla hemde bana biraz uzak ben avrupa yakasında oturuyorum. bide iğneleri jeli falan ne zaman kesecek ??? yoksa muayeneye kadar devam mı??
canım raporlu ne kadar bilmiyorum ama raporsuz herşey dahil ilaçlarında yani 6100 tl. Rabbim hakkında hayırlısını versin içini ferah tut arkadaşım. sayfayı takip ettiysen umut tüp bebek merkezi uğurlu bi yer :)) bu ay mesela çok hamişi var :))) bu arada dr tercihinde zorluk yaşarsan kesinlikle süleyman bey derim :)
Ah canım benim hayırlı olsun keseciğin. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.
Meleklerimiz çok sağlıklı çok şükür Rabbime
Kızlar ben bugün miniğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim
Ben onun kalbişini yerim. Çok heyecanlıyım. Nasıl güzel bir duygudur bu. Allah'ım nerede varsa herkese yaşatsın bu duyguları inşallah. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize. Nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorumÖyle hasretim ki bir an önce büyüse karnım 9 ay geçse de doğsa alsam kucağıma öpsem koklasam içime çeksem o kokusunu başka bir şey istemiyorum.
sen şimdi pıt pıtları duymuşsundur cimcimem :)) hmm tabi bu durumda ikinci muayeneye de giderim inşallah :))) yaaa iğneyi değiştirin dicem o zamn cimcimee popomm fena yaa bunada şükür ama yaşayan bilir... ozaman iki muayene de oradayım ondan sonra doktoruma da bu acı gerçeği sölerim sizinle devam edemeyeceğim diye :s gerçekten bende çok isterdim sonuna kadar olsun diye ama biraz pahalı kan testleri falanda çok pahalı :S hakkımzda hayırlısı inşallah...Ah güzelim o iğne ve jellerde 3 aylık olana kadar yani 12-14 haftaya kadar devam edilecekmiş.
Sen şimdi gideceksin ya 225 tl muayene ücreti vereceksin keseyi göreceksin ya 10 gün sonra yine gel kalp atışlarına diyecekler o muayene ücretsiz olacak. Muayene ücreti 21 günde bir ödeniyor. O diğer kalp atışı muayene de gitmeni tavsiye ederim.
Ben de Umutta devam etmeyeceğim ama başka doktora gitmeye korkuyorum en azından 3 aylık olana o jel ve iğneleri kesene kadar mecbur Umutta devam edeceğim. Dediğin gibi 225 TL çok para daha bunun testleri tahlilleri 2 li testleri 3 lü testleri var. Bir tüp bebek parası da muayene de öderiz bu gidişle.Allah var çok ta isterim Ulun bey de devam edeyim bebeğimin doğumunu da onunla gerçekleştireyim çok iyi bir doktor ama maalesef para işte.
Sagol arkadasim cevap icin inan kimse yazmayinca uzulmustum :)
sen şimdi pıt pıtları duymuşsundur cimcimem :)) hmm tabi bu durumda ikinci muayeneye de giderim inşallah :))) yaaa iğneyi değiştirin dicem o zamn cimcimee popomm fena yaa bunada şükür ama yaşayan bilir... ozaman iki muayene de oradayım ondan sonra doktoruma da bu acı gerçeği sölerim sizinle devam edemeyeceğim diye :s gerçekten bende çok isterdim sonuna kadar olsun diye ama biraz pahalı kan testleri falanda çok pahalı :S hakkımzda hayırlısı inşallah...
ne demek arkadaşım ne zaman istersen bildiğim şeyleri seve seve paylaşırım ama burdaki arkadaşlar hepsi öyle sağolsun belki senin yazın gözden kaçmıştırsıkıntı neydi sizde paylaşmak istersen ?
benim hormon testlerim falan hersey normal cıktı ama yumurtlayamıyorum kımse pcosun demıyor ama olabilirim cunku yumurtlama ilaclarla oluyor zeynep kamilde ilk asılamamı oldum 2.olcam sonra rapor cıkarcam orda sebebsiz görunuyorum.benim durumumda olup tüpde basarılı olmus biri oldumu onu merak ediyorum neyse hersey kısmet ama bu sebebsizlerde 2 tüp yapmıs tutmamıs sonra kendiliginden kalmıs bir arkadasla tanıstım ama işde kafamdan atamıyorumki klomen kullandım catlatma ignesi oldum asılama 1 kere oldum ama bişey var engel ama ne bilemiyorum işde sen hamilemısın
canım merhaba yumurtlama problemin var sanırım..Rabbim kolaylık versin.bak ben pkoluyum sağ sol yumurtalığımda zincir gibi yumurtalık kistleriyle doluydu..ama veren Rabbim veriyor.sakın umudunu yitirme .elbet bi zamanı var sadece doğru olan sabırla o zamanın gelmesini beklemek...ben tam tüpe adım atıyodumki rabbimin izniyle hamile kaldım çok şükür..darısı başınıza inşallah dualrım sizlerle
sagol tesekkur edrim seni bir yerden tanıyor gibiyim klomen topigine ugradiysan orda tanısmıs olabiliriz tüp yapmadan hamiş kaldıgınada cok sevindimallah tamamına erdirsin.
yok canım klomen topiğinde değilde zk.da aşılama topiğinde karşılaşmış olabiliriz canım..sağolasn rabbım sızlerede nasıp etsın
günaydınn güzel anneler :))) gerçekten alttan muayene kötüymüş yaa :S bide ben bi kere daha umuta gideceğim sonra başka bi yere başlayacağımm açıkcası hem muayene parası fazla hemde bana biraz uzak ben avrupa yakasında oturuyorum. bide iğneleri jeli falan ne zaman kesecek ??? yoksa muayeneye kadar devam mı??
şeymacım canım nasılsın? bu arada seninle hikayemiz benziyorya durumun beni çok alakadar ediyor, merak ediyorum nasılsın ne hissediyosun diye sanıyorum yarın merkeze gideceksin herşeyden bütün gelişmelerden haberdar et bizi, bu arada her duamda sen ve bizim gibi isteyen tüm arkadaşlarım var. Sen ve bebişin allaha emanet olun.
güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederimm canımm :)) valla benimde hep dualarımdasınız Rabbimm kabul etsin inşallah :) canım benim yarın yine kan testi yaptıracağım ve ondan sonra merkeze bildireceğim sonra beni on gün sonra çağıracaklarmış keseyi görmeye (İnşallaaahhh) bi on gün sonrada pıt pıtları duymak için çağırıyolarmış böle işte :))) şuanlık bişey hissetmiyorum midemde bulanmıyoo sadece daha çabuk yorulduğumu fark ettim bişey yapmadığım halde :) onun dışında çok şükür bişeyim yok :))) ama arkadaşım bence sende başla ağustos demiştin ya bekleme bence neden diyorum çünkü ben ilk ay gittiğimde hemen başlıcaz sandım ama küçük bi kist var dedi süleyman bey bi ay doğum kontrol hapı kullan dedi yani hemen başlayamayadabilirsin o yüzden bence şimdi git ve başla :)) belkide ağustosta uğurlu ayda bebiş haberini alırsın
Kızlar ben geldim doktor çıkışı sürttüm azcık anca gelebildim eve
Bebeğim üzüm tanesi kadarmış, geçen muayene de elma çekirdeğiydi şimdi üzüm tanesi oldu ismi. Bir sonraki muayeneye kadar üzüm tanesi diyeceğim.
Bugün üzüm tanemin kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu. Önce ekranda gösterdi kımıl kımıl bak görüyor musun dedi kalbi atıyor dedi. Sanki bebek sırf kalpten oluşma seyirir gibi pıt pıt bebek. Sonra sesini açtı aman Allah'ım güp güp sesleri duymalıydınız. Allah'ım çok güzeldi çok öle açık bıraksa hep dinlesem kalbini.
Herşey yolunda, çok sağlıklı görünüyor. Normalde bir sonraki muayene 1 ay sonra ama sen 15 gün sonra yine gel tam tamına emin olalım, içimiz rahat olsun dedi. 6 Haziran'a tekrar randevu aldım. Vitaminlere, coraspirine glukofene ve clexane iğneye devam dedi.
Benden bu kadar ok mutluyum, heyecanlıyım 3 ayı doldursam da cinsiyetini de öğrensem üzüm tanemin :)
canım bende dikkat etmeye çalışıyorum ama ister istemez insan stres oluyoEger hala adet görmediysen bence iyiye isaret gibi gec tutunma olmustur belki sen hamis gibi dikkatli ol bence
evet tembel tembel teyzesiSen ilaçlarına devam et.
Senin bebek tembel sanırım.
İnşallah hayırla sonuçlanır.
canım değerlerin yükseliyo yavaşta olsaa..üzülme bencee..
geç tutunma herhalde..senin minik nazlanıyo
Daha erken herhalde ondan çıkmamıştır. Hayırlısı inşallah canım. Kendini her iki duruma da hazırla. Hakikatten de vakit geçmek bilmiyor. Belinin ağrısı vb adet belirtileri normal canım hepimizde öyle oldu. Hatta ilerleyen günlerde gebe olduğunu öğrendiğin zamanlarda da o sancıları yaşamaya devam ediyorsun. İnşallah herşey güzel olur bizlere müjde verirsin.
Amin canım. Ben sana demedim mi senin bebek biraz tembel diyeÜzüyor annesini babasını bu ne naz böyle aman Allah'ım. Kız olursa ismini Nazlı koyun. Çarşamba inşallah güzel haber verirsin bizlere.
Bana bak flzask Pazar günü oturupta bugün bir an önce geçsin diye dua etme sakın. İnsanların bi pazarı var senin yüzünden su gibi akıp gitmesin. Otur bekle pazartesiyi
Ben de çarşamba gideceğim Allah izin verirse kalp atışlarını duymaya
Ağrım ara sıra oluyor, alıştım artık. Hergün yeni bir icat çıkarıyor vucüdum. Geçen hafta hep ağrı sancı vardı. Şimdi 2 gündür karnımın içinden seyirme oluyor. Hani böyle bazen gözün seyirir ya pıt pıt pıt rahatsızlık verir, aynı o şekildeyim. sürekli karnımın çeşitli yerlerinde seyirme var. Parmağımı koyuyorum ovaalıyorum bebeğime 'Annecim napıyosun bu ne yaramazlık şimdiden kuduruyorsun sen doğunca benim canıma okuyacaksın sanırım' diyorumçok yaramaz teysesi çok, benim çocuğum, tam sopalık doğsun zaten ben onu nasıl dövecem beni bu kadar sene bekletti gelmedi üzdü hep. bacaklarını poposunu ısırcam onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?