Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ayyy canım inşallah değildir çok korkuyorum zaten senin belirtilerin varmıydı benim 20 gün değerim 345.3 çıktı umutaki hemşire daha yaptırma dedi ama ben cuma tekrar yaptıracağım

tebrikleer canım Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin hayırlısıyla darısı da bizlere inşallah

arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3

cuma günü yani 22 gün tekrar yaptıracağım pazartesi kese için gidicez inşallah görürüz

kızlaaar sonunda cesaretimi toplayıp aradım umut u.pazartesiye randevu aldım çok heyecanlıyım ben ramazandan sonra düşünüyodum ama önce bi muayene olayım dedim tahlil falan ister belki.o zamana kadar hazır olurum hiç degilse.Allahım inşallah bu sefer bende hamiş olurumda yazarım buraya :) bi taraftanda korkuyorum yine üzülürüm diye malum toparlanması cok zor oluyo.ama burası bana cok iyi geliyo çünkü aynı seyleri yasıyoruz hepimiz birbirimizi anlıyoruz,destek oluyoruz benim en cok destege ihtiyacım var yüreklendirilmeye ihtiyacım var ama kaynanam bana destek degil köstek oluyo bi büyüğüm diye ona danışıyorum anne biz yine denicez dedim biraz daha bekleyin bakalım diyo 7yıldır olmadı sanki 1ayda olacak Allah ın işine akıl ermez gerçi belki olur ama beklemeklede olmuyo ki bekle bekle nereye kadar 30yasına geldim.benim neler hissettiğimi anlamıyo beni şiş gözlerle görünce uyuyomuydun diyo bilmiyoki aglamaktan şiştigini bide ben tek çocugum kardesim yok benimde çocugum olmazsa annem ve babam torun sahibi olamıcaklar bunada cok üzülüyorum.bu arada arkadasımın bebegi oldu gittim gördüm cok sevindim ama eve gelince benim çeşmeler gene koyverdi.kıskanmıyorum olsun tabi herkesin bebegi olsun ama artık benimde olsun bende anne olmak istiyorum onu içimde hissetmek istiyorum. bi topluma gidince senin cocugun varmı diyenlere dolu dolu vaaar demek istiyorum.oof gece gece basınızı şişirdim yeter bu kadar bunalım. inşallah Allahım dualarımızı kabul eder hepimiz anne oluruz.anne adayları sizden dua bekliyoruz.bakalım pazartesi ne diyecek doktor sabırsızlıkla bekliyorum

degerlerin güzel inşallah keseciği görürsünüz canım

Hadi hayırlı olsun canım Gözün aydın Geldi senin nazlı en sonunda. Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.

Canım sen kafanı kimseye yorma. Boşver herkesi. Senin kaynanan karışmış. Benim kendi öz annem karıştı. Yaptırmayın kendiliğinden olur, tüp bebek neymiş diye bana bir cırladı aman Allahım söylediğime pişman oldum. Sonra anneme dedim ki ya bi dur hemen yaptırmayacağım eylül ekim gibi bu yaz bir geçsin dedim. Eve geldim eşime dedim ki kimseye söylemeyeceğiz bir sen bi de ben bileceğim bu durumu. Tamam dedi. Hiçkimseye söylemedik tutarsa söyleriz ailemize, tutmazsa kimseye demeyiz konu kapanır gider dedik. Çok şükür tuttu da. Anneme gittim hamileyim diye müjde verdim Annem ne dese beğenirsiniz; Baaaak ben sana demedim mi olur diye bi de tüp bebek yapacaz diye tutturdun dedi. Peh dedim anneme çok bliyorsun nasıl oldu sanırıyorsun? Şaşırdı Neyse öle ya da böle oldu çok şükür en azında tedavi süresince kafam o kadar rahattı ki. Mis gibi bir ben bir de eşim ve bu formdakiler başka bilen yok başımda tatava yapan yok. mis mis sana da tavsiye ederim

canım yaaa ne kafa şişirmesi düşüncelerimize tercüman oldun maalesef büyükler oyle düşünüyorlar ama bilmiyorlarki içimizde ne fırtılar kopuyo uzaktan davulun sesi hoş gelir diye bir atasözü vardır canım .o yüzden sen kendini hazır hissettiğin anda başla tedavine kimseninde ne dediğine bakma .canım bu arada bende pazartesi 11.30 randevum var umuttayım karşılaşırız inşallah bakalım keseyi görebilecekmiyiz

merba arkadaşlar vimcimeme katılıyorum...yaptırcaklar arkadaşlra sesleniyorumççsadece eşiniz ve siz bil başka kimseye smylemeyin....birine söylüyosunuz herkes duyuyor. maalesef...bn yaşadım bunu...2kişiye söyledim dedmki kimse bilmesin....çünkü hani tutmazsa diye açıklarken üzülürüm diye bilmesin istedimyanii..2kii herkese söylemiş... herkes duydu ama herkes......beni gören ay tutmuş çok sevindik..hep yat emi diyorlar.....yani herşey Allahtan sonuçta asla çekinmem.ama insanlar kendilerininkini sır gibi saklıyor başkasınınkini heryere yayıyorlar buna sinir oluyorum ben......kendilerini biizm yerimize koysalar ne yaparlar acaba çok merka ediyorum.....tüp yaptırıpta saklayan okdarçok insan varki anlatamam..size.....sorana söylüyorum zaten tedavimi diyorlar evet diyorum tüp bebek....siz siz olun kimseye söylemeyinki kafanız rahat olsun.....yaşayan biri olarak kafanızın rahatlığı çok önemli....

Görürsün Allahın izniyle

Canımmm çok sevindimm Allahın izniyle ben de görücem o güzelliklerii :))) minik bebişlerimizi Rabbim hep korusun... allahımm isteyen herkese bu duyguyu yaşat yarabbimmmmmm amin :)))

merhaba arkadaşım... sen kimselere bakma yüreğinin sesini dinle ben öle yaptım bak hiç kimseye kendi annem dahil söylemedikk çünkü ben zaten stresli bi süreçten geçiyorum bide onların vırvır dırdırını dinleyemezdim inanki iyikide öyle yapmışım şuanda normal hamile kalmışım gibi haberini verdim çok şükür :)))) darısı inşallah senin başına ve sana bişey söyliyimmi arkadaşım umut tüp bebek çok uğurlu çok güzel bi yer... tedavine başla ve bi ay sonra buraya sende hamileyimmm yazacaksın Allahın izniylee... sakın ümitsizliğe kapılma hep olacak de.. dualarım sizinle :)

klaraaaaammm testten geldim 12. gün değerim 363 çıktı Allahımaa sonsuuzzzz şükürler olsun :)) mekezi aradım değer ii testi tekrarlamanıza gerek yok dediler. 3 haziranda muayene için çağırdılar :)))) inşallah bende sizin gibi pıtpıtlarını duyucam minik civcivimin :)))) çok güzel çok heyecanlı :)) ogüne kadar bütün ilaçlara devam.. olsun bebişimm için katlanırımm ki hepsine :))

ohh ne güzell, allahım hayırlısı ile devamını getirsin şeymacım

ohh ne güzell, allahım hayırlısı ile devamını getirsin şeymacım

SAğol bebeğimm darısı başına inşallah ama bak ihmal etme ve git. muayeneye adetli değilken gidiyosun sonra dr seni zaten adetli çağırıyo. ilk gittiğinde senden ve eşinden bazı kan testleri istiyo işte sarılık bulaşıcı hastalık varmı falan diye... sonra adetin ikinci günü gittiğinde tedaviye başlıyosun yni hiç bi sorun yoksa (ki inşallah yoktur ) bence ağustosu bekleme yaa çok var ağustosa :))

gözün aydın canım pıtları duydun allahım sağlıcakla kucağına alıp hayırlı bir evlat yetiştirmeni nasip etsin ....

Ağustos u bekleyemeceğim zaten şeymacım önümüzdeki ay gideceğim inş.
Bakalım hayırlısı olsun... Artık seninde tecrübelerinden faydalanırım:)

tekrar hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

rabbim yardımcın olsun rabbim seninde yüzünü güldürsün.yaşadıklarının fazlasını yaşadım.ve benim yaşadığım yer küçük herkes birbirini tanıyor ve 6 yıldır hergün aynı soru..yokmu dha bişeyler yokmu daha bebek...bir düğüne duaya katılırsın gene aynıo soru sende yokmu olsun üzülme allah sanada versin falan teselli lafları..o kadar nefret ettim ki bu insanların bu sorularından..rabbim herkese nasip etsin bebişsiz bırakmasın

merhaba kızlar sizlerin hamiş haberlerini duymak beni çok mutlu ediyo ne güzel bazı arkadaşlarımız cinsiyetleini bazı arkadaşlarımız kalp atışlarını bazı arkadaşlarımız ise pozitif sonucu almalarını öğrenmesi ne güzel . inanın sizler kadar sizler adına seviniyorum. darısı bana ve isteyen diğer arkadaşlara. rabbim bana da yaşatır mı bu duyguları bilmiyorum . allahım herkesin yardımcısı olsun kimseye aratmasın rabbim .

Ağustos u bekleyemeceğim zaten şeymacım önümüzdeki ay gideceğim inş.
Bakalım hayırlısı olsun... Artık seninde tecrübelerinden faydalanırım:)
vayy beee bana bak tecrübe sahibi bile oldum tabi her zaman anlatırım arkadaşım bu arada doktora karar verdin mi ??

tekrar hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

amiinn Allah razı olsun beyaz gül... şuan dualarımın en başındasın inşallah Allahımm sanada bu duyguyu yaşatacak ama lütfen bilmiyorum falan deme evet bende vakti geldiğinde bu duyguyu yaşayacağım de.. inanmak başarmanın yarısı unutma beyaz gül.. ben senin adına çok inanıyorumm sende çok inan tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…